Οχι αυτη ρε! Τα παιδια της,αφου αυτη ειναι η ΜΑΜΑΑΑΑΑ καιδενμπαινειζιακοσιαζηζντροφηρεμλκ..ΕκτοσκιαντοκανειγιατηνδιακιατησμαμαμααμαμαμαμααμαμαμFeindflug έγραψε: 29 Σεπ 2019, 23:37Μπαίνεις όμως με 200 στην στροφή, τύπισσα;Gherschaagk έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:42 Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα παιδί. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να δεις ταινία και μάλιστα τρόμου;
Εγώ που είμαι μαμά, τέτοιο πράγμα σε ξένο παιδί δεν θα το έκανα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινίες και όριο ηλικίας
Re: Ταινίες και όριο ηλικίας
-
Γραφικός
Θενξ αλλά δεν! Υπερεκτιμημένη νομίζω.
[/quote]
Πρώτον: Κάθε της καρέ είναι ζωγραφικός πίνακας
Δεύτερον: Χρησιμοποιεί ιδιοφυώς το σλάπστικ.
Τρίτον: Θέτει κοινωνικούς προβληματισμούς για το κατά πόσον είναι σωστό να γαμάμε το μυαλό κάποιου και υπό ποιες συνθήκες χωρίς να δίνει εύκολες απαντήσεις. Οι μισοί που θα δούνε την ταινία λένε ότι καλά κάνανε στο τσογλάνι και του κάνανε πλύση εγκεφάλου, οι άλλοι λένε ότι το σωφρονιστικό σύστημα αποδεικνύεται μεγαλύτερος εγκληματίας από τον Άλεξ.
Τέταρτον: Είναι όντως υπερεκτιμημένη.
Τεστ! Τεστ!
Έστω!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται.Feindflug έγραψε: 29 Σεπ 2019, 23:37Μπαίνεις όμως με 200 στην στροφή, τύπισσα;Gherschaagk έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:42 Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα παιδί. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να δεις ταινία και μάλιστα τρόμου;
Εγώ που είμαι μαμά, τέτοιο πράγμα σε ξένο παιδί δεν θα το έκανα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Casper -
Βρήκα αυτά:
https://www.romper.com/p/7-ways-watchin ... life-20565
https://amp.commonsense.org/blog/5593e8 ... 7a9ed9ad40
Ήδη με κάλυψαν όμως. Εγώ έχω ψυχολογικά, ούτε τώρα μπορώ να δω θρίλλερ. Μόνο με παρέα, για λίγο, και στις πολύ τρομακτικές σκηνές γυρνάω για να μην βλέπω. Όταν ήμουν παιδάκι με τρόμαζε ένας ξάδερφος. Εντελώς μαλάκας όμως. Κόντεψε να τον χτυπήσει ο μπαμπάς μου γιατί μια φορά από τον τρόμο έπαθα κρίση πανικού και ο θείος μου απλά με κορόιδευε και του έλεγε μπράβο. Ήμουνα 5 ΧΡΟΝΩΝ και ο γιος του μου χτυπούσε την πόρτα ΜΕ ΜΑΣΚΑ και έκανε τρομακτικές γκριμάτσες και συνέχεια μου έλεγε και καλά περιστατικά με τέρατα, που ακόμη κι' αν ήξερα/έμαθα πως θεωρητικά δεν υπήρχαν, πέρασαν όλα αυτά στο υποσυνείδητο. Υπάρχει ένα τρομακτικό σημείο στο σπίτι της γιαγιάς μου όταν ανεβαίνεις τις σκάλες που είναι σκοτεινό και έχει μεγάλη πόρτα που μπαίνεις στο σαλόνι. Και εκεί με τρόμαζαν και ακόμα και τώρα που ξέρω πόσο γελοίο είναι, κάθε φορά που περνάω από εκεί σφίγγεται η καρδιά μου και ΠΑΝΤΑ μα πάντα περνάω γρήγορα και με τον φακό του κινητού...
Σε ντοκιμαντερς για εξιχνίαση φόνων και εγκληματολογικά, πάντα επηρεάζομαι και όπως λέει και το άρθρο, ψάχνω πίσω από κουρτίνες και κάτω από κρεβάτια... Κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις επηρεάζεσαι, πόσο μάλλον αν είσαι παιδί και μάλιστα ευαίσθητο.
Ήδη με κάλυψαν όμως. Εγώ έχω ψυχολογικά, ούτε τώρα μπορώ να δω θρίλλερ. Μόνο με παρέα, για λίγο, και στις πολύ τρομακτικές σκηνές γυρνάω για να μην βλέπω. Όταν ήμουν παιδάκι με τρόμαζε ένας ξάδερφος. Εντελώς μαλάκας όμως. Κόντεψε να τον χτυπήσει ο μπαμπάς μου γιατί μια φορά από τον τρόμο έπαθα κρίση πανικού και ο θείος μου απλά με κορόιδευε και του έλεγε μπράβο. Ήμουνα 5 ΧΡΟΝΩΝ και ο γιος του μου χτυπούσε την πόρτα ΜΕ ΜΑΣΚΑ και έκανε τρομακτικές γκριμάτσες και συνέχεια μου έλεγε και καλά περιστατικά με τέρατα, που ακόμη κι' αν ήξερα/έμαθα πως θεωρητικά δεν υπήρχαν, πέρασαν όλα αυτά στο υποσυνείδητο. Υπάρχει ένα τρομακτικό σημείο στο σπίτι της γιαγιάς μου όταν ανεβαίνεις τις σκάλες που είναι σκοτεινό και έχει μεγάλη πόρτα που μπαίνεις στο σαλόνι. Και εκεί με τρόμαζαν και ακόμα και τώρα που ξέρω πόσο γελοίο είναι, κάθε φορά που περνάω από εκεί σφίγγεται η καρδιά μου και ΠΑΝΤΑ μα πάντα περνάω γρήγορα και με τον φακό του κινητού...
Σε ντοκιμαντερς για εξιχνίαση φόνων και εγκληματολογικά, πάντα επηρεάζομαι και όπως λέει και το άρθρο, ψάχνω πίσω από κουρτίνες και κάτω από κρεβάτια... Κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις επηρεάζεσαι, πόσο μάλλον αν είσαι παιδί και μάλιστα ευαίσθητο.
Τι ωραίες εποχές... τότε που το ουράνιο τόξο δεν είχε συνδυαστεί με την γκέι κοινότητα. Έλεγες ότι ακούς rainbow και έπαιρνες πόντους.
the end
Όσοι ξέρουν όμως εκτιμούν!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Τα παιδιά δεν πρέπει να τρομάζουν. Ξεσκίζονται οι συνάψεις. Ναι είναι ζημιά. Αντιθέτως ένα σοφτ πορνό όχι μόνο δεν κάνει κακό αλλά και εγείρει με θετικό τρόπο την περιέργεια και την εξελισσόμενη σεξουαλικότητά τους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γραφικός
Ωραία και χρήσιμα λινκ. Ευχαριστώ.- Casper - έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:03 Βρήκα αυτά:
Πωωωωω δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτόΠάνας έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:06
Τι ωραίες εποχές... τότε που το ουράνιο τόξο δεν είχε συνδυαστεί με την γκέι κοινότητα. Έλεγες ότι ακούς rainbow και έπαιρνες πόντους.
Με κατέστρεψες
Χαοτικός έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:08 Τα παιδιά δεν πρέπει να τρομάζουν. Ξεσκίζονται οι συνάψεις. Ναι είναι ζημιά. Αντιθέτως ένα σοφτ πορνό όχι μόνο δεν κάνει κακό αλλά και εγείρει με θετικό τρόπο την περιέργεια και την εξελισσόμενη σεξουαλικότητά τους.
Μη κολλάς και εγώ ακούω rainbow, απλά εξέθεσα ένα πρόβλημα. Το ίδιο έχει γίνει με την σβάστικα τον μαίανδρο, τον μαλάκα τον Χίτλερ και τον ΜΙχαλολιάκο.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-