επιστροφη μοντελοπνιχτη για να καθαρισει την αναρχοαριστερη κοπρο του αυγεια της θυρας 10Drexler έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:28 zteo καλα ειχα ακουσει οτι ειχε πεσει ξυλο μεταξυ σας.
jason σωθηκατε απο την επικρατηση της γριας στη πολη![]()
https://www.facebook.com/iraklishellas1 ... =3&theater
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ετσι.Απολυμανση ΤΩΡΑ!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:30
επιστροφη μοντελοπνιχτη για να καθαρισει την αναρχοαριστερη κοπρο του αυγεια της θυρας 10![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Κάτι πολύ βασικό στην στρατηγική είναι να θέτεις τους κανόνες σου στους άλλους. ()
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
Δεν εισαι ο γνωστος Ηρακλειδεας Μανος?Manos87 έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:00 Κάτι πολύ βασικό στην στρατηγική είναι να θέτεις τους κανόνες σου στους άλλους. ()
Σε μια παρτιδα σκακι κοιτας να φας τον βασιλια του αντιπαλου και οχι τα πιονια του.Η ΑΘ10 ουσιαστικα ειναι το μαγαζακι της Συμμοριας του Κατσανειου.Εαν φυγουν αυτοι το προβλημα του Ηρακλη λυθηκε.Drexler έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:55Ετσι.Απολυμανση ΤΩΡΑ!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:30
επιστροφη μοντελοπνιχτη για να καθαρισει την αναρχοαριστερη κοπρο του αυγεια της θυρας 10![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιοι αποτελουν τη συμμορια?zteo έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:27
Σε μια παρτιδα σκακι κοιτας να φας τον βασιλια του αντιπαλου και οχι τα πιονια του.Η ΑΘ10 ουσιαστικα ειναι το μαγαζακι της Συμμοριας του Κατσανειου.Εαν φυγουν αυτοι το προβλημα του Ηρακλη λυθηκε.
Φέρνω λίγο περισσότερο στον Kirby.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- Eθνικοκοινωνιστης

αστος,κοστουματος,λευκολλαριτης,πλυμενος ηρακληδεας
τι αλλο να θελει κανεις?
υπαρχει και η επιλογη του εθνικοσοσιαλιστικου παλαιοπασοκικου κτηνους πετρου θεοδωριδη βεβαια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 26 Νοέμ 2019, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τεσσερα ονοματα θα σου δωσω.Υπαρχουν βεβαια και αλλοι ομως δεν τους γνωριζω ονομαστικα.
1.Ο Τσιργογιαννης ηταν προεδρευοντας στον ΓΣ Ηρακλης πεθανε πριν μερικα χρονια απο καρκινο.
2.Ο Θεος ο σημερινος προερος του ΓΣ Ηρακλη.Ηταν προεδρος στο μπασκετ του Ηρακλη μαζι με τον ετερο καπαδοκη.Τον ανεβασε για μια χρονια στην Α1 αλλα δημιουργησε τοσα χρεη που οχι μονο υποβιβαστηκε στην Α2 πηγε Β μπας και τα διαγραψει.
3.Ο Σαρλης ο ετερος καπαδοκης που για χρονια ειναι υπαλληλος στον Ηρακλη.Ηταν υπευθυνος ασφαλειας στα χρονια του Παπαθανασακη.
4.Ο Καλαιτζιδης γνωστος και ως καφετζης του Κατσανειου.Ο τπος αφου εδιωξε ολους τους παραγοντες που θα μπορουσαν να βοηθησουν τον Αυτοκρατορα στο Βολλευ οικονομικα τον συντηρει μεταξυ ζωης και θανατου για να βιοποριζεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τιμησε τον παλαιοπασοκισμο δενοντας τον Χατζηπαναγη με 100ετες συμβολαιοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:57
υπαρχει και η επιλογη του εθνικοσοσιαλιστικου παλαιοπασοκικου κτηνους πετρου θεοδωριδη βεβαια![]()
Και οχι μονο.
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... os-igetis/
Τον Παπαθανασακη τον ειχα πετυχει στην Ηλιουπολη περυσι και του υπεβαλα τα σεβη μου.Ανθρωπος που οταν τον ρωτησαν τι δουλεια κανει και απαντησε ''ουτε η μανα μου δεν ξερει'' ειδωλοποιειται αυτοματωςzteo έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:58
Τεσσερα ονοματα θα σου δωσω.Υπαρχουν βεβαια και αλλοι ομως δεν τους γνωριζω ονομαστικα.
1.Ο Τσιργογιαννης ηταν προεδρευοντας στον ΓΣ Ηρακλης πεθανε πριν μερικα χρονια απο καρκινο.
2.Ο Θεος ο σημερινος προερος του ΓΣ Ηρακλη.Ηταν προεδρος στο μπασκετ του Ηρακλη μαζι με τον ετερο καπαδοκη.Τον ανεβασε για μια χρονια στην Α1 αλλα δημιουργησε τοσα χρεη που οχι μονο υποβιβαστηκε στην Α2 πηγε Β μπας και τα διαγραψει.
3.Ο Σαρλης ο ετερος καπαδοκης που για χρονια ειναι υπαλληλος στον Ηρακλη.Ηταν υπευθυνος ασφαλειας στα χρονια του Παπαθανασακη.
4.Ο Καλαιτζιδης γνωστος και ως καφετζης του Κατσανειου.Ο τπος αφου εδιωξε ολους τους παραγοντες που θα μπορουσαν να βοηθησουν τον Αυτοκρατορα στο Βολλευ οικονομικα τον συντηρει μεταξυ ζωης και θανατου για να βιοποριζεται.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
φαντασου οτι εκανε τις μεγαλυτερες πωλησεις παλτων οντας σε ομαδα μεσαιας εμβελειας (κωνσταντινου) και εδεσε χειροποδαρα και τους αναρχοαριστερους τσεγκεβαρα στον πανσερραικο γιγαντωνοντας τονDrexler έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 01:03Τιμησε τον παλαιοπασοκισμο δενοντας τον Χατζηπαναγη με 100ετες συμβολαιοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:57
υπαρχει και η επιλογη του εθνικοσοσιαλιστικου παλαιοπασοκικου κτηνους πετρου θεοδωριδη βεβαια![]()
![]()
Και οχι μονο.
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... os-igetis/
hail στον ελληνα μεντες (προεδρο της πορτο)
plus
πλανταξε στο κλαμα και το ετερο φασιστικο κτηνος και φυσικος διαδοχος του
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τον εξοντωσαν γιατροι-πρακτορες του ΠΟΚ γιατι δεν συνεργαστηκε!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 01:10
φαντασου οτι εκανε τις μεγαλυτερες πωλησεις παλτων οντας σε ομαδα μεσαιας εμβελειας (κωνσταντινου) και εδεσε χειροποδαρα και τους αναρχοαριστερους τσεγκεβαρα στον πανσερραικο γιγαντωνοντας τον
hail στον ελληνα μεντες (προεδρο της πορτο)
plus
πλανταξε στο κλαμα και το ετερο φασιστικο κτηνος και φυσικος διαδοχος του![]()
Νταξ για τον Κουγια τι να λεμε μεγαλος ως παραγοντας και ως ανθρωπος.Προτιμα να τσαλακωνεται μεσα στις στρουγκες παρα να αφησει το οραμα του για καλυτερο ποδοσφαιρο!
451 ματς στην καριέρα του ο Κωνσταντίνου 230 γκολ δεν τον λες και παλτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-