!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32
Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29
vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:26
:bravo: :+1: :bravo:
ΕΝΑΙΡΕΦΙΛΕΝΑΙ!!

Εχω σηκωθεί σε εστιατοριο και εχω κανει παρατήρηση στους γονεις, για αυτο το λόγο. Λέγοντας πως αν δεν ηρεμησουν λιγο τα διαολάκια τους, η επόμενή μου κίνηση θα ειναι να κανω παρατήρηση στον ιδιοκτητη.
Αν ημουν κανενα πισώπλατο μουνοπανο, θα πηγαινα απευθειας στον ιδιοκτήτη.
Παλι καλά όμως που τα συμμόρφωσαν.

Εν αντιθεσει με περιστατικο παλι σε εστιατόριο, που παιζανε φασωματα σε αρκετά ακραία φάση (ετερόφυλοι) ενιωσα να ενοχλουμαι, αλλα εκει απλά εστριψα το κεφάλι και το βλέμμα μου στο πιάτο μου. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ!!!
Οπότε ναι, την ησυχία μου τη χαλάνε περισσότερο τα πιτσιρικια ή οι εντονες φωνες/βαβουρα των μεγαλων, παρά οι φασωτές που θα καθονται αθορυβα σε μια γωνία και θα ρουφιόνται σαν καλαμάρια.
Μια χαρα ειναι οι παιδικες φωνες, δεν ενοχλουν κανεναν, παιδια ειναι θα φωναζουν και θα τρεχουν, μην γινεστε κακοι και μιζεροι
Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.
Ειναι ο Θριαμβος της Ζωης επανω στον Θανατο, ο Βροντερος Παιανας της Νεας Γενιας που αναγγελει τον Ερχομο της, μια δηλωση Αιωνιοτητας του Ανθρωπου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:36
Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29
Μια χαρα ειναι οι παιδικες φωνες, δεν ενοχλουν κανεναν, παιδια ειναι θα φωναζουν και θα τρεχουν, μην γινεστε κακοι και μιζεροι
Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.
Ειναι ο Θριαμβος της Ζωης επανω στον Θανατο, ο Βροντερος Παιανας της Νεας Γενιας που αναγγελει τον Ερχομο της, μια δηλωση Αιωνιοτητας του Ανθρωπου.
Μαζί σου, αλλά ο δικός μου ο Πεάνας τι φταίει να πρήζεται για όλα αυτά, ειναι το θέμα. Πεινάω ο κακομοίρης, για μια μερίδα γύρο ήρθα. Μαζί με γεμάτο στομάχι, πρέπει να φύγω και με 30 ντεπόν μαζί μετά? :102:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29
George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:27

Απο τη στιγμη που βρισκεσαι σε δημοσιο χώρο (με αλλα ατομα δλδ) επιβαλλεται να τηρεις καποιους κανονες συμπεριφορας ναι η οχι?

Απο τη στιγμη που ο νομος απαγορευει τις χυδαιες πράξεις σε δημοσιο χωρο επιβαλλεται να τηρηθει η νομιμοτητα ναι η οχι?
Ναι, από τη στιγμή που βλέπω ένα τύπο που τα'σπασε για να τους πετάξει έξω, επίτρεψέ μου να κρατάω πισινή στο αν όντως αλληλοπουτσώνονταν δημοσίως.
Κοιτα και εγω να ειμουν ο ιδιοκτητης και να τους εκανα ηρεμη παρατηρηση να χαλαρωσουν και αυτοι αντι να χαλαρωσουν πηγαιναν να μου την βγουν και απο πανω οτι ειμαι ομοφοβικος και ρατσιστης απεναντι στους γκει θα τα επαιρνα κρανιο.

Ρε φιλε εχεις κανει τη μαλακια, εχεις παραβιασει κανονες συμπεριφορας και τον νομο και εχεις το θράσος να κατηγορεις εμενα? Ε θα τους επαιρνε ο διαολος μετα και αν ειχαν τα @@ ας μου εκαναν μηνυση.
Φίλε, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με την εστίαση. ΟΚ; Πρώτα κάνεις μια παρατήρηση τύπου σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να είστε λιγότερο διαχυτικοί, γιατί έχουμε παιδιά τριγύρω και με φέρνετε σε δύσκολη θέση; Δεν ξεκινάς να πετάς τον κόσμο έτσι έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 19 Ιαν 2023, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:18 Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .
Πες και γι' αυτό το γκροτέσκο σκηνικό στην παραλία, με τη μαμά να ουρλιάζει με το τάπερ στο χέρι:

-Πετράααακη, βγες παιδί μου να φας τα κεφτεδάκια σου.

Κι αφού βγει από τη θάλασσα ο Πετράκης και τονε μπουκώσει 10 κεφτεδάκια, μισή μπανάνα και ένα λίτρο πορτοκαλάδα, αρχίζουν τ' άλλα:

-χνιαρ, χνιαρ, χνιαρ
-Όοοχι, δεν θα μπεις στη θάλασσα φαγωμένος.
-Αφού οι άλλοι κάνουν μπάνιο, μπουχου
-Όχι είπα, δεν κάνει, πρέπει να περάσει μια ώρα.
-Δεν θέλω, θέλω να μπω στη θάλασσα
-ΌΧΙ ΕΙΠΑ, ΣΙΩΠΗ, ΚΑΤΣΕ ΗΣΥΧΟΣ
-ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ

-Και κάπως έτσι τής έβαλα την υπόλοιπη μισή μπανάνα και το τάπερ στον κώλο, κύριε Πρόεδρε.
-Αθώος!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοξίας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:35
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:34
Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:33

Δλδ θα σάρεσει να πας κάπου με την οικογένεια σου και το παιδί σου και να βλέπεις έστω ετερόφυλο ζευγάρι να δαχτυλιάζεται.
Γιατί δαχτυλιάζονταν στο εστιατόριο; :smt005: Για φιλιά δεν μιλάγατε;
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:33 Το χαμούρεμα.
Με ποιά νομοθεσία απαγορεύεται το χαμούρεμα;
Το Άρθρο 337 Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019), κάνει; :)

.
Ναι, αν έχει παιχτεί γενετήσιο χαμούρεμα. Ο άλλος μπορεί να της χαϊδεύει το μπράτσο ή τα μαλλιά, αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, μια χαρά χαμούρεμα είναι όμως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32 Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.
Διάβασα Βρωμερής Πάνας :oops:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21 (...)

Έχω σκάσει μύτη σε ταβερνάκι καλοκαιριάτικο με σι θρου καφτάνι χωρίς σουτιέν και με κοίταξαν στραβά γιατί είχα φρι το νιπλ.
Μήπως βγάλατε τίποτα φωτογραφίες εκείνο το καλοκαίρι, για να διαπιστώσουμε κι εμείς αν ήταν όντως προκλητική η εμφάνισή σου;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:43
vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32 Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.
Διάβασα Βρωμερής Πάνας :oops:
:smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:39
George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29
Ναι, από τη στιγμή που βλέπω ένα τύπο που τα'σπασε για να τους πετάξει έξω, επίτρεψέ μου να κρατάω πισινή στο αν όντως αλληλοπουτσώνονταν δημοσίως.
Κοιτα και εγω να ειμουν ο ιδιοκτητης και να τους εκανα ηρεμη παρατηρηση να χαλαρωσουν και αυτοι αντι να χαλαρωσουν πηγαιναν να μου την βγουν και απο πανω οτι ειμαι ομοφοβικος και ρατσιστης απεναντι στους γκει θα τα επαιρνα κρανιο.

Ρε φιλε εχεις κανει τη μαλακια, εχεις παραβιασει κανονες συμπεριφορας και τον νομο και εχεις το θράσος να κατηγορεις εμενα? Ε θα τους επαιρνε ο διαολος μετα και αν ειχαν τα @@ ας μου εκαναν μηνυση.
Φίλε, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με την εστίαση. ΟΚ; Πρώτα κάνεις μια παρατήρηση τύπου σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να είστε λιγότερο διαχυτικοί, γιατί έχουμε παιδιά τριγύρω και με φέρνετε σε δύσκολη θέση; Δεν ξεκινάς να πετάς τον κόσμο έτσι έξω.
Και ποιος σου ειπε οτι θα ξεκινουσα να τους πετάξω εξω?

Διαβασες τι εγραψα? Ξεκιναω με ηρεμη παρατηρηση. Αλλα αμα ο αλλος δεν εχει τσιπα και προσπαθει να αντιστρέψει τα γεγονοτα (ενω το ξερει ηδη πολυ καλα οτι εχει κανει τη μαλακια) και προσπαθει να βγάλει εμενα ενοχο οτι ειμαι ρατσιστης που δεν τον αφηνω να πιανει παπαρια και να χαμουρευεται δημοσιως εκει τη κλωτσια τη ζητάει ο οργανισμος του.

Δλδ αν ερθει σε σενα ο γειτονας σου και σου πει "χαμηλωσε λιγο τη μουσικη σε παρακαλω γιατι ειναι 2 το πρωι και δουλευω αυριο" ηρεμα και ωραια και εσυ του πεις "εισαι ασχετος απο μουσικη βαλε ωτασπιδες αν δεν σου αρεσει" νομιζεις οτι θα κρατηθει πολυ αυτος?

Εσυ δεν θα εξαγριωνοσουν αμα σου ελεγαν (ουσιαστικα) "αντε και γμησου εσυ φταις!"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:40

.
Ναι, αν έχει παιχτεί γενετήσιο χαμούρεμα. Ο άλλος μπορεί να της χαϊδεύει το μπράτσο ή τα μαλλιά, αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, μια χαρά χαμούρεμα είναι όμως.
Λαθος αρθρο

Το 353 ειναι το σωστο.

Το να σου χαιδευω τα μαλλια η το μπρατσο δεν εμπιπτει στο 353

Το να σου πιανω το παπαρι πανω απο το παντελονι ομως εμπιπτει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 19 Ιαν 2023, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:38
Μαζί σου, αλλά ο δικός μου ο Πεάνας τι φταίει να πρήζεται για όλα αυτά, ειναι το θέμα. Πεινάω ο κακομοίρης, για μια μερίδα γύρο ήρθα. Μαζί με γεμάτο στομάχι, πρέπει να φύγω και με 30 ντεπόν μαζί μετά? :102:
Αυτο ονομαζεται ανθρωποφοβια, ντροπη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12
Annibas έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:05
Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39
Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;
Έχω δει μια τέτοια φάση στο τρένο και ένας ηλικιωμένος τους επιτέθηκε με μπινελίκια.
Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.
ισχυει.

αλλα δεν εχουν ολοι αυτη την ικανοτητα. ειδικα αν αντιμετωπιζεις υστερια, χρειαζεται μεγαλη δυναμη για να παραμεινεις ψυχραιμος.

αλλα εχει αποτελεσμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:40

.
Δεν λέμε για αυτό.

Λέμε για χαϊδολόγημα γενετήσιας περιοχής και το κατάρτι σκληρό και έτοιμο να σηκωθεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:23
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:17
Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:07
Αν φάσωμα εννοείς κάνα γλωσσόφιλο, ΟΚ. Κατά τ' άλλα, εκεί στα μέσα των 80's, πιτσιρικάδες κοντά στα 20, στο πάρκο σε κάνα παγκάκι ή/και στο αυτοκίνητο (έχει πολλά να πει το Καβούρι) τη βγάζαμε μέχρι να έχουμε τα φράγκα για δωμάτιο σε ξενοδοχείο.
υπήρχε διαγωνισμός ποιος θα κάνει περισσότερη ώρα σερί γλωσσοφιλο. τότε βέβαια να βρεις γκόμενα ήταν επίτευγμα, άρα έπρεπε να πας στην καφετέρια να κάνεις επίδειξη. και χουφτώμα εννοειται παράλληλα. ποιος γλωσσοφιλά χωρίς να χουφτώνει.
Ε τότε είσαι νεότερος απ' εμένα. Στα μέσα των '80s (τουλάχιστον στις παρέες τις δικές μου) δεν σε άφηνε κοπέλα να την χουφτώσεις δημοσίως σε καφετέρια (εντάξει, να πιάσεις μπουτάκι κάτω από το τραπέζι, μπορεί), εκτός κι αν ήταν εξώλης και προώλης.
αν και περασε απο ευτες τις εποχες, δε θυμαμαι τιποτα τετοιο, παρα μονο σε διακοπες, σε προχωρημενη νυχτα και σουρα.

κουτουπωνωμασταν στις ερημιες, συνηθως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”