Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.Annibas έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:05Έχω δει μια τέτοια φάση στο τρένο και ένας ηλικιωμένος τους επιτέθηκε με μπινελίκια.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34
Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
υπήρχε διαγωνισμός ποιος θα κάνει περισσότερη ώρα σερί γλωσσοφιλο. τότε βέβαια να βρεις γκόμενα ήταν επίτευγμα, άρα έπρεπε να πας στην καφετέρια να κάνεις επίδειξη. και χουφτώμα εννοειται παράλληλα. ποιος γλωσσοφιλά χωρίς να χουφτώνει.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:07Αν φάσωμα εννοείς κάνα γλωσσόφιλο, ΟΚ. Κατά τ' άλλα, εκεί στα μέσα των 80's, πιτσιρικάδες κοντά στα 20, στο πάρκο σε κάνα παγκάκι ή/και στο αυτοκίνητο (έχει πολλά να πει το Καβούρι) τη βγάζαμε μέχρι να έχουμε τα φράγκα για δωμάτιο σε ξενοδοχείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:59εγω πάντως στα 90ς θυμάμαι το να φασωνεσαι 2 ώρες σερί στην καφετέρια ήταν φυσιολογικό. αν δεν το έκανες κιόλας υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου.taliban έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:54
να υποθέσω εκεί με τον καφέ δεν έδιναν..καλαμάκι για ρουφηγμα.
ήταν περισσότερο φιλικοί με την φύση και το περιβάλλον
πράσινη ενέργεια παντού![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έλα ρε, αν μιλάμε για νέα παιδιά λογικό είναι να ξεπερνάνε μερικές φορές το όριο. Η συμπεριφορά μας είναι καθρέφτης, ό,τι βγάζεις στον άλλον, αυτό θα σού ανταποδώσει (τις περισσότερες φορές).Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.Annibas έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:05
Έχω δει μια τέτοια φάση στο τρένο και ένας ηλικιωμένος τους επιτέθηκε με μπινελίκια.
Ε τότε είσαι νεότερος απ' εμένα. Στα μέσα των '80s (τουλάχιστον στις παρέες τις δικές μου) δεν σε άφηνε κοπέλα να την χουφτώσεις δημοσίως σε καφετέρια (εντάξει, να πιάσεις μπουτάκι κάτω από το τραπέζι, μπορεί), εκτός κι αν ήταν εξώλης και προώλης.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:17υπήρχε διαγωνισμός ποιος θα κάνει περισσότερη ώρα σερί γλωσσοφιλο. τότε βέβαια να βρεις γκόμενα ήταν επίτευγμα, άρα έπρεπε να πας στην καφετέρια να κάνεις επίδειξη. και χουφτώμα εννοειται παράλληλα. ποιος γλωσσοφιλά χωρίς να χουφτώνει.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:07Αν φάσωμα εννοείς κάνα γλωσσόφιλο, ΟΚ. Κατά τ' άλλα, εκεί στα μέσα των 80's, πιτσιρικάδες κοντά στα 20, στο πάρκο σε κάνα παγκάκι ή/και στο αυτοκίνητο (έχει πολλά να πει το Καβούρι) τη βγάζαμε μέχρι να έχουμε τα φράγκα για δωμάτιο σε ξενοδοχείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:59
εγω πάντως στα 90ς θυμάμαι το να φασωνεσαι 2 ώρες σερί στην καφετέρια ήταν φυσιολογικό. αν δεν το έκανες κιόλας υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου.
Ακριβώς, οταν δε σέβεσαι τον άλλο δίπλα σου, θα ακούσεις γαμιολίκια.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:19Έλα ρε, αν μιλάμε για νέα παιδιά λογικό είναι να ξεπερνάνε μερικές φορές το όριο. Η συμπεριφορά μας είναι καθρέφτης, ό,τι βγάζεις στον άλλον, αυτό θα σού ανταποδώσει (τις περισσότερες φορές).Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12
Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.
Αυτο με τα νέα παιδιά το ακούω βερεσέ, αυτες οι παπαριές τα έχουν κάνει όπως τα έχουν κάνει.
Και ο ταβερνιάρης πήγαινε γυρεύοντας, με το να βάψει με ροζ χρώμα το μαγαζί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Bye guys, don't let the door hit you on your way out. The door handle is shiny already - no need.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είσαι ακόμα νέος γι' αυτό είσαι και απόλυτος.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:25Ακριβώς, οταν δε σέβεσαι τον άλλο δίπλα σου, θα ακούσεις γαμιολίκια.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:19Έλα ρε, αν μιλάμε για νέα παιδιά λογικό είναι να ξεπερνάνε μερικές φορές το όριο. Η συμπεριφορά μας είναι καθρέφτης, ό,τι βγάζεις στον άλλον, αυτό θα σού ανταποδώσει (τις περισσότερες φορές).Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15
τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.
Αυτο με τα νέα παιδιά το ακούω βερεσέ, αυτες οι παπαριές τα έχουν κάνει όπως τα έχουν κάνει.
Θυμήθηκα αμιμιτη ατακα Αποστολη απο Ελληνοφρένεια - "Κι αυτός ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, τα θέλε ο κώλος του. Τόσες τρύπες!"vagabondo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:27 Και ο ταβερνιάρης πήγαινε γυρεύοντας, με το να βάψει με ροζ χρώμα το μαγαζί.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
Aπαγορεύονται από ποιόν;Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.Annibas έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:05
Έχω δει μια τέτοια φάση στο τρένο και ένας ηλικιωμένος τους επιτέθηκε με μπινελίκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το χαμούρεμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δλδ θα σάρεσει να πας κάπου με την οικογένεια σου και το παιδί σου και να βλέπεις έστω ετερόφυλο ζευγάρι να δαχτυλιάζεται.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:31Aπαγορεύονται από ποιόν;Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:12
Το μπινελίκι κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο. Αν απαιτείς κοσμιότητα από τούς άλλους, πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, αντιθέτως, τις περισσότερες φορές είναι ο κόσμιος τρόπος που φέρνει αποτέλεσμα.Τί είναι ακριβώς αυτό που απαγορεύεται;
- Cecily Anne
Γιατί δαχτυλιάζονταν στο εστιατόριο;Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:33Δλδ θα σάρεσει να πας κάπου με την οικογένεια σου και το παιδί σου και να βλέπεις έστω ετερόφυλο ζευγάρι να δαχτυλιάζεται.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:31Aπαγορεύονται από ποιόν;Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:15
τις περισσότερες φορές όταν πας με κοσμιότητα να πεις να ειναι πιο διακριτικοί, το πιθανότερο είναι να ακούσεις κανένα "Ασε μας ρε μπάρμπα, πήγαινε πιες τα χάπια για την πίεση". Τέτοια καθικάκια θέλουν γαμιολίκια απο την αρχή να τους κόβεται η μαγκιά. Το ίδιο και τα πουστράκια στο μαγαζί μόλις άρχισαν να γλωσσοφιλιούνται έπρέπε να ακούσουν αυστηρά πως οι περιπτύξεις είτε απο νορμαλ είτε απο πουστηδες απαγορεύονται ρητά.Τί είναι ακριβώς αυτό που απαγορεύεται;
Με ποιά νομοθεσία απαγορεύεται το χαμούρεμα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις