!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Re: Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

georgebi έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:58 :o :o :o

Έχουν ξεφύγει τελείως οι μπάτσοι επί Κουλη

Εικόνα
https://twitter.com/DelgadoSero/status/ ... 1uxsGCJdGA

memberlist.php?mode=viewprofile&u=3028 :_: :_: Εικόνα
LOOOOOLLL....
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:58
jason0 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:52 Δεν τα βρήκε στην τιμούλα με τους μπάτσους λέω εγώ
Κ τι είναι ρε δικέ μου η μπατσαρια, μπουρδελο;
:lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:48
Ναύτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:42
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:37
Δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει να προχωρήσει η υποθεση και η υπόθεση της μπικα προχώρησε αρκετα
Τα περί μη συναίνεσης είναι παπαριες. Αν η άλλη δεν θέλει λέει οτι δεν θελει. Δεν κάθεται να την πηδηξουν 2 στην σειρά χωρίς να βγάλει αχνά και μάλιστα μπροστα στην καμερα. Αυτό λέει η λογική
Είπαμε, το αν συνέβη ή όχι βιασμός μένει να αποδειχθεί. Απ' εκεί και πέρα, κάνεις λάθος. Μπορεί, πράγματι, μια γυναίκα να βιασθεί χωρίς να βγάλει άχνα, επειδή την κυρίευσε ο φόβος.
Προφανώς και μένει να αποδιεχτει και μπορεί στο βίντεο να φαίνεται ότι βιάζεται και οι μπάτσοι να είναι τόσο καθάρματα που δεν καταλαβαίνουν καν πόσο καθάρματα είναι. Βέβαια οι πάντες τους λένε βιαστές ήδη για κάποιο περίεργο λόγο και όλοι πιστεύουν την γκόμενά by default.
Τα περί φόβου δεν τα δέχομαι. Η τυπικά ήταν σε αστυνομικό τμήμα, υπήρχαν και άλλα άτομα σε υπηρεσία κτλ λέει ότι φεύγοντας είπε και για στον φρουρό.. Δεν βγάζουν καν φόβο όλα αυτά
Το έκανε για να γλυτώσει, ήταν ένστικτο επιβίωσης...

Μετά που το κουβέντιασε με τη φίλη της, κατάλαβε ότι ήταν βιασμός.

Μπορεί να έστειλε και κάποιο ερώτημα στο a-ba (ήταν δεν ήταν;) απάντησαν οι καθ' ύλην αρμόδιες και πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Spoiler
Καλησπέρα αμπα και παρέα.. Στέλνω σήμερα γιατί δεν είμαι καθόλου καλά, ξύπνησα με ένα τεράστιο βάρος.. Είμαι στα χωρίσματα με το αγόρι μου και χθες βράδυ κανόνισα να βγω με έναν παιδικό μου φίλο..ειχα να τον δω καιρό, μου έστειλε τυχαία μήνυμα για να βρεθούμε, του οκ, έλα για συμπαράσταση γιατί είμαι ψιλό χάλια.. Να σας δώσω λίγο να καταλάβετε.. Αυτό ο φίλος μου, είναι μεν παιδικός αλλά μόνοι μας δεν εχουμε μέχρι χθες βγει ποτέ,μονο μέσα σε παρέα. Λοιπόν το προφίλ του τύπου ειναι” είμαι ωραίος και το ξέρω, μιλάω πολύ για την παρταρα μου, Νάρκισσος και μπλέκω σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα γτ όλες με θέλουν ”. Λοιπόν ο τύπος μου την έπεσε χοντρά, αρχικα ξεκίνησε να μου θάβει την κοπελα του (ξερνάω), προσπαθούσα να τον αποφύγω, να παω αλλού την κουβέντα τπτ, να μου λέει ότι είμαι το απωθημένο του (BTW από τα πιο παλιακα και ξενέρωτα πεσίματα.. Γλίτσας εντελώς ) , και το αποκορύφωμα μου λέει ενώ έχουν πέσει κάτι φιλιά από την πλευρά του και του εξηγώ ότι δεν είμαι σε φάση,μου λέει παμε για μια μπύρα στο πάρκο, του λέω θέλω να φύγω.. Σχεδόν με σβερκωνει και πάμε.. Το κακό είναι ότι από την πολλή εξάντληση και όλη αυτή την πίεση ενέδωσα.. Δηλαδή έγινε πιο χοντρό, εγώ έλεγα φτάνει και σε κάποιες στιγμές ένιωθα ακινητοποιημενη. Τα γράφω και αναγουλιαζω. Ξύπνησα σήμερα και ξενέρωσα νιώθω χρησιμοποιημενη και βιασμενη. Εχω την βάφτιση του παιδιού ενός κοινού μας φίλου σε λίγες ημέρες και επειδή είναι κουμπάρος αυτός ο τύπος που μου την έπεσε νιώθω χάλια και δεν θέλω να πάω.. Φοβήθηκα μην γίνω απότομη και δυσάρεστη και έκατσα να με γ@μησει ρε αμπα.. Σας παρακαλώ έχετε κάποια συμβουλή; κάτι να νοιώσω καλύτερα; όταν δω τον μ@λακα πως να λειτουργήσω;; Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου😢😢

-Τι άλλο να έκανα;;;

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... -viasmeni/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:05

Μπορεί να έστειλε και κάποιο ερώτημα στο a-ba (ήταν δεν ήταν;) απάντησαν οι καθ' ύλην αρμόδιες και πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Spoiler
Καλησπέρα αμπα και παρέα.. Στέλνω σήμερα γιατί δεν είμαι καθόλου καλά, ξύπνησα με ένα τεράστιο βάρος.. Είμαι στα χωρίσματα με το αγόρι μου και χθες βράδυ κανόνισα να βγω με έναν παιδικό μου φίλο..ειχα να τον δω καιρό, μου έστειλε τυχαία μήνυμα για να βρεθούμε, του οκ, έλα για συμπαράσταση γιατί είμαι ψιλό χάλια.. Να σας δώσω λίγο να καταλάβετε.. Αυτό ο φίλος μου, είναι μεν παιδικός αλλά μόνοι μας δεν εχουμε μέχρι χθες βγει ποτέ,μονο μέσα σε παρέα. Λοιπόν το προφίλ του τύπου ειναι” είμαι ωραίος και το ξέρω, μιλάω πολύ για την παρταρα μου, Νάρκισσος και μπλέκω σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα γτ όλες με θέλουν ”. Λοιπόν ο τύπος μου την έπεσε χοντρά, αρχικα ξεκίνησε να μου θάβει την κοπελα του (ξερνάω), προσπαθούσα να τον αποφύγω, να παω αλλού την κουβέντα τπτ, να μου λέει ότι είμαι το απωθημένο του (BTW από τα πιο παλιακα και ξενέρωτα πεσίματα.. Γλίτσας εντελώς ) , και το αποκορύφωμα μου λέει ενώ έχουν πέσει κάτι φιλιά από την πλευρά του και του εξηγώ ότι δεν είμαι σε φάση,μου λέει παμε για μια μπύρα στο πάρκο, του λέω θέλω να φύγω.. Σχεδόν με σβερκωνει και πάμε.. Το κακό είναι ότι από την πολλή εξάντληση και όλη αυτή την πίεση ενέδωσα.. Δηλαδή έγινε πιο χοντρό, εγώ έλεγα φτάνει και σε κάποιες στιγμές ένιωθα ακινητοποιημενη. Τα γράφω και αναγουλιαζω. Ξύπνησα σήμερα και ξενέρωσα νιώθω χρησιμοποιημενη και βιασμενη. Εχω την βάφτιση του παιδιού ενός κοινού μας φίλου σε λίγες ημέρες και επειδή είναι κουμπάρος αυτός ο τύπος που μου την έπεσε νιώθω χάλια και δεν θέλω να πάω.. Φοβήθηκα μην γίνω απότομη και δυσάρεστη και έκατσα να με γ@μησει ρε αμπα.. Σας παρακαλώ έχετε κάποια συμβουλή; κάτι να νοιώσω καλύτερα; όταν δω τον μ@λακα πως να λειτουργήσω;; Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου😢😢

-Τι άλλο να έκανα;;;

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... -viasmeni/
:g030: :g030: :g030:

Εικόνα
https://ampa.lifo.gr/eidiseis/viasmos-s ... kai-stoli/

Η τοξική αρρενωπότητα δεν είναι εξαίρεση στην αστυνομία, είναι η κυρίαρχη επιτέλεση που στο γενικότερο έδαφος της πατριαρχίας, ενισχύεται περαιτέρω από τη μιλιταριστική οργάνωση, την αίσθηση εξουσίας, το όπλο και τη στολή. Και ξεχειλίζει στη βάση της πάγιας τακτικής της ατιμωρησίας για φαινόμενα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας. Αυτό, εξάλλου, καταδεικνύει και ο βιασμός μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αυτή είναι η ΕΛΑΣ.... :e040:

https://twitter.com/TKampagiannis/statu ... 8HJehvEOcw
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Φαινεται οτι μετα το sex και οχι βιασμο,η τυπισσα εστειλε και sms στον εναν αστυνομικο.
Αν υπαρχει και βιντεο και δεν δειξει καταναγκασμο ας ετοιμαζεται για της φυλακης τα σιδερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

under έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:15 Φαινεται οτι μετα το sex και οχι βιασμο,η τυπισσα εστειλε και sms στον εναν αστυνομικο.
Αν υπαρχει και βιντεο και δεν δειξει καταναγκασμο ας ετοιμαζεται για της φυλακης τα σιδερα.
Καλά, κοιμήσου.

Στην καλύτερη γι' αυτούς, θα αποταχθούν και θα παίξει ασέλγεια.

Η κοπέλα ακόμη και αν δεν αποχειχθεί βιασμός δεν θα έχει καμμία απολύτως συνέπεια.

Και το πάω στοίχημα από τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

under έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:15 Φαινεται οτι μετα το sex και οχι βιασμο,η τυπισσα εστειλε και sms στον εναν αστυνομικο.
Δεν χρειάζεται
Απλά ας διαρρεύσει το βίντεο της συκοφαντισας
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:40
Sol έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:15 Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την ελληνική αστυνομία είναι ότι χθές στα Σεπόλια πριν επιτεθούν στη φεμινιστική πορεία, φώναζαν σε συντρόφισσες:

"Θα σας πάμε στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"

Και αυτοί απολαμβάνουν συστημικές πλάτες. Κούγιες, ποσά, δημοσιογραφικό ξέπλυμα
Και όσοι παπάρες φωνάζουν ότι θα κρεμάσουν/κάψουν/κρεμάσουν τους νοικοκυρέους απολαμβάνουν συστημικές/εθιμικές πλάτες.

Σιγά μην περιμένουμε οδηγίες από τα σούργελα.
Παρατηρω οτι εχεις μια δυσκολια στο να κατανοησεις τον ρολο της στυνομιας και τον λογο που τους πληρωνουμε.

Στο κατω κατω ας βγαλουν τη στολη και ας πανε να πουν στο πληθος "Θα σας παω στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:19
Δεν χρειάζεται
Απλά ας διαρρεύσει το βίντεο της συκοφαντισας
Ούτε βίντεο θα παίξει ούτε μπορεί να στοιχειοθετηθεί συκοφαντία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

alekhine έγραψε: 14 Οκτ 2022, 13:05
George_V έγραψε: 14 Οκτ 2022, 10:09
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2022, 10:03
η υποθεση σηκωνει ξηλωμα για πολυ κοσμο γιατι μετα την καταγγελια το εσωτερικων υποθεσεων αρχικα ζητησε ψυχολογικη εξεταση του θυματος (κοινως πηγαν να την βγαλουν παλαβη) και αργοτερα οταν ο ιατροδικαστης απεφανθη οτι ο βιασμος οντως υπηρξε τοτε εγινε η διωξη κατα των αστυνομικων
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

τα πλυντήρια είναι της Siemens?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:20
Sol έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:15 Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την ελληνική αστυνομία είναι ότι χθές στα Σεπόλια πριν επιτεθούν στη φεμινιστική πορεία, φώναζαν σε συντρόφισσες:

"Θα σας πάμε στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"

Και αυτοί απολαμβάνουν συστημικές πλάτες. Κούγιες, ποσά, δημοσιογραφικό ξέπλυμα
Και όσοι παπάρες φωνάζουν ότι θα κρεμάσουν/κάψουν/κρεμάσουν τους νοικοκυρέους απολαμβάνουν συστημικές/εθιμικές πλάτες.

Παρατηρω οτι εχεις μια δυσκολια στο να κατανοησεις τον ρολο της στυνομιας και τον λογο που τους πληρωνουμε.

Στο κατω κατω ας βγαλουν τη στολη και ας πανε να πουν στο πληθος "Θα σας παω στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"
Εγώ παρατηρώ περισσότερα αλλά δεν σκοπεύω να τα διασαφηνίσω, γιατί δεν έχει νόημα.

Αν δεν, δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:24
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:20

Εγώ παρατηρώ περισσότερα αλλά δεν σκοπεύω να τα διασαφηνίσω, γιατί δεν έχει νόημα.

Αν δεν, δεν.
Αλιμονο.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

To κάνω quote να σε καμαρώσουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”