!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sol

Re: Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την ελληνική αστυνομία είναι ότι χθές στα Σεπόλια πριν επιτεθούν στη φεμινιστική πορεία, φώναζαν σε συντρόφισσες:

"Θα σας πάμε στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"

Και αυτοί απολαμβάνουν συστημικές πλάτες. Κούγιες, ποσά, δημοσιογραφικό ξέπλυμα
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2022, 20:01
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:30

Ίχνη βιασμού αναφέρει ο ιατροδικαστής.
Αλλα από οτι κατάλαβα υπολογίζεις ό,τι θα ξεμπλέξουν κι αυτοί λόγω δύναμης της θέσης τους όπως οι άλλοι ε; μπορεί, δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Ποια δύναμη της θέσης τους ρε Νάιδα; Οι πιο αναλώσιμοι από όλους είναι.

Εδώ έφαγαν άδειασμα από τον Μπαλάσκα. :lol:
Αν ήταν τόσο αναλώσιμοι βρε Γαλουκα μου δεν θα βίαζαν 19χρονη μέσα στο τμήμα.
Δεν είμαι σίγουρη ότι έγινε βιασμός.

Το ότι είναι αναλώσιμοι βλάκες, σαφώς και είναι. Με λίγα λόγια αυτήν την στιγμή για την υπηρεσία είναι απλώς βαρίδια και με μια κυνική προσέγγιση μια ευκαιρία αποφόρτισης για το μαχαίρι που μπήκε στο κόκκαλο κλπ

Αν έπαιζε ίδια φάση με καθηγητή που στρίμωξε φοιτήτρια στο έδρανο ή με υγειονομικό που το έκανε με ασθενή ή επισκέπτρια στο κρεβάτι κλπ το πράγμα θα πήγαινε στις καλένδες των εδε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Sol έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:15 Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την ελληνική αστυνομία είναι ότι χθές στα Σεπόλια πριν επιτεθούν στη φεμινιστική πορεία, φώναζαν σε συντρόφισσες:

Και όσοι παπάρες φωνάζουν ότι θα κρεμάσουν/κάψουν/κρεμάσουν τους νοικοκυρέους απολαμβάνουν συστημικές/εθιμικές πλάτες.

Σιγά μην περιμένουμε οδηγίες από τα σούργελα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:37
Ναύτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:15
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 11:36
Επίσης λέει οτιδεν υπήρξε καμία απειλή
Τα πειράματα μη συναίνεσης είναι μαλακκιες
Προφανώς και πάνε στον ανακριτή με κατηγορίες βιασμού γιατί για βιασμό τους κατηγόρησε
Και η μπήκα για βιασμό κατηγόρησε τον άλλον και βγήκε ότι έλεγε μαλακιες
Τα "πειράματα μη συναίνεσης" και "η μπήκα για βιασμό"; Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.
Κατά τα λοιπά, ο εισαγγελέας δεν είναι πχορουμίτης, για να γράφει ό,τι του κατέβει. Απ' την ώρα που παραπέμπει κάποιον, υπάρχουν αν μη τι άλλο σοβαρές ενδείξεις ενοχής.
Δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει να προχωρήσει η υποθεση και η υπόθεση της μπικα προχώρησε αρκετα
Τα περί μη συναίνεσης είναι παπαριες. Αν η άλλη δεν θέλει λέει οτι δεν θελει. Δεν κάθεται να την πηδηξουν 2 στην σειρά χωρίς να βγάλει αχνά και μάλιστα μπροστα στην καμερα. Αυτό λέει η λογική
Είπαμε, το αν συνέβη ή όχι βιασμός μένει να αποδειχθεί. Απ' εκεί και πέρα, κάνεις λάθος. Μπορεί, πράγματι, μια γυναίκα να βιασθεί χωρίς να βγάλει άχνα, επειδή την κυρίευσε ο φόβος.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o :o

Έχουν ξεφύγει τελείως οι μπάτσοι επί Κουλη

Εικόνα
https://twitter.com/DelgadoSero/status/ ... 1uxsGCJdGA

memberlist.php?mode=viewprofile&u=3028 :_: :_: Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 16 Οκτ 2022, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πόλεμος των μποτ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2022, 20:01

Ποια δύναμη της θέσης τους ρε Νάιδα; Οι πιο αναλώσιμοι από όλους είναι.

Εδώ έφαγαν άδειασμα από τον Μπαλάσκα. :lol:

Το ότι είναι αναλώσιμοι βλάκες, σαφώς και είναι. Με λίγα λόγια αυτήν την στιγμή για την υπηρεσία είναι απλώς βαρίδια και με μια κυνική προσέγγιση μια ευκαιρία αποφόρτισης για το μαχαίρι που μπήκε στο κόκκαλο κλπ

Αν έπαιζε ίδια φάση με καθηγητή που στρίμωξε φοιτήτρια στο έδρανο ή με υγειονομικό που το έκανε με ασθενή ή επισκέπτρια στο κρεβάτι κλπ το πράγμα θα πήγαινε στις καλένδες των εδε.
Στην Μπίκα λέγατε δεν βρήκε ο ιατροδικαστής ίχνη βιασμού για αυτό δεν πιστεύατε ότι έγινε βιασμος.
Εδώ έχουμε τον ιατροδικαστή που βεβαιώνει ότι υπάρχουν ίχνη βιασμού αλλά λέτε αυτό μπορεί να συμβεί και με το σεξ και δεν πιστεύετε έγινε βιασμός. Στην μικρούλα 12χρονη ρωτάς γιατί δεν το σταματούσε όλο αυτό.
Τελικά έχω την εντύπωση για να πάτε κόντρα στο Άγιο και ευλογημένο metoo αρνείστε όλους τους βιασμούς :
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Sol έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:15 Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την ελληνική αστυνομία είναι ότι χθές στα Σεπόλια πριν επιτεθούν στη φεμινιστική πορεία, φώναζαν σε συντρόφισσες:

Υπάρχει βιντεο;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:05

Στην Μπίκα λέγατε δεν βρήκε ο ιατροδικαστής ίχνη βιασμού για αυτό δεν πιστεύατε ότι έγινε βιασμος.
Εδώ έχουμε τον ιατροδικαστή που βεβαιώνει ότι υπάρχουν ίχνη βιασμού αλλά λέτε αυτό μπορεί να συμβεί και με το σεξ και δεν πιστεύετε έγινε βιασμός. Στην μικρούλα 12χρονη ρωτάς γιατί δεν το σταματούσε όλο αυτό.
Τελικά έχω την εντύπωση για να πάτε κόντρα στο Άγιο και ευλογημένο metoo αρνείστε όλους τους βιασμούς :
Έχεις δει την ιατροδικαστική έκθεση; Εγώ όχι.

Αυτό που γράφεις ότι ρωτούσα για την μικρούλα, από πού προέκυψε;

Γιατί κάπου έχεις ξεφύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Οκτ 2022, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:10
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:05

Έχεις δει την ιατροδικαστική έκθεση; Εγώ όχι.
Θα τους πούμε να σου την στείλουν να βγάλεις πόρισμα.
Δεν μου λες, της Μπίκα την είχες δει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Άσε τη Μπίκα και διευκρίνησε αυτό που είπες για τη μικρή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καραμελίτσα έγραψε: 14 Οκτ 2022, 23:43
Sol έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:52
Ναύτης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:51
Δεν ήταν συλληφθείσα, πληροφορίες για μια διεύθυνση τούς ζήτησε η κοπέλα.
και επρεπε να τη βιασουν; Δεν υπαρχει δικαιολογία για τετοια ειδεχθη πραξη.
Κι εγώ τσαντίζομαι όταν μου ζητούν πληροφορίες για διεύθυνση, αλλά σε τέτοια άκρα δεν φτάνω.
Που βάζεις την κόκκινη γραμμή, Λίτσα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ναύτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:42
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:37
Ναύτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 21:15
Τα "πειράματα μη συναίνεσης" και "η μπήκα για βιασμό"; Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.
Κατά τα λοιπά, ο εισαγγελέας δεν είναι πχορουμίτης, για να γράφει ό,τι του κατέβει. Απ' την ώρα που παραπέμπει κάποιον, υπάρχουν αν μη τι άλλο σοβαρές ενδείξεις ενοχής.
Δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει να προχωρήσει η υποθεση και η υπόθεση της μπικα προχώρησε αρκετα
Τα περί μη συναίνεσης είναι παπαριες. Αν η άλλη δεν θέλει λέει οτι δεν θελει. Δεν κάθεται να την πηδηξουν 2 στην σειρά χωρίς να βγάλει αχνά και μάλιστα μπροστα στην καμερα. Αυτό λέει η λογική
Είπαμε, το αν συνέβη ή όχι βιασμός μένει να αποδειχθεί. Απ' εκεί και πέρα, κάνεις λάθος. Μπορεί, πράγματι, μια γυναίκα να βιασθεί χωρίς να βγάλει άχνα, επειδή την κυρίευσε ο φόβος.
Προφανώς και μένει να αποδιεχτει και μπορεί στο βίντεο να φαίνεται ότι βιάζεται και οι μπάτσοι να είναι τόσο καθάρματα που δεν καταλαβαίνουν καν πόσο καθάρματα είναι. Βέβαια οι πάντες τους λένε βιαστές ήδη για κάποιο περίεργο λόγο και όλοι πιστεύουν την γκόμενά by default.
Τα περί φόβου δεν τα δέχομαι. Η τυπικά ήταν σε αστυνομικό τμήμα, υπήρχαν και άλλα άτομα σε υπηρεσία κτλ λέει ότι φεύγοντας είπε και για στον φρουρό.. Δεν βγάζουν καν φόβο όλα αυτά
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Δεν τα βρήκε στην τιμούλα με τους μπάτσους λέω εγώ όπως οι ναιδες τους λένε βιαστές
Έχει ξαναγίνει προσφατα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

jason0 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:52 Δεν τα βρήκε στην τιμούλα με τους μπάτσους λέω εγώ
Κ τι είναι ρε δικέ μου η μπατσαρια, μπουρδελο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”