!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

ΑΜΕΡΙΚΗ
14
18%
ΚΑΝΑΔΑΣ
10
13%
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
1
1%
ΑΓΓΛΙΑ
1
1%
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2
3%
ΙΤΑΛΙΑ
10
13%
ΣΟΥΗΔΙΑ
2
3%
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
11
14%
ΡΩΣΙΑ
4
5%
Β. ΚΟΡΕΑ
7
9%
ΑΛΛΗ
15
19%

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:37
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:36
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:35

Γιατί, τι φοβάσαι;
Έχεις πάρει χαμπάρι τί συμβαίνει σε μένα και στην οικογένειά μου εδώ και ένα εξάμηνο με το stalking από τους ψυχασθενείς εδώ μέσα;
Όχι. Γιατί τι συμβαίνει; Τεσπα, επειδή έχω ζήσει στη Γερμανόφωνη, αν θες μού λες σε πμ. Just curious
Δε θέλω, ευχαριστώ. Απάντησα γιατί ταγκαρίστηκα και για κανένα άλλο λόγο.
Χαιρετώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:38

Έχεις πάρει χαμπάρι τί συμβαίνει σε μένα και στην οικογένειά μου εδώ και ένα εξάμηνο με το stalking από τους ψυχασθενείς εδώ μέσα;
Όχι. Γιατί τι συμβαίνει; Τεσπα, επειδή έχω ζήσει στη Γερμανόφωνη, αν θες μού λες σε πμ. Just curious
Δε θέλω, ευχαριστώ.
Πολύ κακό και κρίμα αυτό που λες ότι συμβαίνει. Δεν το ήξερα. :cry
sharp

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:38

Δε θέλω, ευχαριστώ. Απάντησα γιατί ταγκαρίστηκα και για κανένα άλλο λόγο.
Χαιρετώ.
Τεσπαμ, επί του θέματος κι εγώ ενοχλούμην που μπορούσαν να φωνάξουν την αστυνομία επειδή έκανα ντους στη 1πμ, αλλά επαναπατριζόμενος και διαπιστώνοντας ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει χωρίς να νοιάζεται για τον άλλον, σκέφτηκα ότι μπορεί να μην ήταν τόσο λάθος. Για ποιο λόγο δηλ. ο άλλος να ξυπνήσει επειδή εγώ είχα κάψες μετά τα μεσάνυχτα; Ή υπάρχει ώρα κοινής ησυχίας ή όχι. Κι αν ήρθα από δουλειά βρώμικος και ελεεινός, ήταν το αντεπιχείρημα εμών των νεοέλ τότε. Με την ίδια λογική όμως μπορώ να βάλω και δημοτικά δυνατά, επειδή νοστάλγησα την πατρίδα και νοιώθω απαίσια κοκ.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Navis έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:01
δε θα ηθελα να ζησω Λονδινο εκτος αν ηταν σε καποιο προαστειο πχ Σαρρευ.
φιξντ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:45
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:43
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:32

:fp: Νόμιζα θα 'πεις κάνα επιχείρημα τύπου η Χάιντυ βρίσκεται σε νοσοκομείο εντός 3ώρου με το 4x4 ενώ στο Καστελόριζο περιμένουν το σούπερ πούμα.
Ε τι να κάνουμε, υπάρχει διαφορά επιπέδου
Ναι, κι εγώ έχω παρατηρήσει τη διαφορά στο επίπεδο. Τρώς μήνυση από το γείτονα αν ο ήχος της κλανιάς σου ξεπερνάει τα 5 DB, γιατί σου λέει δεν μπορείς να κλάνεις σε ώρες κοινής ησυχίας ρε φίλε. Εμείς δηλαδή κορόιδα είμαστε που τις πνίγουμε νυχτιάτικο και βρωμοκοπάει το σύμπαν κάτω από την κουβέρτα;
Είσαι η κλασσική ενοχλητική γειτόνισσα, που νομίζει ότι δεν ενοχλεί και προβάλλει συνέχεια ανόητες δικαιολογίες για την φασαρία που κάνει, δικιά μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
sharp

Feindflug έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:02
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:45
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:43

Ε τι να κάνουμε, υπάρχει διαφορά επιπέδου
Ναι, κι εγώ έχω παρατηρήσει τη διαφορά στο επίπεδο. Τρώς μήνυση από το γείτονα αν ο ήχος της κλανιάς σου ξεπερνάει τα 5 DB, γιατί σου λέει δεν μπορείς να κλάνεις σε ώρες κοινής ησυχίας ρε φίλε. Εμείς δηλαδή κορόιδα είμαστε που τις πνίγουμε νυχτιάτικο και βρωμοκοπάει το σύμπαν κάτω από την κουβέρτα;
Είσαι η κλασσική ενοχλητική γειτόνισσα, που νομίζει ότι δεν ενοχλεί και προβάλλει συνέχεια ανόητες δικαιολογίες για την φασαρία που κάνει, δικιά μου;
Πές τα. Welcome to εγωϊστική Greek mentality, alias άπατο βαρέλι.
sharp

Bill Hicks έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:58
φιξντ
Τόσο χάλια είναι; Why?
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2022, 07:43
Κόκκορας έγραψε: 06 Οκτ 2022, 23:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:43

man mu γιατί σε χαλάει ένα υποστατικό με αμπέλια κάπου μεταξύ λωζάννης και βεβέ στην βόρεια πλευρά της λίμνης λεμάν, να την βλέπεις πιάτο;
ναι φοβερο 7 μηνες χειμωνα,1800 ωρες ηλιοφανειας πανω απο 80 τα εκατο υγρασια 3,4 μηνες
ακουγεται υπεροχο
για σπηλια
:D πού τα είδες αυτά;
googlara για το κλιμα στην περιοχη που αναφερεις,που αλλου :)
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:11
Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:38

...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πήγες στην Αυστραλία.

Έχουν 86 γεύσεις στα εκλέρ και καλύτερες παραστάσεις;
ανοστα ειναι τα εκλερ τους,καλυτερα γλυκα βρισκεις στην Ελλαδα(με εξαιρεση την εβραικη γειτονια τους,που ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με εμας)
το γαμησες και ψόφησε. Είπαμε.
δεδομενο ειναι αυτο που σου λεω,ανοστα για τον μεσο ελληνα τα φαγητα και ιδιως τα γλυκα της γαλλιας
δεν λεω πως δεν μου αρεσουν ,βασικα μια και αναφερθηκε το εκλερ,της γαλλιας να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει περισσοτερο γιατι δεν ειναι τιγκα στην ζαχαρη
γενικα στην ελλαδα τα γλυκα ειναι σερμπετι,αλλα κατα την γνωμη μου,με αυτες τις επιρροες ευρωπαικες ανατολικες,βυζαντινες και ξερω γω
ειναι πολυ καλα
ιδιως αν αφαιρεσεις μια πρεζα ζαχαρη :lol:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:22
Bill Hicks έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:58
φιξντ
Τόσο χάλια είναι; Why?
όχι, ρε, γαμεί το Λονδίνο. απλά το Σαρρευ δεν είναι Λονδίνο ή με άλλα λόγια αν σ'αρέσει να ζεις στο Σαρρευ δεν σ'αρέσει να ζεις στο Λονδίνο. σ'αρέσει να ζεις κοντά στο Λονδίνο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
sharp

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:31
Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:30

ανοστα ειναι τα εκλερ τους,καλυτερα γλυκα βρισκεις στην Ελλαδα(με εξαιρεση την εβραικη γειτονια τους,που ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με εμας)
δεδομενο ειναι αυτο που σου λεω,ανοστα για τον μεσο ελληνα τα φαγητα και ιδιως τα γλυκα της γαλλιας
δεν λεω πως δεν μου αρεσουν ,βασικα μια και αναφερθηκε το εκλερ,της γαλλιας να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει περισσοτερο γιατι δεν ειναι τιγκα στην ζαχαρη
γενικα στην ελλαδα τα γλυκα ειναι σερμπετι,αλλα κατα την γνωμη μου,με αυτες τις επιρροες ευρωπαικες ανατολικες,βυζαντινες και ξερω γω
ειναι πολυ καλα
Ποιο είναι το μάξιμουμ που έκατσες σε ξένη χώρα και ποιες ξένες γλώσσες μιλάς πολύ καλά, εναλλακτικώς με ποιους ντόπιους ήρθες σε επαφή;
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Ζω ήδη στην ωραιότερη χώρα. Αν έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάπου αλλού ,Πορτογαλία ,Νότια Γαλλία , Καταλονία ,Φλωρεντία ,Καλλιφόρνια , Μαιάμι ,Καραιβική , Τελ Αβιβ ,οπουδήποτε έχει θάλασσα και θερμοκρασίες παρόμιες με την Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:41

ειναι πολυ καλα
Ποιο είναι το μάξιμουμ που έκατσες σε ξένη χώρα και ποιες ξένες γλώσσες μιλάς πολύ καλά, εναλλακτικώς με ποιους ντόπιους ήρθες σε επαφή;
ανακρισουλα ανακρισουλα ; :lol:
πολλα εχετε μαθει εδω μεσα
παντως
οχι τοσο πολυ οσο εσυ και οχι τοσες πολλες .
sharp

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:57
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 20:41

ειναι πολυ καλα
ανακρισουλα ανακρισουλα ; :lol:
πολλα εχετε μαθει εδω μεσα
παντως
οχι τοσο πολυ οσο εσυ και οχι τοσες πολλες .
Όχι ρε τι ανάκριση, ανώνυμα γράφουμε άλλωστε. Απλώς όπως είπα και αλλού, αν δεν ζήσεις τουλάχιστον 3 χρόνια δεν μετράει η γνώμη. Just long personal experience.

Εννοείται με γλώσσα του τόπου φαρσί και παρέα κυρίως με ντόπιους, όχι γκετοποίηση με 'Έλληνες, τσιγαρλίκια και "τι παπάρες είναι ρε αυτοί οι... και τι ωραίοι που είμαστε εμείς...". Φυσικά όχι ως φοιτητής, αλλά εργαζόμενος.

Ισχύει και για Κίνα, ναι με Κινεζικά τέλεια.

Με όλα αυτά κομπλέ συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η Ελλάδα μια χαρά είναι πέρα απ την πλάκα αν έχεις λεφτά. Ωραίο κλίμα έχει, θάλασσες έχει, βουνά έχει, και δε χρειάζεται να μένεις κ πάνω στην Πατησίων.

Σε φυσική ομορφιά είναι λίγες οι χώρες που μπορούν να συγκριθούν με την Ελλάδα. Περού, Νέα Ζηλανδία, Ισλανδία.. 4-5 είναι σε όλο τον πλανήτη.

Και μετά είναι και ο πολιτισμός βεβαίως. Άλλο να ζεις στην πόλη με θέα την Ακρόπολη και άλλο να ζεις σε κάνα Λονδινακι ή κανα Παρισακι με θέα κάποιο μουσείο με κλεμμενα ή κάποιον πύργο βασανιστηριων. Βέβαια δεν κρίνω, ο καθε λαός έχει και τον πολιτισμό του. Άλλοι την Ακρόπολη, άλλοι τα κλεμμένα :102:
Αλλά μην τα εξισωνουμε κ όλα ρε μάγκες. Η μόνη χώρα σε πολιτισμό κ κουλτουρα που πραγματικά μπορεί να αγγίξει λίγο το ελληνικό μεγαλείο είναι η Αμερική. Είτε αρέσει είτε όχι. Γιατί όντως όταν οι Αμερικανοί πήγαιναν στο φεγγάρι στην Ελλάδα οριακά δεν είχαμε ρεύμα. Τι να λέμε τώρα.

Ποιες όπερες ρε; Δεν είναι ούτε να κρέμονται αυτοί από τα αρχιδια του δεξιού ψάλτη στην εκκλησία του τελευταίου χωριού της Αιτωλοακαρνανιας. Τους κατουραμε με τη βυζαντινή μας παραδοση. Τι να μας πούνε. Αυτοί βαζανε στους φούρνους στο Άουσβιτς ανθρώπους ή κάνανε ψυχρα πειραματα πανω τους με τις εντολές του Μενγκελε, τύπου: τι γινεται αν ενώσουμε δύο μωρα στο κεφάλι; τι γίνεται αν αφήσουμε δίδυμα να πεθάνουν απ το κρυο; ποιο θα ψοφήσει πρώτο; και μετα πηγαιναν σπιτι, αγκαλιαζαν τη γυναικα τους και ακούγανε κλασική μουσική κ σου λέγανε εμείς είμαστε πολιτισμένοι, όταν εμείς είχαμε το δαχτυλίδι του νιμπελουγκεν οι άλλοι ήταν στα δέντρα. Ε όχι ρε φιλε. Δεν το δέχομαι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”