Δεν ξέρω τι πίστευες ως σημερα ή μάλλον ξέρω αλλά ξέρεις κι εσύ πόσο πολύ με ενδιέφερε η άποψη σου, όπως επίσης ξέρεις και τώρα πόσο υπολογίζω επίσης την άποψη σου. Γενικά με τους φανατικους που εθελοτυφλουν δεν τα έχω καλά. Οπότε αδιάφορο τι σκέφτεσαιOtto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:33
Δεν με παραξενεύει τίποτα. Το γεγονός όμως ότι εμφανίζεσαι σε αυτό το νημα να λες ότι "ΣΥΡΙΖΑ δεν ήσουν μα από σήμερα θα γίνεις" είναι ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι το οποίο δεν έχει καμία σχέση εν τέλει με όσα πίστευα ως σήμερα.
Είναι με διάφορα η πιο καφρικη και κυνική δήλωση έως σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμείς να δεις πως σας κατατάσσουμε.
Τι λες! σπουδαίες φράσεις. Ισάξια της φανφαρας.
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aδιάφορο.John Dear έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:43Εμείς να δεις πως σας κατατάσσουμε.
Μακριά από μένα και γράφετε ό,τι θέλετε όπου θέλετε.
Ξουτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν διαφωνώ. Αν μπορεί να γίνει και προς τα πίσω έρευνα ας γίνει. Δεν θα υπάρχουν μόνο 4-5 διεφθαρμένοι αξιωματικοί στο 2018. Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να βρεις τι έχει γίνει πριν 10 ή 15 χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψάξουμε αυτή την υπόθεση που και φρέσκια είναι και μάλλον δεν θα έχουν παραγραφεί οι όποιες παρανομίες.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:38 Δεν γίνεται να έχεις ολόκληρο σύστημα να λειτουργεί χροοοονια τώρα με εναλλαγές κυβερνήσεων με αυτό τον τρόπο και να ψάχνουν την ευθύνη μόνο στο 2018. Κάνε έρευνα από το 2018 και πίσω και γαμα τους. Άμα χρησιμοποιείς όμως την τραγωδία που κάηκαν παιδιά,οικογένειες με φρικτό τρόπο για κομματικό όφελος και είσαι απλως ενα κομματοσκυλο ούτε καν πολιτικός, είσαι για τρελά σουτια. Όχι εσύ. Το κομματοσκυλο.
Σαπίλα. Έρχομαι στη θέση αυτών που έχασαν οικογένεια και περιουσία. Θα τα ακούνε τώρα αυτά και θα θέλουν να πετάξουν την τηλεόραση από το παράθυρο.
- Otto Weininger
Θα ήθελα πολύ να ίσχυε η αρχική μου άποψη πάντως.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:43Δεν ξέρω τι πίστευες ως σημερα ή μάλλον ξέρω αλλά ξέρεις κι εσύ πόσο πολύ με ενδιέφερε η άποψη σου, όπως επίσης ξέρεις και τώρα πόσο υπολογίζω επίσης την άποψη σου. Γενικά με τους φανατικους που εθελοτυφλουν δεν τα έχω καλά. Οπότε αδιάφορο τι σκέφτεσαιOtto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:33
Δεν με παραξενεύει τίποτα. Το γεγονός όμως ότι εμφανίζεσαι σε αυτό το νημα να λες ότι "ΣΥΡΙΖΑ δεν ήσουν μα από σήμερα θα γίνεις" είναι ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι το οποίο δεν έχει καμία σχέση εν τέλει με όσα πίστευα ως σήμερα.
Είναι με διάφορα η πιο καφρικη και κυνική δήλωση έως σήμερα.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το άκουσα. Είπα τι διάβασα. Και όταν το παρέθεσα με λινκ οτι διάβασα έγραψα. Εσύ υποθέτεις πως το site έβαλε παραπλανητικό τίτλο. Εφόσον δεν ακούγεται σε αυτα6τα ηχητικά που έχουν βγει. Αρα κατά τη γνώμη σου το site λέει ψέμματα και εσύ κατηγορείς εμένα ότι λέω ψέμματα. Συνεχίζεις δηλαδή τα ψέμματα. Άξιος φωνάζει η παράταξη.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:34Μην μου κυκλώνεις τον παραπλανητικό τίτλο που έβαλε το σάιτ, θα παραθέσεις το ίδιο το απόσπασμα από τα λεγόμενα του για το 7.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:241)Στο ηχητικό που ειχα ακούσει εγώ αναφέρθηκε σε περιφερειαρχη και υπουργό χωρίς να ονοματίσει και σε ρώτησα κιόλας το λέει ονομαστικά γιατί δεν το άκουσα.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:08
Να το ψάξει κι αν θες άνοιξε θέμα για τη ζίμενς να μας πεις τι ξέρεις. Μ' εμένα εκτροπή της κουβέντας δεν γίνεται.
Και μένοντας στο θέμα, να το ψάξει είπα. Τι να ψάξει; Αυτό που ακούγεται για τους εισαγγελείς και δικηγόρους που φάγανε τα λεφτά του κόσμου. Για το κόμμα μου δεν είπε, όπως ανέφερες ψευδώς. Πρώτο ψέμα. Το άλλο ψέμα είναι που ισχυρίστηκες ότι δεν έχουμε ονόματα ενώ έχουμε τον ίδιο τον ομιλούντα, Δούρου και Γεροβασίλη. Γιατί λες ψέματα;
Πρώτο ψέμα σου ότι λέω ψέμματα.
2)Το έχω βάλει και σε λινκ, στο παραθέτω και φώτο το λέει με κόκκινα γράμματα και κυκλωμενο και οταν έβαλα το λινκ έγραψα οτι διάβασαΔεύτερο ψέμα σου ότι λέω ψέμα. Ετσι σας μαθαίνουν στην παράταξη; κρίμα είσαι νέο παιδί να ακολουθείς ανέντιμες τακτικές για να βγάζεις δίκιο. Το κομα σου είναι πολύ βρώμικο και είναι κρίμα αντί να καταδικάζεις εσύ ως νεολαία για να διορθωθεί, να το καλύπτεις. Τελείωσες απο μένα.Spoiler
Για δικηγόρους και εισαγγελείς λέει που φάγαν λεφτά. Τίποτα για τη ΝΔ . Ψέμα. Όσον αφορά τα ονόματα, με ρώτησες σου απάντησα και παρέθεσα το σχετικό. Άρα, δέχομαι ότι δεν είπες σκόπιμα ψέμα, αλλά είχες ελλιπή πληροφόρηση. Στο θέμα του 7, αν επιμένεις για το κόμμα μου ενώ σ' έχω ενημερώσει παραθέτοντας τα λεγόμενα, λες ψέματα.Έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα. Το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά εισαγγελείς και δικηγόροι.
Η φωτιά στην Κινέτα θα στοιχίσει 500 εκατ. ευρώ η φωτιά στο Μάτι 1 δισ. ευρώ. Από αυτά τα 100 θα μοιραστούνε, τα 200 θα μοιρατσούνε… Πρόσεξε, πρόσεξε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πειράζει, γενικά στη ζωή σου θα πάρεις πολλές απογοητευσεις.
Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια με πρήζετε ότι είμαι σύριζαια, ενώ δεν ήμουν. Τώρα που λέω θα γίνω, ξινιζετε. Αφου ήδη με ειχατε για σύριζαια τι άλλαξε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
.
Παραφράζοντας τόν Ολιβερ Τουίστ αν θυμάμαι καλά.....
Είναι φορές πού θάθελες νά κρεμάσεις ολους τούς Δημόσιους Υπαλλήλους....
καί νά τελειώνεις μέ τη Φάρσα.....
Αιντε μουνόπανα γαμώ τα μνιά πού σας γλυστρίσανε.....
.
Παραφράζοντας τόν Ολιβερ Τουίστ αν θυμάμαι καλά.....
Είναι φορές πού θάθελες νά κρεμάσεις ολους τούς Δημόσιους Υπαλλήλους....
καί νά τελειώνεις μέ τη Φάρσα.....
Αιντε μουνόπανα γαμώ τα μνιά πού σας γλυστρίσανε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Uppercut
Το σάιτ έβαλε παραπλανητικό τίτλο γιατί δεν υπάρχει αυτό στα λεγόμενα που παραθέτει μετά το ίδιο το σάιτ. O τύπος για το 7 λέει το εξής:Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:56Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το άκουσα. Είπα τι διάβασα. Και όταν το παρέθεσα με λινκ οτι διάβασα έγραψα. Εσύ υποθέτεις πως το site έβαλε παραπλανητικό τίτλο. Εφόσον δεν ακούγεται σε αυτα6τα ηχητικά που έχουν βγει. Αρα κατά τη γνώμη σου το site λέει ψέμματα και εσύ κατηγορείς εμένα ότι λέω ψέμματα. Συνεχίζεις δηλαδή τα ψέμματα. Άξιος φωνάζει η παράταξη.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:34Μην μου κυκλώνεις τον παραπλανητικό τίτλο που έβαλε το σάιτ, θα παραθέσεις το ίδιο το απόσπασμα από τα λεγόμενα του για το 7.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:24
1)Στο ηχητικό που ειχα ακούσει εγώ αναφέρθηκε σε περιφερειαρχη και υπουργό χωρίς να ονοματίσει και σε ρώτησα κιόλας το λέει ονομαστικά γιατί δεν το άκουσα.
Πρώτο ψέμα σου ότι λέω ψέμματα.
2)Το έχω βάλει και σε λινκ, στο παραθέτω και φώτο το λέει με κόκκινα γράμματα και κυκλωμενο και οταν έβαλα το λινκ έγραψα οτι διάβασαΔεύτερο ψέμα σου ότι λέω ψέμα. Ετσι σας μαθαίνουν στην παράταξη; κρίμα είσαι νέο παιδί να ακολουθείς ανέντιμες τακτικές για να βγάζεις δίκιο. Το κομα σου είναι πολύ βρώμικο και είναι κρίμα αντί να καταδικάζεις εσύ ως νεολαία για να διορθωθεί, να το καλύπτεις. Τελείωσες απο μένα.Spoiler
Για δικηγόρους και εισαγγελείς λέει που φάγαν λεφτά. Τίποτα για τη ΝΔ . Ψέμα. Όσον αφορά τα ονόματα, με ρώτησες σου απάντησα και παρέθεσα το σχετικό. Άρα, δέχομαι ότι δεν είπες σκόπιμα ψέμα, αλλά είχες ελλιπή πληροφόρηση. Στο θέμα του 7, αν επιμένεις για το κόμμα μου ενώ σ' έχω ενημερώσει παραθέτοντας τα λεγόμενα, λες ψέματα.Έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα. Το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά εισαγγελείς και δικηγόροι.
Η φωτιά στην Κινέτα θα στοιχίσει 500 εκατ. ευρώ η φωτιά στο Μάτι 1 δισ. ευρώ. Από αυτά τα 100 θα μοιραστούνε, τα 200 θα μοιρατσούνε… Πρόσεξε, πρόσεξε
Τίποτα για το κόμμα μου. Άρα, δεν ήξερες για τα ονόματα και σε ενημέρωσα και συνεχίζεις να λες ψέματα ότι λέει για το κόμμα μου ενώ δεν είπε ποτέ. Γιατί λες ψέματα;Έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα. Το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά εισαγγελείς και δικηγόροι.
Δεν διαφωνώ αν δεν μπορείς να βρεις, ξέσκισε αυυοθ; το που μπορείς. Αλλά δεν γίνεται να μη μπορείς να βρεις, ηδη ο τυπος μίλησε για τρεις άλλες περιπτώσεις. Μέχρι και να μη σηκώνουν αεροπλάνα για αντίποινα.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:51Δεν διαφωνώ. Αν μπορεί να γίνει και προς τα πίσω έρευνα ας γίνει. Δεν θα υπάρχουν μόνο 4-5 διεφθαρμένοι αξιωματικοί στο 2018. Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να βρεις τι έχει γίνει πριν 10 ή 15 χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψάξουμε αυτή την υπόθεση που και φρέσκια είναι και μάλλον δεν θα έχουν παραγραφεί οι όποιες παρανομίες.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:38 Δεν γίνεται να έχεις ολόκληρο σύστημα να λειτουργεί χροοοονια τώρα με εναλλαγές κυβερνήσεων με αυτό τον τρόπο και να ψάχνουν την ευθύνη μόνο στο 2018. Κάνε έρευνα από το 2018 και πίσω και γαμα τους. Άμα χρησιμοποιείς όμως την τραγωδία που κάηκαν παιδιά,οικογένειες με φρικτό τρόπο για κομματικό όφελος και είσαι απλως ενα κομματοσκυλο ούτε καν πολιτικός, είσαι για τρελά σουτια. Όχι εσύ. Το κομματοσκυλο.
Σαπίλα. Έρχομαι στη θέση αυτών που έχασαν οικογένεια και περιουσία. Θα τα ακούνε τώρα αυτά και θα θέλουν να πετάξουν την τηλεόραση από το παράθυρο.
Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα, αυτοί που χάθηκαν και όσοι έμειναν πίσω. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε ολους όσους πρέπει. Αλλά υπάρχει πολύ, πολύ σαπιλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε ποιανού τα χέρια έσκασε η χειροβομβίδα, αυτό μετράει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Ντάξει, τελικά ισχύουν και τα δύο σενάρια. Άστο ρε παιδί μου. Ο καλύτερος σου σύμμαχος (θα έπρεπε να) είναι η σιωπή.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:59Δεν πειράζει, γενικά στη ζωή σου θα πάρεις πολλές απογοητευσεις.
Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια με πρήζετε ότι είμαι σύριζαια, ενώ δεν ήμουν. Τώρα που λέω θα γίνω, ξινιζετε. Αφου ήδη με ειχατε για σύριζαια τι άλλαξε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το site γράφει μια πληροφορία. Εγώ διευκρίνισα όταν το ανέβασα ότι το διαβασα. Αν λέει ψέμματα ή όχι το site ή αν έχει κάποια άλλη πληροφόρηση, δεν το γνωρίζω. Εγώ αυτό που διάβασα αυτό έγραψα. Και με την απαραίτητη διευκρίνιση.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:01Το σάιτ έβαλε παραπλανητικό τίτλο γιατί δεν υπάρχει αυτό στα λεγόμενα που παραθέτει μετά το ίδιο το σάιτ. O τύπος για το 7 λέει το εξής:Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:56Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το άκουσα. Είπα τι διάβασα. Και όταν το παρέθεσα με λινκ οτι διάβασα έγραψα. Εσύ υποθέτεις πως το site έβαλε παραπλανητικό τίτλο. Εφόσον δεν ακούγεται σε αυτα6τα ηχητικά που έχουν βγει. Αρα κατά τη γνώμη σου το site λέει ψέμματα και εσύ κατηγορείς εμένα ότι λέω ψέμματα. Συνεχίζεις δηλαδή τα ψέμματα. Άξιος φωνάζει η παράταξη.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:34
Μην μου κυκλώνεις τον παραπλανητικό τίτλο που έβαλε το σάιτ, θα παραθέσεις το ίδιο το απόσπασμα από τα λεγόμενα του για το 7.
Για δικηγόρους και εισαγγελείς λέει που φάγαν λεφτά. Τίποτα για τη ΝΔ . Ψέμα. Όσον αφορά τα ονόματα, με ρώτησες σου απάντησα και παρέθεσα το σχετικό. Άρα, δέχομαι ότι δεν είπες σκόπιμα ψέμα, αλλά είχες ελλιπή πληροφόρηση. Στο θέμα του 7, αν επιμένεις για το κόμμα μου ενώ σ' έχω ενημερώσει παραθέτοντας τα λεγόμενα, λες ψέματα.
Τίποτα για το κόμμα μου. Άρα, δεν ήξερες για τα ονόματα και σε ενημέρωσα και συνεχίζεις να λες ψέματα ότι λέει για το κόμμα μου ενώ δεν είπε ποτέ. Γιατί λες ψέματα;Έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα. Το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά εισαγγελείς και δικηγόροι.
Επίσης το 2007 λέει το ηχητικό" Φαγώθηκαν αποζημιώσεις." ποιο κόμμα ήταν κυβέρνηση; το κομμα σου. Αμε στο καλό τώρα γιατί παραείσαι νδλικο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τίποτα απολύτως. Ήσουν πάντα ζαία.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:59Δεν πειράζει, γενικά στη ζωή σου θα πάρεις πολλές απογοητευσεις.
Αν δεν ψήφιζες σύριζα αλλά κκε, ανταρσύα ή κάποια πασοκική παραλλαγή, είναι αδιάφορο.
Το ζαίειν δεν είναι θέμα ψήφου αλλά τρόπος σκέψης και παίζει σε πολλά κόμματα.
Υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν σύριζα αλλά δεν είναι ζαίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-