!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

nik_killthemall έγραψε: 20 Αύγ 2021, 11:28
axilmar έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:52
Εγω ειμαι ανορθολογιστης ή εσυ που κρινεις την αποδοση των εμβολιων που εγιναν για την μεταλλαξη Α με βαση την μεταλλαξη Δ;;;
Ρε μπαγλαμά σοβαρά τώρα έχεις την αξίωση εγώ και 100άδες οργανισμοί υγείας στον κόσμο που υπολογίζουν απόδοση εμβολίου για την μετάλλαξη που επικρατεί (>85%) να ασχοληθούμε μαζί σου για να σου εξηγήσουμε πως δεν έχει κανένα αντίκρυσμα να υπολογίσουμε απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστεί (<10%) ?

Μλκα μου οι "αντιψεκ" γίνεστε "ψεκ" στο λεπτό, όπως οι οχιτζηδες έγιναν ναι σε μια νύχτα ...
Είσαι εντελώς μαλακας. Πολύ μα πάρα πολύ μαλακας.

Κανένας δεν σου ζήτησε να υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστει.

Αυτό που σου ζητάμε είναι να μην υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη για την οποία δεν υπάρχει εμβόλιο!!!!

Δεν μπορείς να λες στον κόσμο "μην εμβολιαστειτε, το εμβόλιο είναι άχρηστο" μόνο και μόνο επειδή δεν πιάνει την επικρατούσα μετάλλαξη.

Δλδ άμα έρθουν τα εμβόλια για την Δ τι θα λες; Μη. Κάνετε τα εμβόλια;

Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, εγώ δεν φταίω. Εκεί έχουμε καταντησει, να μην καταλαβαίνουμε ούτε και τα πιο απλά.

Άσε δε που στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει επικρατήσει ακόμα η Δ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilmar την 21 Αύγ 2021, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
axilmar

hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 14:14
axilmar έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:41
hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:37

Μετά τις 6 πρώτες μέρες ο παύει να είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός ο ιός· στις 10 μέρες η μεταδοτικότητα μηδενίζεται. Άρα χεστήκαμε τι κάνει μετά. Οι πρώτες μέρες έχουν σημασία.
Φανταζομαι οι επιστημονες τα λενε αυτα και οχι ο κωλος σου.

Με αλλα λογια, παλι μαλακιες λες, διοτι η νοσηση μπορει να κρατησει 15 μερες και, και δεν παυει να ειναι μεταδοτικη.
Ναι, αγορίνα μου. Οι επιστήμονες τα λένε αυτά. Γι' αυτό και η καραντίνα είναι 10 μέρες. Τόσο σού λέει ο ΕΟΔΥ να απομονωθείς σπίτι, τόσο σού λέει και ο CDC:

Συμπτωματικοί:
You can be around others after 10 days since symptoms first appeared.

Ασυμπτωματικοί:
Ιf you continue to have no symptoms, you can be with others after 10 days have passed since you had a positive viral test for COVID-19.

Ζήτα συγγνώμη, τώρα, και παραδέξου το λάθος σου.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... usIhaTwJyb

14 ημέρες είναι η καραντίνα.

Αλλά ακόμα και 10 να ήτανε, έχεις 4 ημέρες μετά τις 6 στις οποίες οι εμβολιασμενοι φέρουν σαφώς χαμηλότερο ιικο φορτίο από τους ανεμβολιαστους.

Για να δούμε τώρα ποιος θα ζητήσει συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

axilmar έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:07
axilmar έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:52
Εγω ειμαι ανορθολογιστης ή εσυ που κρινεις την αποδοση των εμβολιων που εγιναν για την μεταλλαξη Α με βαση την μεταλλαξη Δ;;;
Ρε μπαγλαμά σοβαρά τώρα έχεις την αξίωση εγώ και 100άδες οργανισμοί υγείας στον κόσμο που υπολογίζουν απόδοση εμβολίου για την μετάλλαξη που επικρατεί (>85%) να ασχοληθούμε μαζί σου για να σου εξηγήσουμε πως δεν έχει κανένα αντίκρυσμα να υπολογίσουμε απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστεί (<10%) ?

Μλκα μου οι "αντιψεκ" γίνεστε "ψεκ" στο λεπτό, όπως οι οχιτζηδες έγιναν ναι σε μια νύχτα ...

Κανένας δεν σου ζήτησε να υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστει.

Αυτό που σου ζητάμε είναι να μην υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη για την οποία δεν υπάρχει εμβόλιο!!!!
Ο εντελώς μαλακας είσαι εσύ και αυτό είναι αναμφισβήτο. Η μετάλλαξη Δελτα έχει επικρατήσει και στην Ελλάδα απλά είσαι πολύ στόκος ακόμα και για να γκουγκλάρεις.

Συνοψίζοντας : Η μετάλλαξη Δ έχει επικρατήσει παντού, έχουν εμβόλια που δεν ήταν για την μετάλλαξη Δ, με αυτά εμβολιάζεται όλος ο κοσμος ο οποίος πλειοψηφικά νοσεί με Δ, κι έρχεται ένας αρχιστόκος σαν και σένα και λέει πως όλοι οι οργανισμοί υγείας που κάθονται και υπολογίζουν effectiveness αυτών των εμβολίων για τη Δ είναι βλάκες και κάνουν λάθος, γιατί το εμβόλιο δεν φτιάχτηκε για αυτήν, παρότι χρησιμοποιείται για αυτήν.

Πόσο γτπκ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
axilmar

nik_killthemall έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:34
axilmar έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:07

Ο εντελώς μαλακας είσαι εσύ και αυτό είναι αναμφισβήτο. Η μετάλλαξη Δελτα έχει επικρατήσει και στην Ελλάδα απλά είσαι πολύ στόκος ακόμα και για να γκουγκλάρεις.

Συνοψίζοντας : Η μετάλλαξη Δ έχει επικρατήσει παντού, έχουν εμβόλια που δεν ήταν για την μετάλλαξη Δ, με αυτά εμβολιάζεται όλος ο κοσμος ο οποίος πλειοψηφικά νοσεί με Δ, κι έρχεται ένας αρχιστόκος σαν και σένα και λέει πως όλοι οι οργανισμοί υγείας που κάθονται και υπολογίζουν effectiveness αυτών των εμβολίων για τη Δ είναι βλάκες και κάνουν λάθος, γιατί το εμβόλιο δεν φτιάχτηκε για αυτήν, παρότι χρησιμοποιείται για αυτήν.

Πόσο γτπκ
Βρε χαζούλη, στο άρθρο που ποσταρες γράφει το εξής:

Η παραλλαγή Δέλτα αποτελεί, σύμφωνα με την επίσημα καταγραφή, τη δεύτερη σε συχνότητα παραλλαγή του ιού. Η πιο συχνή μετάλλαξη είναι του στελέχους Άλφα.

Το παραπάνω στην Ελλάδα. Το "η Δ έχει επικρατήσει" είναι σε πανευρωπαϊκό/παγκόσμιο επίπεδο.

Μην είσαι τόσο πολύ ΓΤΠ, διάβασε τουλάχιστον τα άρθρα που ποσταρεις.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

axilmar έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:42

Βρε χαζούλη, στο άρθρο που ποσταρες γράφει το εξής:

Η παραλλαγή Δέλτα αποτελεί, σύμφωνα με την επίσημα καταγραφή, τη δεύτερη σε συχνότητα παραλλαγή του ιού. Η πιο συχνή μετάλλαξη είναι του στελέχους Άλφα.

Το παραπάνω στην Ελλάδα. Το "η Δ έχει επικρατήσει" είναι σε πανευρωπαϊκό/παγκόσμιο επίπεδο.

Μην είσαι τόσο πολύ ΓΤΠ, διάβασε τουλάχιστον τα άρθρα που ποσταρεις.
Κοίτα είσαι βλάκας με μηδενικο επιπεδο αυτοκριτικής ικανότητας και επομενως είσαι αήττητος :

1ον) επειδή Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου, 3.273 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα. Οπως προκύπτει, στις μολύνσεις κυριαρχεί η μετάλλαξη Δέλτα. Έχει και πινακάκι, η Δελτα με πρασινο. Ο Γώγος απλά αυτά τα αποτελέσματα αναπαρήγαγε.

2ον) επειδή ο ισχυρισμός σου αντιτίθεται σε αυτό που κάνουν ολοι οι οργανισμοι υγείας στον κόσμο, όπου έχει κυριαρχησει η Δελτα.

Άρα ΟΡΘΩΣ ο πλανήτης υπολογίζει αποτελεσματικότητα εμβολίων έναντι της Δελτα, γιατί πλέον τα εμβολια για ΑΥΤΗΝ χρησιμοποιούνται.

Στην όλη ιστορία άκρη θα βγάλει όποιος μπορεί πιο γρήγορα (και όχι πιο αργά) να δέχεται και να αλλάζει άποψη με βάση τα δεδομένα της πραγματικότητας και όχι με βάση τον εγωισμό του ή την ιδεοληψία του.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:16
Πρετεντέρης έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:02 Ωστόσο, οι ανεμβολίαστοι είναι ουσιαστικά σε καραντίνα από εστίαση και διασκέδαση σε εσωτερικούς χώρους, πράγμα που θα ενταθεί το χειμώνα.
Και ποιον λες να καίει αυτό; Τον ανεμβολίαστο, που στην πούτσα του αν θα φάει και θα χορέψει σε μαγαζί;
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Σύνταγμα;
. Κιλκίς: Aπόφαση ορόσημο; Δικαστήριο έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
To σκεπτικό της απόφασης με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Παιονίας

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/kilkis- ... eptiko-tou
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Πρετεντέρης έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:02 Ωστόσο, οι ανεμβολίαστοι είναι ουσιαστικά σε καραντίνα από εστίαση και διασκέδαση σε εσωτερικούς χώρους, πράγμα που θα ενταθεί το χειμώνα.
Και ποιον λες να καίει αυτό; Τον ανεμβολίαστο, που στην πούτσα του αν θα φάει και θα χορέψει σε μαγαζί; Ή τα μαγαζιά, που βλέπουν τον τζίρο τους να κατακρημνίζεται;
Και τους δυο τους ενοχλεί, τα μαγαζιά περισσότερο. Ωστόσο, η ζημιά για ένα μαγαζί που θα ακουστεί ότι είχε κοβιντ ίσως είναι μεγαλύτερη.

Σε κάθε περίπτωση, δε μπορεί να τα θες όλα, και την υγεία και την οικονομία. Αυτό επιτυγχάνεται με το εμβόλιο και πάλι με περιορισμούς. Αν κολλήσουν σε χώρο εστίασης οι εμβολιασμενοι μεταξύ τους, μικρό το κακο, γιατί μάλλον θα νοσήσουν ελαφρά. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για τους ανεμβολίαστους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

axilmar έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:18
hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 14:14
axilmar έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:41

Φανταζομαι οι επιστημονες τα λενε αυτα και οχι ο κωλος σου.

Με αλλα λογια, παλι μαλακιες λες, διοτι η νοσηση μπορει να κρατησει 15 μερες και, και δεν παυει να ειναι μεταδοτικη.
Ναι, αγορίνα μου. Οι επιστήμονες τα λένε αυτά. Γι' αυτό και η καραντίνα είναι 10 μέρες. Τόσο σού λέει ο ΕΟΔΥ να απομονωθείς σπίτι, τόσο σού λέει και ο CDC:

Συμπτωματικοί:
You can be around others after 10 days since symptoms first appeared.

Ασυμπτωματικοί:
Ιf you continue to have no symptoms, you can be with others after 10 days have passed since you had a positive viral test for COVID-19.

Ζήτα συγγνώμη, τώρα, και παραδέξου το λάθος σου.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... usIhaTwJyb

14 ημέρες είναι η καραντίνα.

Αλλά ακόμα και 10 να ήτανε, έχεις 4 ημέρες μετά τις 6 στις οποίες οι εμβολιασμενοι φέρουν σαφώς χαμηλότερο ιικο φορτίο από τους ανεμβολιαστους.

Για να δούμε τώρα ποιος θα ζητήσει συγνώμη.
Εσύ, γιατί η καραντίνα είναι 10 μέρες και λες μαλακίες. Μ' αρέσει που βάζεις και link, όπου λέει φαρδιά-πλατιά, ότι:

«Απομόνωση του ασθενή για τουλάχιστον 10 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων».

Σταμάτα να επαναλαμβάνεις πράγματα που βγάζεις απ' το μυαλό σου. Μια για το ότι το ιικό φορτίο στους ανεμβολίαστους είναι μεγαλύτερο, μια για το ότι η καραντίνα είναι 14 μέρες, μια για δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 21 Αύγ 2021, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:54
Και ποιον λες να καίει αυτό; Τον ανεμβολίαστο, που στην πούτσα του αν θα φάει και θα χορέψει σε μαγαζί; Ή τα μαγαζιά, που βλέπουν τον τζίρο τους να κατακρημνίζεται;
Και τους δυο τους ενοχλεί, τα μαγαζιά περισσότερο.
Μπα, στα παπάρια μας. Δεν έχω καμμιά καούρα να πρέπει να φάω έξω. Αν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, ακόμη κι αν εμβολιαστώ, δεν πρόκειται να μπω σε μαγαζί που θα το ζητήσει.

Εγώ δεν χάνω τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:57
Πρετεντέρης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:54

Και τους δυο τους ενοχλεί, τα μαγαζιά περισσότερο.
Μπα, στα παπάρια μας. Δεν έχω καμμιά καούρα να πρέπει να φάω έξω. Αν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, ακόμη κι αν εμβολιαστώ, δεν πρόκειται να μπω σε μαγαζί που θα το ζητήσει.

Εγώ δεν χάνω τίποτα.
Θα μπεις σε εθελοντικό λοκντάουν δλδ; :a040: :a040: :a040:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λοκντάουν είναι να μην τρώω έξω; Είπαμε, ζούμε στην εποχή που τεντώνουμε τις έννοιες μέχρι να γίνουν λάστιχο, αλλά οκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:43 Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Σύνταγμα;
. Κιλκίς: Aπόφαση ορόσημο; Δικαστήριο έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
To σκεπτικό της απόφασης με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Παιονίας

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/kilkis- ... eptiko-tou
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Το δικαστήριο έκρινε ότι με το εμβόλιο: «...προστατεύεται το υπέρτατης αξίας έννομο αγαθό της υγείας και της ζωής του συνόλου των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων».

Με τι επιστημονικά κριτήρια το έκρινε αυτό το δικαστήριο; Στην βάση ποιων στοιχείων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

πατησιωτης έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:28 Ντάλλας,Τέξας.

https://www.forbes.com/sites/nicholasre ... f0ad741620
Λογικό δεν είναι; αν δεν υπάρχουν κρεβάτια επιλέγονται όσοι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μόνο που το άρθρο δεν λέει για ανεμβολίαστους. Λέει ότι θα είναι κριτήριο αποκλειστικά και μόνο σε ίσες περιπτώσεις. Δηλαδή συνομήλικοι με ίδια ή καθόλου υποκείμενα νοσήματα. Διαφορά ηλικίας ή νοσημάτων θα πάει υπέρ του ανεμβολίαστου.

Δηλαδή αν νοσούσε ο Πατησιώτης και ο Τσιτσιπάς, θα έβαζαν τον Τσιτσιπά και θα έλεγαν στον Πατησιώτη «λυπούμεθα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”