Είσαι εντελώς μαλακας. Πολύ μα πάρα πολύ μαλακας.nik_killthemall έγραψε: 20 Αύγ 2021, 11:28Ρε μπαγλαμά σοβαρά τώρα έχεις την αξίωση εγώ και 100άδες οργανισμοί υγείας στον κόσμο που υπολογίζουν απόδοση εμβολίου για την μετάλλαξη που επικρατεί (>85%) να ασχοληθούμε μαζί σου για να σου εξηγήσουμε πως δεν έχει κανένα αντίκρυσμα να υπολογίσουμε απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστεί (<10%) ?axilmar έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:52
Εγω ειμαι ανορθολογιστης ή εσυ που κρινεις την αποδοση των εμβολιων που εγιναν για την μεταλλαξη Α με βαση την μεταλλαξη Δ;;;
Μλκα μου οι "αντιψεκ" γίνεστε "ψεκ" στο λεπτό, όπως οι οχιτζηδες έγιναν ναι σε μια νύχτα ...
Κανένας δεν σου ζήτησε να υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη που τείνει να εξαφανιστει.
Αυτό που σου ζητάμε είναι να μην υπολογίσεις απόδοση για μετάλλαξη για την οποία δεν υπάρχει εμβόλιο!!!!
Δεν μπορείς να λες στον κόσμο "μην εμβολιαστειτε, το εμβόλιο είναι άχρηστο" μόνο και μόνο επειδή δεν πιάνει την επικρατούσα μετάλλαξη.
Δλδ άμα έρθουν τα εμβόλια για την Δ τι θα λες; Μη. Κάνετε τα εμβόλια;
Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, εγώ δεν φταίω. Εκεί έχουμε καταντησει, να μην καταλαβαίνουμε ούτε και τα πιο απλά.
Άσε δε που στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει επικρατήσει ακόμα η Δ.