Yochanan έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:59
Το έγραψα φάση χωρατό, ότι δε χρειάζεται να γράψω κατι αλλο γιατι ο κωλοκαιρος του Λονδινου ειναι διαβοητος. Αλλα όλο το χειμώνα φέτο είχε τρελλό κρύο. Αλλες περιοχες στην Ευρώπη, ακομα και βορεια, ειχαν καλο χειμώνα.
Όλο το πστονήσι έχει κακό καιρό καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δεν είναι μόνο το Λονδίνο. Ίσως να εξαιρούνται κάποιες περιοχές στην Ουαλία, δεν ξέρω.
Κατι περιοχές στα νότια εξαιρούνται, κάτι Μπράιτον κτλ, που ο καιρος ειναι απλα λιγο πιο νορμαλ απο το υπολοιπο νησι.
Παντως το Λονδινο, δεν το θεωρω χειροτερο απο κατι μερη σε Σκωτια, Γλασκώβη και πέριξ απο θεμα καιρου. Με κατι Βρυξελλες δε, που ηλιοφανεια εχουν μονο καμια 20αρια μερες το χρονο, δεν συγκρινεται καν.
Και εγώ όταν ήμουν στην Αγγλία έλεγα ότι ο καιρός δεν είναι καλός.
όταν όμως πήγα στο Chicago αναπόλησα και τον καιρό στο Leeds.
Και να σκεφτείς ότι το Montreal το απέρριψα λόγω καιρού.
Όλο το πστονήσι έχει κακό καιρό καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δεν είναι μόνο το Λονδίνο. Ίσως να εξαιρούνται κάποιες περιοχές στην Ουαλία, δεν ξέρω.
Κατι περιοχές στα νότια εξαιρούνται, κάτι Μπράιτον κτλ, που ο καιρος ειναι απλα λιγο πιο νορμαλ απο το υπολοιπο νησι.
Παντως το Λονδινο, δεν το θεωρω χειροτερο απο κατι μερη σε Σκωτια, Γλασκώβη και πέριξ απο θεμα καιρου. Με κατι Βρυξελλες δε, που ηλιοφανεια εχουν μονο καμια 20αρια μερες το χρονο, δεν συγκρινεται καν.
Εν τω μεταξύ στο κέντρο της Αθήνας τώρα
Βασιλισσης Σοφιας?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
vantono έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:20
Εν τω μεταξύ στο κέντρο της Αθήνας τώρα
Βασιλισσης Σοφιας?
Ναι από το internet το ψάρεψα Βασιλίσσης Σοφίας φαίνεται στον Ευαγγελισμό.
Επίσης αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι
Το έγραψα φάση χωρατό, ότι δε χρειάζεται να γράψω κατι αλλο γιατι ο κωλοκαιρος του Λονδινου ειναι διαβοητος. Αλλα όλο το χειμώνα φέτο είχε τρελλό κρύο. Αλλες περιοχες στην Ευρώπη, ακομα και βορεια, ειχαν καλο χειμώνα.
Iσχύει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Iσχύει
Καιρός να επαναπατριστείς λοιπόν.
Τραβιέται και σήμερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι όπως πήγε ο χειμώνας νόμισα πως δε θα βάλω ποτέ θερμανση.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers