!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Cecily Anne
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ω ρε μάνα μου μπουμπουνίζει υπέροχα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- unholydiver
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αραχτός στους 26 βαθμους εγω, σας γλεντάω!
Αν ειχε και ηλιοφάνεια και δεν ειχε αυτη την απιστευτη πουτσοϋγρασία σε συνδυασμό με συννεφιά, θα εκανα και ηλιοθεραπεια.
Αλλα μην τα θελω ολα δικα μου.
Αν ειχε και ηλιοφάνεια και δεν ειχε αυτη την απιστευτη πουτσοϋγρασία σε συνδυασμό με συννεφιά, θα εκανα και ηλιοθεραπεια.
Αλλα μην τα θελω ολα δικα μου.
καποτε θα σας μαζέυαμε ολους τους μπουμπουνιστές και θα σας θυσιάζαμε, και μετα θα ειχε καυσωνα πάλι.
πρόοδος σου λεει μετά.
- Frappezitis
Ελαβα πριν λιγο μήνυμα από πολιτική προστασία!
Αποφυγετε τις άσκοπες μετακινήσεις "Σε λίγο θα περάσει από την περιοχή σας ο πρωθυπουργός!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βλαμμένα.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:35Εγώ ξέχασα τα αδιάβροχα σπίτιvatraxos έγραψε: 26 Ιαν 2023, 11:57Περιμέναν τα φαινόμενα μετά τις 12, εγώ είδα δορυφορική και ραντάρ στις 9 και ήδη προσέγγιζε την ακτογραμμή της Αττικής από δυτικά και πήρα τα μέτρα μου (δηλαδή έγινα παπί).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 11:05 νωρίς έστειλαν το 112 στην Αθήνα, όταν έριχνε χαλάζι.![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τα έβαλα δίπλα από το κράνος για να μην τα ξεχάσωGherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:43Βλαμμένα.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:35Εγώ ξέχασα τα αδιάβροχα σπίτιvatraxos έγραψε: 26 Ιαν 2023, 11:57
Περιμέναν τα φαινόμενα μετά τις 12, εγώ είδα δορυφορική και ραντάρ στις 9 και ήδη προσέγγιζε την ακτογραμμή της Αττικής από δυτικά και πήρα τα μέτρα μου (δηλαδή έγινα παπί).![]()
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:43Τα έβαλα δίπλα από το κράνος για να μην τα ξεχάσω![]()
Για βροχή δεν είστε, για χιόνι δεν είστε, στη γυάλα θα σας βάλουμε.
Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ, ήρθα από οδοντίατρο και το μισό στόμα τραβάει από τη νάρκωση.
Πήγα Καλλιθέα και μέχρι να τελειώσω τη δουλειά μου δε μπορούσα να βγω απο το κτίριο γιατί έριχνε καταρρακτωδώς χαλάζι. Όταν τελείωσε το πανηγύρι δε μπορούσα να φύγω γιατί είχαν σχηματιστεί ρυάκια με πλάτος 1,5 μέτρα και περισσότερο. Τελικά το πήρα απόφαση κι άρχισα να πηδάω σαν κατσίκι για να περάσω απέναντι και να πάω στο αυτοκίνητο. Όλα καλά λέω, αλλά μετά διαπίστωσα ότι δεν είχα επάνω μου το κινητό. Βγήκα πάλι έξω και ευτυχώς το βρήκα να βρέχεται αλλά τουλάχιστον όχι μέσα στο νερό και ευτυχώς δεν το μάζεψε κανένας να το κλαίω. Δεν ξανακάνω το κατσίκι.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:43Τα έβαλα δίπλα από το κράνος για να μην τα ξεχάσω![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λονδίνο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ;
Το έγραψα φάση χωρατό, ότι δε χρειάζεται να γράψω κατι αλλο γιατι ο κωλοκαιρος του Λονδινου ειναι διαβοητος. Αλλα όλο το χειμώνα φέτο είχε τρελλό κρύο. Αλλες περιοχες στην Ευρώπη, ακομα και βορεια, ειχαν καλο χειμώνα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτο θα σου κάτσει πιο εύκολα.Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:37Ούτε αυτό μου κάθεται.Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:32Πιο ευκολα θα πιάσεις το τζόκερ.Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:24
Ζηλεύω και το ξέρεις.
Θέλω κι εγώ να μας θάψει για ένα 3ήμερο τουλάχιστον.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλο το πστονήσι έχει κακό καιρό καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δεν είναι μόνο το Λονδίνο. Ίσως να εξαιρούνται κάποιες περιοχές στην Ουαλία, δεν ξέρω.Yochanan έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:59 Το έγραψα φάση χωρατό, ότι δε χρειάζεται να γράψω κατι αλλο γιατι ο κωλοκαιρος του Λονδινου ειναι διαβοητος. Αλλα όλο το χειμώνα φέτο είχε τρελλό κρύο. Αλλες περιοχες στην Ευρώπη, ακομα και βορεια, ειχαν καλο χειμώνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις