Japetus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 11:39
Στο μεταξύ η Ουκρανία συνάπτει συμφωνία για κορβετες ada και uav ενώ το Βέλγιο (μετά και τη Σουηδία) αγοράζει τουρκικά ηλεκτροκινητα λεωφορεία για τα ΜΜΜ της.
Οι κορβετες που περιμενει το Πακισταν εχουν παγωσει γιατι,εχει αμερικανικα υποσυστηματα,το ιδιο θα συμβει και για την Ουκρανια.
Υπάρχει λύση για όλα.
Θα βάλουν π.χ. κοπηλάτες αντί για μηχανές κι έτοιμες οι κορβετουλες.
Θα το παρουσιάσουν μάλιστα ως παγκόσμια πρωτοτυπία στα αμόρφωτα βούρλα Τουρκακια και αυτά θα χειροκροτούν φωνάζοντας Αλλαχου ακμπάρ!
Japetus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 11:39
Στο μεταξύ η Ουκρανία συνάπτει συμφωνία για κορβετες ada και uav ενώ το Βέλγιο (μετά και τη Σουηδία) αγοράζει τουρκικά ηλεκτροκινητα λεωφορεία για τα ΜΜΜ της.
Οι κορβετες που περιμενει το Πακισταν εχουν παγωσει γιατι,εχει αμερικανικα υποσυστηματα,το ιδιο θα συμβει και για την Ουκρανια.
Το ίδιο και τα uav, μεγάλο μέρος των οποίων είναι συστήματα που εισάγει η Τουρκία από χώρες της Δύσης, πχ Καναδάς (πλέον τους επέβαλε εμπάργκο με τον πόλεμο στο ΝΚ). Γενικά δεν υπάρχει τουρκικό σύστημα που να είναι αμιγώς τουρκικής τεχνολογίας. Πρόβλημα έχουν και με τα επιθετικά ελικόπτερα πλέον, δεν μπορούν να τα εξάγουν γιατί έχουν αμερικανικές μηχανές. Μεσοπροθεσμα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα αν δεν προσαρμοστούν πχ να πάνε σε άλλες αγορές όπως ρωσικές ή ακόμα και κινεζικές, αν συνεχιστεί το εμπάργκο από ΗΠΑ.
Να ξυπνάς να είσαι με την τσίμπλα στο μάτι. Με την πρώτη τζουρίτσα καφέ να πέφτει το μάτι σου στον άλλον να εύχεται λιμοκτονίες φτώχεια αρρώστεια αν όχι ολοκληρωτικό αφανισμό στους γείτονες. Μπορεί να ονειρεύομαι ακόμα γλυκά μου μπαρμπαδέλια, ποιός ξέρει. Χρειάζομαι κι άλλο καφέ, αυτό είναι σίγουρο
阿姨好! Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......
Thitsa έγραψε: 20 Δεκ 2020, 09:07
Να ξυπνάς να είσαι με την τσίμπλα στο μάτι. Με την πρώτη τζουρίτσα καφέ να πέφτει το μάτι σου στον άλλον να εύχεται λιμοκτονίες φτώχεια αρρώστεια αν όχι ολοκληρωτικό αφανισμό στους γείτονες. Μπορεί να ονειρεύομαι ακόμα γλυκά μου μπαρμπαδέλια, ποιός ξέρει. Χρειάζομαι κι άλλο καφέ, αυτό είναι σίγουρο
Δειξε λιγο κατανοηση
Μεχρι και στην πανδημια τα παει καλυτερα η τουρκια
Sothan έγραψε: 20 Δεκ 2020, 08:55
Πάλι τη γλιτώνουν οι κωλότουρκοι με ελαφριά. Λιμοκτονίες, φτώχεια, αρρώστια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους εξαφανίσουμε από τον χάρτη. (Μάλλον).
Μετά από αρκετα χρόνια έχω πλέον πειστεί ότι μόνο αν εξαφανιζόντουσαν οι Τούρκοι θα δινόταν οριστική λύση στο πρόβλημά μας.
Δειξε λιγο κατανοηση
Ναι,σε αλλο,παραλληλο συμπαν.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αυτοί είναι πολεμοχαρείς.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Δειξε λιγο κατανοηση
Όπως τα πάει ΚΑΙ με την διαχείριση των αντιφρονούντων.
Τσακ μπαμ λύσεις.