Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2019, 15:29
περιμενε. Το Βολιώτικο πιτογυρο δεν ειναι αυτό που βάζουν τα υλικά μέσα στην άκρη απο φρατζολα ψωμί;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
αυτό το ξέρω ως θρακιώτικο, αλλά το χω φάει στην κρήτη.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:29 περιμενε. Το Βολιώτικο πιτογυρο δεν ειναι αυτό που βάζουν τα υλικά μέσα στην άκρη απο φρατζολα ψωμί;
To'χω ξαναγράψει, σε πιτσαρία έχω δει με τον Όττο τύπο 70ρη να τρώει με τη μάνα του 2 ανάσες πριν τον τάφο πίτσα, να βγάζει από τη τσάντα ψαλίδι και να της την κόβει.
...δεν ήρθα για να καλέσω δικαίους, αλλά αμαρτωλούς στη μετάνοια... Πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν είναι κακοί.Daje έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:39Ο Cavaliere, ο οποιος προερχεται απο το πολιτισμενο κομματι του πλανητη Γη, εξηγει στους ιθαγενεις το θεμα πικλες-burger και οι ιθαγενεις βλεπουν τον ιδιο τον Cavaliere σαν burger...
Κάνετε γύρο στο σπίτι, βρε; Πώς;enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Και εγώ στο σπιτικό πιτογυρο βάζω μαρούλι το χειμώνα, τι θα βάλω ντομάτα; Αφού δεν είναι η εποχή της.
Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:41Κάνετε γύρο στο σπίτι, βρε; Πώς;enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Και εγώ στο σπιτικό πιτογυρο βάζω μαρούλι το χειμώνα, τι θα βάλω ντομάτα; Αφού δεν είναι η εποχή της.
Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:49 Προσωπικά την έχω κόψει τελείως οπότε δεν πολυέχω και άποψη αυτή τη στιγμή
Αλλά όταν μαγείρευα μακαρονάδα για πάρτη μου μόνο, ήταν μόνο μακαρόνια σε καυτό βούτυρο, σκόρδο, και κάποιο σκληρό τυρί κατά προτίμηση ελληνικό. Είχα κάνει κτηνωδίες στο παρελθόν με μακαρονάδες και κάποια στιγμή με έπιασε αηδία και δεν άντεχα τίποτα περισσότερο απ'αυτά τα τρία υλικά. Αλλά τις είχα κάνει πρώτα τις κτηνωδίες μου καλά καλά, οπότε όταν μου λέει άλλος για τις δικές του απλά κουνάω το κεφάλι με κατανόηση![]()
Και μόλις ψηθεί κόβεις την γύρω-γύρω επιφάνεια, στιλ γύρος; Καλό ακούγεται. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Αν λέμε το ίδιο, μετά τα κόβεις κάθετα με μεγάλο μαχαίρι και βγαίνουν λωρίδες σαν γύρος.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()
Ναι, θέλει γύρισμα, ξαναδές από πάνω, έκανα εντιτ και έβαλα φωτό. Βλέπεις την κούρβα στη βάση; Ε εκεί βάζεις ένα κρεμμύδι στη θέση της.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:56Και μόλις ψηθεί κόβεις την γύρω-γύρω επιφάνεια, στιλ γύρος; Καλό ακούγεται. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Να σου πω, αποφάσισα να μην κάνω άλλες αγορές. Έχω ό,τι χρειάζεται, δεν θέλω κι άλλες μέριμνες.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Σκέψου αυτό
αλλά δεν έχει σούβλα στο κέντρο, αλλά 4 ξυλάκια στην περιφέρεια. Το γυρνάς κάθε μισάωρο.
Αυτο στην φωτογραφία μπορεί να ειναι μεχρι καο 80.000.000 φορες καλυτερο, γευστικοτερο, απο αυτα που σερβιρουν οι σουβλακερί.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()
Σκέψου αυτό
αλλά δεν έχει σούβλα στο κέντρο, αλλά 4 ξυλάκια στην περιφέρεια. Το γυρνάς κάθε μισάωρο.