!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
για να το χρησιμοποιουν, βολευει.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:05 οτι δηλαδή βολεύει κάπου το κουτάλι ας πούμε.
Πλέον είναι γνωστό πως το κουτάλι είναι μια βλαχοχωριατιά, παλιά όμως είχα ακούσει απο αρκετούς κατσίβελους να νομίζουν οτι είναι καθωσπρέπει χρησιμοποιώντας το. Είχε πλάκα η κουβέντα μαζί τους και πως άλλαζε ο τρόπος που συζητούσαν οταν τους έλεγες 2-3 πράματα.
δεν ειναι ουτε καθωσπρεπει, ουτε χωριατια. ειναι ενα εργαλειο που βοηθα να στειλεις το φαι στο στομα.
σε καθε περιπτωση, αν βολευεσαι ετσι, εισαι λιγοτερο χωριατης απο τον διπλανο που για να μην το χρησιμοποιησει εχει πιττσιλισει με σαλτσες μισο μετρο γυρω απο το πιατο του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ελα τώρα ρε Ασέβαστε, ας σοβαρευτουμε που θα σε σώσε ένα κουτάλι απο τις σάλτσες.
35 χρόνια έχω φάει ότι pasta μπορείς και δε μπορείς να φανταστείς, σε άπειρες ποσότητες, κουτάλι δε χρησιμοποίησα ποτέ, λαδιά πάνω μου δεν έπεσε.
Έχω κανένα ιδιαίτερο χάρισμα δλδ;
35 χρόνια έχω φάει ότι pasta μπορείς και δε μπορείς να φανταστείς, σε άπειρες ποσότητες, κουτάλι δε χρησιμοποίησα ποτέ, λαδιά πάνω μου δεν έπεσε.
Έχω κανένα ιδιαίτερο χάρισμα δλδ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Βασικά , ο καθένας τρώει όπως θέλει. Στα @@ πως θα τον χαρακτηρίσουν. Το κουτάλι δεν ξέρω αν είναι χωριάτικο, αλλά όπως λέει και το άρθρο το έχουν τα παιδιά μικρά, μετά την θέση του παίρνει το ψωμί 
Εγώ τρώω με κουτάλι αν και οι άλλοι το κάνουν, για να μην ξεχωρίζω. Όπως τρων οι άλλοι, τρώω. Αλλά το κουτάλι είναι περιττό, τσάμπα χαλάς κουβέρ. Μόνο με πιρούνι τρώτε μια χαρά.
Ordem e Progresso.
μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
σπαγγέτο, τόνος κονσέρβα, φρέσκο μαρούλι χοντροκομμένο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Έχει ο κόσμος βάσανα.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:19 μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
Ordem e Progresso.
Μια χαρά τρώνε και τα 2χρονα μόνο με πιρούνι.enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:14 Βασικά , ο καθένας τρώει όπως θέλει. Στα @@ πως θα τον χαρακτηρίσουν. Το κουτάλι δεν ξέρω αν είναι χωριάτικο, αλλά όπως λέει και το άρθρο το έχουν τα παιδιά μικρά, μετά την θέση του παίρνει το ψωμί![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
και με το κουτάλι, και με τα χέρια, μια χαρά τρώνε. Και επειδή είναι παιδιά, είναι εντελώς ακομπλεξάριστα στο τι λέει ο περίγυρος .
γω τρωω με κουταλι σπιτι μου, και το ιδιο σε εστιατοριο, εφοσον μου φερουν. αν δε μου φερουν, τρωω χωρις, δε θα ζητησω.
πως τρωνε οι αλλοι, στο μπουτζο μου, οπως γουσταρουν ας φανε, δε θα μου δωσουν λογαριασμο. αν δεν κανουν κατι που να τραβηξει την προσοχη μου, οπως να ρουφανε καμμια σουπα η να γινουν μουνι απο σαλτσες, δε θα το δω καν.
αν με ρωτησετε πως τρωνε οι φιλοι μου το μακαρονι, με κουταλι η χωρις, στ αληθεια, δεν ξερω. τι με νοιαζει;
πως τρωνε οι αλλοι, στο μπουτζο μου, οπως γουσταρουν ας φανε, δε θα μου δωσουν λογαριασμο. αν δεν κανουν κατι που να τραβηξει την προσοχη μου, οπως να ρουφανε καμμια σουπα η να γινουν μουνι απο σαλτσες, δε θα το δω καν.
αν με ρωτησετε πως τρωνε οι φιλοι μου το μακαρονι, με κουταλι η χωρις, στ αληθεια, δεν ξερω. τι με νοιαζει;
Βασικά, αν φοράς και κουστούμι κι έχεις και δουλειά, καλή και μια σαλιάρα.
Ordem e Progresso.
Δε διαφωνεί κανείς σε αυτό απλά είναι όπως τα μάθεις.enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:23 και με το κουτάλι, και με τα χέρια, μια χαρά τρώνε. Και επειδή είναι παιδιά, είναι εντελώς ακομπλεξάριστα στο τι λέει ο περίγυρος .
Άρα δεν είναι θέμα να πιτσιλίσεις ή όχι, απλά έτσι σ' αρέσει γιατί έτσι. Ναι δε διαφωνώ. Απλά λέμε πως ξεκίνησε η φάση με το κουτάλι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:23 γω τρωω με κουταλι σπιτι μου, και το ιδιο σε εστιατοριο, εφοσον μου φερουν. αν δε μου φερουν, τρωω χωρις, δε θα ζητησω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Η αλήθεια είναι οτι αν τα μακαρόνια δεν έχουν γίνει λάσπη, δεν χρειάζεται κουτάλι .
επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση