!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
περιμενε. Το Βολιώτικο πιτογυρο δεν ειναι αυτό που βάζουν τα υλικά μέσα στην άκρη απο φρατζολα ψωμί;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Sudocrem?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αυτό το ξέρω ως θρακιώτικο, αλλά το χω φάει στην κρήτη.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:29 περιμενε. Το Βολιώτικο πιτογυρο δεν ειναι αυτό που βάζουν τα υλικά μέσα στην άκρη απο φρατζολα ψωμί;
- Cecily Anne
To'χω ξαναγράψει, σε πιτσαρία έχω δει με τον Όττο τύπο 70ρη να τρώει με τη μάνα του 2 ανάσες πριν τον τάφο πίτσα, να βγάζει από τη τσάντα ψαλίδι και να της την κόβει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
...δεν ήρθα για να καλέσω δικαίους, αλλά αμαρτωλούς στη μετάνοια... Πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν είναι κακοί.Daje έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:39Ο Cavaliere, ο οποιος προερχεται απο το πολιτισμενο κομματι του πλανητη Γη, εξηγει στους ιθαγενεις το θεμα πικλες-burger και οι ιθαγενεις βλεπουν τον ιδιο τον Cavaliere σαν burger...
Ordem e Progresso.
Κάνετε γύρο στο σπίτι, βρε; Πώς;enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Και εγώ στο σπιτικό πιτογυρο βάζω μαρούλι το χειμώνα, τι θα βάλω ντομάτα; Αφού δεν είναι η εποχή της.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:41Κάνετε γύρο στο σπίτι, βρε; Πώς;enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Και εγώ στο σπιτικό πιτογυρο βάζω μαρούλι το χειμώνα, τι θα βάλω ντομάτα; Αφού δεν είναι η εποχή της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()
Σκέψου αυτό

αλλά δεν έχει σούβλα στο κέντρο, αλλά 4 ξυλάκια στην περιφέρεια. Το γυρνάς κάθε μισάωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Φεβ 2019, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Chilloutbuddy έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:49 Προσωπικά την έχω κόψει τελείως οπότε δεν πολυέχω και άποψη αυτή τη στιγμή
Αλλά όταν μαγείρευα μακαρονάδα για πάρτη μου μόνο, ήταν μόνο μακαρόνια σε καυτό βούτυρο, σκόρδο, και κάποιο σκληρό τυρί κατά προτίμηση ελληνικό. Είχα κάνει κτηνωδίες στο παρελθόν με μακαρονάδες και κάποια στιγμή με έπιασε αηδία και δεν άντεχα τίποτα περισσότερο απ'αυτά τα τρία υλικά. Αλλά τις είχα κάνει πρώτα τις κτηνωδίες μου καλά καλά, οπότε όταν μου λέει άλλος για τις δικές του απλά κουνάω το κεφάλι με κατανόηση![]()
Ολοι εχουμε κανει κτηνωδιες και κακουργηματα με τα μακαρόνια.
Εαν δεν αποκτηνωθει κανεις με τα μακαρόνια δεν πρόκειται να μαθει ποτέ τον σωστά γευστικο τροπο της απόλαυσης.
Η κτηνωδια θα ειναι παντα αυτο που ειναι: κτηνωδια = κακουργημα με μακαρόνια
Το θέμα ειναι πολλοι 《χαθηκαν και δεν βρηκαν τον δρομο της επιστροφής 》 μέσα στην μακαρονοκτηνωδία και τωρα νομιζουν οτι η κτηνωδία ειναι "η απολαυση".
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Και μόλις ψηθεί κόβεις την γύρω-γύρω επιφάνεια, στιλ γύρος; Καλό ακούγεται. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Ordem e Progresso.
Αν λέμε το ίδιο, μετά τα κόβεις κάθετα με μεγάλο μαχαίρι και βγαίνουν λωρίδες σαν γύρος.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()
Με άλλα λόγια, ψήνεις βουναλάκια από μαριναρισμένες πανσέτες και τα ψιλοκόβεις μετά.
- Cecily Anne
Ναι, θέλει γύρισμα, ξαναδές από πάνω, έκανα εντιτ και έβαλα φωτό. Βλέπεις την κούρβα στη βάση; Ε εκεί βάζεις ένα κρεμμύδι στη θέση της.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:56Και μόλις ψηθεί κόβεις την γύρω-γύρω επιφάνεια, στιλ γύρος; Καλό ακούγεται. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Να σου πω, αποφάσισα να μην κάνω άλλες αγορές. Έχω ό,τι χρειάζεται, δεν θέλω κι άλλες μέριμνες.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.
Σκέψου αυτό
αλλά δεν έχει σούβλα στο κέντρο, αλλά 4 ξυλάκια στην περιφέρεια. Το γυρνάς κάθε μισάωρο.
Ordem e Progresso.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αυτο στην φωτογραφία μπορεί να ειναι μεχρι καο 80.000.000 φορες καλυτερο, γευστικοτερο, απο αυτα που σερβιρουν οι σουβλακερί.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:54Βρε κανονικός γύρος είναι έτσι όπως στο λέω, τον κάνει ο φάδερ σπιτι με πρόχειρα μέσα, όπως στον περιέγραψα και πετυχαίνει.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:52Μάννα μου, αυτό είναι σουβλάκι, εγώ ρωτάω αν κάνουν κανονικό γύρο.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:43Παίρνεις πλατύ πιάτο, βάζεις κρεμμύδι στον πάτo για την κούρβα, στήνεις τα κρέατα από το χασάπη σα να στήνεις τουβλάκια τζένγκα, στερεώνεις με σουβλάκια κάθετα να στέκονται και τα αφήνεις στο φούρνο να σιγοψηθούν.
![]()
Σκέψου αυτό
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση