!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σε ότι αφορά την πορνογραφία στο διαδίκυο, θέλετε να

επέλθει πλήρης απαγόρευση;
13
15%
μερική, όπως στην Ιαπωνία και τη Ρωσία;
8
10%
μείνει όπως έχει; (το πορνό έχτισε το ίντερνετ)
33
39%
σκοτώσετε όσους τολμούν να μιλήσουν για απαγόρευση.
30
36%

Σύνολο ψήφων: 84

Σενέκας

Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:11
Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04
Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:02

Εντάξει μου φάνηκε κάπως να κάθεσαι να βλέπεις από το να κάνεις, αλλά οκ είπαμε βίτσια είναι αυτά.

Ότι κάποιος είναι άνθρωπος και όχι αντικείμενο;
Ακόμα δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το ανθρώπινο σώμα αρκετά ανθρώπινο;
Φυσικά και είναι. Όταν εξισώνεται με ένα αντικείμενο κοινωνικά υπάρχει υποβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν την έκανα εγώ την υποβάθμιση. Εσείς ταυτισατε ανθρώπους με αντικείμενα.
Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:09
Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:08

Η εμπορευματοποιηση του σώματος υποβιβαζει την ανθρώπινη αξία. Όχι ότι όντως αξίζει λιγότερο σαν άνθρωπος. Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που ταυυτιζετε τους πορνοσταρ με αντικείμενα. Δεν είδα να ταυτίσετε και κανέναν οικοδόμο πχ ως ένα ζευγάρι παπούτσια.
θες να μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ ένας εργάτης γης ή οικοδόμος να αναφέρεται ως "χέρια"; Πόσο χρονών είσαι? :smt005: :smt005: :smt005:
Πόσο σχετικό είναι αυτό που λες;
δεν γίνεται να αυτοαναιρείς τον εαυτό σου κάθε 2 γραμμές, απλά αποκλείεται. Υποψιάζομαι σοβαρά ότι με τρολάρεις
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04
Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38
Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:35
τι διαφορετικο εχει η εμπορευματοποιηση των χεριων και του μυαλου που "πουλας" εσυ στη δουλεια που κανεις με το να πουλουσες βυζια και κωλο;

γιατι απαγορευεις σε καποια που δεν εχει τις οποιες δικες σου δεξιοτητες να πουλησει στην αγορα εργασιας, να πουλησει τη δεξιοτητα της στα τσιμπουκια;
Γιατί αυτό την υποτιμά και την εμπορευματοποιεί ως άνθρωπο. Και έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνο δεν έχουν άλλες ικανότητες;
Γι αυτό και δεν υποβιβάζονται σε "αντικείμενα". Γιατί έχουν προσωπικότητα και άλλες δεξιότητες (ασχέτως αν προβάλουν τη συγκεκριμένη).

Είναι λάθος να λέμε ότι υποβιβάζονται σε "σκεύη ηδονής". Σκεύος ηδονής είναι ο δονητής και το σεξορομπότ.

Ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι "προσωπικότητες ηδονής" και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί υποβιβασμό.

Περι "χυσοκουβάδων" (που αναφέρθηκε) : Αν αυτό γινόταν και δεν βιντεοσκοπούνταν τότε θα μιλούσαμε για "υποβιβασμό"; Δεν νομίζω, γιατί εκεί θα πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν όρια στη νόμιμη σεξουαλική πράξη.

Αν μια γυναίκα γουστάρει να κάνει σάντουιτς με δύο άντρες, "υποβιβάζεται"; Γιατί να "υποβιβάζεται" όταν βιντεοσκοπείται;

Και έχουν δηλώσει πολλές πορνοστάρ ότι αγαπάνε τη δουλειά τους. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.
Εσύ χθες μου εξισώσεις την απαγόρευση του πορνο με την απαγόρευση των βιβλίων, φαγητού κτλ. Αν δεν αντιλήφθηκες εξισώσες τον πορνοσταρ με ένα βιβλίο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Στο τέλος θα μας προτείνετε να έχουν οι γυναίκες καλυμμένη κεφαλή, για να μην υποβιβάζονται σε αντικείμενα.

Εσείς και ο Απόστολος Παύλος.

Μην είστε συντηρούκλες με προκάλυμμα τον φεμινισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

εχθρός του λαού έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:13 για να μη διαβάζω όλες τις σελίδες
κάποιος ας μου πει με πιο σκεπτικο θέτε να απαγορευτεί η τσοντούλα
Θεωρούν ότι υποβιβάζει τη γυναίκα σε αντικείμενο.

Οτι προκαλεί εθισμό.

Οτι εμφιλιοχωρούν κυκλώματα τράφικινγκ εντός.

Οτι έχουν πρόσβαση σε αυτή, μικρά παιδιά.

ΟΛΑ αυτά, είτε αναιρούνται, είτε λύνονται με άλλους τρόπους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:47
Εχεις δει σεξ στο ινστα;

εχω δει εμπορευματοποιηση προσωπικων στιγμων. :102:

και εχω δει κωλους. πολλους ομως. το κορδονι που κρυβει την κωλοτρυπιδα δεν ειναι αρκετο για να πεισει οτι δεν προκειται για σεξουαλικη εκμεταλλευση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:12
Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:11
Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04

Ακόμα δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το ανθρώπινο σώμα αρκετά ανθρώπινο;
Φυσικά και είναι. Όταν εξισώνεται με ένα αντικείμενο κοινωνικά υπάρχει υποβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν την έκανα εγώ την υποβάθμιση. Εσείς ταυτισατε ανθρώπους με αντικείμενα.
Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:09

θες να μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ ένας εργάτης γης ή οικοδόμος να αναφέρεται ως "χέρια"; Πόσο χρονών είσαι? :smt005: :smt005: :smt005:
Πόσο σχετικό είναι αυτό που λες;
δεν γίνεται να αυτοαναιρείς τον εαυτό σου κάθε 2 γραμμές, απλά αποκλείεται. Υποψιάζομαι σοβαρά ότι με τρολάρεις
Δεν τρολλάρουν , σε απόγνωση είναι .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:12

Μου αναφέρεις το αν αναφερομαστε πχ στους αγρότες ως χέρια. Και μου το λες ως απάντηση ότι εξισώσεις έναν πορνοσταρ με αντικείμενο. Τι να σου πω εγώ πάνω σε αυτό αν μόνος σου δεν καταλαβαίνεις;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

AlienWay έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:13 Στο τέλος θα μας προτείνετε να έχουν οι γυναίκες καλυμμένη κεφαλή, για να μην υποβιβάζονται σε αντικείμενα.

Και τι να πεις για αυτούς που είναι σεξιστές και παρτάκηδες με πρόσχημα τον προοδευτισμό;

Προοδευτισμό του κώλου να προσθέσω.
Z
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:13
AlienWay έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04
Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38

Γιατί αυτό την υποτιμά και την εμπορευματοποιεί ως άνθρωπο. Και έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνο δεν έχουν άλλες ικανότητες;
Γι αυτό και δεν υποβιβάζονται σε "αντικείμενα". Γιατί έχουν προσωπικότητα και άλλες δεξιότητες (ασχέτως αν προβάλουν τη συγκεκριμένη).

Είναι λάθος να λέμε ότι υποβιβάζονται σε "σκεύη ηδονής". Σκεύος ηδονής είναι ο δονητής και το σεξορομπότ.

Ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι "προσωπικότητες ηδονής" και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί υποβιβασμό.

Περι "χυσοκουβάδων" (που αναφέρθηκε) : Αν αυτό γινόταν και δεν βιντεοσκοπούνταν τότε θα μιλούσαμε για "υποβιβασμό"; Δεν νομίζω, γιατί εκεί θα πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν όρια στη νόμιμη σεξουαλική πράξη.

Αν μια γυναίκα γουστάρει να κάνει σάντουιτς με δύο άντρες, "υποβιβάζεται"; Γιατί να "υποβιβάζεται" όταν βιντεοσκοπείται;

Και έχουν δηλώσει πολλές πορνοστάρ ότι αγαπάνε τη δουλειά τους. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.
Εσύ χθες μου εξισώσεις την απαγόρευση του πορνο με την απαγόρευση των βιβλίων, φαγητού κτλ. Αν δεν αντιλήφθηκες εξισώσες τον πορνοσταρ με ένα βιβλίο.
Ακόμη κι έτσι να είναι (γιατί εγώ εξίσωσα την ανάγκη του σεξ με άλλες ανάγκες και όχι αυτό που λες) θα μπορούσα να εξισώσω και τον ηθοποιό με ένα βιβλίο.

Εκεί τα ίδια θα έλεγες;

Εγώ αυτό που λέω είναι απλό.

Υπάρχει ανάγκη για φαγητό -> Αγοράζεις το φαγητό, ή έστω τις πρώτες ύλες για να το παράγεις.
Υπάρχει ανάγκη για ψυχαγωγία -> Πληρώνεις θέατρα, σινεμά, dvd.
Υπάρχει ανάγκη για απομακρυσμένη επικοινωνία -> Πληρώνεις υπολογιστές, κινητά κλπ

Εσένα όμως σου ενοχλεί ότι η ανάγκη για σεξ καλύπτεται με έναν τρόπο που αποσκοπεί στο κέρδος. Λες και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες που ανέφερα δεν τις καλύπτεις πληρώνοντας (άρα εξυπηρετείς το κέρδος άλλων).

Και η αλήθεια είναι ότι με τις δωρεάν τσοντοσελίδες, το σεξ είναι ΤΖΑΜΠΑ. Ούτε καν πληρώνεις. Για να φας, πιο πολλά ξοδεύεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

AlienWay έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:13 Στο τέλος θα μας προτείνετε να έχουν οι γυναίκες καλυμμένη κεφαλή, για να μην υποβιβάζονται σε αντικείμενα.

Α όχι, δεν μας απασχολεί η καθεμία και καθένας μπορεί να φοράει και να δείχνει οοοοτι της γουστάρει. Σώμα της είναι. Δικαίωμα της είναι. Αλλά από ποτε οι προοδευτική σκέψη πάει χέρι χέρι με την σεξουαλικη εκμετάλλευση ανθρώπων για κέρδος και ότι αυτό δημιουργεί;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:19

Και τι να πεις για αυτούς που είναι σεξιστές και παρτάκηδες με πρόσχημα τον προοδευτισμό;

Προοδευτισμό του κώλου να προσθέσω.
Δεν γίνεται να πάω πίσω τον χρόνο και να προτείνω στους αρχαίους να φτιάχνουν αγάλματα με μπούργκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:15
Εχεις δει σεξ στο ινστα;

και εχω δει κωλους. πολλους ομως. το κορδονι που κρυβει την κωλοτρυπιδα δεν ειναι αρκετο για να πεισει οτι δεν προκειται για σεξουαλικη εκμεταλλευση.
Ε και;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:22

Α όχι, δεν μας απασχολεί η καθεμία και καθένας μπορεί να φοράει και να δείχνει οοοοτι της γουστάρει. Σώμα της είναι. Δικαίωμα της είναι. Αλλά από ποτε οι προοδευτική σκέψη πάει χέρι χέρι με την σεξουαλικη εκμετάλλευση ανθρώπων για κέρδος και ότι αυτό δημιουργεί;
δικαιωμα της ειναι να δειχνει οτι θελει. δηλαδη και τα μουνοχειλα της ανοιχτα με μια ψωλη μεσα. παει αυτο.

το προβλημα σου ειναι να την εκμεταλλευονται για να κονομανε αλλοι; η ιδια αμα το εκμεταλλευεται για να κονομαει η ιδια, εχεις προβλημα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:24
Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:15
Εχεις δει σεξ στο ινστα;

Ε και;
δειχνουν κωλο για να κονομησουν. αμα κανουν λιγο ακρη το κορδονι και φανει η τρυπα, αλλαζει κατι;

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:22

Η σεξουαλική εκμετάλλευση για κέρδος μέσω του νόμιμου πορνό, δεν είναι εκμετάλλευση, διότι σε ένα συντριπτικό ποσοστό γίνεται με τη θέληση αυτού που βιντεοσκοπείται και επίσης δεν διαφέρει από οποιαδήποτε εκμετάλλευση μέσω της εργασίας. Προφανώς κάνεις δουλειά γραφείου και δεν γνωρίζεις τι θα πει να εκμεταλλεύονται το σώμα σου για εργασία (να αξιοποιείται το σώμα σου για κέρδος).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”