Σε αξία όχι τιμή. Από άνθρωπο σε αντικείμενο.Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:55τι εννοείς; εσύ ανέφερες τη λέξη "υποτίμηση". Την "υποτιμά" είπεςNaida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:53Εξαρτάται κάτω από ποιο πλαίσιο και συνθήκες δημιουργούνται οι αλυσίδες.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:41
Λάθος εγώ θυμάμαι τον Μαρξ να γράφει για την πραγμοποίηση και αλλοτρίωση των εργαζομένων ανεξαρτήτως πωλήσεως αιδοίου;
Ο καθένας μας άραγε δεν έχει την αυτόβουλη επιλογή των εργασιακών του αλυσίδων;
Ποια τιμή ;Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:48
και ποιος την ορίζει αυτή την τιμή, αν θα είναι υψηλή ή χαμηλή; Γιατί μου φαίνεται ότι με τον τρόπο που το θέτεις, την ορίζεις εσύ την αξία και δεν επιτρέπεις στις ίδιες να ορίσουν την αξία τους![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Ουφ, τι υπέφερες κι εσυ καημενούλι, που σε κυνηγούν και σε καταπιέζουν οι κλώσσες.wooded glade έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 09:29 Οι κλώσσες έχουν μεγάλη τρέλα.
Μιά φορά κι ένα καιρό στο κολλέγιο της Αγγλίας, το 73, με πλησιάζουν δύο τύπισσες και μου δίνουν μιά προκήρυξη-σεντόνι που έλεγε για την Ελλάδα.
Το παίρνω και λέω "εναντίον της χούντας θα είναι, για να δούμε αν είναι κομμουνιστιάρικο ή straight" και διαβάζω λοιπόν που κάτι έλεγε στην αρχή για τους "συνταγματάρχες της Αθήνας" αλλά πάρα κάτω επιτιθόταν με τρέλα κατά της ... πλατείας Συντάγματος και της Πλάκας, που συνήπτοντο έλεγε αμαρτωλά ερωτικά ραντεβού.
Τις κλώσσες λοιπόν αυτό τις πείραζε απ' όλα ! Αλλά δεν ήταν του θρησκευτικού που αναπτύσσει παρόμοια θεματική βέβαια. Αριστεροκουλτουριάρες ήταν.
Z
το ενα δεν αποκλειει το αλλο.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:23 Αν έχεις γυναίκα δίπλα σου και βλέπεις τσόντα αντί να τη γυρνάτε εσείς , τι να πω. Χαλάλι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το ίδιο λέμε. Ποιος την ορίζει αυτή την αξία;
Εντάξει μου φάνηκε κάπως να κάθεσαι να βλέπεις από το να κάνεις, αλλά οκ είπαμε βίτσια είναι αυτά.
Ότι κάποιος είναι άνθρωπος και όχι αντικείμενο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
νομιζω οτι με υποτιμα σαν ανθρωπο πολυ περισσοτερο το να πουλαω τη δυναμη των χεριων μου και να κουβαλαω σακκια με ελιες στο λιοτριβι, παρα να πουλαω τη δυναμη του πουτσου μου γαμωντας μπροστα απο μια καμερα.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38
Γιατί αυτό την υποτιμά και την εμπορευματοποιεί ως άνθρωπο. Και έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνο δεν έχουν άλλες ικανότητες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γι αυτό και δεν υποβιβάζονται σε "αντικείμενα". Γιατί έχουν προσωπικότητα και άλλες δεξιότητες (ασχέτως αν προβάλουν τη συγκεκριμένη).Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38Γιατί αυτό την υποτιμά και την εμπορευματοποιεί ως άνθρωπο. Και έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνο δεν έχουν άλλες ικανότητες;Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:35τι διαφορετικο εχει η εμπορευματοποιηση των χεριων και του μυαλου που "πουλας" εσυ στη δουλεια που κανεις με το να πουλουσες βυζια και κωλο;Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 18:58
Τι επιπτώσεις έχει ένα βαθύ ντεκολτέ στην κοινωνία;
Και πώς σχετίζεται με την βιομηχανία του πορνο, τα κέρδη από την εμπορευματοποιηση του ανθρώπινου σώματος, του σεξ κτλ;
γιατι απαγορευεις σε καποια που δεν εχει τις οποιες δικες σου δεξιοτητες να πουλησει στην αγορα εργασιας, να πουλησει τη δεξιοτητα της στα τσιμπουκια;
Είναι λάθος να λέμε ότι υποβιβάζονται σε "σκεύη ηδονής". Σκεύος ηδονής είναι ο δονητής και το σεξορομπότ.
Ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι "προσωπικότητες ηδονής" και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί υποβιβασμό.
Περι "χυσοκουβάδων" (που αναφέρθηκε) : Αν αυτό γινόταν και δεν βιντεοσκοπούνταν τότε θα μιλούσαμε για "υποβιβασμό"; Δεν νομίζω, γιατί εκεί θα πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν όρια στη νόμιμη σεξουαλική πράξη.
Αν μια γυναίκα γουστάρει να κάνει σάντουιτς με δύο άντρες, "υποβιβάζεται"; Γιατί να "υποβιβάζεται" όταν βιντεοσκοπείται;
Και έχουν δηλώσει πολλές πορνοστάρ ότι αγαπάνε τη δουλειά τους. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ακόμα δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το ανθρώπινο σώμα αρκετά ανθρώπινο;Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:02Εντάξει μου φάνηκε κάπως να κάθεσαι να βλέπεις από το να κάνεις, αλλά οκ είπαμε βίτσια είναι αυτά.
Ότι κάποιος είναι άνθρωπος και όχι αντικείμενο;
Νήμα γέλιου .
Η εμπορευματοποιηση του σώματος υποβιβαζει την ανθρώπινη αξία. Όχι ότι όντως αξίζει λιγότερο σαν άνθρωπος. Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που ταυυτιζετε τους πορνοσταρ με αντικείμενα. Δεν είδα να ταυτίσετε και κανέναν οικοδόμο πχ ως ένα ζευγάρι παπούτσια.Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04νομιζω οτι με υποτιμα σαν ανθρωπο πολυ περισσοτερο το να πουλαω τη δυναμη των χεριων μου και να κουβαλαω σακκια με ελιες στο λιοτριβι, παρα να πουλαω τη δυναμη του πουτσου μου γαμωντας μπροστα απο μια καμερα.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38
Γιατί αυτό την υποτιμά και την εμπορευματοποιεί ως άνθρωπο. Και έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνο δεν έχουν άλλες ικανότητες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θες να μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ ένας εργάτης γης ή οικοδόμος να αναφέρεται ως "χέρια"; Πόσο χρονών είσαι?Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:08Η εμπορευματοποιηση του σώματος υποβιβαζει την ανθρώπινη αξία. Όχι ότι όντως αξίζει λιγότερο σαν άνθρωπος. Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που ταυυτιζετε τους πορνοσταρ με αντικείμενα. Δεν είδα να ταυτίσετε και κανέναν οικοδόμο πχ ως ένα ζευγάρι παπούτσια.Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04νομιζω οτι με υποτιμα σαν ανθρωπο πολυ περισσοτερο το να πουλαω τη δυναμη των χεριων μου και να κουβαλαω σακκια με ελιες στο λιοτριβι, παρα να πουλαω τη δυναμη του πουτσου μου γαμωντας μπροστα απο μια καμερα.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38
και κλαψομουνίασης.
Φυσικά και είναι. Όταν εξισώνεται με ένα αντικείμενο κοινωνικά υπάρχει υποβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν την έκανα εγώ την υποβάθμιση. Εσείς ταυτισατε ανθρώπους με αντικείμενα.
Πόσο σχετικό είναι αυτό που λες;Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:09θες να μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ ένας εργάτης γης ή οικοδόμος να αναφέρεται ως "χέρια"; Πόσο χρονών είσαι?Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:08Η εμπορευματοποιηση του σώματος υποβιβαζει την ανθρώπινη αξία. Όχι ότι όντως αξίζει λιγότερο σαν άνθρωπος. Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που ταυυτιζετε τους πορνοσταρ με αντικείμενα. Δεν είδα να ταυτίσετε και κανέναν οικοδόμο πχ ως ένα ζευγάρι παπούτσια.Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04
νομιζω οτι με υποτιμα σαν ανθρωπο πολυ περισσοτερο το να πουλαω τη δυναμη των χεριων μου και να κουβαλαω σακκια με ελιες στο λιοτριβι, παρα να πουλαω τη δυναμη του πουτσου μου γαμωντας μπροστα απο μια καμερα.![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ολα αυτά αναιρούνται. Η εμπορευματοποίηση του σώματος γίνεται και στις χειρονακτικές εργασίες (όπως σου είπε ο ασέβαστος παραπάνω). ΕΣΕΝΑ πάει το μυαλό σου ΜΟΝΟ στο πονηρό.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:08Η εμπορευματοποιηση του σώματος υποβιβαζει την ανθρώπινη αξία. Όχι ότι όντως αξίζει λιγότερο σαν άνθρωπος. Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που ταυυτιζετε τους πορνοσταρ με αντικείμενα. Δεν είδα να ταυτίσετε και κανέναν οικοδόμο πχ ως ένα ζευγάρι παπούτσια.Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 12:04νομιζω οτι με υποτιμα σαν ανθρωπο πολυ περισσοτερο το να πουλαω τη δυναμη των χεριων μου και να κουβαλαω σακκια με ελιες στο λιοτριβι, παρα να πουλαω τη δυναμη του πουτσου μου γαμωντας μπροστα απο μια καμερα.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 11:38
Εμείς οι ίδιοι που ταυτίζουμε τους πορνοστάρ με αντικείμενα (που δεν το κάνουμε όλοι, αλλά έστω) είμαστε οι ίδιοι που ταυτίζουν με αντικείμενα τους ωραίους ανθρώπους στον δρόμο (που πάλι δεν το κάνουμε όλοι, αλλά έστω).
Αρα όλα αυτά που λες γίνονται και εκτός τσόντας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Για το συγκεκριμένο θέμα, αρκεί να πείσουμε τα δύο μεγάλα κόμματα για να κάνουμε μία μερική απαγόρευση, να πάμε στο κίτρινο. Καλά πάμε μέχρι στιγμής. Δώσε μας πενταετία.Ασέβαστος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 09:23ποτε υπολογιζετε (χρονικα) να παρετε την εξουσια, για να ξερω;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 13:38Δεν ξέρω αγαπητέ. Όταν πάρουμε την εξουσία και εφαρμόσουμε την πολιτική μας, τότε θα κάνουμε διακρίσεις αυτού του είδους.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 13:35 επισης, εστω οτι κοπτεστε για τις γυναικες που συμμετεχουν στις τσοντες (οι ιδιες συνηθως καλοπληρονωνται και δεν συμφωνουν, αλλα τεσπα)
τα manga να απαγορευτουν;
πριν η μετα τους μιαου; ο εθνι λεει σε καμμια 5ετια αν θυμαμαι καλα θα ειναι στην εξουσια, εσεις για ποτε το βλεπετε;
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-