Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:39 Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εχει νοημα...Custom_F έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42Για άλλο είπες πριν να ντραπω.
Τι να κάνω; εμένα μου φέρνει γέλιο. Εσύ βάλε όπως συνήθως τις τσιριδες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
opsimasmenos
Το πηγαινοέρχεται είναι αυθαίρετο. έτσι δεν είναι;vc15 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:01Έχει σπίτι δίπλα στη Βουλή όπου θα χρειάζεται να πάει τακτικά στις συνεδριάσεις και αυτός πηγαινοερχεται συνέχεια στο νησί γιατί έτσι γουσταρειopsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:57Είπε ότι έμενε ήδη εκεί όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:10
Επειδή έκανε κάτι παράνομο (ενώ ως βουλευτής οφείλει να δώσει το σωστό παράδειγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο) φτύνοντας κατάμουτρα όσους πολίτες έχουν επίσης "σπίτια" εκτός από την μόνιμη κατοικία που έχουν δηλώσει.
Τι έπρεπε να κάνει αυτός, και ο καθένας που έχει δεύτερο σπίτι και τον βρίσκει εκεί η καραντίνα;
Να τα μαζέψει άρον άρον και να πάει στη μόνιμη κατοικία;
Ή βουλή υπολειτουργει, ένας εδώ, και ο άλλος δέκα βήματα πιο πέρα. Ο προϋπολογισμός δεν υφίσταται. Τηλεδιάσκεψη δεν γινεται.
Ως πρώην υπουργός οικονομικών και νυν αρχηγός κόμματος έχει κάθε λογο να τοποθετηθεί σε θέματα οικονομιας.
-
opsimasmenos
Αυτό το πηγαινοέρχεται από που προκύπτει; αφού στη βουλή ο ένας είναι εδώ και για να βρεις τον άλλο θέλεις δύο τσιγάρα δρόμο.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28Πρακτικά ναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και εγώ ανα 2 μηνες πήγαινα στο χωριό μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ δημόσια μέσα.opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:57Είπε ότι έμενε ήδη εκεί όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:10
Επειδή έκανε κάτι παράνομο (ενώ ως βουλευτής οφείλει να δώσει το σωστό παράδειγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο) φτύνοντας κατάμουτρα όσους πολίτες έχουν επίσης "σπίτια" εκτός από την μόνιμη κατοικία που έχουν δηλώσει.
Τι έπρεπε να κάνει αυτός, και ο καθένας που έχει δεύτερο σπίτι και τον βρίσκει εκεί η καραντίνα;
Ήθελε να κάτσει Αίγινα; Μαγκιά του. Δεν του είπα κανεις όχι. Αλλά δεν μπορεί να πηγαινοέρχεται. Αν ήθελε να παίρνει μέρος στις ομιλίες που γίνονται στην βουλη να παλουκωνοταν στα σπίτι στην Αθήνα.
Τώρα αυτό που κάνει δεν ξέρω αν είναι παράνομο αλλά σίγουρα είναι ανηθικο
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τι εννοείς από που προκύπτει. Ήταν Αίγινα, ήρθε Αθηνα, γύρισε Αιγινα.opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:50Αυτό το πηγαινοέρχεται από που προκύπτει; αφού στη βουλή ο ένας είναι εδώ και για να βρεις τον άλλο θέλεις δύο τσιγάρα δρόμο.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28Πρακτικά ναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και εγώ ανα 2 μηνες πήγαινα στο χωριό μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ δημόσια μέσα.opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:57
Είπε ότι έμενε ήδη εκεί όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα.
Ήθελε να κάτσει Αίγινα; Μαγκιά του. Δεν του είπα κανεις όχι. Αλλά δεν μπορεί να πηγαινοέρχεται. Αν ήθελε να παίρνει μέρος στις ομιλίες που γίνονται στην βουλη να παλουκωνοταν στα σπίτι στην Αθήνα.
Φαντάζομαι αν προκύψει και άλλο θέμα που θα θέλει να μιλήσει θα το ξανακάνει. Δεν ξέρω πως το οριζεις εσύ. Εγώ το οριζω πηγαινοερχομαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Από μαλακία σε μαλακία το πας. Θες να χτυπήσεις Γκίνες; Από πότε έχω αγάπη στη νομιμότητα και ποιοι άλλοι είναι μαζί μου που λες;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:39 Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έμενε στην Αίγινα, κι επέστρεφε από δουλειά. Ο τυρογαλάς Χατζημυζήθρας νόμιζε πως θα γίνει μάγκας, να τον καμαρώνουν στο αρνί οι κουνιάδοι , ο Τζίμης ο καράτε κι ο Μάκης ο βάζελος με τον Λούη τον ξυροκάρπιο. Δε θα κάνουμε μάγκα τον κάθε χαφιέ Γκοτζαμάνη.
Ordem e Progresso.
-
opsimasmenos
Ήταν οικονομικό το θέμα.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:52Τι εννοείς από που προκύπτει. Ήταν Αίγινα, ήρθε Αθηνα, γύρισε Αιγινα.opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:50Αυτό το πηγαινοέρχεται από που προκύπτει; αφού στη βουλή ο ένας είναι εδώ και για να βρεις τον άλλο θέλεις δύο τσιγάρα δρόμο.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28
Πρακτικά ναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και εγώ ανα 2 μηνες πήγαινα στο χωριό μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ δημόσια μέσα.
Φαντάζομαι αν προκύψει και άλλο θέμα που θα θέλει να μιλήσει θα το ξανακάνει. Δεν ξέρω πως το οριζεις εσύ. Εγώ το οριζω πηγαινοερχομαι
Στα άλλα συμφωνούν όλοι.
Το πηγαινοέρχεται με πάει σε κάτι που γίνεται συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opsimasmenos την 11 Απρ 2020, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ζήτημα αφορά στους φιλοβαρουφά και τους αντιβαρουφά. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και τίποτα περισσότερο.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:53Από μαλακία σε μαλακία το πας. Θες να χτυπήσεις Γκίνες; Από πότε έχω αγάπη στη νομιμότητα και ποιοι άλλοι είναι μαζί μου που λες;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:39 Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.![]()
Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποίησα δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο. Κάνε το ίδιο και μη με κουράζεις με προσωπικές εστιάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οι βουλευτες και οι υπουργοι που σουρτουκευουν στα καναλια ειναι ενταξει με τον νομο?
Όχι εσύ κουράζεις. Αφενός γιατί δεν έχεις κανέναν ειρμό και καμιά λογική σύνδεση και αφετέρου γιατί διαρκώς προκαλείς (γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κάτι καλύτερο). Το ζήτημα αφορά όλους όσους κάνουν δημόσιο διάλογο (αυτόν που κάνετε από την τουαλέτα)ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:59Το ζήτημα αφορά στους φιλοβαρουφά και τους αντιβαρουφά. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και τίποτα περισσότερο.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:53Από μαλακία σε μαλακία το πας. Θες να χτυπήσεις Γκίνες; Από πότε έχω αγάπη στη νομιμότητα και ποιοι άλλοι είναι μαζί μου που λες;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42
Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους.![]()
Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποίησα δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο. Κάνε το ίδιο και μη με κουράζεις με προσωπικές εστιάσεις.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οχι για διακοπές όμως. Ο συγκεκριμένος ανθρωπας έχει μεγάλο πρόβλημα όταν δεν ασχολείται κανένας μαζί του.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:39Οι βουλευτές εξαιρούνται του μέτρου.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:29 Ας πάει στην μόνιμη του κατοικία ο άνθρωπος. Το βλέπω όμως δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
opsimasmenos
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άμεσα προβλήματα κάποιας περιοχής τώρα αλλά όλης της χώρας και δεν νομίζω ότι επιτρέπεται να γίνεται πολιτική από καμιά πλευρά στα πλαίσια της βουλής γιατί οι αποφάσεις παίρνονται άμεσα λόγω έλλειψης χρόνου.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28O κάθε ένας που τον βρήκε εκεί η καραντίνα ή επέλεξε ένα δεύτερο ή τρίτο του σπίτι για διαμονή στην περίοδο της καραντίνας, μπορεί να δηλώσει αυτό ως μόνιμη κατοικία του για την περίοδο που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα, μέσω ειδικού εγγράφου στο Taxis.opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:57Είπε ότι έμενε ήδη εκεί όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:10
Οι ελεύθερες μετακινήσεις των πολιτικών και άλλων για την άσκηση των καθηκόντων τους, έχουν ως βάση αυτό το σπίτι.
Το γιατί ένας πολιτικός με τόσο βαθιά και πλέρια αγωνία για το λαό και τα δικαιώματα του, επέλεξε ως μόνιμη κατοικία την Αίγινα που απέχει ώρες από τα άμεσα προβλήματα του λαού της Αθήνας* και θεώρησε σημαντικό να βγει από τη φωλίτσα του και να δηλώσει σωματικώς παρών μόνον όταν αμφισβητήθηκε η σημαντικότητα Του, προφανώς δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν.
Δεν ξέρω ακόμη ποια έδρα επέλεξε γιατί είχε αυτή τη δυνατότητα αλλά αναφέρω την Αθήνα γιατί σ' αυτήν δοξάστηκε στην πρώτη του εκλογή. Υποθέτω στις επόμενες εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα στην Αίγινα.
Το θέμα για το οποίο βγήκε από την φωλιτσα του είναι οικονομικό και θα πάρει καιρό να ξαναπροκυψει τέτοιο θέμα από τας ευρώπας.
Ψυχολόγος κι εσύ; Μπράβο παλικάρι μουΖενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:10Οχι για διακοπές όμως. Ο συγκεκριμένος ανθρωπας έχει μεγάλο πρόβλημα όταν δεν ασχολείται κανένας μαζί του.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:39Οι βουλευτές εξαιρούνται του μέτρου.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:29 Ας πάει στην μόνιμη του κατοικία ο άνθρωπος. Το βλέπω όμως δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 16 Απαντήσεις