!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:39 Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.
Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Custom_F έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42
under έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:29
Custom_F έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:14 Γιατι να ντραπω που δεν πιστεύω να είπε έτσι κάτι που τελικά δεν είπε καθόλου;
Γιατι ακομα και αν το εβλεπες μπροστα σου θα σχολιαζες : "το ατομο".
:lol: Για άλλο είπες πριν να ντραπω.

Τι να κάνω; εμένα μου φέρνει γέλιο. Εσύ βάλε όπως συνήθως τις τσιριδες.
Δεν εχει νοημα...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

vc15 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:01
opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:10

Επειδή έκανε κάτι παράνομο (ενώ ως βουλευτής οφείλει να δώσει το σωστό παράδειγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο) φτύνοντας κατάμουτρα όσους πολίτες έχουν επίσης "σπίτια" εκτός από την μόνιμη κατοικία που έχουν δηλώσει.
Είπε ότι έμενε ήδη εκεί όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα.
Τι έπρεπε να κάνει αυτός, και ο καθένας που έχει δεύτερο σπίτι και τον βρίσκει εκεί η καραντίνα;
Να τα μαζέψει άρον άρον και να πάει στη μόνιμη κατοικία;
Έχει σπίτι δίπλα στη Βουλή όπου θα χρειάζεται να πάει τακτικά στις συνεδριάσεις και αυτός πηγαινοερχεται συνέχεια στο νησί γιατί έτσι γουσταρει
Το πηγαινοέρχεται είναι αυθαίρετο. έτσι δεν είναι;
Ή βουλή υπολειτουργει, ένας εδώ, και ο άλλος δέκα βήματα πιο πέρα. Ο προϋπολογισμός δεν υφίσταται. Τηλεδιάσκεψη δεν γινεται.
Ως πρώην υπουργός οικονομικών και νυν αρχηγός κόμματος έχει κάθε λογο να τοποθετηθεί σε θέματα οικονομιας.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:46
Custom_F έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42
under έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:29

Γιατι ακομα και αν το εβλεπες μπροστα σου θα σχολιαζες : "το ατομο".
:lol: Για άλλο είπες πριν να ντραπω.

Τι να κάνω; εμένα μου φέρνει γέλιο. Εσύ βάλε όπως συνήθως τις τσιριδες.
Δεν εχει νοημα...
:smt023 :smt005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
opsimasmenos

Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28

Επειδή έκανε κάτι παράνομο (ενώ ως βουλευτής οφείλει να δώσει το σωστό παράδειγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο) φτύνοντας κατάμουτρα όσους πολίτες έχουν επίσης "σπίτια" εκτός από την μόνιμη κατοικία που έχουν δηλώσει.
Τι έπρεπε να κάνει αυτός, και ο καθένας που έχει δεύτερο σπίτι και τον βρίσκει εκεί η καραντίνα;
Πρακτικά ναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και εγώ ανα 2 μηνες πήγαινα στο χωριό μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ δημόσια μέσα.

Ήθελε να κάτσει Αίγινα; Μαγκιά του. Δεν του είπα κανεις όχι. Αλλά δεν μπορεί να πηγαινοέρχεται. Αν ήθελε να παίρνει μέρος στις ομιλίες που γίνονται στην βουλη να παλουκωνοταν στα σπίτι στην Αθήνα.

Τώρα αυτό που κάνει δεν ξέρω αν είναι παράνομο αλλά σίγουρα είναι ανηθικο
Αυτό το πηγαινοέρχεται από που προκύπτει; αφού στη βουλή ο ένας είναι εδώ και για να βρεις τον άλλο θέλεις δύο τσιγάρα δρόμο.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:50

Πρακτικά ναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και εγώ ανα 2 μηνες πήγαινα στο χωριό μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ δημόσια μέσα.

Ήθελε να κάτσει Αίγινα; Μαγκιά του. Δεν του είπα κανεις όχι. Αλλά δεν μπορεί να πηγαινοέρχεται. Αν ήθελε να παίρνει μέρος στις ομιλίες που γίνονται στην βουλη να παλουκωνοταν στα σπίτι στην Αθήνα.

Αυτό το πηγαινοέρχεται από που προκύπτει; αφού στη βουλή ο ένας είναι εδώ και για να βρεις τον άλλο θέλεις δύο τσιγάρα δρόμο.
Τι εννοείς από που προκύπτει. Ήταν Αίγινα, ήρθε Αθηνα, γύρισε Αιγινα.

Φαντάζομαι αν προκύψει και άλλο θέμα που θα θέλει να μιλήσει θα το ξανακάνει. Δεν ξέρω πως το οριζεις εσύ. Εγώ το οριζω πηγαινοερχομαι
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:42
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:39 Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.
Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνετε περιοδικώς με τη νομιμότητα, να τον προσέξετε. Ενέχει μελλοντικούς κινδύνους. :lol:
Από μαλακία σε μαλακία το πας. Θες να χτυπήσεις Γκίνες; Από πότε έχω αγάπη στη νομιμότητα και ποιοι άλλοι είναι μαζί μου που λες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Έμενε στην Αίγινα, κι επέστρεφε από δουλειά. Ο τυρογαλάς Χατζημυζήθρας νόμιζε πως θα γίνει μάγκας, να τον καμαρώνουν στο αρνί οι κουνιάδοι , ο Τζίμης ο καράτε κι ο Μάκης ο βάζελος με τον Λούη τον ξυροκάρπιο. Δε θα κάνουμε μάγκα τον κάθε χαφιέ Γκοτζαμάνη.
Ordem e Progresso.
opsimasmenos

Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:52
opsimasmenos έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:50

Τι εννοείς από που προκύπτει. Ήταν Αίγινα, ήρθε Αθηνα, γύρισε Αιγινα.

Φαντάζομαι αν προκύψει και άλλο θέμα που θα θέλει να μιλήσει θα το ξανακάνει. Δεν ξέρω πως το οριζεις εσύ. Εγώ το οριζω πηγαινοερχομαι
Ήταν οικονομικό το θέμα.
Στα άλλα συμφωνούν όλοι.
Το πηγαινοέρχεται με πάει σε κάτι που γίνεται συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opsimasmenos την 11 Απρ 2020, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:53
Από μαλακία σε μαλακία το πας. Θες να χτυπήσεις Γκίνες; Από πότε έχω αγάπη στη νομιμότητα και ποιοι άλλοι είναι μαζί μου που λες;
Το ζήτημα αφορά στους φιλοβαρουφά και τους αντιβαρουφά. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και τίποτα περισσότερο.

Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποίησα δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο. Κάνε το ίδιο και μη με κουράζεις με προσωπικές εστιάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

οι βουλευτες και οι υπουργοι που σουρτουκευουν στα καναλια ειναι ενταξει με τον νομο?
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:59
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:53

Το ζήτημα αφορά στους φιλοβαρουφά και τους αντιβαρουφά. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και τίποτα περισσότερο.

Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποίησα δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο. Κάνε το ίδιο και μη με κουράζεις με προσωπικές εστιάσεις.
Όχι εσύ κουράζεις. Αφενός γιατί δεν έχεις κανέναν ειρμό και καμιά λογική σύνδεση και αφετέρου γιατί διαρκώς προκαλείς (γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κάτι καλύτερο). Το ζήτημα αφορά όλους όσους κάνουν δημόσιο διάλογο (αυτόν που κάνετε από την τουαλέτα)
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:39
Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:29 Ας πάει στην μόνιμη του κατοικία ο άνθρωπος. Το βλέπω όμως δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψει.
Οι βουλευτές εξαιρούνται του μέτρου.
Οχι για διακοπές όμως. Ο συγκεκριμένος ανθρωπας έχει μεγάλο πρόβλημα όταν δεν ασχολείται κανένας μαζί του.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
opsimasmenos

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:28

O κάθε ένας που τον βρήκε εκεί η καραντίνα ή επέλεξε ένα δεύτερο ή τρίτο του σπίτι για διαμονή στην περίοδο της καραντίνας, μπορεί να δηλώσει αυτό ως μόνιμη κατοικία του για την περίοδο που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα, μέσω ειδικού εγγράφου στο Taxis.

Οι ελεύθερες μετακινήσεις των πολιτικών και άλλων για την άσκηση των καθηκόντων τους, έχουν ως βάση αυτό το σπίτι.

Το γιατί ένας πολιτικός με τόσο βαθιά και πλέρια αγωνία για το λαό και τα δικαιώματα του, επέλεξε ως μόνιμη κατοικία την Αίγινα που απέχει ώρες από τα άμεσα προβλήματα του λαού της Αθήνας* και θεώρησε σημαντικό να βγει από τη φωλίτσα του και να δηλώσει σωματικώς παρών μόνον όταν αμφισβητήθηκε η σημαντικότητα Του, προφανώς δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν.

Δεν ξέρω ακόμη ποια έδρα επέλεξε γιατί είχε αυτή τη δυνατότητα αλλά αναφέρω την Αθήνα γιατί σ' αυτήν δοξάστηκε στην πρώτη του εκλογή. Υποθέτω στις επόμενες εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα στην Αίγινα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άμεσα προβλήματα κάποιας περιοχής τώρα αλλά όλης της χώρας και δεν νομίζω ότι επιτρέπεται να γίνεται πολιτική από καμιά πλευρά στα πλαίσια της βουλής γιατί οι αποφάσεις παίρνονται άμεσα λόγω έλλειψης χρόνου.
Το θέμα για το οποίο βγήκε από την φωλιτσα του είναι οικονομικό και θα πάρει καιρό να ξαναπροκυψει τέτοιο θέμα από τας ευρώπας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:10
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:39
Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Απρ 2020, 10:29 Ας πάει στην μόνιμη του κατοικία ο άνθρωπος. Το βλέπω όμως δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψει.
Οι βουλευτές εξαιρούνται του μέτρου.
Οχι για διακοπές όμως. Ο συγκεκριμένος ανθρωπας έχει μεγάλο πρόβλημα όταν δεν ασχολείται κανένας μαζί του.
Ψυχολόγος κι εσύ; Μπράβο παλικάρι μου :c020:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”