!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 07 Φεβ 2020, 10:53
Μιλάς για ποιότητα κι όπου ποιότητα βάζεις το χρήμα, το ακριβό, το πολυτελές
Όχι, το μενταλιτι της διαρκούς καλοπέρασης δεν έχει να κάνει με ωρίμανση και ενηλικίωση. Ίσα ίσα.
Το _ούτσα, λούσα και χορός, δεν ειναι στόχος ζωής ενός ενηλίκου

Ο περισσότερος κόσμος δε νοιάζεται για το αν θα πετάξει βαζοντας τον κωλο του σε ακριβότερο δέρμα απ του διπλανού, αν θα τους κεραστεί ουίσκι ή καφές στις 2 ωρες πτήσης, αν θα περάσει καλά σε 5αστερο ή σε σκηνή στην παραλία. Τον νοιάζει να περάσει καλά, να μαθει καινούργια πράγματα, να δημιουργήσει αναμνήσεις, καλύτερες σχέσεις, εμπειρίες κλπ.

Ποιότητα έχει και το να ψαρέψεις με τους φίλους σου σα τον Ασέβαστο και να απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου με τα κολλητάρια σου στην παραλία πινοντας τσιπουράκι με τα πόδια μες την άμμο, χαβαλεδιάζοντας, τρώγοντας και τα γλυκά των συζύγων στον άτυπο διαγωνισμό, Ποιότητα έχει και το να φας στο Φις Ρεστοραν της Μυκόνου, με το λευκό των 1500 ευρώ, θαυμάζοντας τα ομορφα καθαρα, πεντικιουρισμένα ποδαρακια σου συζητώντας με τους φίλους σου για την επόμενη εξωτική τοποθεσία όπου θα επιδείξετε τα καλογυμνασμένα σας κορμιά.
Σε καμια περιπτωση όμως μη θεωρείς οτι η δεύτερη περίπτωση έχει περισσότερη ποιότητα απ την πρώτη ή ότι θα είσαι πιο ευτυχισμένος στην δεύτερη απ ότι στην πρώτη. Δηλαδή εσύ μπορεί να είσαι, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν είναι
Το να απαντάς στο αν έχεις κάνει κάμπινγκ με το ναί, στο στρατό, είναι σα να σου απαντάνε στο αν έχεις μείνει σε 5αστερο με το ναι, έχω δουλέψει μια σεζόν. Μην παρεξηγηθώ, ωραίο το 5αστερο, και το μασαζ, η καλή σαμπάνια, το χαβιάρι αναλόγως τα γούστα. το τζακούζι, και τα δείπνα των εξωτικών γεύσεων, να τα ζήσεις και μια και δύο και δεκαπεντε φορες σαν εμπειρίες, αλλά δεν είναι αυτό όλη η ζωή, είναι για την ακρίβεια ένα πολυ μικρό μέρος της και η αντιληψη αυτού του πράγματος είναι ενα καλό μικρό βήμα προς την ενηλικίωση.

Επικίνδυνα ρομαντική και αφελής είναι η σκέψη του no work κι ακόμα χειρότερα του no work για τα οποια μελλοντικά παιδιά. Και πόσο μάλλον όταν δεν έχεις κάνει πραγματικά βήματα ενηλικιωσης. Η ζωή δεν είναι μια διαρκής καλοπέραση, μια προστατευμένη φούσκα όπου όλα θα πάνε όπως θέλουμε όταν τα θέλουμε. Ολες αυτές οι φούσκες σπαν πανεύκολα όταν παρουσιάζονται πραγματικά προβλήματα επιβίωσης, θάνατοι, αρρώστιες, εξαρτήσεις κλπ κι όχι ωκεανοί του αναγκάστηκα να μείνω σε 4στερο τελικά, γμσέ τα, δράμα.

Δεν έχει καλύτερη ποιότητα ο τύπος του φαίνεσθαι στο Ναμμος με τις εκατοντάδες δερματινες ξαπλώστρες, τα καλογυμνασμένα πλαστικά αποτριχωμένα κορμιά με τους 5 τόνους αντηλιακού που απλώνονται στη θάλασσα απ τον τύπο που ξύπνησε με την κοπελιά ή τα φιλαράκια του 20 μέτρα απ την θάλασσα σε κάποιο απομονωμένο κολπάκι. Αυτό που θες εσύ, δε το θέλει αυτός, κι αυτό που θέλει αυτός δε το θες εσύ.
Το κυνήγι του καλύτερου πράγματος, της καλύτερης παροχής, της καλοπέρασης γενικά δεν έχει καμιά σχέση με την ενηλικίωση, πόσο μάλλον οταν δεν γίνονται πραγματικά βήματα ενηλικίωσης στο βωμό της καλοπέρασης

:hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Athos έγραψε: 05 Φεβ 2020, 14:51έχεις φιλοδοξίες
Τι είδους φιλοδοξίες;
Να έχεις ξεχωρίσει πράγματα που σε ενδιαφέρουν στη ζωή σου
και να προγραμματίσεις πόσο θα ασχοληθείς με αυτά και μέχρι ποιού σημείου.
πχ
σπουδάζω οικονομικά και αποφασίζω να πάω μαθητευόμενος σε ένα φοροτεχνικό για εμπειρία με στόχο αργότερο να ανοίξω ένα δικό μου γραφείο.
Ή γουστάρω πολύ την κιθάρα και πληρώνω μαθήματα για να πάρω πτυχίο.
Κάτι τέτοια δηλαδή.
Δεν εννοώ έχω φιλοδοξία να πάρω Μερσεντέ ούτε να πάω Μονακό σε πεντάστερο.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2020, 20:45 Όλοι οι γαλαζοαίματοι παραμένουν στα πατρικά τους.
μολις κατερρευσε πληρως το προφιλ του νταντζεον μαστερ της Καρδιτσας.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Καλα τα λεει η Ιφιδα για τις διακοπές. Κ μην ξεχνατε οτι δεν αρεσουν σε όλους τα ιδια πραγματα. Αλλοι θελουν βουνό, αλλοι θαλασσα, αλλοι δε θέλουν καν να πανε διακοπες. Προτιμούν να κάτσουν σπιτι τους ή να πανε στο χωριό τους να δουν τα σογια.

Εγω δεν εχω κανενα ενδιαφέρον για ακριβα ξενοδοχεια στην ξεραΐλα των Κυκλάδων. Δεν κατηγορώ αλλους που τους αρέσουν αλλα δεν ειναι για μενα, τι να κάνουμε; Προτιμώ χιλιες φορες να παω σε ενα κάμπινγκ σε μια απέραντη παραλία της Πελοποννήσου και όχι για οικονομικούς λόγους. Ενα καλο καμπινγκ θα σου παει οσο ενα φτηνο δωματιο. Επισης σιχαίνομαι τα ταξιδια με αεροπλάνα, γρηγορα τρενα με κλειστα παραθυρα κτλ. Προτιμώ χιλιες φορες να παω με τον καρβουνιαρη ή ακομα καλυτερα με τη μηχανη μου. Δεν ειναι θεμα ωριμότητας, ειναι θεμα γούστου. Τα ταξιδια ονειρο της ζωης μου ειναι να παω με τη μηχανη στο Νορντκαπ, στη Νορβηγία, και να ταξιδέψω με τον υπερσιβηρικο. Ναι εχω παει στη Μυκονο, ναι εχω κάνει υπερατλαντικα κ μαλιστα σε πρώτη θεση (οχι απο επιλογη απλα μου το αλλαξαν λογω διπλοκρατησης), αλλα για μενα τιποτα δε συγκρινεται με το να ταξιδεύεις με τη μηχανη στις Άλπεις, αυτο ειναι για μενα πρωτη θεση, να βλεπεις, να μυριζεις, να σταματας, να μιλας, να νιώθεις το ταξιδι. Οπως για μενα ειναι πρωτη θεση να εισαι σε ενα κάμπινγκ κ να λιώνεις στο windsurf ολη μερα κ όχι σε καποιο ανεμοδαρμενο ξερο βράχο με ασπρα σπιτακια με ενα ματσο τρελαμένους αθηνεζους κ σουβλακι γατα 3 ευρω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:52
Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:27
Μηχανικός έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:18
Η αλήθεια είναι ότι στους νέους δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Άμα ήσουνα μεγάλη σε ηλικία, άλλη συμπεριφορά θα έβλεπες.
Δεν ξέρω τι να σου πω σ' αυτό.
Εμενα σαν νεο μου φερονταν απαισια, αλλα δεν ειμαι γυναικα, αλλα μοναχικος αντρας. Οταν γερασεις θα σου φερονται κι εσενα απαισια. Ενας γιατρος σε αλλο φορουμ αποκαλουσε τους γερους ψοφιμια.
εγω που ειχα νοσηλευτει στο Ιπποκρατειο με ραβδομυολυση, μονο καλα λογια εχω να πω: μου φερθηκαν υποδειγματικα. Οι γιατρινες μεσα στα χαμογελα και στα αστειακια, και τσιμπησα και τηλεφωνακι απο νοσηλευτρια. :8)
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Για μένα ίσχυε το εξής απλό από πάντα. Θα εργαστώ στον τομέα που με ενδιαφέρει (στην έρευνα στην φυσική) γιατί έχω ιδέες με τις οποίες η ζωή των υπολοίπων μπορεί να γίνει καλύτερη. Σαν ανταμοιβή θα έχω έναν μισθό με το οποίο θα μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς, θα μπορώ δηλαδή να έχω υπηρεσίες, στέγαση, υλικά αγαθά, υγεία, διασκέδαση, ταξίδια, υπηρεσίες του δημοσίου τομέα, πράγματα που προέρχονται από ιδέες άλλων, οι οποίοι επίσης ζουν αξιοπρεπώς από το εισόδημά τους και όπου το περίσσευμα χρησιμοποιείται για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα ασθενή άτομα της κοινωνίας . Αυτά σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.
Αυτό το μοντέλο όμως είναι πολύ ιδανικό για να γίνει πραγματικότητα.
Παράδειγμα η πόλη Σύβαρις στην Μεγάλη Ελλάδα.
http://www.hellenicaworld.com/Greece/Ge ... varis.html
Ή το χωριό Ανάβρα στην Ελλάδα
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/a ... ou-esvise/
Αυτά δείχνουν ότι η κοινωνική διάβρωση και η παρακμή δεν είναι κάποιο αναπόφευκτο φαινόμενο για τις ανθρώπινες κοινωνίες, αλλά γίνεται από άτομα, ομάδες, φατρίες, γένη, για να επικρατήσουν έναντι των υπολοίπων. Είναι θέμα νομής της εξουσίας.
Επίσης γίνεται φανερό γιατί ο Πλάτωνας στην Πολιτεία αφιερώνει μεγάλο μέρος στους φύλακες, τον στρατό της Πολιτείας και στους δικαστές, την δικαιοσύνη, ώστε να υπάρχει ευημερία για τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:04 Καλα τα λεει η Ιφιδα για τις διακοπές. Κ μην ξεχνατε οτι δεν αρεσουν σε όλους τα ιδια πραγματα. Αλλοι θελουν βουνό, αλλοι θαλασσα, αλλοι δε θέλουν καν να πανε διακοπες. Προτιμούν να κάτσουν σπιτι τους ή να πανε στο χωριό τους να δουν τα σογια.

Εγω δεν εχω κανενα ενδιαφέρον για ακριβα ξενοδοχεια στην ξεραΐλα των Κυκλάδων. Δεν κατηγορώ αλλους που τους αρέσουν αλλα δεν ειναι για μενα, τι να κάνουμε; Προτιμώ χιλιες φορες να παω σε ενα κάμπινγκ σε μια απέραντη παραλία της Πελοποννήσου και όχι για οικονομικούς λόγους. Ενα καλο καμπινγκ θα σου παει οσο ενα φτηνο δωματιο. Επισης σιχαίνομαι τα ταξιδια με αεροπλάνα, γρηγορα τρενα με κλειστα παραθυρα κτλ. Προτιμώ χιλιες φορες να παω με τον καρβουνιαρη ή ακομα καλυτερα με τη μηχανη μου. Δεν ειναι θεμα ωριμότητας, ειναι θεμα γούστου. Τα ταξιδια ονειρο της ζωης μου ειναι να παω με τη μηχανη στο Νορντκαπ, στη Νορβηγία, και να ταξιδέψω με τον υπερσιβηρικο. Ναι εχω παει στη Μυκονο, ναι εχω κάνει υπερατλαντικα κ μαλιστα σε πρώτη θεση (οχι απο επιλογη απλα μου το αλλαξαν λογω διπλοκρατησης), αλλα για μενα τιποτα δε συγκρινεται με το να ταξιδεύεις με τη μηχανη στις Άλπεις, αυτο ειναι για μενα πρωτη θεση, να βλεπεις, να μυριζεις, να σταματας, να μιλας, να νιώθεις το ταξιδι. Οπως για μενα ειναι πρωτη θεση να εισαι σε ενα κάμπινγκ κ να λιώνεις στο windsurf ολη μερα κ όχι σε καποιο ανεμοδαρμενο ξερο βράχο με ασπρα σπιτακια με ενα ματσο τρελαμένους αθηνεζους κ σουβλακι γατα 3 ευρω.
Κι εγώ ήρθα πρώτη θέση απο Γαλλία-Ελλάδα (ενδιάμεσο ήταν η Γαλλία ) - ας πούμε καταλάθος :003:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Spoiler
Μιλάς για ποιότητα κι όπου ποιότητα βάζεις το χρήμα, το ακριβό, το πολυτελές
Όχι, το μενταλιτι της διαρκούς καλοπέρασης δεν έχει να κάνει με ωρίμανση και ενηλικίωση. Ίσα ίσα.
Το _ούτσα, λούσα και χορός, δεν ειναι στόχος ζωής ενός ενηλίκου

Ο περισσότερος κόσμος δε νοιάζεται για το αν θα πετάξει βαζοντας τον κωλο του σε ακριβότερο δέρμα απ του διπλανού, αν θα τους κεραστεί ουίσκι ή καφές στις 2 ωρες πτήσης, αν θα περάσει καλά σε 5αστερο ή σε σκηνή στην παραλία. Τον νοιάζει να περάσει καλά, να μαθει καινούργια πράγματα, να δημιουργήσει αναμνήσεις, καλύτερες σχέσεις, εμπειρίες κλπ.

Ποιότητα έχει και το να ψαρέψεις με τους φίλους σου σα τον Ασέβαστο και να απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου με τα κολλητάρια σου στην παραλία πινοντας τσιπουράκι με τα πόδια μες την άμμο, χαβαλεδιάζοντας, τρώγοντας και τα γλυκά των συζύγων στον άτυπο διαγωνισμό, Ποιότητα έχει και το να φας στο Φις Ρεστοραν της Μυκόνου, με το λευκό των 1500 ευρώ, θαυμάζοντας τα ομορφα καθαρα, πεντικιουρισμένα ποδαρακια σου συζητώντας με τους φίλους σου για την επόμενη εξωτική τοποθεσία όπου θα επιδείξετε τα καλογυμνασμένα σας κορμιά.
Σε καμια περιπτωση όμως μη θεωρείς οτι η δεύτερη περίπτωση έχει περισσότερη ποιότητα απ την πρώτη ή ότι θα είσαι πιο ευτυχισμένος στην δεύτερη απ ότι στην πρώτη. Δηλαδή εσύ μπορεί να είσαι, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν είναι
Το να απαντάς στο αν έχεις κάνει κάμπινγκ με το ναί, στο στρατό, είναι σα να σου απαντάνε στο αν έχεις μείνει σε 5αστερο με το ναι, έχω δουλέψει μια σεζόν. Μην παρεξηγηθώ, ωραίο το 5αστερο, και το μασαζ, η καλή σαμπάνια, το χαβιάρι αναλόγως τα γούστα. το τζακούζι, και τα δείπνα των εξωτικών γεύσεων, να τα ζήσεις και μια και δύο και δεκαπεντε φορες σαν εμπειρίες, αλλά δεν είναι αυτό όλη η ζωή, είναι για την ακρίβεια ένα πολυ μικρό μέρος της και η αντιληψη αυτού του πράγματος είναι ενα καλό μικρό βήμα προς την ενηλικίωση.

Επικίνδυνα ρομαντική και αφελής είναι η σκέψη του no work κι ακόμα χειρότερα του no work για τα οποια μελλοντικά παιδιά. Και πόσο μάλλον όταν δεν έχεις κάνει πραγματικά βήματα ενηλικιωσης. Η ζωή δεν είναι μια διαρκής καλοπέραση, μια προστατευμένη φούσκα όπου όλα θα πάνε όπως θέλουμε όταν τα θέλουμε. Ολες αυτές οι φούσκες σπαν πανεύκολα όταν παρουσιάζονται πραγματικά προβλήματα επιβίωσης, θάνατοι, αρρώστιες, εξαρτήσεις κλπ κι όχι ωκεανοί του αναγκάστηκα να μείνω σε 4στερο τελικά, γμσέ τα, δράμα.

Δεν έχει καλύτερη ποιότητα ο τύπος του φαίνεσθαι στο Ναμμος με τις εκατοντάδες δερματινες ξαπλώστρες, τα καλογυμνασμένα πλαστικά αποτριχωμένα κορμιά με τους 5 τόνους αντηλιακού που απλώνονται στη θάλασσα απ τον τύπο που ξύπνησε με την κοπελιά ή τα φιλαράκια του 20 μέτρα απ την θάλασσα σε κάποιο απομονωμένο κολπάκι. Αυτό που θες εσύ, δε το θέλει αυτός, κι αυτό που θέλει αυτός δε το θες εσύ.
Το κυνήγι του καλύτερου πράγματος, της καλύτερης παροχής, της καλοπέρασης γενικά δεν έχει καμιά σχέση με την ενηλικίωση, πόσο μάλλον οταν δεν γίνονται πραγματικά βήματα ενηλικίωσης στο βωμό της καλοπέρασης
Ούτε τον λήγοντα.

1. Όταν μιλάω για mentality ποιότητας εννοώ το να φτιαξεις τις συνθηκες ωστε να εχεις το δικαίωμα της επιλογής ανα πάσα στιγμή, σε όσα περισσότερα πράγματα έχεις κατασταλάξει ότι επιθυμείς.

2. Μην μιλάς εξ ονόματος του περισσότερου κόσμου διότι δεν τον εκπροσωπείς. Αν ο περισσότερος κόσμος όπως λες δεν νοιάζεται για το που θα βάλει τον κώλο του, κάθε φορά που μια εταιρία τους έκανε δωρεάν αναβάθμιση θέσης ή ένα ξενοδοχείο τους έκανε αναβάθμιση δωματίου, τότε όλοι θα έλεγαν φχαριστω αλλά δεν θέλω. Well, μάντεψε. Δεν έχει βρεθεί κανείς μέχρι τώρα. Και καλά κάνει δηλαδή.

3. Έχεις πολύ πλάκα που παρουσιάζεις όποιον έχει λεφτά ή του αρέσει η άνεση ενός resort σαν ξιπασμενο σκατοφλωρο στην καλύτερη, ενώ αντίθετα όποιον ψαρεύει με τους φίλους του και τρωει στην παραλία περιμένοντας τις γυναίκες να φέρουν τα γλυκά, σαν μάτσο σερνικό που ποτίζει τεστοστερόνη την αμμουδιά. Είναι μια εικόνα που εσύ έχεις φτιάξει για τους δικούς σου λόγους.

4. Έχεις ακόμη περισσότερη πλάκα που νομίζεις ότι η ποιότητα βρίσκεται μεταξύ πατάτας γιαχνί (γαμάει btw) και χαβιαριου. Έλλειψη παραστάσεων λέγεται και αυτό και ειναι καθαρά δικό σου πρόβλημα.
Σου ξαναλέω ότι είναι στην φυση του ανθρώπου να ζητάει το καλύτερο. Αν δώσεις σε κάποιον την επιλογή να κάτσει όρθιος, να κάτσει σε χαμηλό σκαμπό ή να κάτσει σε καρέκλα, μάντεψε. Όλοι θα διαλέξουν την καρέκλα.

5. Αφήνω ασχολίαστα τα άλλα που λες περί ωκεανού προβλημάτων = παραμονή σε 4στερο αντί 5στερο, γιατί απλά δεν έχεις ιδέα.
Λέγω όμως τούτο: αν νομίζεις ότι όποιος είναι λαϊκό παιδί, με πηλοφορι έχει πιάσει και τον Πάπα από τα αρχίδια, είσαι οικτρά γελασμενη και κυρίως άτυχη που ακόμα δεν έχεις πάρει μυρωδιά.

Τέλος, να σου πω, ότι θα σε εκπλήξει του ποσά κοινά στην διασκέδαση μπορεί να έχω με αυτούς που θεωρείς εσύ ευτυχισμένους.
Δεν έχω πάει Μύκονο. Δεν πάω στα μπουζούκια. Δεν πάω σε κλαμπ. Με τους φίλους ανέκαθεν προτιμούσαμε και προτιμουμε να περπατάμε πάνω κάτω στον Πειραιά και να συζητάμε ή να καθίσουμε σε κάποιο από τα στέκια μας ένα εκ των οποίων είναι τα βραχάκια στην Πειραικη.
Ταυτόχρονα όμως θέλω όταν εγώ γουστάρω να πάρω το αεροπλάνο και να παω όπου έπεσε πριν λίγο το μάτι μου πάνω στην υδρόγειο, ώστε να δω/φάω/ακούσω οτιδήποτε θέλω όταν το θέλω.

Το mentality λοιπόν, δεν είναι μαζεύουμε λεφτά για χλίδα και επίδειξη. Αυτή είναι η δική σου στρεβλή εικόνα. Το γιατί την έχεις είναι δικό σου θέμα. Όπως και το πρόβλημα που βλέπεις στο να μην δουλεύει κάποιος λες και αν δουλεύεις για κάποιον και σε πληρώνει κάθε πρώτη και δεκαπέντε, προσφέρεις υπηρεσίες στην ανθρωπότητα και το σύμπαν.

Το mentality όπως έλεγα ειναι εξής: να έχω την δυνατότητα να κάνω αυτά που πραγματικά θέλω,οταν θέλω. Να έχω την δυνατότητα να διαχειρίζομαι τις μέρες μου και τις ώρες μου όπως εγώ επιθυμώ. Όλες τις ώρες μου. Όχι τις 3 μου περισσεύουν μέσα στην μέρα και είμαι κατάκοπος.
Και ταυτόχρονα, να έχω τόσες παραστάσεις απο την ζωή που να είμαι στην ευλογημένη θέση να διακρίνω τα όρια μεταξύ των πραγματικών επιθυμιών και της δημιουργίας επιθυμιών.
Αν για να γίνουν αυτά χρειάζεται χρήμα, καλώς να έλθει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

blackpaint έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:07
Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:27
Δεν ξέρω τι να σου πω σ' αυτό.
Εμενα σαν νεο μου φερονταν απαισια, αλλα δεν ειμαι γυναικα, αλλα μοναχικος αντρας. Οταν γερασεις θα σου φερονται κι εσενα απαισια. Ενας γιατρος σε αλλο φορουμ αποκαλουσε τους γερους ψοφιμια.
εγω που ειχα νοσηλευτει στο Ιπποκρατειο με ραβδομυολυση, μονο καλα λογια εχω να πω: μου φερθηκαν υποδειγματικα. Οι γιατρινες μεσα στα χαμογελα και στα αστειακια, και τσιμπησα και τηλεφωνακι απο νοσηλευτρια. :8)
Τους εδειξες φωτο απ το ροτβαιλερ και σε συμπαθησαν (ποιος ανταλασσει τηλεφωνα σημερα, πισες δεκαετιες εχεις να μιλησεις σε γυναικα;)
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Το (εύκολο) χρήμα ου γαρ έρχεται μόνον για να κάνω μια παράφραση.
Ελλάδα, σύνορα, μπάτε σκύλοι αλέστε, δικαιοσύνη, βαθιά διεφθαρμένη. Τι ευημερία μπορεί να υπάρξει για τους τίμιους ανθρώπους υπό αυτές τις συνθήκες;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:39

Τους εδειξες φωτο απ το ροτβαιλερ και σε συμπαθησαν (ποιος ανταλασσει τηλεφωνα σημερα, πισες δεκαετιες εχεις να μιλησεις σε γυναικα;)
α καταλαβα, ζητας τηλεφωνο και σου λενε "ε..δε θυμαμαι το νουμερο απεξω, αλλα μπορουμε να τα λεμε στο ΦΒ" ετσι;
Τι να κανουμε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες εμπειριες. :c020:
Ορέστης 35

blackpaint έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:44

α καταλαβα, ζητας τηλεφωνο και σου λενε "ε..δε θυμαμαι το νουμερο απεξω, αλλα μπορουμε να τα λεμε στο ΦΒ" ετσι;
Ε ναι δεν την πεφτω σε πενηνταρες νοσοκομες οταν μου βαζουν τον καθετηρα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τι ανταλλάσουν με τις γυναίκες ρε ορέστη,μπουνιές? :lol:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:46

Ητανε 27 και μουναρα και δεν ξερω για σενα, αλλα εμενα δε χρειαστηκε να μου βαλουνε ποτε καθετηρα.
Ορέστης 35

blackpaint έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:58
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:46

Ητανε 27 και μουναρα και δεν ξερω για σενα, αλλα εμενα δε χρειαστηκε να μου βαλουνε ποτε καθετηρα.
Ηταν απ το χωριο δεν την ξερουμε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”