!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:20
περαστική έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:08
panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 13:58
Ναι, στα παπαρια μας ολα. Καποιοι απο εμας δεν φοβομασταν τον ιο και ομως καναμε το εμβολιο για να ξεμπερδεψουμε. Εκει τελειωσε η υποχρεωση μας, και δεν φοραμε ουτε μασκες ουτε τιποτα.
Επισης στα παπαρια μας και τα κρουσματα, και οι θανατοι των ανεμβολιαστων γεροψεκ, και οι φοβιτσιαρηδες, και αυτοι που κουνανε το δακτυλο.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Τι να με καλύψεις; Ανήκεις στους ακοινώνητους που περιέγραψα ήδη. Ζούμε στην ίδια κοινωνία και βλέπουμε τι γίνεται. Ευχαριστώ λοιπόν ΚΑΙ εσένα που με επιβεβαιώνεις.
Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανεις, ενω εσυ εχεις την απαιτηση να αλλαξω τον τροπο ζωης μου επειδη εσυ αρνεισαι να εμβολιαστεις (ή καποιοι αλλοι τελος παντων).
Βαλτε μας σε οποια κατηγορια θελετε, αλλα δεν θα σας περασει.
Η λεγόμενη ψεκεμβολιαστική πτέρυγα. Κάναμε το εμβόλιο οπότε στα @@ μας. Αυτοί σε λίγο θα νομίζουν πως αφού εμβολιάστηκαν θα επιτρέπεται να βιάζουν. Όταν λέω πως η ψέκα έχει χτυπήσει κόκκινο και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη κάτι ξέρω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η πρώτη (και χιλιοσυζητημένη) επιβεβαιωμένη ασθενής με Covid στη χώρα ήταν 38 χρονών υγιέστατη και έκατσε 2 εβδομάδες νοσοκομείο με ιογενή πνευμονία, αλλά για κάποιο λόγο δε θεωρούμε ότι έπιανε θέση και επιμένουμε σχεδόν δυο χρόνια μετά στον ισχυρισμό "οι ηλικιωμένοι γεμίζουν 90% τα νοσοκομεία επειδή έτσι λέει η κωλοτρυπίδα μου εμένα του nik_killthemall, στ' αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πιάσει 192 κυβερνήσεις του πλανήτη και συμπεριφέρονται σα να μην ισχύει αυτό, ασφαλώς θέλουν να τα στάξουν στις εταιρείες εμβολίων"
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:31 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η πρώτη (και χιλιοσυζητημένη) επιβεβαιωμένη ασθενής με Covid στη χώρα ήταν 38 χρονών υγιέστατη και έκατσε 2 εβδομάδες νοσοκομείο με ιογενή πνευμονία, αλλά για κάποιο λόγο δε θεωρούμε ότι έπιανε θέση και επιμένουμε σχεδόν δυο χρόνια μετά στον ισχυρισμό "οι ηλικιωμένοι γεμίζουν 90% τα νοσοκομεία επειδή έτσι λέει η κωλοτρυπίδα μου εμένα του nik_killthemall, στ' αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πιάσει 192 κυβερνήσεις του πλανήτη και συμπεριφέρονται σα να μην ισχύει αυτό, ασφαλώς θέλουν να τα στάξουν στις εταιρείες εμβολίων"
Καμια κωλοτρυπιδα του κιλδεμολ δεν το λέει, η κωλοτρυπίδα του ΕΟΔΥ το λέει
Untitled.png
Αλλά όσες φορες και να στο τριψω στη μαπα ο φοσιλοεγωισμος του τεκμηριωμενου βλακα θα το προσπερνα.

Ο ΕΟΔΥ (και οχι εγω) λέει πως ΜΟΝΟ η νόσηση είναι ηλικιακά ΙΣΟΤΙΜΗ ! Η διασωλήνωση όμως και ο θάνατος, ΟΧΙ ! Στη διασωληνωση και στον θανατο δεν υπαρχει καμια ηλικιακη ισοτιμια αμφοτερα είναι καρα-biased !

ΕΟΔΥ : Το 90% των διασωληνώσεων είναι σε ηλικίες άνω των 50 ετών και το 90% των θανάτων σε ηλικίες άνω των 60 ετών.

Αλλά κατά φοσι η ανταπόκριση στο σύστημα υγείας θα αξιολογηθεί με βάση το πρώτο κρούσμα τον Μαρ 2020 στη 30χρονη, κάθε γνώση και δεδομένο σταμάταν εκει ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:02
Leporello έγραψε: 18 Αύγ 2021, 13:42 Βέβαια, η συγκεκριμένη μελέτη, έχει κι'άλλα στοιχεία που αυξάνουν την αξιοπιστία της:
- Μόλις 71 εμβολιασμένοι μετείχαν.
- all participants were symptomatic and hospitalized
- vaccinated group was older than unvaccinated group
- ο φοσι την εφερε για αξιοπιστο τεκμηριο μειωσης της διασπορας
- ο CDC την οικοιοποιειται εξισου οπως βλέπεις

Εγω για χαρην της συζήτησης την δεχτηκα. Και εμενα μου φανηκε μικρο το δειγμα αλλα τα παραπονα σου στους ανωθεν.
Τους περιορισμούς τής έρευνας τους αναφέρουν οι ίδιοι οι ερευνητές. Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς, θεωρούν ότι είναι αξιόπιστη ως προς το βασικό συμπέρασμα, ότι δηλαδή: While initial Ct values were similar; the effect of vaccination with a more rapid decline in viral load (and hence shorter duration of viral shedding) has implications on transmissibility and infection control policy. A shorter duration of infectivity may allow a shorter duration of isolation for vaccinated individuals. Based on our data, it seems likely that vaccination reduces secondary transmission, though this needs to be further studied in larger community surveillance studies

Και τούτο, γιατί εύλογα υποθέτουν ότι αν το δείγμα των εμβολιασμένων είχε το ίδιο ηλικιακό φάσμα με εκείνο των ανεμβολίαστων, η διαφορά στην ταχύτητα πτώσης του ιϊκού φορτίου θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, άρα δεν θα άλλαζε το βασικό συμπέρασμα. Αν υπήρχαν και ασυμπτωματικοί, εύλογο θα ήταν να υποθέσει κανείς ότι το ιϊκό φορτίο των εμβολιασμένων θα ήταν μικρότερο, άρα και πάλι δεν αλλάζει το βασικό συμπέρασμα.

Αν πάς όμως να βγάλεις συμπεράσματα άλλα από εκείνα που βγάζουν οι ερευνητές, τότε αναπόφευκτα βρίσκεις μπροστά σου τους περιορισμούς. Αν δηλαδή θέλεις να δείς ότι γιά τρείς μέρες οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερο ιϊκό φορτίο από τους ανεμβολίαστους* θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον αντίλογο ότι δεν πρόκειται γιά δείγματα ηλικιακά σταθμισμένα.

*: το ότι επί τρείς ημέρες η καμπύλη του φορτίου των εμβολιασμένων φαίνεται πάνω από την αντίστοιχη γιά τους ανεμβολίαστους, το είδατε. Το ότι την 5η ημέρα η διαφορά έχει αναστραφεί και μάλιστα είναι διπλάσια απ'ό,τι ήταν η αντίστροφη, δεν το είδατε. Οι ερευνητές εν τούτοις αναφέρουν ότι μέχρι και την 6η ημέρα τα ιϊκά φορτία είναι "similar", γιατί προφανώς δεν έχουν την στατιστική αξιοπιστία γιά να πούν κάτι διαφορετικό.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:44
foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:31 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η πρώτη (και χιλιοσυζητημένη) επιβεβαιωμένη ασθενής με Covid στη χώρα ήταν 38 χρονών υγιέστατη και έκατσε 2 εβδομάδες νοσοκομείο με ιογενή πνευμονία, αλλά για κάποιο λόγο δε θεωρούμε ότι έπιανε θέση και επιμένουμε σχεδόν δυο χρόνια μετά στον ισχυρισμό "οι ηλικιωμένοι γεμίζουν 90% τα νοσοκομεία επειδή έτσι λέει η κωλοτρυπίδα μου εμένα του nik_killthemall, στ' αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πιάσει 192 κυβερνήσεις του πλανήτη και συμπεριφέρονται σα να μην ισχύει αυτό, ασφαλώς θέλουν να τα στάξουν στις εταιρείες εμβολίων"

Untitled.png

Αλλά όσες φορες και να στο τριψω στη μαπα ο φοσιλοεγωισμος του τεκμηριωμενου βλακα θα το προσπερνα.

Ο ΕΟΔΥ (και οχι εγω) λέει πως ΜΟΝΟ η νόσηση είναι ηλικιακά ΙΣΟΤΙΜΗ ! Η διασωλήνωση όμως και ο θάνατος, ΟΧΙ ! Στη διασωληνωση και στον θανατο δεν υπαρχει καμια ηλικιακη ισοτιμια αμφοτερα είναι καρα-biased !

ΕΟΔΥ : Το 90% των διασωληνώσεων είναι σε ηλικίες άνω των 50 ετών και το 90% των θανάτων σε ηλικίες άνω των 60 ετών.

Αλλά κατά φοσι η ανταπόκριση στο σύστημα υγείας θα αξιολογηθεί με βάση το πρώτο κρούσμα τον Μαρ 2020 στη 30χρονη, κάθε γνώση και δεδομένο σταμάταν εκει ...
Εκείνο που βλέπω εγώ, είναι ότι ο ορισμός τού "ηλικιωμένου" διολισθαίνει προς τα κάτω. Στην αρχή ήταν οι άνω των 80 ετών, μετά οι άνω των 65, τώρα βλέπουμε τσουπ, μέσα και οι πενηντάρηδες. Αλλά βέβαια, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούν να ληφθούν είδικά μέτρα γιά όλους όσους είναι άνω των 49 ετών, απλώς γιατί είναι πάρα πολλοί.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:26

Τι να με καλύψεις; Ανήκεις στους ακοινώνητους που περιέγραψα ήδη. Ζούμε στην ίδια κοινωνία και βλέπουμε τι γίνεται. Ευχαριστώ λοιπόν ΚΑΙ εσένα που με επιβεβαιώνεις.
Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανεις, ενω εσυ εχεις την απαιτηση να αλλαξω τον τροπο ζωης μου επειδη εσυ αρνεισαι να εμβολιαστεις (ή καποιοι αλλοι τελος παντων).
Η λεγόμενη ψεκεμβολιαστική πτέρυγα. Κάναμε το εμβόλιο οπότε στα @@ μας. Αυτοί σε λίγο θα νομίζουν πως αφού εμβολιάστηκαν θα επιτρέπεται να βιάζουν. Όταν λέω πως η ψέκα έχει χτυπήσει κόκκινο και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη κάτι ξέρω.
Συνεχιζουμε κανονικα τις ζωες μας και δεν τις αλλαζουμε για τους ψεκ = ενα σταδιο πριν ζητησουμε να βιαζουμε ελεύθερα.

Αυτοι ειναι οι τρελοι.
Άβαταρ μέλους
panos291

nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:19
Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:02
Ναι, στα παπαρια μας ολα. Καποιοι απο εμας δεν φοβομασταν τον ιο και ομως καναμε το εμβολιο για να ξεμπερδεψουμε. Εκει τελειωσε η υποχρεωση μας, και δεν φοραμε ουτε μασκες ουτε τιποτα.
Επισης στα παπαρια μας και τα κρουσματα, και οι θανατοι των ανεμβολιαστων γεροψεκ, και οι φοβιτσιαρηδες, και αυτοι που κουνανε το δακτυλο.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Αυτό είναι η αντικοινωνική συμπεριφορά.
Δεν ξεμπερδεύεις, αφού και να μεταδώσεις μπορείς, και να νοσήσεις.
Όλη η ιστορια ξεκιναει απο τον ωραιοποιημενο διχασμο στον οποιο επενδυσαν τα κρατη και μασησαν άκριτα οι πολίτες-πανουληδες γιατι στη πραγματικοτητα πολίτης = η παρτι μου = ιντιοτ με την αρχαιοελληνικη εννοια του ορου.

Πλασαρίστηκε ένα εμβολιο για το οποιο δεν υπηρχε ουτε ενα τεκμηριο για το γεγονος πως αποτρεπει την διασπορά, και το τεκμηριο πήγε να αναζητηθει κατά την μαζική εφαρμογή του εμβολίου. (τόσο για τον πουτσο)
Για να δοθουν κινητρα στο ποπολο να εμβολιαστει με κατι που δεν έχει τεκμήριο, του υποσχεθηκαν 100% ιδιοτελες κίνητρο για πολίτες-πανουληδες = αρση καθε περιορισμου-μετρου και 5 ρωσίδες δώρο, αλλά στο αφηγημα όλο αυτο αποσιωπηθηκε και παρουσιαστηκε ως ανιδιοτελης πράξη ευθύνης και αλληλεγγυης ώστε όλοι οι υπολοιποι απευθειας να μετατραπουν σε ανεύθυνοι παροτι τηρουν κάθε μέτρο σχολαστικά = διχασμος !

Η μαζική εφαρμογη τελικά έδειξε τεκμηριωμενα πως το εμβολιο δεν αποτρέπει καμια διασπορά, οπότε η αρση προνομίων και το αφήγημα μαζί πάνε στην αποχέτευση.

Το βασικό ερώτημα είναι γιατί τα κράτη δεν επένδυσαν αποκλειστικά στην αντιμετώπιση ειδικα εκεινων των απωλειών του ιου που κατά 90% γεμίζουν τα νοσοκομεία και προκαλούν τα λοκντάουν κι αντί γιαυτό ασχολήθηκαν με το να πείσουν τον 20χρονο και τον 30χρονο που δεν γεμίζει κανενα νοσοκομειο, να εμβολιαστεί διαδιδοντας μυθευματα περί ανοσίας σε κορονοϊο.

Το μόνο που μπορω να σκεφτω είναι

- το να μην καταρρευσουν τα χρηματιστηρια
- το να εξασφαλισουν περαιτερω χρηματοδοτηση στις φαρμακευτικες (λογω πολυ μεγαλυτερης κλιμακας εμβολιασμου) για έξτρα ερευνα για καλυτερα εμβολια για τη συνεχεια.

Κατα τη γνωμη μου το μονο που χρειαζοταν ήταν σχολαστικος επαναληπτικος εμβολιασμος στους ανω των 50-60, σε αυτούς δηλ. που γεμίζουν κατά 90% τα νοσοκομεία. Η καταρρευση των συστηματων υγειας είναι το πρόβλημα, όχι ο ιος.
Σταματα να γραφεις ανουσια κατεβατα.
Δεν με ενδιαφερει αν κολλησω καποιον αλλον αφου και εγω θα το περασω ελαφρα αλλα και ο αλλος (εφοσον ειναι εμβολιασμενος).
Εαν δεν ειναι, ας βαλει μασκουλα, γαντια ή οτι αλλο θελει, αλλα να μην εχει την απαιτηση να κανω πραγματα γι'αυτον.

Ξερω 2 επιχειρησεις που εκλεισαν την τελευταία βδομαδα για κρουσματα σε ανεμβολιαστο προσωπικο.
Ποιος θα τους αποζημιωσει αυτους, ο Βοκολης ή ο κάθε παλαβος του φεισμπουκ?
Άβαταρ μέλους
panos291

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!!!! :salicry:

Υπαρχουν μεγαλυτεροι παρτακηδες απο αυτους?
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

περαστική έγραψε: Καραεγωίσταροι του κερατά είναι όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Εμβολιασμένοι και μη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην πιστεύουν ή να βλέπουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας αλλά να συνεχίζουν να την φοράνε επειδή ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους που φοβούνται τον ιό και επειδή δεν θέλουν να αντιτίθενται στον νόμο. Όσοι δεν νοιάζονται και δεν σέβονται τις φοβίες των άλλων είναι εγωιστές.
Αυτά να τα θυμάσαι αν ποτέ αναρωτηθείς (ή αν σε ρωτήσει κανεις) πώς έγινε και επικράτησαν οι Ναζιστές στην πολιτισμένη και καθωσπρέπει Γερμανιά των 30ς.

Αν οι φοβίες είναι παράλογες, ψυχωτικές, ή κακόβουλα δημιουργημένες, η ευθήνη σου είναι να τις αποδομήσεις. Αν αυτό δεν γίνεται γιατί η πόρωση έχει πια διαποτίσει σε ανεπίστρεπτο βαθμό, τότε το χρέος σου είναι να τις μαχηθείς.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Ελπιζω να σε καλυψα.
Όταν θες να ζεις ελεύθερα σε μια κοινωνία πρέπει να ακολουθείς και τους κανόνες της. Όπως κράζω τον ανεμβολίαστο που δεν βάζει μάσκες στο περίπτερο, που βήχει μες τα μούτρα της υπαλλήλου που μπορεί να ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή να φοβάται τον ιό (παρότι μπορεί να έχει ήδη εμβολιαστεί), όπως θα κράξω γενικά τον οποιονδήποτε που δεν θα ακολουθήσει στοιχειώδεις κανόνες (ακόμη και σε προ κορονοϊού εποχή), θα κράξω και εσένα που την είδες ατρόμητος και υπεράνω επειδή πήγες να κάνεις ένα εμβόλιο απλά και μόνο για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία σου. Μάντεψε. Δεν την γλυτώνεις, σε κορόιδευσαν. Δεν είναι θέμα απαίτησης. Είσαι άνθρωπος και όχι ζώον. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δεν θα έκραζα ποτέ κάποιον που τηρεί τα μέτρα και σέβεται τους συνανθρώπους του, είτε είναι εμβολιασμένος είτε όχι. Ακούω πολλές φορές κι' εδώ στο φόρουμ να λέτε "όπως έστρωσε ο ανεμβολίαστος θα κοιμηθεί και ας αναλάβει τις συνέπειες". Μωρέ θα τις αναλάβει και παίρνει ρίσκο (δική του η απόφαση) αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι από την στιγμή που οι εμβολιασμένοι κάνουν εμβόλιο για την ΔΙΚΗ τους προστασία και απαιτούν από τους υπόλοιπους να το κάνουν και εκείνοι για να τους προστατεύσουν. Όπως λένε πως ο ανεμβολίαστος αναλαμβάνει την ευθύνη, ρίσκο και συνέπειες, ε ας δεχτούν πως και εκείνοι πρέπει λοιπόν να κοιτάνε την δουλίτσα τους και να μην ασχολούνται με τι θα κάνουν οι άλλοι. Έλα όμως που καίγονται όλοι για τους άλλους. Ακριβώς επειδή ζεις σε κοινωνία, οπότε άκυρα όλα αυτά που μου λες περί απαιτήσεων και ότι δεν σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. ΟΛΟΥΣ μας ενδιαφέρει. Κοιτάς πρώτα τι κάνεις εσύ αλλά είναι αναπόφευκτο να μην εκνευριστείς από αντικοινωνικές συμπεριφορές που επηρεάζουν εσένα αλλά και τους συνανθρώπους σου. Όπως επίσης είναι αναπόφευκτο να μην έχεις την κριτική σκέψη να σκεφτείς πως πάντα η πλειοψηφία θα νικάει και θα πρέπει θέλοντας και μη να θυσιάσεις πράγματα και ελευθερίες προκειμένου να συνεχίζεις και εσύ μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Leporello έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:53
nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:44

Untitled.png

Εκείνο που βλέπω εγώ, είναι ότι ο ορισμός τού "ηλικιωμένου" διολισθαίνει προς τα κάτω. Στην αρχή ήταν οι άνω των 80 ετών, μετά οι άνω των 65, τώρα βλέπουμε τσουπ, μέσα και οι πενηντάρηδες. Αλλά βέβαια, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούν να ληφθούν είδικά μέτρα γιά όλους όσους είναι άνω των 49 ετών, απλώς γιατί είναι πάρα πολλοί.
διολισθαίνει ή οχι αυτά είναι τα δεδομένα 1,5 ετους και οχι τα δεδομενα μερικων μηνων ! Οι διασωληνωμενοι άνω των 60 δηλ. είναι το 75%, και πάλι δηλ. η μεγάλη πλειοψηφεία ειναι δεν αλλάζει κάτι !

Αν λοιπον σε ενδιαφερει το να μην καταρρευσει το συστημα υγειας εκει ειναι ο τεραστιος ογκος που θα εστιασεις.

Τι ακριβως προσφερει στο συστημα υγειας ρε συ Λαπ ο εμβολιασμος ολων των 20-30αρηδων π.χ. από τη στιγμη που διαδιδουν και αυτοι κανονικα τον ιο ?

Η 38χρονη που λεει πανω ο χαζος, θα κρινει το αν σε 2-3 μηνες θα καταρρευσει το σύστημα υγείας και θα σφραγιστουν παλι ολες οι δουλειες ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 18 Αύγ 2021, 16:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:32
περαστική έγραψε: Καραεγωίσταροι του κερατά είναι όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Εμβολιασμένοι και μη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην πιστεύουν ή να βλέπουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας αλλά να συνεχίζουν να την φοράνε επειδή ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους που φοβούνται τον ιό και επειδή δεν θέλουν να αντιτίθενται στον νόμο. Όσοι δεν νοιάζονται και δεν σέβονται τις φοβίες των άλλων είναι εγωιστές.
Αυτά να τα θυμάσαι αν ποτέ αναρωτηθείς (ή αν σε ρωτήσει κανεις) πώς έγινε και επικράτησαν οι Ναζιστές στην πολιτισμένη και καθωσπρέπει Γερμανιά των 30ς.

Αν οι φοβίες είναι παράλογες, ψυχωτικές, ή κακόβουλα δημιουργημένες, η ευθήνη σου είναι να τις αποδομήσεις. Αν αυτό δεν γίνεται γιατί η πόρωση έχει πια διαποτίσει σε ανεπίστρεπτο βαθμό, τότε το χρέος σου είναι να τις μαχηθείς.
Η κοπελια θελει να κυκλοφορουμε με μασκες στους 40C και να κλεινουμε τις επιχειρήσεις μας με λοκνταουνς απο σεβασμο προς τις φοβιες της.
Ας βγει καποιος να πει οτι εγω δεν κανω εμβολιο γιατι ετσι, θα παρω τα οποια ρισκα μου και δεν εχω καμια απαιτηση απο κανεναν, και εγω μαζι του θα ειμαι. Κανένα πρόβλημα.

Αλλα οχι αυτό το πραγμα..
περαστική

panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:40

Η κοπελια θελει να κυκλοφορουμε με μασκες στους 40C και να κλεινουμε τις επιχειρήσεις μας με λοκνταουνς απο σεβασμο προς τις φοβιες της.
Ας βγει καποιος να πει οτι εγω δεν κανω εμβολιο γιατι ετσι, θα παρω τα οποια ρισκα μου και δεν εχω καμια απαιτηση απο κανεναν, και εγω μαζι του θα ειμαι. Κανένα πρόβλημα.

Αλλα οχι αυτό το πραγμα..
Καμία σχέση. Άδικα μιλάω.
Άντε γεια.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:28 ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΡΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΔΙΔΩ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ !!!! :salicry:

Υπαρχουν μεγαλυτεροι παρτακηδες απο αυτους?
Αυτό είναι το σωστό μικρε πανουλη, όχι η καθε βολικη παπαριά που συμφέρει το αφήγημα που κατάπιες αμάσητο !
περαστική

Στο προηγούμενο μήνυμα έγραψα κάτι για την πλειοψηφία που νικάει και επομένως θα πρέπει να την ακολουθήσεις. Αγώνες έχουν γίνει. Βγήκε κάποιο αποτελέσμα; Γιατί εγώ βλέπω πως οδεύουμε σε μια δικτατορική Ελλάδα και Κύπρο. Και επειδή μιλάμε για θέματα υγείας, δεν μπορείς ούτε ελαφρά τη καρδία να αγνοήσεις τους συνανθρώπους σου που (όντως!) κινδυνεύουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”