Δεν καταλαβαίνω πλέον ούτε Χριστούλη , ούτε Αλλάχ, έχω μπει σε auto mode.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε
Καλα προσεξε ομως μην καταληξεις θρησκος σαν τον αλλο.
- Dwarven Blacksmith
Αμαρτάνεις, είσαι μια άτακτη δεινοσαυρίνα που αρνείται να μπει στην κιβωτό του Νώε.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
Μα είμαι θρήσκος παλικάρι μου , είμαι και Θεολόγος.
-
likosmokeses
Πολύ ωραία η υπογραφή σου.
Ειδικά εκεί στο 1974 καταλάβαμε οτι το δημοψήφισμα είναι δημιούργημα φασιστικών - ολοκληρωτικών καθεστώτων.
- Dwarven Blacksmith
Σε μια πολλή μεγάλη πλημμύρα, ένας πολύ θρήσκος Χριστιανός παγιδεύτηκε μέσα στο σπίτι του. Για να γλιτώσει από τον βέβαιο πνιγμό, ανέβηκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου. Τον εντόπισε ένας άνδρας που βρισκόταν μέσα σε μια βάρκα και του φώναξε να κατέβει.
- Όχι, ευχαριστώ, δε μου χρειάζεται, απαντά ο θρήσκος, θα με σώσει ο Θεός.
Οπότε ο τύπος με τη βάρκα έφυγε.
Μετά από λίγο, η στάθμη του νερού ανέβηκε ακόμα πιο πολύ και ο θρήσκος σκαρφάλωσε στην ταράτσα. Ένα μικρό πλοίο που περνούσε από εκεί κοντά τον εντόπισε και οι επιβάτες του έκαναν νόημα να κατέβει.
- Όχι ευχαριστώ, είπε πάλι ο θρήσκος, θα με σώσει ο Θεός.
Οπότε το πλοίο έφυγε.
Όταν τα νερά ανέβηκαν κι άλλο, αναγκάστηκε να ανέβει στην καμινάδα. Εκεί πέρα τον βρήκε ένα ελικόπτερο και του πέταξε μια ανεμόσκαλα για να ανέβει.
- Όχι ευχαριστώ, θα με σώσει ο Θεός, είπε πάλι ο τρελάρας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τελικά ο άνθρωπος πνίγηκε.
Όταν με το καλό έφτασε στον Παράδεισο, συνάντησε τον Θεό και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Θεέ μου, πίστευα ότι θα με έσωζες! Γιατί με άφησες να πεθάνω;;;
- Σου έστειλα μια βάρκα, ένα πλοίο κι ένα ελικόπτερο, τι άλλο να έκανα;;;
- Όχι, ευχαριστώ, δε μου χρειάζεται, απαντά ο θρήσκος, θα με σώσει ο Θεός.
Οπότε ο τύπος με τη βάρκα έφυγε.
Μετά από λίγο, η στάθμη του νερού ανέβηκε ακόμα πιο πολύ και ο θρήσκος σκαρφάλωσε στην ταράτσα. Ένα μικρό πλοίο που περνούσε από εκεί κοντά τον εντόπισε και οι επιβάτες του έκαναν νόημα να κατέβει.
- Όχι ευχαριστώ, είπε πάλι ο θρήσκος, θα με σώσει ο Θεός.
Οπότε το πλοίο έφυγε.
Όταν τα νερά ανέβηκαν κι άλλο, αναγκάστηκε να ανέβει στην καμινάδα. Εκεί πέρα τον βρήκε ένα ελικόπτερο και του πέταξε μια ανεμόσκαλα για να ανέβει.
- Όχι ευχαριστώ, θα με σώσει ο Θεός, είπε πάλι ο τρελάρας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τελικά ο άνθρωπος πνίγηκε.
Όταν με το καλό έφτασε στον Παράδεισο, συνάντησε τον Θεό και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Θεέ μου, πίστευα ότι θα με έσωζες! Γιατί με άφησες να πεθάνω;;;
- Σου έστειλα μια βάρκα, ένα πλοίο κι ένα ελικόπτερο, τι άλλο να έκανα;;;
Αναδιατύπωσε τη σύνταξη , αυτό που γράφεις είναι προϊόν μπάφου...CRWH έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:39Θεολογοι ειναι και καποιοι που τους αντιχριστους ακροαριστερους που εχω γνωρισει δεν εχει να λεει.
Fixed, τύπε.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
Δεν καταλαβαίνω πλέον ούτε Χριστούλη , ούτε Αλλάχ, έχω μπει σε auto repeat mode.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Δημοκρατικός
Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σατανά.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Ρε πούστη Διάδοχε ,πότε θα αποκαλυφθείς;Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:58Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σαταΡνά.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
- EKPLIKTIKOS
Μη φοβάσαι ρε σε λίγα χρόνια τέτοιου τύπου θα είναι τα περισσότερα φάρμακα. Θα παίρνεις mrna ακομα κ για να μην κλάνεις πολύ μετα απο φασολάδα. Η Pfizer γαμαει, πρώτα μας εδωσε ΣΤΥΣΗ ατέλειωτη να γαμουμε μέχρι να πεθάνομε κ τώρα θα γίνουμε ΟΥΜΠΕΡΜΕΝΣΕΝ χάρη στο mrna. Pfizer παλουκωσε τους ουλους με το σημάδι του εξαποδώ
- NewModelArmy
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-