!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- nik_killthemall
Φοβερός θρησκευτικός αντίλογος για μαρτυρα του ιαχωβα ... γιατί απο μικρο παιδι το ονειρο μου ηταν να σκοτισω τα αρχιδια του φοσι ... χεσε μας ρε τριχα ποιος τα γαμαει τα αρχιδια σου ...foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ?
τα λοκνταουν θελω να γλιτωσω και με τις μλκιες σας, παλι τον Νοε 700 μεθ με ηλικιωμενους θα εχουμε, και οχι επειδη θα λέτε πως αυτο συνεβει επειδη δεν εμβολιαστηκε ο 15 χρονος και οι σκύλοι ...
ναι γαμησε τα ... η θρησκευτικη τυπου πιστη φουντωνει τελικα και στα φερομενα μονοπωλια της επιστημης ... για να καταληξουμε στα γνησια του κωλου τα 9μερα.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:49Του κώλου τα 8μερα τα ξέρεις;nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43
αρκετές φορές = 1,5 φορά
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ? Επίσης είναι ανεξάρτητο από την ηλικία, 8 μέρες ο εμβολιασμένος 70αρης 8 μέρες κι ο εμβολιασμένος 30αρης ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 16 Αύγ 2021, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Otto Weininger
+ 1000foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και για να μη νομίζετε ότι δεν έχω απάντηση ενώ απλά βαριέμαι να απαντάω στα ίδια και τα ίδια:

μια φορά [1] πες οκ είπα μαλακίαfoscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
-
talaipwros
να πουμε επισης οτι ενα μηνα μετα που ανοιξαν τα παντα, και πανω απο 2 μηνες με σχεδον τα παντα ανοιχτα, στο ΗΒ του 60.7% εμβολιασμενου πληθυσμου ειχαμε εκατομβες νεκρων σημερα
26 νεκροι, 30% κατω απο την προηγουμενη βδομαδα.
Ουιουιμαναμ, λοκνταουν, κλειστε τα ολα, οι εμβολιασμοι ειναι αχρηστοι ουιουιουι
26 νεκροι, 30% κατω απο την προηγουμενη βδομαδα.
Ουιουιμαναμ, λοκνταουν, κλειστε τα ολα, οι εμβολιασμοι ειναι αχρηστοι ουιουιουι
Θα το πω όταν συμβεί.nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2021, 19:46μια φορά [1] πες οκ είπα μαλακίαfoscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43
αρκετές φορές = 1,5 φορά
Για την ώρα απλά έχω αποφασίσει ότι επειδή όλοι εσείς έχετε ψυχολογικά δε σημαίνει ότι θα τα πληρώνουμε οι νορμάλ σε είδος.
- nik_killthemall
Πίπες απάντηση έχεις ! Εμείς απλά ζητήσαμε πηγή για ένα στοιχείο που έτσι κι αλλιώς θα σε αυτοψωλιαζε, και αφού πρώτα μας έκανες το βαρύ πεπόνι, τελικά έφερες την πηγή, οπότε θα αυτοψωλιαστείς με πηγή. Γάμησες.
Μόλις παρέθεσες την απόδειξη του γιατί ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν κανονικά pcr τεστ, να φορούν μάσκες, να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να μην απαλλάσσονται ούτε από ένα μέτρο : Γιατί όπως φαίνεται από το διάγραμμα που παρέθεσες για τουλάχιστον 6 μέρες μεταδίδουν τον ιο ακριβώς όσο και οι χέστες ανεμβολίαστοι.
Με την διαφορά πως οι χέστες ανεμβολίαστοι τηρούν ΟΛΑ τα μέτρα και έχουν 10πλάσιες πιθανότητες να αντιληφθούν εγκαίρως πως είναι θετικοί και να μπουν σε καραντίνα χωρίς να μεταδώσουν τον ιο σε κανέναν. (Άρα πίπες και τα περί μείωσης της μετάδοσης σε σχέση με τους ανεμβολίαστους).
Αντε πέστε τώρα σε όλους όσους εμβολιάστηκαν πως θα πρέπει να τηρούν όσα μέτρα τηρούσαν σαν ανεμβολίαστοι, να δουμε ποσοι ξακουστοι αρχιδάτοι θα πανε να ξαναεμβολιαστούν όταν σε λίγους μήνες θα τους ξαναζητηθεί επειδή φοβισμένα οι αρχές θα τους αποκαλύψουν πως "να ξέρετε οι προστασία κρατάει για 8-10 μήνες οπότε για κοπιάστε" ...
Έχετε πίστη στον αλλαχ-γιαχβε, η πίστη σας θα νικήσει καθε βιρουσι ...
ρε δεν μου τραβατε τα βυζια να κατεβασω γαλα
Μόλις παρέθεσες την απόδειξη του γιατί ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν κανονικά pcr τεστ, να φορούν μάσκες, να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να μην απαλλάσσονται ούτε από ένα μέτρο : Γιατί όπως φαίνεται από το διάγραμμα που παρέθεσες για τουλάχιστον 6 μέρες μεταδίδουν τον ιο ακριβώς όσο και οι χέστες ανεμβολίαστοι.
Με την διαφορά πως οι χέστες ανεμβολίαστοι τηρούν ΟΛΑ τα μέτρα και έχουν 10πλάσιες πιθανότητες να αντιληφθούν εγκαίρως πως είναι θετικοί και να μπουν σε καραντίνα χωρίς να μεταδώσουν τον ιο σε κανέναν. (Άρα πίπες και τα περί μείωσης της μετάδοσης σε σχέση με τους ανεμβολίαστους).
Αντε πέστε τώρα σε όλους όσους εμβολιάστηκαν πως θα πρέπει να τηρούν όσα μέτρα τηρούσαν σαν ανεμβολίαστοι, να δουμε ποσοι ξακουστοι αρχιδάτοι θα πανε να ξαναεμβολιαστούν όταν σε λίγους μήνες θα τους ξαναζητηθεί επειδή φοβισμένα οι αρχές θα τους αποκαλύψουν πως "να ξέρετε οι προστασία κρατάει για 8-10 μήνες οπότε για κοπιάστε" ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 16 Αύγ 2021, 20:39, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
συνέβη μόλις τώρα.σε μπουγέλωσε με λογική και στοιχεία και απαντάς υποτιμητικα για να στηρίξεις τις πίπες που πήρε το αυτί σου από την κερά παγώνηfoscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 19:58 Θα το πω όταν συμβεί.
Για την ώρα απλά έχω αποφασίσει ότι επειδή όλοι εσείς έχετε ψυχολογικά δε σημαίνει ότι θα τα πληρώνουμε οι νορμάλ σε είδος.
Πολύ περισσότερο ισχύει το αντίθετο.foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
- θέλετε να εμβολιαστείτε επειδή φοβάσται, οκ. Μη μας πολυσκοτίζετε τ' αρχίδια όμως.
Δε θα βγάλετε τη νύχτα μέρα, επείδη χεστήκατε way υπερ του δεόντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 16 Αύγ 2021, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να πούμε πως αν πολλαπλασιάσεις 7 φορές το 8 έχεις πιάσει 1,5 φορά τον πληθυσμό της ελλάδας 
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
- nik_killthemall
Δεν είμαι αντιβαξερ αν αυτο εννοεις. Μια χαρά συμφωνω με όλα τα εμβόλια που γίνονται στα βρέφη ή στο στρατό.
- hellegennes
Εμβολιάστηκες επειδή φοβάσαι ότι υπάρχει 0,00015% πιθανότητα να πεθάνεις από κορωνοϊό, αλλά μην μας πρήζεις τα αρχίδια με νούμερα που βγάζεις από τον κωλαθρίνο σου.foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για την ακρίβεια, έχει πει ευθαρσώς ότι εμβολιάστηκε με την προοπτική να μην τηρήσει ποτέ ξανά κανένα μέτρο, το λέει ο νόμος ή όχι.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 20:02 Πίπες απάντηση έχεις ! Εμείς απλά ζητήσαμε πηγή για ένα στοιχείο που έτσι κι αλλιώς θα σε αυτοψωλιαζε, και αφού πρώτα μας έκανες το βαρύ πεπόνι, τελικά έφερες την πηγή, οπότε θα αυτοψωλιαστείς με πηγή. Γάμησες.
Επίσης αυτό που παράθεσε δεν λέει αυτό που θα ήθελε να λέει, γιατί ο ιός είναι μεταδοτικός για λίγες μέρες, όχι για εβδομάδες ολόκληρες. Το τι κάνει το ιικό φορτίο αφού καταστεί άχρηστο από το ανοσοποιητικό είναι αδιάφορο μετά την περίοδο που μεταδίδεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις