!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

under έγραψε: 15 Απρ 2020, 16:54
Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:08 Tην ίδια πληροφόρηση έχω κι εγώ.
Φιλε Στυγιε,μη δινεις σημασια σε πληροφοριες.
Ετσι κι αλλιως τελευταιος θα το μαθεις μιας και ολοι σε εχουν γραμμενο στον τσιοκο τους.
Αν δεν είσαι η Ζαχαράκη - ωραίο μιλφ :wink - εγώ να δεις που σε έχω γραμμένο ,μπετόστοκε :na!: :na!:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 16:59
Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:08 Tην ίδια πληροφόρηση έχω κι εγώ.
Ετσι κι αλλιως τελευταιος θα το μαθεις μιας και ολοι σε εχουν γραμμενο στον τσιοκο τους.
Αν δεν είσαι η Ζαχαράκη - ωραίο μιλφ :wink - εγώ να δεις που σε έχω γραμμένο ,μπετόστοκε :na!: :na!:
Γω φιλε σου το ειπα με την καλη εννοια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στύγιος

under έγραψε: 15 Απρ 2020, 17:00
Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 16:59

Γω φιλε σου το ειπα με την καλη εννοια.
Φαντάζομαι πως θα είναι η κακή :roll:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Κωδικούς άλλαξες στο sch.gr;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στύγιος

vatraxos έγραψε: 15 Απρ 2020, 17:05 Κωδικούς άλλαξες στο sch.gr;
Γιατί; :p2:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 17:20
Εγώ θα στα λέω;

https://www.secnews.gr/220390/panellini ... -epithesi/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στύγιος

vatraxos έγραψε: 15 Απρ 2020, 17:21
Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 17:20
Εγώ θα στα λέω;

https://www.secnews.gr/220390/panellini ... -epithesi/

Ντάξει , μου πήρανε τις επαναληπτικές ερωτήσεις Ιστορίας και Γλώσσας, κάποια θέματα για επανάληψη , κάποιο διαδραστικό υλικό online, κάποια βίντεο ,κάποια powerpoint...

Kαλό ξεμπέρδεμα και καλή ανάγνωση τους εύχομαι. :lol:
Στύγιος

Ίσως και να γίνουν σοφότεροι, 118 μαθητές έχω στην e-class ,δε με πειράζει να προσθέσω κι άλλους.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

zoltan έγραψε: 15 Απρ 2020, 16:42
Leporello έγραψε: 15 Απρ 2020, 16:05
zoltan έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:50άλλη ισοτιμία είχε η δραχμη με το ECU το 1993 και άλλη το 2002
Σωστό, και δείχνει ακόμη μικρότερη αύξηση, έως και μηδενική. Η διαφορά οφείλεται κυρίως στον διαφορετικό πληθωρισμό τής Ελλάδας σε σχέση με τής Δ.Ευρώπης. Δεν πειράζει, εγώ σου βάζω με σταθερή ισοτιμία με το ευρώ, και έτσι παίρνω όλο τον πληθωρισμό τής δραχμής τής περιόδου 1993-2002.
Επειδή κάπου μπρεδέυτηκα με τις ισοτιμίες σε ECU χρησιμοποίησα δολάρια. Την άνοιξη του 1993 το δολάριο έπαιζε γύρω στις 220 δραχμές (210-225). Για χάριν ευκολίας ας πούμε 1000 δραχμές = 4,5 δολάρια το 1993. Χρησιμοποιώντας έναν ονλάιν αλγόριθμο αποπληθωρισμού προκύπτει ότι 4,5 δολάρια του 1993 αντιστοιχούν σε 8,04 σημερινά δολάρια που αντιστοιχούν σε 7,4 ευρώ.
Εντάξει, ο υπολογισμός δεν είναι ακριβής -άλλωστε η ισοτιμία δολαρίου ευρώ έχει δει πολλές μεταβολές προς τα πάνω και προς τα κάτω- αλλά νομίζω μπορούμε πράγματι να πούμε ότι το κατσικάκι του 1993 στην Ελλάδα καθόλου φθηνότερο, αν όχι ακριβότερο, δεν ήταν απ' ότι σήμερα.
Πες τα στον Αρίστο και στον petty.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

sloopy έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:26

Όταν ακούς τον Μητσοτάκη να μιλάει εννοείται σου φαίνεται αδιανόητο το να είναι πρωθυπουργός.
Αυτή είναι η δύναμη των ΜΜΕ και του διαδικτύου.Αμα μου εδιναν και μενα 11 εκατομμύρια όπως εδωσαν στους καναλαρχες όχι 80% θα του εδινα αλλα 101% .Κατασκεύασαν έναν πρωθυπουργό και οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές.
Τρομακτικές συνεπειες που ηδη διακρινονται σε σενα.
πόση αλήθεια....
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και ημέρες, κατ΄ εντολή του Πρωθυπουργού, να επεξεργαζόμαστε το σενάριο μιας αργής, σταδιακής και μακρόσυρτης αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων. Για όλα αυτά, πριν από τις 27 Απριλίου, οπότε λήγουν οι ισχύοντες περιορισμοί, θα ενημερωθούν οι πολίτες για να ξέρουμε όλοι τι θα συμβεί. Αυτή θα είναι πιο δύσκολη διαδικασία σε σχέση με τον περιορισμό στις μετακινήσεις, καθώς πρέπει να πειστούν κάποιοι ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους μια εβδομάδα παραπάνω σε σχέση με το να κλειστούν όλοι στο σπίτι τους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

https://www.kathimerini.gr/1073973/arti ... twn-metrwn
αυτό που κάποιοι ίσως κάτσουν μία εβδομάδα παραπάνω μέσα, μπορεί να σημαίνουν δύο τινά:

-να μείνουν ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες παραπάνω μέσα στο σπίτι, υποχρεωτικά, όσο οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν να βγαίνουν (αυτό μπορεί να αφορά κυρίως σε χώρους συνωστισμού, όπως ΜΜΜ, ή ακόμα και ώρες αιχμής)

-όσοι ζούμε σε μεγάλα αστικά κέντρα, και κυρίως στην Αθήνα, να μείνουμε τουλάχιστον 1 εβδομάδα παραπάνω σπίτι, απ'ότι οι της επαρχίας.

πιθανό να ισχύσουν και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Καλά τα νέα και σήμερα στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Ο Τσιόδρας αναφέρθηκε στην εποχικότητα του ιού, και σε ένα νέο μαθηματικό μοντέλο του Χάρβαρτ που προβλέπει νέο κύμα μετά το καλοκαίρι.
Θεωρεί δύσκολο να χτυπήσει ξανά ο Covid-19 εντός του καλοκαιριού στη χώρα μας, αλλά θα επιστρέψει το Φθινόπωρο.
Πολύ καλό νέο για να πάρουμε μία ανάσα τουλάχιστον 4 μήνες, και μέχρι τότε θα υπάρχουν σίγουρα νέα δεδομένα για θεραπεία, χρήση φαρμάκων.

εδώ ένα πολύ καλό άρθρο για την εποχικότητα του ιού:

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να «σκοτώσει» την επιδημία;
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

kameron έγραψε: 15 Απρ 2020, 18:20 Καλά τα νέα και σήμερα στην Ελλάδα.
Τα παμε φανταστικα,οχι απλως καλα.
Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση οτι τα γηροκομεια μας αντεχουν και δεν εχουν γινει ομαδικοι ταφοι οπως στη Δ.Ευρωπη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

103 πλέον οι νεκροί. Με βάση λεγόμενα ορισμένων από τον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να υποτεθεί ότι προβλέπεται νταβαντούρι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”