Re: Γιατί ακόμα τα λένε όλα κασέρια;
Δημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2025, 00:23
Την Κυριακή πάντως έφαγα σε γνωστό κρεαταδικο των Αθηνών σαγανάκι Κεφαλοπαρμεζανα Μεσσηνίας. Μου σκλήρυνε
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Κεφαλοπαρμεζάνα.Ερμής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:23 Την Κυριακή πάντως έφαγα σε γνωστό κρεαταδικο των Αθηνών σαγανάκι Κεφαλοπαρμεζανα Μεσσηνίας. Μου σκλήρυνε
Τι να σου πω και εμένα μου ακούστηκε μουσειακο αλλά έτσι την έλεγαν και το βρίσκω και στο νετ.Communio Sancta έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:12Κεφαλοπαρμεζάνα.Ερμής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:23 Την Κυριακή πάντως έφαγα σε γνωστό κρεαταδικο των Αθηνών σαγανάκι Κεφαλοπαρμεζανα Μεσσηνίας. Μου σκλήρυνε![]()
Δεν το ξέρω, δεν έχω φάει.Ερμής έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:17Τι να σου πω και εμένα μου ακούστηκε μουσειακο αλλά έτσι την έλεγαν και το βρίσκω και στο νετ.Communio Sancta έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:12Κεφαλοπαρμεζάνα.Ερμής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:23 Την Κυριακή πάντως έφαγα σε γνωστό κρεαταδικο των Αθηνών σαγανάκι Κεφαλοπαρμεζανα Μεσσηνίας. Μου σκλήρυνε![]()
Δε θέλω να το μάθω, θέλω να το (ξανά) φάω!!!!
Κι ένα κασέρι μουχλιασμένο έχει μέσα πάντως. Τυρί, κασέρια, και μουχλιασμένο κασέρι. Ζητάς απλά ένα μεγάλο ξαπλωμένο σάντουιτς με ένα τυρί και τρία κασέρια, και στο περίπου κάνεις τη δουλειά σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:53 Χμμμ, η πίτσα με τέσσερα τυριά λέγεται πίτσα με δυο τυριά και δυο κασέρια;
Νομίζω η γκοργκονζόλα μετράει για μουχλιασμένο τυρί όχι για μουχλιασμένο κασέρι. Παίζει όμως να είναι και μουχλιασμένη αλοιφή γιατί είναι σχεδόν κρεμώδης η βάση.Communio Sancta έγραψε: 30 Μαρ 2025, 12:49Κι ένα κασέρι μουχλιασμένο έχει μέσα πάντως. Τυρί, κασέρια, και μουχλιασμένο κασέρι. Ζητάς απλά ένα μεγάλο ξαπλωμένο σάντουιτς με ένα τυρί και τρία κασέρια, και στο περίπου κάνεις τη δουλειά σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:53 Χμμμ, η πίτσα με τέσσερα τυριά λέγεται πίτσα με δυο τυριά και δυο κασέρια;
Εκεί στα όρια παίζει, κι εγώ το σκέφτηκα. Εν τω μεταξύ έχουμε και καπνιστά κασέρια, άλλο είδος.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Μαρ 2025, 13:21Νομίζω η γκοργκονζόλα μετράει για μουχλιασμένο τυρί όχι για μουχλιασμένο κασέρι. Παίζει όμως να είναι και μουχλιασμένη αλοιφή γιατί είναι σχεδόν κρεμώδης η βάση.Communio Sancta έγραψε: 30 Μαρ 2025, 12:49Κι ένα κασέρι μουχλιασμένο έχει μέσα πάντως. Τυρί, κασέρια, και μουχλιασμένο κασέρι. Ζητάς απλά ένα μεγάλο ξαπλωμένο σάντουιτς με ένα τυρί και τρία κασέρια, και στο περίπου κάνεις τη δουλειά σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:53 Χμμμ, η πίτσα με τέσσερα τυριά λέγεται πίτσα με δυο τυριά και δυο κασέρια;
