Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:28
Ο τιτλος του νηματος ειναι βασισμενος στο συμπερασμα του πορισματος.
''με τα βίντεο και τον τελικό θάνατο των διασωθέντων της σύγκρουσης, αλλά απανθρακωθέντων σε δεύτερο χρόνο από τη φωτιά που προκλήθηκε από αρωματικούς υδρογονάνθρακες”
Συνεπως οσοι αμφισβητουν την επιστημη σαν κι εσενα δεν ειναι ψεκες;
Η ελλειψη οξυγονου εφοσον καηκαν 30 ανθρωποι συμφωνα με το πορισμα ηταν ακριβως η φωτια απο το παρανομο φορτιο.
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:33
Και για να τελειωνουμε...
"Λέει μου τελειώνει το οξυγόνο, γιατί; Διότι προσπαθεί να αναπνεύσει, τραβάει αέρα αλλά δεν παίρνει οξυγόνο και καταλαβαίνει ότι ναι μεν υπάρχει κάτι για να εισπνεύσει αλλά αυτός δεν είναι αέρας", επεσήμανε ο κ. Κοκοτσάκης.
Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατος 30 επιβατών προήλθε από εύφλεκτα υγρά, αποκλείοντας όμως το έλαιο σιλικόνης των μετασχηματιστών των αμαξοστοιχιών.
"Αυτά είναι φαινόμενα που δημιουργούνται μόνο με μια συγκεκριμένη μερίδα καύσιμου υλικού που δεν μπορεί να είναι άλλο τους χημικούς διαλύτες συμπεριλαμβανομένων υδρογονανθράκων", εξήγησε ο ειδικός.
Στο ηχητικο ακουγεται μια κοπελα να λεει " Εχω ελάχιστο οξυγόνο"
Συμφωνα με τον Κοκοτσακη αυτο ειναι αποδειξη οτι δεν εχει οξυγονο εξαιτιας της φωτιας
Στην συνεχεια ακουγονται σπαρακτικες κραυγες και μια κοπελα λεει "θα πεθανουμε"
Συμφωνα με τον Κοκοτσακη αυτο ειναι αποδειξη οτι τους πλησιαζει η φωτια
Αυτο ομως εσυ το αμφισβητησες και ειπες πως η ελλειψη οξυγονου μπορει να οφειλεται σε 1500 λογους.
SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:50
Η αισθηση ελλειψης οξυγονου.
Γιατι εσυ τι λες;Οτι μπορει να οφειλεται μονο σε φωτια η μονο αν βρισκεσαι στον πλανητη ΑΡΗ;
Εγω σου υπεδειξα τι λεει ο Κοκοτσακης και οι επιστημονες οποτε εσυ βγαινεις ψεκας που ελεγε πιπες για μηνες (ελαια σιλικονης, 1 νεκρος απο φωτια, 1500 αιτιες για την ελλειψη οξυγονου κλπ).
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:55
λεγε πιπες για μηνες (ελαια σιλικονης, 1 νεκρος απο φωτια κλπ).
κανένας νεκρός έλεγε, επίσημες πίπες ηταν, και εχει σημασία, γιατι αν δεν ειναι κανένας τότε η φωτιά δεν ηταν αίτιο θανάτου, και ας υπήρχε για όποιον λόγο. Τωρα ξερουμε οτι ειναι παραπάνω απο πεντε ομως, δεν εχει νόημα να συζητάς με τον στόκο για αυτο το θεμα, και εκεινος πλέον ντρέπεται να πει κανενας, το ξερει οτι παπαγάλιζε ηλιθιότητες για ενα χρόνο.
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:03
Περαστικά σου και μη χειρότερα.
Δεν ξέρω πόσα παίρνεις για γράφεις πίπες εδώ μέσα, αλλά το ''περαστικα'' να το τρίψεις στη μούρη σου.
Μετά τιμής
Πασιφάη.
Μην απαντήσεις, θα πάρεις τ'αρχίδια μου.
Ερεθιστικά τώρα
το ξέρουμε ότι είσαι γκέη.
μεγαλύτερο ξενέρωμα από τα παπάρια τής Πάσι δεν υπάρχει για στρέη πχωρουμίτη.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:55
λεγε πιπες για μηνες (ελαια σιλικονης, 1 νεκρος απο φωτια κλπ).
κανένας νεκρός έλεγε, επίσημες πίπες ηταν, και εχει σημασία, γιατι αν δεν ειναι κανένας τότε η φωτιά δεν ηταν αίτιο θανάτου, και ας υπήρχε για όποιον λόγο. Τωρα ξερουμε οτι ειναι παραπάνω απο πεντε ομως, δεν εχει νόημα να συζητάς με τον στόκο για αυτο το θεμα, και εκεινος πλέον ντρέπεται να πει κανενας, το ξερει οτι παπαγάλιζε ηλιθιότητες για ενα χρόνο.
Το ζητημα πλεον αφου αποδειχτηκε οτι υπηρχε παρανομο φορτιο ειναι να εντοπισουν η κυβερνηση και οι διωκτικες αρχες ποιος το μετεφερε και ποιοι του εκαναν πλατες.
Για να δουμε αν ουτε αυτο γινει στην μπανανια που ζουμε.
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 16:14
Το ζητημα πλεον αφου αποδειχτηκε οτι υπηρχε παρανομο φορτιο ειναι να εντοπισουν η κυβερνηση και οι διωκτικες αρχες ποιος το μετεφερε και ποιοι του εκαναν πλατες.
.
πως μωρέ αποδείχθηκε αυτό; Μην ακους τους δημοσιογράφους, είναι οι ίδιοι που 2 χρόνια δεν εχουν παιξει αυτο το ηχητικό και μας ελεγαν για κανενα νεκρό απο φωτιά.
Και μην μπλέκεις τα πορίσματα, αλλο του ιδιώτη αλλο του ΕΜΠ, του ΕΜΠ εχει σημασίαα να δουμε αν επιστημονικά μπορει να τεκμηριωθεί η περίπτωση σιλικόνης, Αν οχι, βλέπουμε.
Γιατι εσυ τι λες;Οτι μπορει να οφειλεται μονο σε φωτια η μονο αν βρισκεσαι στον πλανητη ΑΡΗ;
Εγω σου υπεδειξα τι λεει ο Κοκοτσακης και οι επιστημονες οποτε εσυ βγαινεις ψεκας που ελεγε πιπες για μηνες (ελαια σιλικονης, 1 νεκρος απο φωτια, 1500 αιτιες για την ελλειψη οξυγονου κλπ).
.
Η ομαδα Λακαφωση μιλουσε για εναν νεκρο απο φωτια και μετα εκανε raise σε 5
Οχι εγω
Την ομαδα Λακαφωση την εξουσιοδοτησαν οι συγγενεις των θυματων
από Alex Amsterdam » 29 Φεβ 2024, 23:55
1.Οι νεκροι ειναι οριστικα 57 και οχι 58 οπως αναφερουν καποιοι.
2.Απο την φωτια πεθαναν 5 ατομα.Οχι ενα ατομο οπως πιθανολογουσε η συγκεκριμενη επιτροπη σε προγενεστερα πορισματα
.
Η ομαδα Λακαφωση μιλουσε για εναν νεκρο απο φωτια και μετα εκανε raise σε 5
Οχι εγω
Την ομαδα Λακαφωση την εξουσιοδοτησαν οι συγγενεις των θυματων
από Alex Amsterdam » 29 Φεβ 2024, 23:55
1.Οι νεκροι ειναι οριστικα 57 και οχι 58 οπως αναφερουν καποιοι.
2.Απο την φωτια πεθαναν 5 ατομα.Οχι ενα ατομο οπως πιθανολογουσε η συγκεκριμενη επιτροπη σε προγενεστερα πορισματα
Επισης ελεγε αυτα η ομαδα Λακαφωση που εσυ τα εγραψες στα παπαρια σου.
17.Για το θεμα της φωτιας αυτο που βλεπουμε δεν δικαιολογειται με το ελαιο σιλικονης.
18.Εχουν βρεθει ιχνη ξυλολιου σε 7 διαφορετικα σημεια και στο χωμα(3 απο τα 7 σημεια) και δεν θα επρεπε να βρισκεται εκει.
19.Σε μεταγενεστερη ερευνα δεν βρεθηκε ξυλολιο αρα δεν οφειλεται σε αλλη πηγη εκτος του τρενου