!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
ε τωρα μην βαζεις τον βλαχο, κριμα ειναι να λεμε μαλάκα ανθρωπο που δεν ειναι εδώ, ενω εχουμε εσενα. Γραψτα μονος σου, παρακαλώ.
- Μαδουραίος
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:00 ε τωρα μην βαζεις τον βλαχο, κριμα ειναι να λεμε μαλάκα ανθρωπο που δεν ειναι εδώ, ενω εχουμε εσενα. Γραψτα μονος σου, παρακαλώ.
Ξουτ, θα σου ρίξω φλιτ. Πολλά είπαμε. Αραίωνε πασά μου.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:59Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:53Λίγδα και βρώμα εκφράζει. Το νιτερέσο μου μαζί σου, φτάνει μέχρι το συγκεκριμένο σχόλιο. Σε εκτιμούσα αλλά δυσκολεύομαι πλέον. Καλή συνέχεια στην κομματική ζωούλα που έχεις επιλέξει και να είσαι καλά με τη γυναίκα σου και το παιδί σου. Αλλά μακρυά από μένα.
Τι εννοείς μακριά από σένα; Σου είπε κανείς θέλω πάρε δώσε μαζί σου;
Φόρουμ είναι, λέτε και λέμε.
Εσείς με λέτε κομματόσκυλο. Εγώ σας λέω ψεύτες, αδαείς, πτωματοφάγους και αδιστακτους.
(εν προκειμένω όχι εσένα)
Αν κάνουμε μια λίστα με τα ψέματα, τις ανακρίβειες, τις σάλτσες και τα αφηγήματα όλον αυτόν τον καιρό θα διαπιστώσεις πολλά. Κυρίως από πια πλευρα ερχονται και ποιοι τα σιγοντάρουν.
Και θα εκπλαγείς. Αν πάλι δεν θες να ξερεις, μπαινε απλά να σας βρίζεις, σιγά την πρωτοτυπία.
Αλλά για κάποιο λόγο, οι συγγενείς γράφουν αυτά
https://twitter.com/EvanVlacho/status/1 ... EXIqg&s=19
και πίστεψέ, δεν εννοούν αυτά που λένε τα κομματοσκυλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Περαστικά σου και μη χειρότερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χανεις την ψυχραιμια σου γουγού μας, πραγμα που σημαινει οτι δεν παει καλα το νταματζ κοδρόλε.SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:37 Δηλαδη δεν μπορει να αισθανεται ελλειψη οξυγουνου επειδη πχ εχει διατρηση πνευμονα,καταγμα θωρακα,καταγμα πλευρων ,προβλημα στην λειτουργια της καρδιας,κριση πανικου κτλ κτλ(μπορω να γραφω μεχρι αυριο πιθανους λογους)
Και εχει μονο αν εχει πιασει φωτια η αν βρισκεται στον πλανητη ΑΡΗ;
Σοβαρα τωρα ρε
Ρε τι παρατραγουδα ειστε εσεις
Πρεπει να επανελθει η εκπομπη της Αννιτας Πανια Παρατραγουδα πχορουμ βερσιον
Δεν ξέρω πόσα παίρνεις για γράφεις πίπες εδώ μέσα, αλλά το ''περαστικα'' να το τρίψεις στη μούρη σου.
Μετά τιμής
Πασιφάη.
Μην απαντήσεις, θα πάρεις τ'αρχίδια μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Μαδουραίος
Ερεθιστικά τώραΠασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:06Δεν ξέρω πόσα παίρνεις για γράφεις πίπες εδώ μέσα, αλλά το ''περαστικα'' να το τρίψεις στη μούρη σου.
Μετά τιμής
Πασιφάη.
Μην απαντήσεις, θα πάρεις τ'αρχίδια μου.![]()
Παρατράγουδο είναι όποιος θεωρεί ότι η έλλειψη οξυγόνου για τους λόγους που αναφέρεις και άλλους τόσους, δεν συνεπάγεται επώδυνο θάνατο.SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:37 Δηλαδη δεν μπορει να αισθανεται ελλειψη οξυγουνου επειδη πχ εχει διατρηση πνευμονα,καταγμα θωρακα,καταγμα πλευρων ,προβλημα στην λειτουργια της καρδιας,κριση πανικου κτλ κτλ(μπορω να γραφω μεχρι αυριο πιθανους λογους)
Και εχει μονο αν εχει πιασει φωτια η αν βρισκεται στον πλανητη ΑΡΗ;
Σοβαρα τωρα ρε
Ρε τι παρατραγουδα ειστε εσεις
Πρεπει να επανελθει η εκπομπη της Αννιτας Πανια Παρατραγουδα πχορουμ βερσιον
Εσύ έχεις κολλήσει αυτιστικά στο αν "κάηκαν ή όχι ζωντανοί", μπαίνοντας στο ίδιο σκεπτικό όσων το χρησιμοποιούν ως πειστήριο για να αποδείξουν ότι υπήρξε παράνομη μεταφορά εύφλεκτου υλικού, ποντάροντας στη φρίκη.
Και είναι εξ ίσου πρόστυχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παμε ξανα
Απο το ηχητικο δεν μπορει να προκυψει οτι καποιος καηκε ζωντανος
Τι να κανουμε τωρα;
Να αποδεχτουμε τις μαλακιες που γραφει καθε ψεκας;
Τι να κανουμε τωρα;
- vantono
Μη μου τον γουγού μας (και τους ορχεις μου, το ιδιο ειναι) τάραττε, περικαλώ.
- vantono
Μεγας Γουγού, με το που σου γραφει "πάμε ξανά" και αφηνει παραγραφο, ξερεις οτι θα συμπληρώσει μαλακία.
Και μετά θελετε να μου διώξετε αυτο τον ανθρωπο απο 'δω μεσα, κίναιδοι, λιγδιάρηδες λαϊκιστές βρωμυλοι.
Και μετά θελετε να μου διώξετε αυτο τον ανθρωπο απο 'δω μεσα, κίναιδοι, λιγδιάρηδες λαϊκιστές βρωμυλοι.
κατσε ρε γιαννους δεν υπηρχαν καμενα σωματα; ..τι στο καλο λετε;SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:10 Παμε ξανα
Τι να κανουμε τωρα;
- SeaHawk
Εχεις διαβασει εδω μεσα κατι τετοιο και ειδικα απο εμενα;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:08
Παρατράγουδο είναι όποιος θεωρεί ότι η έλλειψη οξυγόνου για τους λόγους που αναφέρεις και άλλους τόσους, δεν συνεπάγεται επώδυνο θάνατο.
- SeaHawk
Ναι αυτο ειναι γνωστο εξ αρχης
Αφου επιασαν φωτια μερικα βαγονια
Και αυτο ειναι γνωστο εξ αρχης
Η φωτια διαδοθηκε γρηγορα λογο των ευφλεκτων υλικων των βαγονιων πχ κουρτινες κτλ
Και αυτο ειναι γνωστο εξ αρχης
τωρα μια αλλη απορια πως και δεν καταστραφηκε το κινητο απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος;
μηπως ηταν σε αλλο βαγονι;
μηπως ηταν σε αλλο βαγονι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος