!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Τύπισσες και τύποι, η Naida σάς έκανε να μιλάτε για αυτήν σε ένα νήμα ενός τύπου που ερωτεύτηκε την φίλη του.

Σκεφτείτε το λίγο...
Εσύ πρωτοανέφερες τον κολλητό μου και μίλησα και εγώ μετά και το ένα έφερε το άλλο και φταίω εγώ τώρα; :evil:

Όχι εσύ αλλά τελοσπαντων όχι εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Δεκ 2019, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:30
Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07
Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.
Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.
Καλά και εγώ τον έπρηζα για την αδυναμία που έχω στα καλλυντικά :oops: κι όποτε έκανα μπανιο και έβαζα κρέμα σώματος έλεγε πωωωω πάλι αυτές τις μαλακίες έβαλες και έφευγε πριν τον πιάσει πονοκέφαλος. Η γκόμενα του όμως πχ του άρεσε να φοράει. Τα είχε συνδέσει αλλιώς στο μυαλό του.
Στους Σουηδους το φορουμ να το πεις....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Τη χουφτωσες;

Χούφτωσ' τη, χουφτωσ 'τη.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:44
vantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:42
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
Ελληνικό πόδι έχει?
Τι εννοείς ;
Είναι 1,72 , έχει ΠΟΔΑΡΕΣ , πατουσάκι νούμερο τριάντα εννιά και ωραία δαχτυλάκια .
Εικόνα
Εικόνα

αν έχει γκρηκ τάιπ, όρμα, μην την αφήσεις :003:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:48
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
Ας παρουμε ενα μικρο δειγμα.Το πχορουμ ας πουμε.Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα των αθλητικων;Ποσες γυναικες γραφουν σε θεματα σχετικα με το κυνηγι και το ψαρεμα;Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα της πληροφορικης;Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα της μηχανοκινησης και των παιχνιδιων;
Ναι, έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα όμως. Φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες, πολιτική, κοινωνία. Εκτός κι αν τα ενδιαφέροντα της άλλης είναι μόνο τα νύχια και τα μαλλιά, δεν γίνεται να μην έχεις κοινά σημεία να συζητήσεις. Δεν συζητάς με φίλους για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου; Για πολιτική; Για ταινίες και μουσική; Για προβληματισμούς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:54
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
Ας παρουμε ενα μικρο δειγμα.Το πχορουμ ας πουμε.Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα των αθλητικων;Ποσες γυναικες γραφουν σε θεματα σχετικα με το κυνηγι και το ψαρεμα;Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα της πληροφορικης;Ποσες γυναικες γραφουν στην ενοτητα της μηχανοκινησης και των παιχνιδιων;
Ναι, έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα όμως. Φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες, πολιτική, κοινωνία. Εκτός κι αν τα ενδιαφέροντα της άλλης είναι μόνο τα νύχια και τα μαλλιά, δεν γίνεται να μην έχεις κοινά σημεία να συζητήσεις. Δεν συζητάς με φίλους για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου; Για πολιτική; Για ταινίες και μουσική; Για προβληματισμούς;
Άλλη μια φορά η φωνή της λογικής. Εύγε παιδί μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20 Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις.
Σόρι, αλλά ποτέ καμμιά μου φίλη δεν μου έκανε συζήτηση για τσάντες, ρούχα, νύχια και μαλλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:54
Εδω ψαχνουμε το λογο για τον οποιο καποιος θα επιλεξει να εχει γυναικα φιλη αντι για αντρα φιλο χωρις να υπαρχει ελξη.Κοινα σημεια προφανως θα βρεθουν,αρκουν για να κανεις συστηματικη παρεα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:59 Εδω ψαχνουμε το λογο για τον οποιο καποιος θα επιλεξει να εχει γυναικα φιλη αντι για αντρα φιλο χωρις να υπαρχει ελξη.Κοινα σημεια προφανως θα βρεθουν,αρκουν για να κανεις συστηματικη παρεα;
Δεν καταλαβαίνω εκείνο το «αντί». Ή άντρες ή γυναίκες θα έχω για φίλους; Και τα δυο δεν γίνεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Εκτος αν οι κοινωνικες περιστασεις απαιτουν να κανωμε κι ολιγη παρεα με μπαζα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 21:00
GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:59 Εδω ψαχνουμε το λογο για τον οποιο καποιος θα επιλεξει να εχει γυναικα φιλη αντι για αντρα φιλο χωρις να υπαρχει ελξη.Κοινα σημεια προφανως θα βρεθουν,αρκουν για να κανεις συστηματικη παρεα;
Δεν καταλαβαίνω εκείνο το «αντί». Ή άντρες ή γυναίκες θα έχω για φίλους; Και τα δυο δεν γίνεται;
Φυσικά και γίνεται, τύπε

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Έλα, μόλις έφαγα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Εγω γουσταριζω να μου δειχνουν τα εφαρμοστα κολαν τους και να λεω γνωμη δεν ξερω για εσας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

φιλική σχεση = αντρας πουστης OR γυναικα μπαζο
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

nick έγραψε: 23 Δεκ 2019, 21:09 φιλική σχεση = αντρας πουστης OR γυναικα μπαζο