Άποψή σου, αλλά 100% έχουμε καλύτερη παιδεία και φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Από τις συναλλαγές, στις ουρές, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, στην οδηγική συμπεριφορά, στον επαγγελματισμό. Παντού. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Βέβαια αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Οι γενιές έχουν την τάση καλυτέρευσης. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 11:52 Συγνώμη κατ'αρχήν για την έκφραση που θα γράψω... παπάρια!
Μεγαλώσατε σε μια κοινωνία γεμάτη μιμίδια με τα χειρότερα παραδείγματα. Ένα σφηνάκι του τι εννοώ παρακάτω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
- hellegennes
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάποτε ήμουν 28. Είχα βάλει στο μάτι έναν 33άρη και από αυτά που άκουγα λέω αυτός θα θέλει 23άρα. Είμαστε λίγο χαζοί στα νιάτα μας.
α) γιατί τον έβαλες στο μάτιAntares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:10 Κάποτε ήμουν 28. Είχα βάλει στο μάτι έναν 33άρη και από αυτά που άκουγα λέω αυτός θα θέλει 23άρα. Είμαστε λίγο χαζοί στα νιάτα μας.
β) τι ακουγες και συμπέρανες οτι θα αναζητά 23 αρα
γ) γιατι ειμαστε χαζοί στα νιατα μας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τον ερωτεύτηκα. Άκουγα αυτά που λέτε εσείς εδώ. Βέβαια τώρα είναι παντρεμένος με παιδιά αλλά όχι με πολύ μικρότερη, 2,3 χρόνια δεν ξέρω. Οι παλαιότερες γενιές στην Ελλάδα και ειδικά η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου (που τα έφαγε όλα) έχουν τάσεις κανιβαλισμού των νεότερων. Ζηλεύουν που φεύγουν τα νιάτα, η ζωή, γιατί πάντα ήταν βασισμένοι στην μάσα και την καλοπέραση.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:17α) γιατί τον έβαλες στο μάτιAntares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:10 Κάποτε ήμουν 28. Είχα βάλει στο μάτι έναν 33άρη και από αυτά που άκουγα λέω αυτός θα θέλει 23άρα. Είμαστε λίγο χαζοί στα νιάτα μας.
Προεπιλογή έκανες.Antares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:29Τον ερωτεύτηκα. Άκουγα αυτά που λέτε εσείς εδώ. Βέβαια τώρα είναι παντρεμένος με παιδιά αλλά όχι με πολύ μικρότερη, 2,3 χρόνια δεν ξέρω. Οι παλαιότερες γενιές στην Ελλάδα και ειδικά η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου (που τα έφαγε όλα) έχουν τάσεις κανιβαλισμού των νεότερων. Ζηλεύουν που φεύγουν τα νιάτα, η ζωή, γιατί πάντα ήταν βασισμένοι στην μάσα και την καλοπέραση.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:17α) γιατί τον έβαλες στο μάτιAntares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:10 Κάποτε ήμουν 28. Είχα βάλει στο μάτι έναν 33άρη και από αυτά που άκουγα λέω αυτός θα θέλει 23άρα. Είμαστε λίγο χαζοί στα νιάτα μας.
Το ερώτημα είναι τί είχε που σε οδήγησε σε αυτήν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Ήταν ο τύπος άνδρα που θα μου άρεσε να ζήσω μαζί του. Ευγενικός, ήρεμος, μορφωμένος, με δουλειά. Η περιουσία του δεν θα με ενδιέφερε ποτέ, αν είχε.
ΟκAntares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:44 Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Ήταν ο τύπος άνδρα που θα μου άρεσε να ζήσω μαζί του. Ευγενικός, ήρεμος, μορφωμένος, με δουλειά. Η περιουσία του δεν θα με ενδιέφερε ποτέ, αν είχε.
Ευχαριστω για τίς απάντησεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το πιστεύεις τώρα αυτό ε;hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:57Άποψή σου, αλλά 100% έχουμε καλύτερη παιδεία και φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Από τις συναλλαγές, στις ουρές, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, στην οδηγική συμπεριφορά, στον επαγγελματισμό. Παντού. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Βέβαια αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Οι γενιές έχουν την τάση καλυτέρευσης. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 11:52 Συγνώμη κατ'αρχήν για την έκφραση που θα γράψω... παπάρια!
Μεγαλώσατε σε μια κοινωνία γεμάτη μιμίδια με τα χειρότερα παραδείγματα. Ένα σφηνάκι του τι εννοώ παρακάτω.
the end
- hellegennes
Ναι, διότι ισχύει. Καταλαβαίνω την αντίρρησή σου. Πάντα οι προηγούμενες γενιές επικρίνουν τις επόμενες και τις βρίσκουν χειρότερες, παρότι ποτέ δεν ισχύει. Είναι βιολογική αντίδραση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Σκέψου μόνο ότι μέχρι πρόσφατα το bullying θεωρούνταν αποδεκτό, και διασκέδαζαν πετώντας πέτρες σε γάτες.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:50Το πιστεύεις τώρα αυτό ε;hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:57Άποψή σου, αλλά 100% έχουμε καλύτερη παιδεία και φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Από τις συναλλαγές, στις ουρές, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, στην οδηγική συμπεριφορά, στον επαγγελματισμό. Παντού. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Βέβαια αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Οι γενιές έχουν την τάση καλυτέρευσης. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 11:52 Συγνώμη κατ'αρχήν για την έκφραση που θα γράψω... παπάρια!
Μεγαλώσατε σε μια κοινωνία γεμάτη μιμίδια με τα χειρότερα παραδείγματα. Ένα σφηνάκι του τι εννοώ παρακάτω.![]()
Ποτέ δεν ήταν αποδεκτά αυτά που γράφεις, η γενιά σας και οι επερχόμενες έκαναν τις υπερβολές και αυτοκτονούν άνθρωποι, αντιθέτως οι ΛΕΑ ήταν πιο ελεύθερες.
the end
αληθεια ειναι. καθε νεα γενια και καλυτερη.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:50Το πιστεύεις τώρα αυτό ε;hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:57Άποψή σου, αλλά 100% έχουμε καλύτερη παιδεία και φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Από τις συναλλαγές, στις ουρές, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, στην οδηγική συμπεριφορά, στον επαγγελματισμό. Παντού. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Βέβαια αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Οι γενιές έχουν την τάση καλυτέρευσης. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.Πάνας έγραψε: 29 Μάιος 2018, 11:52 Συγνώμη κατ'αρχήν για την έκφραση που θα γράψω... παπάρια!
Μεγαλώσατε σε μια κοινωνία γεμάτη μιμίδια με τα χειρότερα παραδείγματα. Ένα σφηνάκι του τι εννοώ παρακάτω.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Το αστείο είναι ότι ο Πάνας μού βάζει για περιγραφή της γενιάς μας ταινία του 1965.
Μάντεψε, Πάνα μου, ποια γενιά περιγράφει η ταινία που έβαλες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μέχρι να γίνεις 20 χρονών την είχες δει 20 φορές για να την εμπεδώσεις καλά. Ψέματα;hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:47 Το αστείο είναι ότι ο Πάνας μού βάζει για περιγραφή της γενιάς μας ταινία του 1965.![]()
the end
- hellegennes
Παίζει να μην την έχω δει και ποτέ. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι χαζό επιχείρημα. Και τον Terminator έχω δει 20 φορές, αλλά δεν βγαίνω στους δρόμους με καμπαρντίνα και δίκαννο.
Αντιθέτως, το δικό μου επιχείρημα είναι ότι η φιλοσοφία της σκηνής που έβαλες αντικατοπτρίζει την νοοτροπία μιας συγκεκριμένης γενιάς. Όχι της δικής σου, προφανώς, αλλά της προηγούμενης σίγουρα.
Αντιθέτως, το δικό μου επιχείρημα είναι ότι η φιλοσοφία της σκηνής που έβαλες αντικατοπτρίζει την νοοτροπία μιας συγκεκριμένης γενιάς. Όχι της δικής σου, προφανώς, αλλά της προηγούμενης σίγουρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις