Φυσικά και πρέπει να έρθει το εμβόλιο. Όλοι οι αντιεμβολιαστες είδανε τι σημαίνει να μην υπάρχει εμβόλιο για κάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Ο πρώτος νεκρός
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Όχι, ρε. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.phorumitis έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:23 Κρύβουν τώρα κρούσματα και θα μας τα βγάλουν μετά το Πάσχα λέγοντας ότι τάχα μου φταίνε αυτοί που σουβλιζαν στα μπαλκόνια. Μιλάμε για επαγγελματίες ψευτες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- phorumitis
Ποιος ξέρει τι πειραγμένες φώτο θα βγάλετε στα βρωμοκαναλα σας για να πείσετε την κοινή γνώμη ότι ο κόσμος ξεσαλωσε το Πάσχαhellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:01Όχι, ρε. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.phorumitis έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:23 Κρύβουν τώρα κρούσματα και θα μας τα βγάλουν μετά το Πάσχα λέγοντας ότι τάχα μου φταίνε αυτοί που σουβλιζαν στα μπαλκόνια. Μιλάμε για επαγγελματίες ψευτες
- hellegennes
Ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε τώρα που είμαστε κυβέρνηση. Σας σκίσαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μη λέτε μαλακίες, η αποσταση των 2 μερων ισχυει και για εξωτερικους χωρουςΑίγαγρος έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:18 Ελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος έξω, στον καθαρό αέρα. Το πρόβλημα είναι εκεί που συσσωρεύεται πολύς κόσμος, αν μπει σε κανα καφέ, με τις επαφές των χεριών, τα αντικείμενα που πιάνουν κτλ, αν και η μεγάλη μεταδοτικότητα έχει κοπεί με τα μέτρα ως έχουν.
Έχει πέσει κάτω από 1 σύμφωνα με τους επιστήμονες.
μασκες σε ποιον; Εδω έβγαλαν ανθρωπους με φιλοτιμο απο εθελοντικες ομαδες να μαζευουν απο τον κοσμο για να τα δοσουν στα νοσοκομεια. Δεν έχουν τα νοσοκομεια και ελπιζουν να τα στηρίξει ο κοσμος αντι να δινουν στον κοσμο προφυλακτικο υλικο.Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:51Και να μοιράσουν μάσκες.Naida έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:49Κατά τη γνώμη μου, εφόσον φτάσουμε σε κατω από 10 κρούσματα την μέρα μετά απο 2 εβδομάδες να αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα. Και σε αυτες τις 2 εβδομάδες να ξεσκιστουν στα τεστ.AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2020, 18:58 Ας μη θριαμβολογήσομεν ακόμα. Ολο το στοίχημα είναι ΑΥΤΗ η βδομάδα. Αν δεν γίνει κανα ομαδικό ντου στις εκκλησίες/επαρχία, τότε στο τέλος της επόμενης μπορεί να έχουμε και κάτω από 10 νέα κρούσματα. Τουτέστιν, χαλάρωση των μέτρων.
Δίνουν 800 ευρώ σε τόσον κόσμο για να είναι σπίτι. Μάσκες για 30 μέρες και ένα τεστ, είναι κάτω από 800 ευρώ νομίζω.
Όσο πάει διορθώνεται η κατάσταση. Πριν δεν υπήρχαν μάσκες ούτε για δείγμα, τώρα κατάφερα και αγόρασα.Fluffy έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:36μασκες σε ποιον; Εδω έβγαλαν ανθρωπους με φιλοτιμο απο εθελοντικες ομαδες να μαζευουν απο τον κοσμο για να τα δοσουν στα νοσοκομεια. Δεν έχουν τα νοσοκομεια και ελπιζουν να τα στηρίξει ο κοσμος αντι να δινουν στον κοσμο προφυλακτικο υλικο.Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:51Και να μοιράσουν μάσκες.Naida έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:49
Κατά τη γνώμη μου, εφόσον φτάσουμε σε κατω από 10 κρούσματα την μέρα μετά απο 2 εβδομάδες να αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα. Και σε αυτες τις 2 εβδομάδες να ξεσκιστουν στα τεστ.
Δίνουν 800 ευρώ σε τόσον κόσμο για να είναι σπίτι. Μάσκες για 30 μέρες και ένα τεστ, είναι κάτω από 800 ευρώ νομίζω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
'Ηρθε έγγραφο απ' το Υπουργείο στο e-mail ότι θα συνεχίσουμε με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεδιδασκαλία μετά τις 27 και σε παρακάτω ύλη , η οποία όμως θεωρείται ως μη διδαχθείσα για αξιολόγηση. Προαγωγικές μάλλον δε θα γίνουν..
Γκαντεμόσαυρε Στύγιε , είπες να πάρεις γονική άδεια ανατροφής μέχρι και... Ιούλιο.
"Επιστρατευμένο" επιτηρητή λόγω ΠΝΠ με βλέπω τον Ιούλιο και σε πανελλήνιες ....
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Υπάρχει λύση, βάλτε μπροστά το επόμενο με τη ΣτύγαιναΣτύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:40 Γκαντεμόσαυρε Στύγιε , είπες να πάρεις γονική άδεια ανατροφής μέχρι και... Ιούλιο."Επιστρατευμένο" επιτηρητή λόγω ΠΝΠ με βλέπω τον Ιούλιο και σε πανελλήνιες ....
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όχι ρε φίλε ,με τη γκαντεμιά που με δέρνει μπορεί να γίνει κι ο 3ος ΠαγκόσμιοςAwesomatic έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:47Υπάρχει λύση, βάλτε μπροστά το επόμενο με τη ΣτύγαιναΣτύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:40 Γκαντεμόσαυρε Στύγιε , είπες να πάρεις γονική άδεια ανατροφής μέχρι και... Ιούλιο."Επιστρατευμένο" επιτηρητή λόγω ΠΝΠ με βλέπω τον Ιούλιο και σε πανελλήνιες ....
![]()
Namrail έγραψε: 14 Απρ 2020, 20:02Σταδιακά θα ανοίξουν όλα. Θα ανοίγει κάτι, θα αξιολογούν την επίδραση του ανοίγματος στην εξέλιξη του ιού και έπειτα θα προχωράν στο επόμενο βήμα. ΚοκΣτύγιος έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:31
Σχολεία όχι , τέλος. Ίσως τέλη Ιουνίου με Ιούλιο για πανελλήνιες .
Εντάξει τα σχολεια παν για καλοκαίρι. Δεν είναι και το πλέον βασικό (εκτός ίσως από εκείνους που βρίσκονται στην τρίτη λυκείου).
Το βασικό είναι οι δουλειές και οι επιχειρήσεις.
Προβλέπω ανοιχτά σχολεία Ιούλιο - Αύγουστου για να μην πάει ο κόζμος διακοπές
Γυμνάσια- Λύκεια: τετέλεσται.Θα ανοίξουν μόνο για Πανελλήνιες τέλη Ιουνίου και Ιούλιο ,οι οποίες μπορεί να πάνε σταδιακά σε διεξαγωγή και 20-25 μέρες!dotcom έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:01Namrail έγραψε: 14 Απρ 2020, 20:02Σταδιακά θα ανοίξουν όλα. Θα ανοίγει κάτι, θα αξιολογούν την επίδραση του ανοίγματος στην εξέλιξη του ιού και έπειτα θα προχωράν στο επόμενο βήμα. ΚοκΣτύγιος έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:31
Σχολεία όχι , τέλος. Ίσως τέλη Ιουνίου με Ιούλιο για πανελλήνιες .
Εντάξει τα σχολεια παν για καλοκαίρι. Δεν είναι και το πλέον βασικό (εκτός ίσως από εκείνους που βρίσκονται στην τρίτη λυκείου).
Το βασικό είναι οι δουλειές και οι επιχειρήσεις.
Προβλέπω ανοιχτά σχολεία Ιούλιο - Αύγουστου για να μην πάει ο κόζμος διακοπές
Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο που επεξεργάζεται το Υπουργείο.
Τι ζόρια τραβάει ο κόσμος.Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:40 Γκαντεμόσαυρε Στύγιε , είπες να πάρεις γονική άδεια ανατροφής μέχρι και... Ιούλιο."Επιστρατευμένο" επιτηρητή λόγω ΠΝΠ με βλέπω τον Ιούλιο και σε πανελλήνιες ....
Και κάθονται μετά και κλαίγονται οι άλλοι που πεθαίνουν συγγενεις τους και χρεοκοπούν τα μαγαζιά τους.
Α ρε Στυγιε, κουραγιο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έλα ρε ,τσιτωμένοι είστε κάποιοι κι έτοιμοι για καβγά. Ξέρεις, με 4 παιδιά στο σπίτι κι άνεργη γυναίκα δεν διασκεδάζω..Prepon έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:15Τι ζόρια τραβάει ο κόσμος.Στύγιος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:40 Γκαντεμόσαυρε Στύγιε , είπες να πάρεις γονική άδεια ανατροφής μέχρι και... Ιούλιο."Επιστρατευμένο" επιτηρητή λόγω ΠΝΠ με βλέπω τον Ιούλιο και σε πανελλήνιες ....
Και κάθονται μετά και κλαίγονται οι άλλοι που πεθαίνουν συγγενεις τους και χρεοκοπούν τα μαγαζιά τους.
Α ρε Στυγιε, κουραγιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-