!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:20
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:02 Ο Αριστος απο χτες παντως γραφει ΚΑΙ στο pronews, νο37 στην Ελλαδα σαιτ.

https://www.pronews.gr/opinion-makers

Εσεις καθιστε και ποσταρετε εικονακια.
λελ
Το Μακελειό Λάιτ;

Το pro δεν γραφει για κρεβατοκαμαρες. Ας πουμε οτι ειναι το πιο δημοφιλες αντιπαγκοσμιοποιητικο σαιτ της χωρας.

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

σε λίγο θα κάνει βουτιές στους υπονόμους και θα μας λέει ότι τον ζηλεύουμε
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:21Το pro δεν γραφει για κρεβατοκαμαρες. Ας πουμε οτι ειναι το πιο δημοφιλες αντιπαγκοσμιοποιητικο σαιτ της χωρας.
Είναι από εκείνα που σε ανταγωνίζονται στο ποιός θα γράψει τα περισσότερα και πιό χοντροκομμένα ψέμματα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:27 σε λίγο θα κάνει βουτιές στους υπονόμους και θα μας λέει ότι τον ζηλεύουμε

Οτι ειναι για μενα υπονομος ειναι για σενα μπανιο σε ροδονερο και το αναποδο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Leporello έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:28
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:21Το pro δεν γραφει για κρεβατοκαμαρες. Ας πουμε οτι ειναι το πιο δημοφιλες αντιπαγκοσμιοποιητικο σαιτ της χωρας.
Είναι από εκείνα που σε ανταγωνίζονται στο ποιός θα γράψει τα περισσότερα και πιό χοντροκομμένα ψέμματα.

Δεν υπαρχει πιο φρικτη πλυση εγκεφαλου απο τη νεοταξικη προπαγανδα.

Ουτε χειροτεροι σφουγκοκωλαριοι απο τους χρησιμους ηλιθιους που την αναπαραγουν στα φορα.

.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:27 σε λίγο θα κάνει βουτιές στους υπονόμους και θα μας λέει ότι τον ζηλεύουμε
:smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και θα πρεπε να ντρεπεστε οι νεοταξ που μας ριχνατε δουλεμα για τα περι κινεζικου ιου του ΤΡαμπ, τωρα που ο Μπαιντεν υιοθετει τις "ψεκιες" μας. Αλλα εχετε τοσο ελλειμμα αξιοπρεπειας που κανετε το κοροιδο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Gewponos90 έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:32
:smt005:

Δεν ξερω αν με ζηλευετε, ξερω πως αυτο το νημα σας χρωσταει πολλα που πλησιαζει τις 300 σελιδες, καθως οι καλυτεροι πελατες του εισασταν εσεις με μηνυματα μισους. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:28

.
Αρίστο, αν συμφωνούσαμε πραγματικά και εντελώς σε κάτι, θα ανησυχούσα πολύ και θα περνούσα μέρες υπεραναλύοντας κάθε μου σκέψη σχετικά με το ζήτημα στο οποίο συμφωνούμε, για να δω που ακριβώς έκανα λάθος. Και θα ήξερα ότι ήταν δικό μου το λάθος, διότι εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ. Δεν έχεις πει ποτέ "έκανα λάθος, είπα χαζομάρα" στην φορουμική ζωή σου.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:17
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:02 Ο Αριστος απο χτες παντως γραφει ΚΑΙ στο pronews, νο37 στην Ελλαδα σαιτ.

https://www.pronews.gr/opinion-makers

Εσεις καθιστε και ποσταρετε εικονακια.
.
Έχεις μετρήσει ποτέ τον αριθμό των αρθρογράφων που γράφουν στα νούμερα 1-36;

:lol:
Ναι για πες ποσοι αρθρογραφοι γραφουν στο facebook, στο google, στο youtube, στο insta, στο Skroutz, γιατι αυτα ειναι μερικα απο τα 36 πρωτα.
.
Εγώ δεν τους μετράω.

Εσύ που τα πας καλά με το μέτρημα, υπολόγισε πόσοι γράφουν στα 36 πρώτα και στο νούμερο που θα προκύψει πρόσθεσε ένα ακόμη νούμερο. Στην καλή περίπτωση, θα είναι το δικό σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:37
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:28

.
Αρίστο, αν συμφωνούσαμε πραγματικά και εντελώς σε κάτι, θα ανησυχούσα πολύ και θα περνούσα μέρες υπεραναλύοντας κάθε μου σκέψη σχετικά με το ζήτημα στο οποίο συμφωνούμε, για να δω που ακριβώς έκανα λάθος. Και θα ήξερα ότι ήταν δικό μου το λάθος, διότι εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ. Δεν έχεις πει ποτέ "έκανα λάθος, είπα χαζομάρα" στην φορουμική ζωή σου.

Εγω τυπε δεν ασχολουμαι με τι κανουν οι αλλοι, ειδικα τυποι σαν κι εσενα, τους την πεφτω μονο σαν απαντηση οταν μου την πεφτουν, γιατι μου ειναι εντελως αδιαφοροι. Οσο για το να συμφωνησουμε καποτε εφοσον εισαι πολιτικα ορθος κι εγω πολιτικα αιρετικος θα το θεωρουσα ανεφικτο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:17

Έχεις μετρήσει ποτέ τον αριθμό των αρθρογράφων που γράφουν στα νούμερα 1-36;

:lol:
Ναι για πες ποσοι αρθρογραφοι γραφουν στο facebook, στο google, στο youtube, στο insta, στο Skroutz, γιατι αυτα ειναι μερικα απο τα 36 πρωτα.
.
Εγώ δεν τους μετράω.

Εσύ που τα πας καλά με το μέτρημα, υπολόγισε πόσοι γράφουν στα 36 πρώτα και στο νούμερο που θα προκύψει πρόσθεσε ένα ακόμη νούμερο. Στην καλή περίπτωση, θα είναι το δικό σου.

Δεν παει ετσι καλη μου γιατι πρωτον τα περισσοτερα απο τα 36 δεν ειναι ειδησεογραφικα και δευτερον εγω παροτι δεν ειμαι επαγγελματιας εχω καταφερει να εχω μια πολυ καλη αναγνωσιμοτητα καθως εκτος απο εφημεριδες και περιοδικα που γραφω με αναπαραγουν δεκαδες ιστοσελιδες. Επιπλεον ο βασικος στοχος μου δεν ειναι η αρθρογραφια αλλα η συγγραφη βιβλιων. Για παραδειγμα χαλαω πολυ περισσοτερο χρονο στο να γραφω για βιβλια, μετα στο να γραφω σε φορα (παροτι αντιπαραγωγικο μου αρεσει) και μονο σαν τριτη ενασχοληση αρθρογραφω. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και κατι τελευταιο για να κλεισουμε την παρενθεση. Μπορειτε να βρισετε οσο θελετε το pronews επειδη θεωρειτε ψεκ την αντιπαγκοσμιοποιηση, αλλα θελω να θυμαστε οτι το pronews δεν εγινε ουτε με διαπλεκομμενα θαλασσοδανεια, ουτε με κρατικες διαφημισεις, ουτε με λεφτα της λιστας Πετσα (που διατεθηκαν μεχρι και σε εντελως αγνωστες ιστοσελιδες του Φουρθιωτη). Με λιγα λογια το pro ειναι αυτοδημιουργητο απο ανθρωπους που μαχονται την παγκοσμιοποιητικη μουργα και τη μιντιακη της δικτατορια και δεν εχει παρει ουτε ευρω απο τα λεφτα του λαου που μοιραζουν οι διαφορες κυβερνησεις στους μιντιαρχες.

.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:48

.
Εγώ δεν τους μετράω.

Δεν παει ετσι καλη μου γιατι πρωτον τα περισσοτερα απο τα 36 δεν ειναι ειδησεογραφικα και δευτερον εγω παροτι δεν ειμαι επαγγελματιας εχω καταφερει να εχω μια πολυ καλη αναγνωσιμοτητα καθως εκτος απο εφημεριδες και περιοδικα που γραφω με αναπαραγουν δεκαδες ιστοσελιδες. Επιπλεον ο βασικος στοχος μου δεν ειναι η αρθρογραφια αλλα η συγγραφη βιβλιων. Για παραδειγμα χαλαω πολυ περισσοτερο χρονο στο να γραφω για βιβλια, μετα στο να γραφω σε φορα (παροτι αντιπαραγωγικο μου αρεσει) και μονο σαν τριτη ενασχοληση αρθρογραφω. :lol:

.
Πότε δουλεύεις, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:48

.
Εγώ δεν τους μετράω.

.
Ξέρω ΠΟΛΥ καλά πως πάει το πράγμα, τόσο στα εκδοτικά όσο και στα διαφημιστικά πακέτα, καλέ μου.

Όπως ξέρω και τα μίνιμουμ ποσά που απαιτούνται για να θεωρηθεί κάποιος επαγγελματίας στον οποιονδήποτε σχετικό τομέα.

Οι ερασιτεχνικές απόπειρες με στόχο τον επαγγελματισμό στον χ ή ψ τομέα, είναι άλλο πράγμα.

Και ακριβώς γι' αυτό, πούλα τον σχετικό σανό στους άσχετους, που θεωρούν επιτυχία τη δωρεάν συγγραφή και όχι σε μένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”