!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

GoBack έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:49
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2022, 18:59 τι λε ρε παιδί μου. 66 μεθ. πάμε λοκνταουν τώρα, θα πεθάνουμε όλοι.
Πολυ βολικα εξαφανιστηκε φετος ο προβιντ
Χτες φταρνίστηκε 2-3 φορές ένα μικρό στην τάξη και κανένα - πλην εμού που της ζήτησα με νεύμα να βάλει μάσκα - δεν έδωσε σημασία.Σε άλλες εποχές θα είχε γίνει κόλαση και πανικός. :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:38 Ψυχολογικά από τα οποία τους πήρε κανα' χρόνο να συνέλθουν, εν έτει 2022, με μια συλλογή ολοκληρης διαδικτυακής ταινιοθήκης (νετφλιξ), γεμάτο ψυγείο, και καθημερινή βολτούλα* (που υπό κανονικές συνθήκες, σιγα μην ειχαν την πολυτέλεια μετά τη δουλειά να βγαίνουν κάθε μέρα έξω για ενα περίπατο να παρουν αερα).
Αυτοί τωρα, όταν μεθαύριο καλέσει καμιά επιστράτευση ο Κούλης με τους τουρκαλάδες και βαράνε οι συναγερμοί, θα πάνε να πολεμήσουν.

*για το δεύτερο λοκντάουν αυτο, το γνωστό σε όλους μας ψευτολοκντάουν.
Επίσης πολλαπλασιάστηκαν οι θάνατοι από υπερβολική δόση, οι δολοφονίες, η οικογενειακή βία, ο φόρτος εργασίας στα νοσοκομεία, οι θάνατοι από χρόνια και μη νοσήματα που χρειάζονται παρακολούθηση που δεν είχαν επί λοκντάουν, χαθήκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας, έκλεισαν επιχειρήσεις, αυξήθηκε η μαύρη εργασία...

...να πω κι άλλα ή φτάνουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:38
Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:27
Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:09

Ναι πολύ καλά, 8 μήνες μου πήρε να συνέλθω ψυχολογικά.

Ε δεν ήμασταν και σε γκούλαγκ. Με τα γατιά έπαιζα,υπήρχαν ταινίες ,σειρές ,βιβλία ,παιχνίδια . Και με την τηλεκπαίδευση δεν είχα μετακινήσεις κι έκανα αρκετή οικονομία.
Επίσης είχε ησυχία κι όχι να σου σπάει τα ούμπαλα ο κάθε μαλάκας με την κομμένη εξάτμιση μεσημέρι ,βράδυ.
Ψυχολογικά από τα οποία τους πήρε κανα' χρόνο να συνέλθουν, εν έτει 2022, με μια συλλογή ολοκληρης διαδικτυακής ταινιοθήκης (νετφλιξ), γεμάτο ψυγείο, και καθημερινή βολτούλα* (που υπό κανονικές συνθήκες, σιγα μην ειχαν την πολυτέλεια μετά τη δουλειά να βγαίνουν κάθε μέρα έξω για ενα περίπατο να παρουν αερα).
Αυτοί τωρα, όταν μεθαύριο καλέσει καμιά επιστράτευση ο Κούλης με τους τουρκαλάδες και βαράνε οι συναγερμοί, θα πάνε να πολεμήσουν.

Δεν είμαστε όλοι αντικοινωνικοί σαν κι εσένα. Εγώ θέλω να βγαίνω με κόσμο και να βλέπω κι άλλον, όλες οι δραστηριότητες που ανέφερες είναι μοναχικές.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:35
Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:27

Ε δεν ήμασταν και σε γκούλαγκ. Με τα γατιά έπαιζα,υπήρχαν ταινίες ,σειρές ,βιβλία ,παιχνίδια . Και με την τηλεκπαίδευση δεν είχα μετακινήσεις κι έκανα αρκετή οικονομία.
Επίσης είχε ησυχία κι όχι να σου σπάει τα ούμπαλα ο κάθε μαλάκας με την κομμένη εξάτμιση μεσημέρι ,βράδυ.
Ψυχολογικά από τα οποία τους πήρε κανα' χρόνο να συνέλθουν, εν έτει 2022, με μια συλλογή ολοκληρης διαδικτυακής ταινιοθήκης (νετφλιξ), γεμάτο ψυγείο, και καθημερινή βολτούλα* (που υπό κανονικές συνθήκες, σιγα μην ειχαν την πολυτέλεια μετά τη δουλειά να βγαίνουν κάθε μέρα έξω για ενα περίπατο να παρουν αερα).

Δεν είμαστε όλοι αντικοινωνικοί σαν κι εσένα. Εγώ θέλω να βγαίνω με κόσμο και να βλέπω κι άλλον, όλες οι δραστηριότητες που ανέφερες είναι μοναχικές.
Καθόλου μοναχική δεν είναι η βόλτα στο δρόμο με φίλους. Ουτε τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι, αν φωνάξεις φίλους σου σπίτι σου (ή μαζευτείτε σε σπίτι άλλου φίλου) και αράξετε όλοι μαζί. Εντός του σπιτιού σου κανείς δεν μπορούσε να σου απαγορέψει τίποτα.
Ιδίως το δεύτερο κυμα λοκνταουν δεν ηταν καν λοκντάουν. Λοκντάουν μονο της εστίασης ηταν. Αντί να πίνετε καφέ καθιστοί, τον πίνατε στο δρόμο (ή καθιστοί σε κανενα παγκάκι-πεζούλι).

Και ο λόγος που έγινα ολίγον εριστικός μαζί σου στο προηγουμενο ποστ μου, είναι επειδη σε βλέπω σε κάτι "πάμε πόλεμο" και λοιπά βλακονήματα, που είσαι από τους πρώτους απο μια παρέα βαρεμένων που ειναι ετοιμοι με κορδέλα Ράμπο στο κεφάλι και μαχαίρι στα δόντια, να πάνε να παρουν τηΜπόλη.
Για αυτό λέω, αν μου μιλάτε για ψυχολογικα στο λοκντάουν πού σας πηρε κοντά χρόνο για να τα αποτινάξετε, ο πόλεμος τι σας κανει να πιστεύετε ότι θα είναι εκδρομούλα αναψυχής?

υγ. Σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε μπερδεύω με κάποιον αλλο χρήστη. Πιθανον και να σε μπερδεύω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:58

Καθόλου μοναχική δεν είναι η βόλτα στο δρόμο με φίλους. Ουτε τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι, αν φωνάξεις φίλους σου σπίτι σου (ή μαζευτείτε σε σπίτι άλλου φίλου) και αράξετε όλοι μαζί. Εντός του σπιτιού σου κανείς δεν μπορούσε να σου απαγορέψει τίποτα.
Ιδίως το δεύτερο κυμα λοκνταουν δεν ηταν καν λοκντάουν. Λοκντάουν μονο της εστίασης ηταν. Αντί να πίνετε καφέ καθιστοί, τον πίνατε στο δρόμο (ή καθιστοί σε κανενα παγκάκι-πεζούλι).

Και ο λόγος που έγινα ολίγον εριστικός μαζί σου στο προηγουμενο ποστ μου, είναι επειδη σε βλέπω σε κάτι "πάμε πόλεμο" και λοιπά βλακονήματα, που είσαι από τους πρώτους απο μια παρέα βαρεμένων που ειναι ετοιμοι με κορδέλα Ράμπο στο κεφάλι και μαχαίρι στα δόντια, να πάνε να παρουν τηΜπόλη.
Για αυτό λέω, αν μου μιλάτε για ψυχολογικα στο λοκντάουν πού σας πηρε κοντά χρόνο για να τα αποτινάξετε, ο πόλεμος τι σας κανει να πιστεύετε ότι θα είναι εκδρομούλα αναψυχής?

υγ. Σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε μπερδεύω με κάποιον αλλο χρήστη. Πιθανον και να σε μπερδεύω.
Είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο; Κάπου μπερδεύεις, το μόνο που έχω πει είναι ότι αν μας την πέσουν οι Τούρκοι θα πολεμήσω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν θα τους αφήσω έτσι τους καριόληδες.

Και δεν έχω ψυχολογικά, μια χαρά είμαι αλλά το να μην βλέπω κόσμο ναι, μου δημιουργεί ψυχολογικά. Βόλτα με φίλους και συγκεντρώσεις στα σπίτια είναι πράγματα που τελικά ελάχιστες φορές αποφασίζουν οι άνθρωποι να τα κάνουν οπότε τελικά μένεις με την τηλεόραση...
Άβαταρ μέλους
vantono

hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:30
vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:38 Ψυχολογικά από τα οποία τους πήρε κανα' χρόνο να συνέλθουν, εν έτει 2022, με μια συλλογή ολοκληρης διαδικτυακής ταινιοθήκης (νετφλιξ), γεμάτο ψυγείο, και καθημερινή βολτούλα* (που υπό κανονικές συνθήκες, σιγα μην ειχαν την πολυτέλεια μετά τη δουλειά να βγαίνουν κάθε μέρα έξω για ενα περίπατο να παρουν αερα).

Επίσης πολλαπλασιάστηκαν οι θάνατοι από υπερβολική δόση, οι δολοφονίες, η οικογενειακή βία, ο φόρτος εργασίας στα νοσοκομεία, οι θάνατοι από χρόνια και μη νοσήματα που χρειάζονται παρακολούθηση που δεν είχαν επί λοκντάουν, χαθήκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας, έκλεισαν επιχειρήσεις, αυξήθηκε η μαύρη εργασία...

Πες κι άλλα αν έχεις, γιατί ούτε φτάνουν, ούτε κάτι μου λένε. Μια κρίση ήταν και αυτη, σαν ένας πόλεμος, και σαφώς και ειναι αδύνατον να μην υπήρχαν απώλειες και να ήταν όλα ρόδινα.
Τις, πράγματι υπαρκτές αυτές αρνητικές συνέπειες που μου αναφέρεις εσύ, μπορώ κι εγώ να στις ισοσκελίσω με ένα σκασμό θετικές, από την πλευρά μου, και μάλιστα απο εμπειρικής άποψης (που συνέβησαν σε εμενα και στους γύρω μου) όχι με στατιστικά και εξελάκια.

Τί να πρωτο αναφέρω ως θετική συνέπεια?
Το ότι άνθρωποι που μέχρι τότε τους έλεγες για "γυμναστική" και δεν ήξεραν καν πως γράφεται η λέξη, άρχισαν να βγαινουν στα πάρκα και να πειραματίζονται με ό,τι υπάρχει τριγύρω τους για γυμναστική, και έκτοτε η γυμναστική αποτελεί τρόπο ζωής τους?
Το ότι άνθρωποι παχύσαρκοι έχασαν πολλές δεκάδες κιλά, ακριβως επειδη ξεκούνισαν τον κώλο τους απο μια καρέκλα γραφείου, αρχισαν και αυτοι να γυμνάζονται και βρήκαν τον ελεύθερο χρόνο να τηρήσουν πραγματικά ένα σωστό πρόγραμμα δίαιτας/διατροφής, και έκτοτε άλλαξε προς το θετικό όλη η ζωή τους?
Το ότι γονείς ήρθαν πιο κοντά με τα μικρά παιδιά τους και οι δεσμοί της οικογένειας έσφιξαν περισσότερο, αντί να εργάζονται και οι δύο και το πιτσιρίκι να το μεγαλώνει μια, ημιαμφιβόλου ποιότητας, νταντά?

Να το πάω και στο οικολογικό?
Το ότι καθάρισε η ατμόσφαιρα της χαβουζούπολης αυτής τόσο πολύ από το κωλονέφος των τροχοκουβάδων, σε βαθμό να βγαίνω Μάη μήνα στην ταράτσα μου και να βλέπω κοπαδάκια απο αστέρια στον ουρανό, πράγμα που τελευταια φορά το ειχα δει στο χωριό μου κάπου στην α' γυμνασίου?

Και λοιπά και λοιπά...
Μπορώ να γράψω κι άλλα, αλλά δεν εχω το χρόνο τωρα.

Επίσης, όσες επιχειρήσεις ήξερα εγώ που έκλεισαν λόγω του ιού, απασχολούσαν "μαύρους" στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οπότε για αυτούς μια χαρά χαίρομαι που έκλεισαν. Δεν βλέπω κατι αρνητικό. Θεία δίκη το αποκαλώ.
Το οτι πολλαπλασιάστηκε η οικογενειακή βία, για να το λες το πιστεύω, δεν το απορρίπτω, απλώς εμπειρικά δεν μου έτυχε ακριβώς Καμία τέτοια περίπτωση.
Μη σου πω και το άντιθετο, οτι εσφιξαν ακομα περισσότερο οι δεσμοί της οικογένειας. Γονείς κατάφεραν και περνούσαν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα μικρά παιδιά τους, και τα μεγάλα παιδιά (που δεν μενουν με τους γονείς τους και ειχαν και καιρό να ειδωθούν, έχοντας από αδιάφορες έως και κακές σχέσεις μεταξύ τους) κατάλαβαν πόσο πολύ τελικά τους λείπουν οι γονείς τους (και εκείνοι με τη σειρά τους, πόσο τους λείπουν τα παιδιά τους) και όταν τέλειωσε όλο αυτό ήρθαν ακομα πιο κοντά.

Θα κάνω παρέα μόνο με οικογένειες λόρδων μάλλον, τι να πω. :lol:

Επίσης, όλα αυτά που πολύ σωστά μου έγραψες ότι πολλαπλασιάστηκαν παραπάνω, σκέψου πόσο θα πολλαπλασιάζονταν αν επρόκειτο οχι για ενα λοκνταουνακι, αλλά για εναν πόλεμο Ελλαδας-Τουρκίας.
Αυτό ουσιαστικά ηταν και εμενα το ύφος του αρχικού μου ποστ, αυτή τη λογική ήθελα να στηλιτεύσω.
Διότι διαβαζω πολλούς που κατηγορούσαν νυχθημερόν το λοκντάουν και κλαψομούνιαζαν ότι δεν άντεχαν άλλο κτλ, και τα ιδια αυτά άτομα ειναι πρωτοστάτες υπέρ του ξεσπάσματος ενός πολέμου. Παράνοια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Οκτ 2022, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:04
vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:58

Είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο; Κάπου μπερδεύεις, το μόνο που έχω πει είναι ότι αν μας την πέσουν οι Τούρκοι θα πολεμήσω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν θα τους αφήσω έτσι τους καριόληδες.

Και δεν έχω ψυχολογικά, μια χαρά είμαι αλλά το να μην βλέπω κόσμο ναι, μου δημιουργεί ψυχολογικά. Βόλτα με φίλους και συγκεντρώσεις στα σπίτια είναι πράγματα που τελικά ελάχιστες φορές αποφασίζουν οι άνθρωποι να τα κάνουν οπότε τελικά μένεις με την τηλεόραση...
Οκ εντάξει, αυτό το λέω κι εγώ.
Σορρυ, προφανώς και σε έχω μπερδέψει με κάποιον άλλον αντι-λοκνταουνάκια :lol: που ταυτόχρονα μας το έπαιζε και μέγας τουρκοφάγος. Θα θυμηθώ ποιος είναι καποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:24
hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:30

Πες κι άλλα αν έχεις, γιατί ούτε φτάνουν, ούτε κάτι μου λένε. Μια κρίση ήταν και αυτη, σαν ένας πόλεμος, και σαφώς και ειναι αδύνατον να μην υπήρχαν απώλειες και να ήταν όλα ρόδινα.
Τις, πράγματι υπαρκτές αυτές αρνητικές συνέπειες που μου αναφέρεις εσύ, μπορώ κι εγώ να στις ισοσκελίσω με ένα σκασμό θετικές, από την πλευρά μου, και μάλιστα απο εμπειρικής άποψης (που συνέβησαν σε εμενα και στους γύρω μου) όχι με στατιστικά και εξελάκια.
Δεν βλέπεις δηλαδή κάποιο εγωκεντρικό πρόβλημα με το ότι αντισταθμίζεις αληθινό ανθρώπινο πόνο, μιζέρια και θάνατο με το ότι σου συνέβησαν μερικά καλά πράγματα, άρα τι καλά να είχαμε πάλι λοκντάουν, εσύ να είσαι καλά και ας ψοφήσουν μερικές χιλιάδες.

Δεν θα σχολιάσω ότι δήθεν έχασε ο κόσμος κιλά με τις καραντίνες, που πήραν όλοι από 20 κιλά. Ουπς, μόλις το σχολίασα.

Δεν ξέρω, ρε φίλε, αλλά όταν λες "εμένα δεν μου φτάνουν ούτε μου λένε κάτι οι θάνατοι και η ανθρώπινη δυστυχία μπρος στο ότι μπορώ να βγαίνω πιο εύκολα βόλτα", πραγματικά δεν ξέρω πώς να το εκλάβω.

Και προς θεού, μην μου αντιπαραβάλεις πάλι την αναλογία με το "πάμε πόλεμο". Είναι σαν να μου λες "αυτοί οι χρήστες γιατί έγραψαν τόσες αλόγιστες βλακείες; Δικαιούμαι κι εγώ".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2022, 18:59 τι λε ρε παιδί μου. 66 μεθ. πάμε λοκνταουν τώρα, θα πεθάνουμε όλοι.
με την ομικρον άρχιζε να παρακμάζει, οι νέες μεταλλάξεις είναι πιο χαλαρές, ξεκίνησε η ανοσία της αγέλης, τελειώσαμε. απλά οι γέροντες και πολυ ευπαθείς να κάνουν το εμβόλιο, γιατί επρόκειτο για ζόρικη γρίππη ακόμα. δεν είναι να ρισκάρεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ένα σχολείο στην περιοχή μας, οι μισοί δάσκαλοι. Δύο αδέρφια της μαμάς μου, η δασκάλα των αγγλικών στο σχολείο του παιδιού μου, γνωστή βρεφονηπιοκόμος.

Καθόλου δεν εξαφανίστηκε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2022, 23:34 Καθόλου δεν εξαφανίστηκε.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ακούω όλο και περισσότερα περιστατικά στο φιλικό περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2022, 23:36
Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2022, 23:34 Καθόλου δεν εξαφανίστηκε.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ακούω όλο και περισσότερα περιστατικά στο φιλικό περιβάλλον.
Κι εγώ. Περιμένω να κολλήσει ο μικρός αν και δεν έχω ακούσει ακόμη για παιδιά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Κυρίως ηλικιωμένους έχω μεταξύ των γνωστών που νοσούν. Κι ακόμα δεν έχει κρυώσει ο καιρός. Τουλάχιστον εδώ κάτω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2022, 23:34
Ένα σχολείο στην περιοχή μας, οι μισοί δάσκαλοι. Δύο αδέρφια της μαμάς μου, η δασκάλα των αγγλικών στο σχολείο του παιδιού μου, γνωστή βρεφονηπιοκόμος.

Αν πιστεψουμε τα τεστ :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

GoBack έγραψε: 05 Οκτ 2022, 00:29
Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2022, 23:34

Αν πιστεψουμε τα τεστ :102:
Δλδ τα μωρά που τα ανάγκασαν εξαιτίας της βρεφονηπιοκόμου να κάνουν όλα ραπίντ, γιατί σιγά μην κάτσουν για σελφ τεστ τζάμπα το έκαναν;

Ας μην τα πιστέψουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”