Μόνο στα τυριά την φορούσες; Μπορεί γι' αυτό να σε ρώτησε.taliban έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 23:28 Μπαίνω με μάσκα σ/μ προχθές και με ρωτάει η υπάλληλος στα τυριά γιατί φοράω μάσκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
10,5.Για να βρεις τον μέσο ημερήσιο όρο πολλαπλασιάζεις τον αριθμό των εβδομαδιαίων κρουσμάτων που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ επί 10,5 και διαιρείς δια 7.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 23:22 Τελικά πόσοι είναι οι κάτοικοι της χώρας σύμφωνα με τον εοδυ που υπολογίζει ανά εκατομμύριο;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
291 νεκροί μέσα σε μια εβδομάδα, δηλαδή περίπου 42 τη μέρα, 400 εισαγωγές μέσο όρο σε νοσοκομεία, 135 οι διασωληνωμένοι. Αλλά η κυβερνησάρα μας με το να καταργήσει την καθημερινή ενημέρωση και με το να πετσώσει τα μμπ έχει κηρύξει το τέλος της πανδημίας και έχει πετύχει και το στόχο της. Εγκληματίες πραγματικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καλύψουν τον κώλο τους επικοινωνιακά. Στον κύκλο μου μέσα σε 15-20 μέρες νόσησαν πάρα πολλά άτομα. Ευτυχώς οι περισσότεροι χωρίς θέματα αλλά οι μεγάλης ηλικίας αν δεν λάβουν έγκαιρα αντιιική θεραπεία και δεν πάνε στο νοσοκομείο μπορεί να έχουν σοβαρά θέματα. Ο Μαγιορκίνης πάντως επιμένει οτι η πανδημία είναι σε πτώση και οτι δεν επηρεάζονται οι σκληροί δείχτες (Οι νεκροί την ημέρα -42-προφανώς δεν είναι σκληρός δείκτης)
- Otto Weininger
Παντού τα ίδια. Παντού. Ειδικά στις χώρες με τουρισμό.Arisvilla έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 19:47 291 νεκροί μέσα σε μια εβδομάδα, δηλαδή περίπου 42 τη μέρα, 400 εισαγωγές μέσο όρο σε νοσοκομεία, 135 οι διασωληνωμένοι. Αλλά η κυβερνησάρα μας με το να καταργήσει την καθημερινή ενημέρωση και με το να πετσώσει τα μμπ έχει κηρύξει το τέλος της πανδημίας και έχει πετύχει και το στόχο της. Εγκληματίες πραγματικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καλύψουν τον κώλο τους επικοινωνιακά. Στον κύκλο μου μέσα σε 15-20 μέρες νόσησαν πάρα πολλά άτομα. Ευτυχώς οι περισσότεροι χωρίς θέματα αλλά οι μεγάλης ηλικίας αν δεν λάβουν έγκαιρα αντιιική θεραπεία και δεν πάνε στο νοσοκομείο μπορεί να έχουν σοβαρά θέματα. Ο Μαγιορκίνης πάντως επιμένει οτι η πανδημία είναι σε πτώση και οτι δεν επηρεάζονται οι σκληροί δείχτες (Οι νεκροί την ημέρα -42-προφανώς δεν είναι σκληρός δείκτης)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αυτό είναι λόγος για να πάρεις μέτρα.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 19:50Παντού τα ίδια. Παντού. Ειδικά στις χώρες με τουρισμό.Arisvilla έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 19:47 291 νεκροί μέσα σε μια εβδομάδα, δηλαδή περίπου 42 τη μέρα, 400 εισαγωγές μέσο όρο σε νοσοκομεία, 135 οι διασωληνωμένοι. Αλλά η κυβερνησάρα μας με το να καταργήσει την καθημερινή ενημέρωση και με το να πετσώσει τα μμπ έχει κηρύξει το τέλος της πανδημίας και έχει πετύχει και το στόχο της. Εγκληματίες πραγματικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καλύψουν τον κώλο τους επικοινωνιακά. Στον κύκλο μου μέσα σε 15-20 μέρες νόσησαν πάρα πολλά άτομα. Ευτυχώς οι περισσότεροι χωρίς θέματα αλλά οι μεγάλης ηλικίας αν δεν λάβουν έγκαιρα αντιιική θεραπεία και δεν πάνε στο νοσοκομείο μπορεί να έχουν σοβαρά θέματα. Ο Μαγιορκίνης πάντως επιμένει οτι η πανδημία είναι σε πτώση και οτι δεν επηρεάζονται οι σκληροί δείχτες (Οι νεκροί την ημέρα -42-προφανώς δεν είναι σκληρός δείκτης)
- hellegennes
Φυσικά και δεν είναι σκληρός δείκτης γιατί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είναι θάνατοι από κορωνοϊό αυτοί. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβάλλουσας θνησιμότητας. Εκτός κι αν είναι καμμιά νέα θεωρία ότι ο Θεός διέκοψε όλους τους άλλους θανάτους και πλέον πεθαίνουν μόνο από κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 19:56 Φυσικά και δεν είναι σκληρός δείκτης γιατί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είναι θάνατοι από κορωνοϊό αυτοί. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβάλλουσας θνησιμότητας. Εκτός κι αν είναι καμμιά νέα θεωρία ότι ο Θεός διέκοψε όλους τους άλλους θανάτους και πλέον πεθαίνουν μόνο από κορωνοϊό.
Κορονοϊός: Η Ελλάδα δεύτερη χώρα στην ΕΕ στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat, οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν κατά 17% περισσότεροι σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2016-2019 έναντι 6,6% στο σύνολο της ΕΕ
https://www.google.com/amp/s/www.imeris ... tita%3famp
Ιταλία μόνο έχουν θέματα πολλά από οτι βλέπω. Στην Πορτογαλία έπεσαν τώρα τα κρούσματα και οι θάνατοι. Εμείς με 42 θανάτους μέσο όρο, λογικά χτυπάμε πρωτιά παγκοσμιως. Και επειδή οι Μαγιορκίνηδες άρχισαν πάλι τις ψεκιές του στυλ "τα υποκείμενα" και οτι πεθαίνουν με κορωνοιο κτλ. Πράγματι η όμικρον πέντε δεν προκαλεί τόσο πολύ πνευμονία όπως η δέλτα. Αλλά σε άτομα μεγάλης ηλικίας δημιουργεί επιπλοκές που είναι θανατηφόρες. Ειδικα αν δεν πάνε εγκαιρα στο νοσοκομείο να πάρουν θεραπεία. Τα pavloxid κάνουν πολύ καλή δουλειά στην όμικρον. Αν ένας πάνω απο 70 κολλήσει και δεν πάρει έγκαιρα θεραπεία σε νοσοκομείο ή και στο σπίτι τότε ειναι πολύ πιθανό να έχει θέματα. Οι κάτω των 60 που είναι και τριπλά εμβολιασμένοι δύσκολα να έχουν θέματα με την όμικρον. Αλλά αφήσει long covid συμπτώματα σε πολλούς. Ειδικά μια ατονία και μια κούραση.
Αν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους και να παράγουν αξία δεν χρειάζονται μέτρα.Arisvilla έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 20:06 Ιταλία μόνο έχουν θέματα πολλά από οτι βλέπω. Στην Πορτογαλία έπεσαν τώρα τα κρούσματα και οι θάνατοι. Εμείς με 42 θανάτους μέσο όρο, λογικά χτυπάμε πρωτιά παγκοσμιως. Και επειδή οι Μαγιορκίνηδες άρχισαν πάλι τις ψεκιές του στυλ "τα υποκείμενα" και οτι πεθαίνουν με κορωνοιο κτλ. Πράγματι η όμικρον πέντε δεν προκαλεί τόσο πολύ πνευμονία όπως η δέλτα. Αλλά σε άτομα μεγάλης ηλικίας δημιουργεί επιπλοκές που είναι θανατηφόρες. Ειδικα αν δεν πάνε εγκαιρα στο νοσοκομείο να πάρουν θεραπεία. Τα pavloxid κάνουν πολύ καλή δουλειά στην όμικρον. Αν ένας πάνω απο 70 κολλήσει και δεν πάρει έγκαιρα θεραπεία σε νοσοκομείο ή και στο σπίτι τότε ειναι πολύ πιθανό να έχει θέματα. Οι κάτω των 60 που είναι και τριπλά εμβολιασμένοι δύσκολα να έχουν θέματα με την όμικρον. Αλλά αφήσει long covid συμπτώματα σε πολλούς. Ειδικά μια ατονία και μια κούραση.
- Dwarven Blacksmith
Έχει γίνει καμία δημογραφική ανάλυση για το πώς θα εξελιχθεί η πληθυσμιακή σύνθεση αν όλο αυτό με τον κορωνοϊό είναι μόνιμο;
- hellegennes
Δεν βλέπω τίποτα τέτοιο:Μαδουραίος έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 20:01hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 19:56 Φυσικά και δεν είναι σκληρός δείκτης γιατί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είναι θάνατοι από κορωνοϊό αυτοί. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβάλλουσας θνησιμότητας. Εκτός κι αν είναι καμμιά νέα θεωρία ότι ο Θεός διέκοψε όλους τους άλλους θανάτους και πλέον πεθαίνουν μόνο από κορωνοϊό.![]()
![]()
Κορονοϊός: Η Ελλάδα δεύτερη χώρα στην ΕΕ στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat, οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν κατά 17% περισσότεροι σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2016-2019 έναντι 6,6% στο σύνολο της ΕΕ
https://www.google.com/amp/s/www.imeris ... tita%3famp

Αυτό το γράφημα δείχνει ότι η θνησιμότητα μετά τον Φεβρουάριο είναι στα φυσιολογικά επίπεδα, δηλαδή δεν υπάρχουν έξτρα θάνατοι για να αποδοθούν στον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν πειράζει, θα περάσει, όπως περνάει με κάθε ασθένεια που αφήνει συμπτώματα μετά το πέρας της, δηλαδή όλες οι ιώσεις του αναπνευστικού.Arisvilla έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 20:06 Αλλά αφήσει long covid συμπτώματα σε πολλούς. Ειδικά μια ατονία και μια κούραση.
Τι θες να κάνουμε; Να κάτσουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 27 Ιούλ 2022, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 12:02 Εμένα ,3 φορές ,μου έχει αφήσει κάτι "κουσούρια" ακόμα ..
Διαρκής κόπωση ,να θες να κοιμάσαι όλη τη μέρα,ακαθόριστους πόνους στα κόκαλα και υποχώρηση ούλων,ενώ πριν ήταν υγιέστατα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις