!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Ο πρώτος νεκρός
Σε κλειστό χώρο ή ανοιχτό στα παπάρια μου αν φοράτε μάσκες.
Αλλά μην πλησιάζετε κοντά μου και νιώθω την ανάσα σας.
Θα πέφτουν μπουκέτα όπως άρπαξα από τον λαιμό έναν πριν από ημέρες σε Σούπερ Μάρκετ που κόλλησε πάνω μου στο ταμείο και ένιωθα την ανάσα του.
Αλλά μην πλησιάζετε κοντά μου και νιώθω την ανάσα σας.
Θα πέφτουν μπουκέτα όπως άρπαξα από τον λαιμό έναν πριν από ημέρες σε Σούπερ Μάρκετ που κόλλησε πάνω μου στο ταμείο και ένιωθα την ανάσα του.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Dwarven Blacksmith
Τις προάλλες καθόμουν στο μετρό, η συντριπτική πλειοψηφία φορούσε μάσκα. Ένας δε φορούσε. Περνάει ένας τύπος με πολιτικά και λέει "Κύριε μάσκα, μάσκα έχετε;" "Έχω..." "Ε ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ!". Έφυγε, και πράγματι ο άλλος τη φόρεσε.
Αν ήμουν στην Κίνα και το έβλεπα αυτά θα έλεγα ότι ήταν μέλος του Κόμματος ο πλανόδιος βιτζιλάντε. Τώρα δεν έχω ιδέα.
Αν ήμουν στην Κίνα και το έβλεπα αυτά θα έλεγα ότι ήταν μέλος του Κόμματος ο πλανόδιος βιτζιλάντε. Τώρα δεν έχω ιδέα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο μετρό της Κίνας ήσουν μήπως, ή της Ιαπωνίας?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 18:01 Τις προάλλες καθόμουν στο μετρό, η συντριπτική πλειοψηφία φορούσε μάσκα. Ένας δε φορούσε. Περνάει ένας τύπος με πολιτικά και λέει "Κύριε μάσκα, μάσκα έχετε;" "Έχω..." "Ε ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ!". Έφυγε, και πράγματι ο άλλος τη φόρεσε.
Για λεωφορεία, τραμ και αλλου τυπου ΜΜΜ δεν ξέρω, αλλα μετρό παίρνω αρκετά συχνά, και πλέον ελαχιστους βλεπω να φορουν μάσκα μεσα στα βαγονια. Στους δε συρμούς και αποβαθρες, εκδοτήρια κτλ, κανείς. Ακομα και αυτοι οι ελαχιστοι που τη φοράνε μεσα στο βαγονι, μέχρι τις αποβάθρες την εχουν κατεβασμένη στο σαγόνι.
Και η πλακα ειναι οτι απο τα μεγαφωνα του μετρό προειδοποιούν για πρόστιμο 300€ για μη χρήση μάσκας. Το ακουσα προχθες.
Από Σεπτέμβριο έρχεται ο λογαριασμός : μασκούλες , τηλεργασία και τηλεκπαίδευση (vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 17:53 Γιατί σκάτε και κάθεστε και τα ξανασυζητάτε? Δεν έχει νόημα.
Γιολάρα όλα και στημπουτσάρασας, κανονικά! Μακαρι να πάει όσο πιο γιολο η φάση για 1-1,5 μήνα ακόμα. Γιατί τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για έξαρση και ημι-λοκντάουν το φθινόπωρο![]()
Εγώ πολύ το χαίρομαι. Εχω κουραστεί τόσο με την ολη φαση,που εχω σταματήσει ακομη και τα ατομικά μετρα προστασιας. Ουτε μασκα σε κλειστους χωρους, ουτε αντισηπτικά, ουτε τιποτα. Να βαλουν την ατομικη ευθυνη στομπάτοτους οι ψεκοκυβερνητικοί!
Να μην καταργούσαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για εμάς, και τα ράπιντ για τις ανεμπόλες. Απ'τη στιγμη που το εκαναν, ειμαι ολοκληρωτικά απέναντί τους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ελπίζωΣτύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 18:28Από Σεπτέμβριο έρχεται ο λογαριασμός : μασκούλες , τηλεργασία και τηλεκπαίδευση (vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 17:53 Γιατί σκάτε και κάθεστε και τα ξανασυζητάτε? Δεν έχει νόημα.
Γιολάρα όλα και στημπουτσάρασας, κανονικά! Μακαρι να πάει όσο πιο γιολο η φάση για 1-1,5 μήνα ακόμα. Γιατί τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για έξαρση και ημι-λοκντάουν το φθινόπωρο![]()
Εγώ πολύ το χαίρομαι. Εχω κουραστεί τόσο με την ολη φαση,που εχω σταματήσει ακομη και τα ατομικά μετρα προστασιας. Ουτε μασκα σε κλειστους χωρους, ουτε αντισηπτικά, ουτε τιποτα. Να βαλουν την ατομικη ευθυνη στομπάτοτους οι ψεκοκυβερνητικοί!
Να μην καταργούσαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για εμάς, και τα ράπιντ για τις ανεμπόλες. Απ'τη στιγμη που το εκαναν, ειμαι ολοκληρωτικά απέναντί τους.).
Ο μόνος λογαριασμός που περιμένω πως και πως να πληρώσω!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μη λέτε ότι θέλετε. Λοκνταουν ξανά δεν παίζει. Παγκοσμίως 30 νεκροί ανά μυριο την εβδομάδα είναι οι κορυφαίες χώρες. Ο ιός τελείωσε. Μόνο υπερήλικες πιάνει με πολύ σημαντικά θέματα. Αντε να πούνε μάσκα στα μαγαζιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Είμαι δίκαιος, λέω αυτά που βλέπω. Δεν πηγαίνω ώρες αιχμής ή εργασίας όμως.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 18:12Στο μετρό της Κίνας ήσουν μήπως, ή της Ιαπωνίας?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 18:01 Τις προάλλες καθόμουν στο μετρό, η συντριπτική πλειοψηφία φορούσε μάσκα. Ένας δε φορούσε. Περνάει ένας τύπος με πολιτικά και λέει "Κύριε μάσκα, μάσκα έχετε;" "Έχω..." "Ε ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ!". Έφυγε, και πράγματι ο άλλος τη φόρεσε.
Για λεωφορεία, τραμ και αλλου τυπου ΜΜΜ δεν ξέρω, αλλα μετρό παίρνω αρκετά συχνά, και πλέον ελαχιστους βλεπω να φορουν μάσκα μεσα στα βαγονια. Στους δε συρμούς και αποβαθρες, εκδοτήρια κτλ, κανείς. Ακομα και αυτοι οι ελαχιστοι που τη φοράνε μεσα στο βαγονι, μέχρι τις αποβάθρες την εχουν κατεβασμένη στο σαγόνι.
Και η πλακα ειναι οτι απο τα μεγαφωνα του μετρό προειδοποιούν για πρόστιμο 300€ για μη χρήση μάσκας. Το ακουσα προχθες.
- Otto Weininger
Εγώ δεν κωλοτριβομαι σε καμία συναυλία. Και οι έξοδοι μου είναι ελάχιστες και προσεκτικές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 16:59Ναι, θα βασανιζονται οι εργαζόμενοι 8 ώρες σε 40 βαθμούς με ένα πατσαβούρι στη μούρη, ενώ εσύ κωλοτριβεσαι στα κλαμπ και στις συναυλίες. Ξεχάστε το. Κάντε το 4ο και φορέστε μάσκες. Δικό σας θέμα. Οι μεθ είναι μια χαρά.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 16:52Οι μάσκες σε κλειστούς χώρους πρέπει να επιβληθούν ξανά. Δε γίνεται αλλιώς.panos291 έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 16:43 Οταν βγαινω εξω, βλεπω μερικους (λιγους) που μπαινουν στα μαγαζιά με μασκες, και ελάχιστους που τις φορανε και στον δρόμο.
Κανενας δεν τους ενοχλεί αυτους ουτε τους ζηταει να τις βγαλουν. Οποιος θελει μασκα λοιπον, απο μας ελευθερα. Και πανινη, και υφασματινη, και fpp2 και fpp3, και βιολογικου πολεμου αμα θελει.
Βασικα φορατε οτι θελετε και οτι σας κανει να νιωθετε ασφαλεις, απλα μην μας πρηζετε εμας τους υπολοιπους.
Οι μάσκες θα επανελθουν νομοτελειακά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ καλή μπίζνα, ειδικά για τα κουμπάρια της κυβέρνησης που άνοιξαν εργαστήρια κατασκευής μάσκας, που εδώ να σημειώσουμε ότι περιέχει πολύ περισσότερο πλαστικό από ένα καλαμάκι και μολύνει 2 και 3 χιλιάδες φορές παραπάνω την ατμόσφαιρα η κατασκευή της, είναι μη επαναχρησιμοποιήσιμη και δημιουργεί άπειρους τόνους απορριμμάτων, μεγάλο μέρος των οποίων καταλήγει στην θάλασσα:
1.6 billion disposable masks entered the ocean in 2020 and will take 450 years to biodegrade. Waste from throwaway masks created a mass of plastic waste around 7 per cent of the size of the Great Garbage Plastic Patch.
https://www.independent.co.uk/climate-c ... 93830.html
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
εγώ φοράω αποκλειστικά 3Μ εδώ και καιρό πλέον. Βασικά μετά την περιπέτεια.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 22:50Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ καλή μπίζνα, ειδικά για τα κουμπάρια της κυβέρνησης που άνοιξαν εργαστήρια κατασκευής μάσκας, που εδώ να σημειώσουμε ότι περιέχει πολύ περισσότερο πλαστικό από ένα καλαμάκι και μολύνει 2 και 3 χιλιάδες φορές παραπάνω την ατμόσφαιρα η κατασκευή της, είναι μη επαναχρησιμοποιήσιμη και δημιουργεί άπειρους τόνους απορριμμάτων, μεγάλο μέρος των οποίων καταλήγει στην θάλασσα:
1.6 billion disposable masks entered the ocean in 2020 and will take 450 years to biodegrade. Waste from throwaway masks created a mass of plastic waste around 7 per cent of the size of the Great Garbage Plastic Patch.
https://www.independent.co.uk/climate-c ... 93830.html
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Στο μεταξύ δεν υπάρχει καν η παραμικρή ένδειξη ότι βοήθησαν σε κάτι. Σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού όλων των χωρών έχει κολλήσει κορωνοϊό τουλάχιστον μία φορά και μεγάλο μέρος έχει κολλήσει και 2 και 3 φορές.
By all means, αν πας σε μεγάλη συγκέντρωση, είσαι άρρωστος ή επισκέπτεσαι άρρωστο, είναι ενδεδειγμένο να φορέσεις μάσκα, όπως άλλωστε ήταν για τις δυο τελευταίες περιπτώσεις από πάντα.
By all means, αν πας σε μεγάλη συγκέντρωση, είσαι άρρωστος ή επισκέπτεσαι άρρωστο, είναι ενδεδειγμένο να φορέσεις μάσκα, όπως άλλωστε ήταν για τις δυο τελευταίες περιπτώσεις από πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ πλέον είμαι υπέρ της ατομικής ευθύνης.
Κάνεις περιορισμός κι ας λάβει ο καθείς τα μέτρα του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σαν τι μέτρα εννοείς όταν ο άλλος είναι χωρίς μάσκα δίπλα σου στο μισό μέτρο και βήχει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 22:58 Εγώ πλέον είμαι υπέρ της ατομικής ευθύνης.
-
Εμπεδοκλής
Τελικά πόσοι είναι οι κάτοικοι της χώρας σύμφωνα με τον εοδυ που υπολογίζει ανά εκατομμύριο;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπαίνω με μάσκα σ/μ προχθές και με ρωτάει η υπάλληλος στα τυριά γιατί φοράω μάσκα.
Δηλαδή τόσα χρόνια αυτή που ζούσε ?
Δηλαδή τόσα χρόνια αυτή που ζούσε ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack