Όχι. Χάσαμε και ηλικιωμένους αλλά και νεώτερους ανθρώπους. Και το ότι είχαν υποκείμενο νόσημα δεν σημαίνει ότι ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο. Μια φυσιολογική ζωή ζούσαν με κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς.Καdy έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:05 Κανείς που δεν ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο δεν πέθανε από κοροιδοιο εκτός από ελάχιστες 1 στο εκατομμύριο περιπτώσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ όμως φαίνεται να πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι η εφαρμογή μέτρων θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ή αυτό ή καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να αστυνομεύουν τίποτα ή κρατάνε δυνάμεις για το φθινόπωρο. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση χαλαρότητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 00:45 Τουρισμός, ή όχι κανένας τουρίστας δεν πρόκειται να φύγει από τη χώρα επειδή μπήκε μάσκα στο σουπερμάρκετ, το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...
Και για το χειμώνα δεν περιμένω πολλά πράγματα. Μάλλον θα αφήσουν τα νούμερα να τρομάξουν τον κόσμο κι όποιος συνετιστεί από μόνος τους συνετίστηκε. Είμαστε και σε προεκλογική χρονιά οπότε...
-
Εμπεδοκλής
Όταν θα μπαίνει ο άλλος στο σουπερμάρκετ και θα βήχει ένας άλλος πάνω του κατηγόρησε τον πρώτο γιατί δεν συνετίστηκε και πήγε να ψωνίσει να φάει. Κρεοπωλεία, ΜΜΜ, πανηγύρια και σουπερμάρκετ είναι οι πρώτοι λόγοι διάδοσης.ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:23Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ όμως φαίνεται να πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι η εφαρμογή μέτρων θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ή αυτό ή καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να αστυνομεύουν τίποτα ή κρατάνε δυνάμεις για το φθινόπωρο. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση χαλαρότητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 00:45 Τουρισμός, ή όχι κανένας τουρίστας δεν πρόκειται να φύγει από τη χώρα επειδή μπήκε μάσκα στο σουπερμάρκετ, το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...
Και για το χειμώνα δεν περιμένω πολλά πράγματα. Μάλλον θα αφήσουν τα νούμερα να τρομάξουν τον κόσμο κι όποιος συνετιστεί από μόνος τους συνετίστηκε. Είμαστε και σε προεκλογική χρονιά οπότε...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Γαμώ τα σπίτια σας πουστομπούμερς εργοδοτες, δεν θα ψοφήσετε βρε γαμιόληδες καποια στιγμη? Θα ψοφήσετε, πού θα πάει!
Προς το παρόν, θα ψάξω να απευθυνθώ κάπου για καταγγελία.
Γαμώ τα σπίτια σας πουστομπούμερς εργοδοτες, δεν θα ψοφήσετε βρε γαμιόληδες καποια στιγμη? Θα ψοφήσετε, πού θα πάει!
Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μάνα του γαμπρού μου, τον παίρνει χαρούμενη και του λέει "πλήρωσες για ράπιντ;" "ε ναι" λέει αυτός "πώς αλλιώς θα έρθω" "α ρε χαζέ υπάρχει κόλπο".vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:28 Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Το λοιπόν ενώ θέλει ράπιντ για να πας επισκεπτήριο, δε θέλει τίποτα για να πας στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου να προσευχηθείς διότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τις 50.000 εκκλησίες της Αθήνας να προσευχηθείς ειδικά εκεί που το έχεις τάμα. Λες λοιπόν στον έλεγχο "εγώ είμαι για το παρεκκλήσι" και σε αφήνουν.
Αυτή στο μεταξύ νοσηλεύεται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να ξεκινήσει μια θεραπεία που κάθε ώρα (σχεδόν) μετράει, αλλά επειδή κόλλησε covid θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια βδομάδα ακόμα.
Είδες λοιπόν που όλα ταιριάζουν και οι λαοί έχουν τα αφεντικά που τους αξίζουν;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:18Όχι. Χάσαμε και ηλικιωμένους αλλά και νεώτερους ανθρώπους. Και το ότι είχαν υποκείμενο νόσημα δεν σημαίνει ότι ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο. Μια φυσιολογική ζωή ζούσαν με κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς.Καdy έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:05 Κανείς που δεν ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο δεν πέθανε από κοροιδοιο εκτός από ελάχιστες 1 στο εκατομμύριο περιπτώσεις
Όντως τώρα; Μιλάς με kady?? Για το ο,τιδηποτε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- vantono
foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:34Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μάνα του γαμπρού μου, τον παίρνει χαρούμενη και του λέει "πλήρωσες για ράπιντ;" "ε ναι" λέει αυτός "πώς αλλιώς θα έρθω" "α ρε χαζέ υπάρχει κόλπο".vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:28 Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Το λοιπόν ενώ θέλει ράπιντ για να πας επισκεπτήριο, δε θέλει τίποτα για να πας στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου να προσευχηθείς διότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τις 50.000 εκκλησίες της Αθήνας να προσευχηθείς ειδικά εκεί που το έχεις τάμα. Λες λοιπόν στον έλεγχο "εγώ είμαι για το παρεκκλήσι" και σε αφήνουν.
Αυτή στο μεταξύ νοσηλεύεται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να ξεκινήσει μια θεραπεία που κάθε ώρα (σχεδόν) μετράει, αλλά επειδή κόλλησε covid θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια βδομάδα ακόμα.
Είδες λοιπόν που όλα ταιριάζουν και οι λαοί έχουν τα αφεντικά που τους αξίζουν;![]()
Μακάρι όλα τα μακάρι!
Μας αξίζει να σκάσει κάτι καινούριο απο Οκτώβρη, όχι ο φλωροκοβιντάκος, αλλά κανένας μαύρος πιθηκονυχτεριδομύκητας που θα μεταφερεται και μόνο με το βλεφάρισμα σε απόσταση 10 μέτρων. Να κολλάς ακόμα και με τηλεργασία, αν δεν έχεις συγκεκριμένο αντιβάιρους ξερω 'γω.
Λυπαμαι για τη μισανθρωπιά που βγάζω, αλλά μονο οταν γινουμε κατα πολύ λιγότεροι, φεύγοντας κάποια δίποδα ζώα που βρισκονται αναμέσά μας, θα ηρεμήσουμε και θα βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.
-
Εμπεδοκλής
Υπάρχει και άλλος τρόπος. Λες είμαι από το γραφείο για να πάρω κάτι μέτρα.foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:34Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μάνα του γαμπρού μου, τον παίρνει χαρούμενη και του λέει "πλήρωσες για ράπιντ;" "ε ναι" λέει αυτός "πώς αλλιώς θα έρθω" "α ρε χαζέ υπάρχει κόλπο".vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:28 Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Είδες λοιπόν που όλα ταιριάζουν και οι λαοί έχουν τα αφεντικά που τους αξίζουν;![]()
-
Εμπεδοκλής
Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ βρήκαν νέο τρόπο για τη μείωση των κρουσμάτων.
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 022-27.pdf
Αντί να δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων και νεκρών δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων ανά εκατομμύριο.
Δεν υπάρχουν οι τύποι. Greek statistics από τα λίγα...
Αντί να δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων και νεκρών δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων ανά εκατομμύριο.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Οι τύποι είναι γελοίοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 16:57 Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ βρήκαν νέο τρόπο για τη μείωση των κρουσμάτων.
Επίσης χτες δεν ανακοινωσαν κρούσματα γιατί λέει σήμερα θα γινόταν η εβδομαδιαία ενημέρωση κορονοιού.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
Κλόουν κανονικοί!
Καλά κάνουν. Ε, μη φοβηθεί και ο τουρίστας και φύγει.
Τελείωσαν την πανδημία με ένα νόμο ένα άρθρο. Μην φοβηθούν οι τουρίστες μας από τα πολλά κρούσματα και τους πολλούς νεκρούς. Επικίνδυνοι εγκληματίες. Χαμός γίνεται, έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία πάλι και αυτοί οι απίιθανοι σαλτιμπάγκοι κόβουν την ενημέρωση και πετσώνουν και τα δικά τους μμπ για να κόψουν τις αναφορές στον covid. Και ανακοινώνουν λέει 16 νεκρούς ανά 1 εκ πληθυσμού. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Σε λίγο θα ανακοινώνουν 0,1 νεκρούς ανα 10000 πληθυσμού.
Αυτό δεν σημαίνει "εβδομαδιαία ενημέρωση";lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 17:13 Οι τύποι είναι γελοίοι.
Επίσης χτες δεν ανακοινωσαν κρούσματα γιατί λέει σήμερα θα γινόταν η εβδομαδιαία ενημέρωση κορονοιού.
Αλλιώς θα ήταν "6ήμερη ενημέρωση"...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-