!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Καdy έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:05 Κανείς που δεν ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο δεν πέθανε από κοροιδοιο εκτός από ελάχιστες 1 στο εκατομμύριο περιπτώσεις
Όχι. Χάσαμε και ηλικιωμένους αλλά και νεώτερους ανθρώπους. Και το ότι είχαν υποκείμενο νόσημα δεν σημαίνει ότι ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο. Μια φυσιολογική ζωή ζούσαν με κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 00:45 Τουρισμός, ή όχι κανένας τουρίστας δεν πρόκειται να φύγει από τη χώρα επειδή μπήκε μάσκα στο σουπερμάρκετ, το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...
Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ όμως φαίνεται να πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι η εφαρμογή μέτρων θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ή αυτό ή καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να αστυνομεύουν τίποτα ή κρατάνε δυνάμεις για το φθινόπωρο. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση χαλαρότητα.

Και για το χειμώνα δεν περιμένω πολλά πράγματα. Μάλλον θα αφήσουν τα νούμερα να τρομάξουν τον κόσμο κι όποιος συνετιστεί από μόνος τους συνετίστηκε. Είμαστε και σε προεκλογική χρονιά οπότε...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:23
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 00:45 Τουρισμός, ή όχι κανένας τουρίστας δεν πρόκειται να φύγει από τη χώρα επειδή μπήκε μάσκα στο σουπερμάρκετ, το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...
Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ όμως φαίνεται να πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι η εφαρμογή μέτρων θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ή αυτό ή καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να αστυνομεύουν τίποτα ή κρατάνε δυνάμεις για το φθινόπωρο. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση χαλαρότητα.

Και για το χειμώνα δεν περιμένω πολλά πράγματα. Μάλλον θα αφήσουν τα νούμερα να τρομάξουν τον κόσμο κι όποιος συνετιστεί από μόνος τους συνετίστηκε. Είμαστε και σε προεκλογική χρονιά οπότε...
Όταν θα μπαίνει ο άλλος στο σουπερμάρκετ και θα βήχει ένας άλλος πάνω του κατηγόρησε τον πρώτο γιατί δεν συνετίστηκε και πήγε να ψωνίσει να φάει. Κρεοπωλεία, ΜΜΜ, πανηγύρια και σουπερμάρκετ είναι οι πρώτοι λόγοι διάδοσης.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Γαμώ τα σπίτια σας πουστομπούμερς εργοδοτες, δεν θα ψοφήσετε βρε γαμιόληδες καποια στιγμη? Θα ψοφήσετε, πού θα πάει!
Προς το παρόν, θα ψάξω να απευθυνθώ κάπου για καταγγελία.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:28 Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Γαμώ τα σπίτια σας πουστομπούμερς εργοδοτες, δεν θα ψοφήσετε βρε γαμιόληδες καποια στιγμη? Θα ψοφήσετε, πού θα πάει!
Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μάνα του γαμπρού μου, τον παίρνει χαρούμενη και του λέει "πλήρωσες για ράπιντ;" "ε ναι" λέει αυτός "πώς αλλιώς θα έρθω" "α ρε χαζέ υπάρχει κόλπο".

Το λοιπόν ενώ θέλει ράπιντ για να πας επισκεπτήριο, δε θέλει τίποτα για να πας στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου να προσευχηθείς διότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τις 50.000 εκκλησίες της Αθήνας να προσευχηθείς ειδικά εκεί που το έχεις τάμα. Λες λοιπόν στον έλεγχο "εγώ είμαι για το παρεκκλήσι" και σε αφήνουν.

Αυτή στο μεταξύ νοσηλεύεται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να ξεκινήσει μια θεραπεία που κάθε ώρα (σχεδόν) μετράει, αλλά επειδή κόλλησε covid θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια βδομάδα ακόμα.

Είδες λοιπόν που όλα ταιριάζουν και οι λαοί έχουν τα αφεντικά που τους αξίζουν; :smt005:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:18
Καdy έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 13:05 Κανείς που δεν ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο δεν πέθανε από κοροιδοιο εκτός από ελάχιστες 1 στο εκατομμύριο περιπτώσεις
Όχι. Χάσαμε και ηλικιωμένους αλλά και νεώτερους ανθρώπους. Και το ότι είχαν υποκείμενο νόσημα δεν σημαίνει ότι ήταν ήδη με τα 2 πόδια στον τάφο. Μια φυσιολογική ζωή ζούσαν με κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς.

Όντως τώρα; Μιλάς με kady?? Για το ο,τιδηποτε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
vantono

foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:34
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:28 Στη δουλειά της ξαδέρφης μου, ο αφενδικός υποχρεώνει εργαζόμενη στην 5η μέρα νόσησης, να βρίσκεται στο γραφείο μαζί με αλλα 3 άτομα δίπλα της γιατί "δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να βγει η δουλειά". Λες και με τηλεργασία δεν θα μπορουσε να βγει η δουλεια.
Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μάνα του γαμπρού μου, τον παίρνει χαρούμενη και του λέει "πλήρωσες για ράπιντ;" "ε ναι" λέει αυτός "πώς αλλιώς θα έρθω" "α ρε χαζέ υπάρχει κόλπο".

Το λοιπόν ενώ θέλει ράπιντ για να πας επισκεπτήριο, δε θέλει τίποτα για να πας στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου να προσευχηθείς διότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τις 50.000 εκκλησίες της Αθήνας να προσευχηθείς ειδικά εκεί που το έχεις τάμα. Λες λοιπόν στον έλεγχο "εγώ είμαι για το παρεκκλήσι" και σε αφήνουν.

Αυτή στο μεταξύ νοσηλεύεται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να ξεκινήσει μια θεραπεία που κάθε ώρα (σχεδόν) μετράει, αλλά επειδή κόλλησε covid θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια βδομάδα ακόμα.

Είδες λοιπόν που όλα ταιριάζουν και οι λαοί έχουν τα αφεντικά που τους αξίζουν; :smt005:

:011:
Μακάρι όλα τα μακάρι!
Μας αξίζει να σκάσει κάτι καινούριο απο Οκτώβρη, όχι ο φλωροκοβιντάκος, αλλά κανένας μαύρος πιθηκονυχτεριδομύκητας που θα μεταφερεται και μόνο με το βλεφάρισμα σε απόσταση 10 μέτρων. Να κολλάς ακόμα και με τηλεργασία, αν δεν έχεις συγκεκριμένο αντιβάιρους ξερω 'γω. :lol:
Λυπαμαι για τη μισανθρωπιά που βγάζω, αλλά μονο οταν γινουμε κατα πολύ λιγότεροι, φεύγοντας κάποια δίποδα ζώα που βρισκονται αναμέσά μας, θα ηρεμήσουμε και θα βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.
Εμπεδοκλής

foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:34

Υπάρχει και άλλος τρόπος. Λες είμαι από το γραφείο για να πάρω κάτι μέτρα.
Εμπεδοκλής

Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ βρήκαν νέο τρόπο για τη μείωση των κρουσμάτων.

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 022-27.pdf

Αντί να δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων και νεκρών δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων ανά εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν οι τύποι. Greek statistics από τα λίγα...
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 16:57 Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ βρήκαν νέο τρόπο για τη μείωση των κρουσμάτων.

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 022-27.pdf

Αντί να δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων και νεκρών δημοσιεύει τον αριθμό κρουσμάτων ανά εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν οι τύποι. Greek statistics από τα λίγα...
Οι τύποι είναι γελοίοι.
Επίσης χτες δεν ανακοινωσαν κρούσματα γιατί λέει σήμερα θα γινόταν η εβδομαδιαία ενημέρωση κορονοιού.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
vantono

:smt005:
Κλόουν κανονικοί!
Καλά κάνουν. Ε, μη φοβηθεί και ο τουρίστας και φύγει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Τελείωσαν την πανδημία με ένα νόμο ένα άρθρο. Μην φοβηθούν οι τουρίστες μας από τα πολλά κρούσματα και τους πολλούς νεκρούς. Επικίνδυνοι εγκληματίες. Χαμός γίνεται, έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία πάλι και αυτοί οι απίιθανοι σαλτιμπάγκοι κόβουν την ενημέρωση και πετσώνουν και τα δικά τους μμπ για να κόψουν τις αναφορές στον covid. Και ανακοινώνουν λέει 16 νεκρούς ανά 1 εκ πληθυσμού. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Σε λίγο θα ανακοινώνουν 0,1 νεκρούς ανα 10000 πληθυσμού.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 17:13 Οι τύποι είναι γελοίοι.
Επίσης χτες δεν ανακοινωσαν κρούσματα γιατί λέει σήμερα θα γινόταν η εβδομαδιαία ενημέρωση κορονοιού.
Αυτό δεν σημαίνει "εβδομαδιαία ενημέρωση";
Αλλιώς θα ήταν "6ήμερη ενημέρωση"... :102:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση