!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

omg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:02
Χουργιατς έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:23
omg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 10:18

στην Ατλαντα πριν 2μισι μηνες σκοτωσαν εναν μαυρο που απλα εκανε jogging
https://www.nbcnews.com/news/nbcblk/vid ... l-n1201301
Με ευκαιρία αυτού του ποστ, να πούμε στους φίλους μας,
πως πριν βγείτε για τζογγινγκ, να θυμηθείτε να έχετε μαζί
τα παπούτσια τύπου Τιμπερλαντ και το σφυρί σας :102:

Εικόνα

βλακ χιουμορ;
τι χιουμορ ...? σου λεει οτι εκανε τζοκινγκ με αρβυλα και σφυρι στα χερια ... οπως καθε δρομεας :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:04
omg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:02
Χουργιατς έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:23

Με ευκαιρία αυτού του ποστ, να πούμε στους φίλους μας,
πως πριν βγείτε για τζογγινγκ, να θυμηθείτε να έχετε μαζί
τα παπούτσια τύπου Τιμπερλαντ και το σφυρί σας :102:

Εικόνα

βλακ χιουμορ;
τι χιουμορ ...? σου λεει οτι εκανε τζοκινγκ με αρβυλα και σφυρι στα χερια ... οπως καθε δρομεας :003:
Που σημαίνει;....
Άβαταρ μέλους
nostromos

που σημαινει οτι δεν εκανε τζοκινγκ ...
Σενέκας

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:11 που σημαινει οτι δεν εκανε τζοκινγκ ...
Αυτό το κατάλαβα. Το point ποιο είναι
Άβαταρ μέλους
nostromos

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:13
γιατι δεν ρωτας αυτον που το ποσταρε ... εγω προσπαθω να το εξηγησω στον ομγ
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:48
Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:47
Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:43

Εσείς βατπίζετε "μίσος" ότι δεν σας αρέσει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Η Τουρκία και η Κίνα λογοκρίνουν το φεισμπουκ για...δημοσιεύσεις.

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει τη λογοκρισία.

Δεν νομίζεις πως πρόκειται για τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και μάλιστα παντελώς αντίθετες μεταξύ τους;

Είναι σαν να ταυτίζεις την επιβολή μιας δικτατορίας με την ανατροπή μιας δικτατορίας!
Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος αλλά απλώς εγω το βαπτιζω έτσι. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;

Το facebook σβήνει ομάδες που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, όπως οφείλει να κάνει (εκτός και αν πρέπει να δίνει "ελευθερία λόγου" πχ και στους παιδεραστες) και ο Τραμπ ως ακροδεξιός που είναι ενοχλείται και εσύ μου λες τώρα ότι μπορεί να εφαρμόσει κλείσιμο των μέσων αυτών, δηλαδή σε στιλ Κίνας και Τουρκίας.

εσενα δεν σου αρεσε και το κλεισιμο των συνορων στον Εβρο ... μας υποστηριζες τις θεσεις του Ερντογαν ... δεν εισαι αξιοπιστος φιλε
Λαθος, συμφωνησα με το κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο, αφού η κυβέρνηση είχε και την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, το να μην συμφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης στον Έβρο επιτρέπεται, το να διασπείρει ρατσιστικό μίσος όμως όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:03
Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:43

Εσείς βατπίζετε "μίσος" ότι δεν σας αρέσει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Η Τουρκία και η Κίνα λογοκρίνουν το φεισμπουκ για...δημοσιεύσεις.

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει τη λογοκρισία.

Δεν νομίζεις πως πρόκειται για τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και μάλιστα παντελώς αντίθετες μεταξύ τους;

Είναι σαν να ταυτίζεις την επιβολή μιας δικτατορίας με την ανατροπή μιας δικτατορίας!
Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;

Το facebook σβήνει ομάδες που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, όπως οφείλει να κάνει (εκτός και αν πρέπει να δίνει "ελευθερία λόγου" πχ και στους παιδεραστες) και ο Τραμπ ως ακροδεξιός που είναι ενοχλείται και εσύ μου λες τώρα ότι μπορεί να εφαρμόσει κλείσιμο των μέσων αυτών, δηλαδή σε στιλ Κίνας και Τουρκίας.
Το facebook λογοκρίνειν γενικά εθνικσιτικές ομάδες και προφιλ.

Όσο και να προσπαθείς να ταυτίσιες την επιβολή λογοκρισίας με την απαγόρευση λογοκρισίας, δεν είναι παρα μια γραφική προσπάθεια.
Έχεις μπερδέψει τη λογοκρισια με την τήρηση του νόμου και την ελευθερία του λόγου με τα ποινικά αδικήματα
Άβαταρ μέλους
nostromos

Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14

Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος αλλά απλώς εγω το βαπτιζω έτσι. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;

εσενα δεν σου αρεσε και το κλεισιμο των συνορων στον Εβρο ... μας υποστηριζες τις θεσεις του Ερντογαν ... δεν εισαι αξιοπιστος φιλε
Λαθος, συμφωνησα με το κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο, αφού η κυβέρνηση είχε και την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, το να μην συμφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης στον Έβρο επιτρέπεται, το να διασπείρει ρατσιστικό μίσος όμως όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση.
μην με βαλεις να σου ανεβασω ποστ γιατι δεν σε συμφερει (βαριεμαι και να ψαξω :003: ) ...θυμαμαι ομως καλα ...
η συνδεση ειναι απλη ... η πολιτικη σου ατζεντα ειναι κοντα στις θεσεις των δημοκρατικων και τα βλεπεις ολα με αυτο το πρισμα ... οτιδηποτε αντιθετο ειναι υποπτο ως ρατσιστικο ... οχι αμεροληπτο
Σενέκας

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14
υπέθεσα ότι για να απαντάς στη θέση αυτού που το πόσταρε, θα κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Α δεν κατάλαβες ούτε εσύ τι προσπαθεί να μας πει, πάω πάσο. Παρδόν

τώρα να κάτσω να τον ρωτήσω, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Αφού ξέρουμε ότι η Πυθία δίνει μόνο με ήξεις αφήξεις εν πολέμω θνήξεις
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Για να δούμε όμως τους φόνους Αφροαμερικών, μήπως τους σκοτώνουν οι λευκοί για πλάκα από ρατσισμό :102:
Σημασία έχει και ο τρόπος που σκοτώνουν, ασχέτως χρώματος.
Είσαι μπάτσος με γενικότερα προβλήματα και θέλεις να πιάσεις τον τράγο από χαμηλά; Υπάρχει λύση. Λύσε τον και πάλεψε σαν άντρας, ένας προς έναν.
Να στηθούν αρένες ξανά, για την ψυχαγωγία των μπατσων.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ψάχτε το λίγο ρε γμτ πριν αρχίσετε τις εμετικές αναρτήσεις. Το παιδί:
α) ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά του, οι φονιάδες ήταν ξένοι/περαστικοί. Αρχίδια προστάτευαν.
β) δεν ήταν στα καλά του, είχε ψυχολογικά. Αν φόραγε πχ ροζ βρακί αντί για αρβίλλες ή αν ήταν ξυπόλητο τι θα λεγόταν τότε;
Άβαταρ μέλους
nostromos

Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:19
nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14

υπέθεσα ότι για να απαντάς στη θέση αυτού που το πόσταρε, θα κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Α δεν κατάλαβες ούτε εσύ τι προσπαθεί να μας πει, πάω πάσο. Παρδόν

τώρα να κάτσω να τον ρωτήσω, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Αφού ξέρουμε ότι η Πυθία δίνει μόνο με ήξεις αφήξεις εν πολέμω θνήξεις
νομιζω οτι απλα προσπαθεις να εκμαιευσεις ρατσιστικα σχολια απο τους αλλους ... να κανουνε καποιο σφαλμα και να φανερωθουνε οι υποπτες σκεψεις τους ... ετσι στον φαντασιακο σου κοσμο θα δικαιωσεις την σκληρη σταση που κρατας στους απεναντι ... φιλε προσεχε το :003:
Άβαταρ μέλους
nostromos

Imperium έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:22
Ψάχτε το λίγο ρε γμτ πριν αρχίσετε τις εμετικές αναρτήσεις. Το παιδί:
α) ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά του, οι φονιάδες ήταν ξένοι/περαστικοί. Αρχίδια προστάτευαν.
β) δεν ήταν στα καλά του, είχε ψυχολογικά. Αν φόραγε πχ ροζ βρακί αντί για αρβίλλες ή αν ήταν ξυπόλητο τι θα λεγόταν τότε;
βλεπεις πουθενα να επικροτω κανενα φονο η απλα γραφεις μαλακιες ...? στον ομγ εξηγουσα τι εγραφε ο αλλος γιατι δεν επαιρνε χρονο
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:19
Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14

μην με βαλεις να σου ανεβασω ποστ γιατι δεν σε συμφερει (βαριεμαι και να ψαξω :003: ) ...θυμαμαι ομως καλα ...
η συνδεση ειναι απλη ... η πολιτικη σου ατζεντα ειναι κοντα στις θεσεις των δημοκρατικων και τα βλεπεις ολα με αυτο το πρισμα ... οτιδηποτε αντιθετο ειναι υποπτο ως ρατσιστικο ... οχι αμεροληπτο
Πωπω τελικά είσαι τρομερά ανώριμος, λες και έχω λόγο να λέω ψέματα για τις απόψεις μου σε ένα φόρουμ...
Ορίστε με μια γρήγορη αναζήτηση:
Philip Mortimer έγραψε: 06 Μαρ 2020, 17:26
Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ειναι η σωστή.

Πρώτον είναι αποδεκτή και επιθυμητή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεπώς δεν είναι ακραία και δεν μπορεί να βλάψει τη χώρα σε διπλωματικό επίπεδο και δεύτερον αποτρέπει την προοπτική μαζικής εισόδου στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυριων σε κάποιο βάθος χρόνου μεταναστών.
Με λίγα λόγια τρικυμία εν κρανιω ο νοστρομος. Άσχετα επί άσχετων και αυτά μέσα από τη φαντασία του :lol:
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:25 βλεπεις πουθενα να επικροτω κανενα φονο η απλα γραφεις μαλακιες ...? στον ομγ εξηγουσα τι εγραφε ο αλλος γιατι δεν επαιρνε χρονο
Ναι, φαίνεται θα παρερμήνευσα αυτό:
Μέα κούλπα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”