τι χιουμορ ...? σου λεει οτι εκανε τζοκινγκ με αρβυλα και σφυρι στα χερια ... οπως καθε δρομεαςomg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:02Χουργιατς έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:23Με ευκαιρία αυτού του ποστ, να πούμε στους φίλους μας,omg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 10:18
στην Ατλαντα πριν 2μισι μηνες σκοτωσαν εναν μαυρο που απλα εκανε jogging
https://www.nbcnews.com/news/nbcblk/vid ... l-n1201301
πως πριν βγείτε για τζογγινγκ, να θυμηθείτε να έχετε μαζί
τα παπούτσια τύπου Τιμπερλαντ και το σφυρί σας![]()
![]()
βλακ χιουμορ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Που σημαίνει;....nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:04τι χιουμορ ...? σου λεει οτι εκανε τζοκινγκ με αρβυλα και σφυρι στα χερια ... οπως καθε δρομεαςomg kai 3 lol έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:02Χουργιατς έγραψε: 09 Ιουν 2020, 12:23
Με ευκαιρία αυτού του ποστ, να πούμε στους φίλους μας,
πως πριν βγείτε για τζογγινγκ, να θυμηθείτε να έχετε μαζί
τα παπούτσια τύπου Τιμπερλαντ και το σφυρί σας![]()
![]()
βλακ χιουμορ;![]()
Αυτό το κατάλαβα. Το point ποιο είναι
γιατι δεν ρωτας αυτον που το ποσταρε ... εγω προσπαθω να το εξηγησω στον ομγ
- Philip Mortimer
Λαθος, συμφωνησα με το κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο, αφού η κυβέρνηση είχε και την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής Ένωσης.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:48Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:47Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος αλλά απλώς εγω το βαπτιζω έτσι. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:43
Εσείς βατπίζετε "μίσος" ότι δεν σας αρέσει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.
Η Τουρκία και η Κίνα λογοκρίνουν το φεισμπουκ για...δημοσιεύσεις.
Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει τη λογοκρισία.
Δεν νομίζεις πως πρόκειται για τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και μάλιστα παντελώς αντίθετες μεταξύ τους;
Είναι σαν να ταυτίζεις την επιβολή μιας δικτατορίας με την ανατροπή μιας δικτατορίας!
Το facebook σβήνει ομάδες που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, όπως οφείλει να κάνει (εκτός και αν πρέπει να δίνει "ελευθερία λόγου" πχ και στους παιδεραστες) και ο Τραμπ ως ακροδεξιός που είναι ενοχλείται και εσύ μου λες τώρα ότι μπορεί να εφαρμόσει κλείσιμο των μέσων αυτών, δηλαδή σε στιλ Κίνας και Τουρκίας.
εσενα δεν σου αρεσε και το κλεισιμο των συνορων στον Εβρο ... μας υποστηριζες τις θεσεις του Ερντογαν ... δεν εισαι αξιοπιστος φιλε
Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, το να μην συμφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης στον Έβρο επιτρέπεται, το να διασπείρει ρατσιστικό μίσος όμως όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση.
- Philip Mortimer
Έχεις μπερδέψει τη λογοκρισια με την τήρηση του νόμου και την ελευθερία του λόγου με τα ποινικά αδικήματαGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:03Το facebook λογοκρίνειν γενικά εθνικσιτικές ομάδες και προφιλ.Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:47Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:43
Εσείς βατπίζετε "μίσος" ότι δεν σας αρέσει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.
Η Τουρκία και η Κίνα λογοκρίνουν το φεισμπουκ για...δημοσιεύσεις.
Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει τη λογοκρισία.
Δεν νομίζεις πως πρόκειται για τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και μάλιστα παντελώς αντίθετες μεταξύ τους;
Είναι σαν να ταυτίζεις την επιβολή μιας δικτατορίας με την ανατροπή μιας δικτατορίας!
Το facebook σβήνει ομάδες που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, όπως οφείλει να κάνει (εκτός και αν πρέπει να δίνει "ελευθερία λόγου" πχ και στους παιδεραστες) και ο Τραμπ ως ακροδεξιός που είναι ενοχλείται και εσύ μου λες τώρα ότι μπορεί να εφαρμόσει κλείσιμο των μέσων αυτών, δηλαδή σε στιλ Κίνας και Τουρκίας.
Όσο και να προσπαθείς να ταυτίσιες την επιβολή λογοκρισίας με την απαγόρευση λογοκρισίας, δεν είναι παρα μια γραφική προσπάθεια.
μην με βαλεις να σου ανεβασω ποστ γιατι δεν σε συμφερει (βαριεμαι και να ψαξωPhilip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14Λαθος, συμφωνησα με το κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο, αφού η κυβέρνηση είχε και την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής Ένωσης.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:48Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:47
Το ρατσιστικό μίσος δε μου αρέσει, το ότι όμως δε μου αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι μίσος αλλά απλώς εγω το βαπτιζω έτσι. Μήπως έχεις χάσει λίγο τη επαφή με την πραγματικότητα;
εσενα δεν σου αρεσε και το κλεισιμο των συνορων στον Εβρο ... μας υποστηριζες τις θεσεις του Ερντογαν ... δεν εισαι αξιοπιστος φιλε
Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, το να μην συμφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης στον Έβρο επιτρέπεται, το να διασπείρει ρατσιστικό μίσος όμως όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση.
η συνδεση ειναι απλη ... η πολιτικη σου ατζεντα ειναι κοντα στις θεσεις των δημοκρατικων και τα βλεπεις ολα με αυτο το πρισμα ... οτιδηποτε αντιθετο ειναι υποπτο ως ρατσιστικο ... οχι αμεροληπτο
υπέθεσα ότι για να απαντάς στη θέση αυτού που το πόσταρε, θα κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Α δεν κατάλαβες ούτε εσύ τι προσπαθεί να μας πει, πάω πάσο. Παρδόν
τώρα να κάτσω να τον ρωτήσω, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Αφού ξέρουμε ότι η Πυθία δίνει μόνο με ήξεις αφήξεις εν πολέμω θνήξεις
-
opsimasmenos
Σημασία έχει και ο τρόπος που σκοτώνουν, ασχέτως χρώματος.
Για να δούμε όμως τους φόνους Αφροαμερικών, μήπως τους σκοτώνουν οι λευκοί για πλάκα από ρατσισμό![]()
Είσαι μπάτσος με γενικότερα προβλήματα και θέλεις να πιάσεις τον τράγο από χαμηλά; Υπάρχει λύση. Λύσε τον και πάλεψε σαν άντρας, ένας προς έναν.
Να στηθούν αρένες ξανά, για την ψυχαγωγία των μπατσων.
Ψάχτε το λίγο ρε γμτ πριν αρχίσετε τις εμετικές αναρτήσεις. Το παιδί:
α) ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά του, οι φονιάδες ήταν ξένοι/περαστικοί. Αρχίδια προστάτευαν.
β) δεν ήταν στα καλά του, είχε ψυχολογικά. Αν φόραγε πχ ροζ βρακί αντί για αρβίλλες ή αν ήταν ξυπόλητο τι θα λεγόταν τότε;
νομιζω οτι απλα προσπαθεις να εκμαιευσεις ρατσιστικα σχολια απο τους αλλους ... να κανουνε καποιο σφαλμα και να φανερωθουνε οι υποπτες σκεψεις τους ... ετσι στον φαντασιακο σου κοσμο θα δικαιωσεις την σκληρη σταση που κρατας στους απεναντι ... φιλε προσεχε τοΣενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:19υπέθεσα ότι για να απαντάς στη θέση αυτού που το πόσταρε, θα κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Α δεν κατάλαβες ούτε εσύ τι προσπαθεί να μας πει, πάω πάσο. Παρδόν
τώρα να κάτσω να τον ρωτήσω, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Αφού ξέρουμε ότι η Πυθία δίνει μόνο με ήξεις αφήξεις εν πολέμω θνήξεις
βλεπεις πουθενα να επικροτω κανενα φονο η απλα γραφεις μαλακιες ...? στον ομγ εξηγουσα τι εγραφε ο αλλος γιατι δεν επαιρνε χρονοImperium έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:22Ψάχτε το λίγο ρε γμτ πριν αρχίσετε τις εμετικές αναρτήσεις. Το παιδί:
α) ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά του, οι φονιάδες ήταν ξένοι/περαστικοί. Αρχίδια προστάτευαν.
β) δεν ήταν στα καλά του, είχε ψυχολογικά. Αν φόραγε πχ ροζ βρακί αντί για αρβίλλες ή αν ήταν ξυπόλητο τι θα λεγόταν τότε;
- Philip Mortimer
Πωπω τελικά είσαι τρομερά ανώριμος, λες και έχω λόγο να λέω ψέματα για τις απόψεις μου σε ένα φόρουμ...nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:19μην με βαλεις να σου ανεβασω ποστ γιατι δεν σε συμφερει (βαριεμαι και να ψαξωPhilip Mortimer έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:14Λαθος, συμφωνησα με το κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο, αφού η κυβέρνηση είχε και την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής Ένωσης.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 15:48
Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, το να μην συμφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης στον Έβρο επιτρέπεται, το να διασπείρει ρατσιστικό μίσος όμως όχι, οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση.) ...θυμαμαι ομως καλα ...
η συνδεση ειναι απλη ... η πολιτικη σου ατζεντα ειναι κοντα στις θεσεις των δημοκρατικων και τα βλεπεις ολα με αυτο το πρισμα ... οτιδηποτε αντιθετο ειναι υποπτο ως ρατσιστικο ... οχι αμεροληπτο
Ορίστε με μια γρήγορη αναζήτηση:
Με λίγα λόγια τρικυμία εν κρανιω ο νοστρομος. Άσχετα επί άσχετων και αυτά μέσα από τη φαντασία τουPhilip Mortimer έγραψε: 06 Μαρ 2020, 17:26
Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ειναι η σωστή.
Πρώτον είναι αποδεκτή και επιθυμητή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεπώς δεν είναι ακραία και δεν μπορεί να βλάψει τη χώρα σε διπλωματικό επίπεδο και δεύτερον αποτρέπει την προοπτική μαζικής εισόδου στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυριων σε κάποιο βάθος χρόνου μεταναστών.
Ναι, φαίνεται θα παρερμήνευσα αυτό:nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:25 βλεπεις πουθενα να επικροτω κανενα φονο η απλα γραφεις μαλακιες ...? στον ομγ εξηγουσα τι εγραφε ο αλλος γιατι δεν επαιρνε χρονο
Μέα κούλπα.τι χιουμορ ...? σου λεει οτι εκανε τζοκινγκ με αρβυλα και σφυρι στα χερια ... οπως καθε δρομεας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 3 Απαντήσεις