!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν το ήξερα. Φαίνεται ωραίο αν και δεν ασχολούμαι με video games.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

καταραμένο φραντσάιζ το λαστ οφ ας, πραγματικά

έπεσε σε εντελώς λάθος εποχή, είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις, δεν υπάρχει μέση οδός πια
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Antares έγραψε: 16 Απρ 2025, 17:02 αν και δεν ασχολούμαι με video games.
Ούτε εγώ πλέον . Απλά μου άρεσε . Έχω σεταρει στο σαλόνι βέβαια ένα android box ( κάτι σαν υπολογιστής ) και παίζω τπτ απλοϊκό από τα κλασικά που έριχναν κέρμα pacman και τέτοια , άντε και μέχρι playstation 1 η 2 ξεκίνησα πριν κάτι μέρες το tombraider 2 remastered και το resident evil 1 remastered αλλά παίζω πολύ αραιά .

Στο γραφείο στο σταθερό υπολογιστή πάλι έχω περασμένα μερικά και δεν έχω αρχίσει κανένα :lol:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Πως το βλέπουμε τώρα που θα πεσουν πρόστιμα;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Εγώ κατεβάζω από τορεντς και τα σβήνω καπάκι δλδ στο 10λεπτο 20... τόσο περίπου κάνει να κατέβει μια ταινία από τορεντς σωστά seedαρισμενη . Δεν αφήνω δλδ το pc να seedaρει όλο το βράδυ . :D

Ο θεός βοηθός :D
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ωραία είναι τα βιντεοπαιχνίδια αλλά μου προκαλούσαν κάτι σαν εθισμό, διαφορετική όραση και ρομποτικές κινήσεις. Δεν ξέρω αν έχουν βελτιωθεί σήμερα. Ούτε από εξοπλισμό ξέρω. :D
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Πολύς κόσμος γυρνά στα παλιά . Τα τελευταία παιχνίδια είναι πιο απαιτητικά και συνήθως online .

Και γω πλέον προτιμώ να παίξω σούπερ Μάριο σε super nintendo emulator η κανένα mame ( εξομοιωτής arcade ) shinobi , double dragon snowbros, parodius kok
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

taliban έγραψε: 16 Απρ 2025, 17:19 Πως το βλέπουμε τώρα που θα πεσουν πρόστιμα;
NordVPN. Με τις προσφορές που βάζουν βγαίνει συνήθως 40-50 ευρώ τον χρόνο, μπορεί και λίγο λιγότερο. Είμαι πελάτης 9-10 χρόνια, κανένα πρόβλημα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

taliban έγραψε: 16 Απρ 2025, 17:19 Πως το βλέπουμε τώρα που θα πεσουν πρόστιμα;
όταν έσκασε στην αυστραλία η πίπα και ήρθαν κάτι δικηγόροι της sony studios και ζητάγαν άδεια απ'τον εισαγγελέα να στείλουν στον κόσμο αίτηση για αποζημίωση (μιλάμε για εξαψήφια ποσά ανά άτομο, γιατί ζητάγαν αποζημίωση για παράνομη διανομή), το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι καλό είναι να έχεις πάροχο ιντερνετ όσο μεγαλύτερη εταιρία γίνεται γιατί αυτές έχουν δικηγόρους. Η Σόνυ κυνηγούσε αυτούς που ήταν σε μικρές εταιρίες, οι οποίες στ'αρχίδια τους, απλά δίναν ό,τι στοιχεία τους ζητούσαν, οι μεγάλες τους στείλαν στο διάολο.
Τελικά δεν έγινε τίποτα βέβαια γιατί ο εισαγγελέας είπε όχι σε όλα. Προσωπικά είχα χεστεί πάνω μου για λίγο γιατι τη συγκεκριμένη ταινία την είχα όντως κατεβάσει στο διάστημα που ψάχνανε (το οποίο ήταν 4-5 χρόνια πίσω παρεπιπτόντως).
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:18
Στύξ έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:42
Beria έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:34

Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω το πρώτο επεισόδιο
Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά με βάρυνε πολύ
Δεν ξέρω, αλλά μάλλον με απώθησε η φάτσα του πρωταγωνιστή.
10 λεπτά εγώ και δεν το ξαναείδα. :roll:
Beria έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:34
Isildur έγραψε: 17 Φεβ 2025, 15:37 Μόλις ανακάλυψα το Severance ([user]Beria[/user], μη βαράς).

Και εκτίμησα, ίσως για πρώτη φορά, τον Μπεν Στίλερ. Καλά, σαν ηθοποιό ακόμα δεν τον πάω εννοείται...
Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω το πρώτο επεισόδιο
Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά με βάρυνε πολύ
Isildur έγραψε: 17 Φεβ 2025, 15:37 Μόλις ανακάλυψα το Severance ([user]Beria[/user], μη βαράς).

Και εκτίμησα, ίσως για πρώτη φορά, τον Μπεν Στίλερ. Καλά, σαν ηθοποιό ακόμα δεν τον πάω εννοείται...
Να το δειτε.
Προσπάθησα ρε συ. Είδα όλον τον πρώτο κύκλο (άθλος!) και λίγο από τον δεύτερο. Το θέμα πολύ ενδιαφέρον, γαμάτη ιδέα, αλλά αφ' ενός ο τέρμα αντιτουριστικός πρωταγωνιστής, αφ' ετέρου η πολύ αργή εξέλιξη με κούρασαν.

Μπορεί να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή, θα δω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

«Πέθανε» ο Πέδρο Πασκάλ και ξεμείναμε με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο ρόλο της Έλι, τι κάνουμε τώρα;
Τουλάχιστον είδαμε zombies...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Gordian Knot έγραψε: 22 Απρ 2025, 15:09 «Πέθανε» ο Πέδρο Πασκάλ και ξεμείναμε με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο ρόλο της Έλι, τι κάνουμε τώρα;
Σοβαρά τώρα ρε τύπε; Εξυπνάδες για σειρά που ακόμα τρέχει;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Gordian Knot έγραψε: 22 Απρ 2025, 15:09 «Πέθανε» ο Πέδρο Πασκάλ και ξεμείναμε με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο ρόλο της Έλι, τι κάνουμε τώρα;
Την έχουν hateαρει τόσο τη σειρά που πολλοί περίμεναν πως και πως το ''θάνατο'' του . :lol:

Το μογγολακι σίγουρα δε μπορεί να σταθεί μόνο πλέον . :bored:

Ειχαν καστάρει ελλη ισαξια του game (Cailee Spaeny) αν οχι ανώτερη αλλα woke και θολοκουλτούρα ( εκτός και αν πήρε το ρόλο λόγω βύσματος ισάξιου θείου κορώνης . :102: )

Εικόνα

Και τελικά εβαλαν το ουρουκ χαι . :bored:

https://streamable.com/2jws9j

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Το supernatural το γαμησαν και ψοφησε τοσο πολυ προς το τελος που ειχα ξεχασει ποσο καλες ηταν οι σαιζον 2-5,αρκετα ευχαριστο rewatch.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2025, 17:47
Την έχουν hateαρει τόσο τη σειρά που πολλοί περίμεναν πως και πως το ''θάνατο'' του . :lol:

Το μογγολακι σίγουρα δε μπορεί να σταθεί μόνο πλέον . :bored:

Ειχαν καστάρει ελλη ισαξια του game (Cailee Spaeny) αν οχι ανώτερη αλλα woke και θολοκουλτούρα ( εκτός και αν πήρε το ρόλο λόγω βύσματος ισάξιου θείου κορώνης . :102: )

Εικόνα

Και τελικά εβαλαν το ουρουκ χαι . :bored:

https://streamable.com/2jws9j

Εικόνα
Είναι άδικο να επιρρίπτουμε ευθύνες στην ηθοποιό. Δεν ήταν δική της απόφαση, ο σκηνοθέτης έκανε την επιλογή καθ’ υπόδειξη των παραγωγών βεβαίως, βεβαίως.
Η Bella (“Ciao bella!” Oh, the irony!) διαθέτει ατζέντη που την πρότεινε, πέρασε από casting (υποθέτω) και προτιμήθηκε έναντι [δεν θα μάθουμε ποτέ ποιες άλλες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον].
Δεν θυμάμαι τίποτα δηλώσεις επαναστατικού χαρακτήρα όπως εκείνες της Λατίνας που της ξίνιζε η «Χιονάτη» και το έπαιζε πασιονάρια.
Το πρόβλημα -όπως έχω τονίσει και κατά τη διάρκεια του 1ου season- είναι πως ο ρόλος είναι πρωταγωνιστικός, η φάτσα της εντελώς punchable και ο θεατής αναπόφευκτα θα εστιάσει πάνω της. Με άσχημο τρόπο.
Όχι μόνο ο gamer που έχει λιώσει το παιχνίδι και μπορεί να απαιτεί πιστότητα, ακόμα κι εγώ που δεν είχα ιδέα για το αυθεντικό έργο (θα μπορούσε να ήταν μαύρη, ασιάτισσα, που να ξέρω;) και παρακολούθησα cut scenes κατόπιν εορτής.
Γράφει ΑΣΧΗΜΑ στο φακό, πως να το κάνουμε τώρα;
Και η πλάκα είναι πως στο τελευταίο επεισόδιο το σενάριο θέλει τον Τζόελ όμορφο. 3-4 φορές αναφέρουν τη λέξη "handsome" στην περιγραφή οι Fireflies. Μια χαρά ηθοποιός ο Πέδρο Πασκάλ, αλλά όμορφο δεν τον λες.
0/2 λοιπόν.
Τα gayλίκια και τα λεσβιακά τρώγονται (το ειδύλλιο που εκτυλίχτηκε στον 1ο κύκλο ήταν very subtle, δεν αισθανόσουν πως το επέβαλλαν), οι φυσιογνωμίες τους (για τις ανάγκες των συγκεκριμένων ρόλων πάντα) όχι.

Συμβαίνει και το αντίθετο: Σειρές/ταινίες καλούτσικες, μέτριες ή και κακές εντυπώνονται στη μνήμη εξαιτίας ενός ηθοποιού που τραβάει τα βλέμματα όλων.
Θυμάται κανείς τι πραγματεύεται το True Detective; (1st season)
Στους 100 (heterosexual males) που θα ρωτήσεις, οι 99 θα σου πουν «α, ναι, είναι εκείνη η σειρά που η Alessandra Daddario πετάει τις βυζάρες της φόρα-παρτίδα ενώ έχει καβαλήσει τον Woody Harrelson. Κουφάλα Χάρελσον, σου ’φεξε παλιοκαριόλη!»
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Ξέρουν τι κάνουν οι παραγωγοί. Εκτός αν είναι τέρμα καμένοι, πρόθυμοι να θυσιάσουν έσοδα για άλλους σκοπούς...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”