!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:46 Ίφιδα, ακόμα κι η σφαλιάρα μου φαίνεται εκτός ορίων, γι αυτό εκνευρίστηκα. Οφείλεις να ομολογήσεις ότι, άσχετα από την δικιά σου κοσμοθεωρία, αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν από την κοινωνία και το φόρουμ τρεις άνδρες που γράψανε ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως εσείς κι αλλιώς αντιμετωπίζεστε εσείς.
Εγώ πάλι το αντίθετο βλέπω. Σε λίγο θα με κατηγορήσετε για άγριο ξυλοδαρμό.
Επίσης πουθενά δεν είπα ότι καλά έκανα που τον χαστούκισα, ούτε καμία απο αυτές που φακέλωσες δεν ήρθε απο κάτω να πει "μπράβο καλά τού κανες του πούτανου" σε αντίθεση με εσάς που θα χειρόκροτούσατε τον τύπο που σφαλιάρισε μια γυναίκα που του έκανε το ίδιο.
Εδώ να σημειώσουμε ότι όλες έχουμε μιλήσει αρνητικά για γυναίκες που δέρνουν τους άντρες τους, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα εδω μέσα που δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό γυναικών.
enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:49 μάθαμε κάτι σήμερα. Αν ρίξεις χαστούκι γιατί σε κεράτωσαν είναι οκ. Και ανάποδη οκ, ή μόνο χαστούκι; :)

Εχω απαντήσει ήδη 2 φορές πως ναι, είναι το ίδιο. Κατα τ άλλα φέρτε μου το σημείο που είπα ότι είναι οκ.
sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:54
Με την ανάποδη χοντραίνει το πράμα ρε αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο, άλλο να σε σπάσει τα μούτρα μια γυναίκα ρε παιδί μου, έχει μια χάρη, ένα τέτοιο, ας πούμε αν σε σκότωνε πάλι δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα ήταν θάνατος ακριβώς.
:χαμογελάκι:
απ ότι βλέπω έχετε μπει ήδη στη διαδικασία να διαστρεβλώσετε εντελώς τα γεγονότα και τα λεγόμενά μου.
Στο μυαλό σας ΄το χαστούκι, το σπάσιμο των μούτρων και το κάρφωμα του νεφρού με το πιρούνι (Άγι είσαι πολύ μεγάλος κλάψας τελικά αγόρι μου) είναι το ίδιο και το αυτό.
hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:55
Για μισό λεπτό. Εδώ η μία λέει ότι είσαι μαλάκας αν δεν τον κλώτσησες στ' αρχίδια κι εσύ το αποδέχεσαι και λες ότι όντως ήσουν μαλάκας που δεν τον χτύπησες στ' αρχίδια.
Αποδεχθηκα τον όρο για να δείξω μ αυτόν τον τρόπο ότι δεν τον κλώτσησα στ αρχίδια κι ήταν ψιλοτρολλάρισμα.

Τώρα που το σκέφτομαι Γραφικέ, έχω χτυπήσει έναν τύπο στ αρχίδια που μου επιτέθηκε στο δρόμο και με χούφτωσε, να σου δώσω πληροφορίες να τονε βρεις, θα σε δώσω και το ονοματάκι μου να με πάτε στα δικαστήρια. Εννοείται πως έπρεπε να κάτσω να με βιάσουν γιατί ξερώ γω απαγορεύεται και είναι "εκτός ορίων" να σηκώνουμε χέρι ή πόδι σε άντρα, έτσι ;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:12
Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:09
Αγις έγραψε: 04 Ιαν 2019, 14:33

Μιλάμε για ΤΟ Κτηνος.
Ισχύει. Με τσαλάκωσε πολύ σαν χαρακτήρα με την παράνοιά του. Μετά τον τσάκισα εγώ ψυχολογικά και κάπως έτσι "πατσίσαμε". Η μακροβιότερη σχέση μου. Τώρα που το σκέφτομαι λέω πως άντεξα.
κτήνος, καλά στα λέει. Εγώ θα φώναζα λίγο αχχ, βαχχ, μανούλα με δέρνει, βοήθεια κλπ, πολύ σκηρό μου μοιάζει να σε αφήνει να προσπαθείς με αφρούς στο στόμα μάταια να τον πονέσεις. Έπρεπε να προσποιηθεί λίγο, απαράδεκτος.
Σπαράζει η καρδούλα μου με το δράμα της :a040:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ιφιδα η πρόθεση μετράει, δέξου το άν θές, αν δεν θες οκ, σιγά. Αν είχες πρόθεση να χτυπήσεις, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά αχρηστίας, μετράει η πρόθεση.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:13 Εγώ πάλι το αντίθετο βλέπω. Σε λίγο θα με κατηγορήσετε για άγριο ξυλοδαρμό.
Επίσης πουθενά δεν είπα ότι καλά έκανα που τον χαστούκισα, ούτε καμία απο αυτές που φακέλωσες δεν ήρθε απο κάτω να πει "μπράβο καλά τού κανες του πούτανου" σε αντίθεση με εσάς που θα χειρόκροτούσατε τον τύπο που σφαλιάρισε μια γυναίκα που του έκανε το ίδιο.
Εδώ να σημειώσουμε ότι όλες έχουμε μιλήσει αρνητικά για γυναίκες που δέρνουν τους άντρες τους, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα εδω μέσα που δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό γυναικών.
Άντε καλά, τι να πρωτοπώ εδώ;
Ό,τι πεις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ποιος να το έλεγε ότι ενα νήμα με τέτοιο τίτλο από τέτοιο νηματοθέτη θα κατέληγε να δικαιώνει τον Γιώργη
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αν δεν ξερουμε την στροφορμη του χαστουκιου, δεν μπορουμε ν'αποφανθουμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Τί να πεις ρε Γραφικός, κράτα την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία σου και στείλε στον πρώην μου τη συμπάθειά σου για το κακό που του κανα η σαδεντρεπομαι :lol:
Άβαταρ μέλους
Daje

Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:21 Τί να πεις ρε Γραφικέ, κράτα την επιλεκτική ευαισθησία σου και στείλε στον πρώην μου τη συμπάθειά σου για το κακό που του κανα η σαδεντρεπομαι :lol:
Τον βλεπω για 4ο-5ο ρολο τον Γραφικο αν παει να την μπει στον πρωην σου.
Παθητικο ρολο.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως ίφιδα μην το χωρίζεις σε εμέις και εσείς, δεν ειναι οπαδικό το θέμα, είναι θέμα αδυναμίας. Υπάρχουν και αντρες αδύναμοι που μπορούνε και βγάζουν όλη την κακή τους πρόθεση χωρίς να βλάψουν τον απέναντι, φου τους κάνεις και πέφτουν, καλά παιδιά. Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν κροσέ απίστευτο.

Γενικά όποιος δεν είναι αδύναμος πάντως δεν δέρνει νομίζω, εκτός αν δεν πάει πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μα δε θα του την πει.
Θα του χαιδέψει τα μαλλάκια και θα το παρηγορήσει το καημένο το αγόρι που η κάρχια τόλμησε να το σφαλιαρίσει!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:25 Μα δε θα του την πει.
Θα του χαιδέψει τα μαλλάκια και θα το παρηγορήσει το καημένο το αγόρι που η κάρχια τόλμησε να το σφαλιαρίσει!
Να μεταφέρεις τα σεβη μου στον Αρχοντα - σιγουρα θα εχεις επαφές μαζί του. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Daje

Εχω τρομερες ατακες στο οπλοστασιο μου αλλα κρατιεμαι γιατι ποιος ξερει, μπορει να ειναι αληθινη η ιστορια και να στεναχωρηθει στ'αληθεια η κοπελα.
Οποτε, διακριτικα, αποχωρω απο το νημα.

υ.γ. Πριν αποχωρησω, απλα preview του οπλοστασιου μου: "ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΥΛΗ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ?"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 04 Ιαν 2019, 14:33

Μιλάμε για ΤΟ Κτηνος.
Ισχύει. Με τσαλάκωσε πολύ σαν χαρακτήρα με την παράνοιά του. Μετά τον τσάκισα εγώ ψυχολογικά και κάπως έτσι "πατσίσαμε". Η μακροβιότερη σχέση μου. Τώρα που το σκέφτομαι λέω πως άντεξα.
κτήνος, καλά στα λέει. Εγώ θα φώναζα λίγο αχχ, βαχχ, μανούλα με δέρνει, βοήθεια κλπ, πολύ σκηρό μου μοιάζει να σε αφήνει να προσπαθείς με αφρούς στο στόμα μάταια να τον πονέσεις. Έπρεπε να προσποιηθεί λίγο, απαράδεκτος.
Φυσικά και πονούσε. Δεν αντιδρούσε επίτηδες για να μου σπάσει τον τσαμπουκά(έλεγε). Παράνοια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

τι ακριβώς κάνει ο 2ος-3ος ρόλος σε μια τσόντα; Είναι ας πούμε ο περαστικός από τον οποίο ζητάει οδηγίες ο πιτσαδόρος για να βρει το σπίτι της ξεκωλιάρας και του λέει "τρίτο στενό δεξιά";
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:15

Σπαράζει η καρδούλα μου με το δράμα της :a040:
Κανένα δράμα. Μάθημα ζωής. Εμπειρία 10 σχέσεων σε μια. Μια χαρά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”