Εγώ πάλι το αντίθετο βλέπω. Σε λίγο θα με κατηγορήσετε για άγριο ξυλοδαρμό.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:46 Ίφιδα, ακόμα κι η σφαλιάρα μου φαίνεται εκτός ορίων, γι αυτό εκνευρίστηκα. Οφείλεις να ομολογήσεις ότι, άσχετα από την δικιά σου κοσμοθεωρία, αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν από την κοινωνία και το φόρουμ τρεις άνδρες που γράψανε ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως εσείς κι αλλιώς αντιμετωπίζεστε εσείς.
Επίσης πουθενά δεν είπα ότι καλά έκανα που τον χαστούκισα, ούτε καμία απο αυτές που φακέλωσες δεν ήρθε απο κάτω να πει "μπράβο καλά τού κανες του πούτανου" σε αντίθεση με εσάς που θα χειρόκροτούσατε τον τύπο που σφαλιάρισε μια γυναίκα που του έκανε το ίδιο.
Εδώ να σημειώσουμε ότι όλες έχουμε μιλήσει αρνητικά για γυναίκες που δέρνουν τους άντρες τους, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα εδω μέσα που δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό γυναικών.
enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:49 μάθαμε κάτι σήμερα. Αν ρίξεις χαστούκι γιατί σε κεράτωσαν είναι οκ. Και ανάποδη οκ, ή μόνο χαστούκι;![]()
Εχω απαντήσει ήδη 2 φορές πως ναι, είναι το ίδιο. Κατα τ άλλα φέρτε μου το σημείο που είπα ότι είναι οκ.
απ ότι βλέπω έχετε μπει ήδη στη διαδικασία να διαστρεβλώσετε εντελώς τα γεγονότα και τα λεγόμενά μου.sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:54
Με την ανάποδη χοντραίνει το πράμα ρε αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο, άλλο να σε σπάσει τα μούτρα μια γυναίκα ρε παιδί μου, έχει μια χάρη, ένα τέτοιο, ας πούμε αν σε σκότωνε πάλι δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα ήταν θάνατος ακριβώς.
:χαμογελάκι:
Στο μυαλό σας ΄το χαστούκι, το σπάσιμο των μούτρων και το κάρφωμα του νεφρού με το πιρούνι (Άγι είσαι πολύ μεγάλος κλάψας τελικά αγόρι μου) είναι το ίδιο και το αυτό.
Αποδεχθηκα τον όρο για να δείξω μ αυτόν τον τρόπο ότι δεν τον κλώτσησα στ αρχίδια κι ήταν ψιλοτρολλάρισμα.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:55
Για μισό λεπτό. Εδώ η μία λέει ότι είσαι μαλάκας αν δεν τον κλώτσησες στ' αρχίδια κι εσύ το αποδέχεσαι και λες ότι όντως ήσουν μαλάκας που δεν τον χτύπησες στ' αρχίδια.
Τώρα που το σκέφτομαι Γραφικέ, έχω χτυπήσει έναν τύπο στ αρχίδια που μου επιτέθηκε στο δρόμο και με χούφτωσε, να σου δώσω πληροφορίες να τονε βρεις, θα σε δώσω και το ονοματάκι μου να με πάτε στα δικαστήρια. Εννοείται πως έπρεπε να κάτσω να με βιάσουν γιατί ξερώ γω απαγορεύεται και είναι "εκτός ορίων" να σηκώνουμε χέρι ή πόδι σε άντρα, έτσι ;