τελος το επεισόδιο Κυριε, οι στοχευμένες μας συμβουλές επιασαν τοπο, την βοηθήσαμε και πάλι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:12![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας πήρε ο ύπνος. Μπορείτε να μην κάνετε κατάληψη στο νήμα της Κασπ; Παρακαλώ μην το γεμίσετε με σαχλαμάρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
8αριjason0 έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:14 Θα με βοηθήσει αν στειλει καποιες φωτος της η Casp
Άλλες απαιτήσεις μπορεί να έχει ένα 5αρι, άλλες το 7αρι, άλλες το 9αρι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Fata_Morgana έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:08Αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα παρεμπιπτόντωςΑσέβαστος έγραψε: 21 Δεκ 2024, 10:43εννοειται.Fata_Morgana έγραψε: 21 Δεκ 2024, 10:22
Πραγματικά το λέω θα γέλαγε. Δε θα νευρίαζε καν, θα με δούλευε.
γω θα εκανα και σχολια, τυπου πως σκοπευεις να μου το απαγορευσεις; θα με δεσεις με χειροπεδες στο κρεββατι να μην μπορω να παω;![]()
Αχ είσαι και βιτσιόζα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οχι δεν θα τον εκοβε απο μονος του.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Και ναι τον ρωτησα αυτο που εγραψε ο Γαληνος. Με 2 μηνες σχεση τον εκοψε τον «κολλητο» που πηγε με την πρωην του για 6 μηνες. Εμεις ειμαστε μαζι 25+ μηνες, μενουμε μαζι, ο «κολλητος» του μας ζηλευει κ δεν με σεβεται κ συνεχιζει να τον βλεπει;
Ξερεις τι μου ειπε;
Οτι τοτε ειχε φιλους, τωρα οχι, εχει μαξ 2 φιλους κ τον εναν τον βαριεται, κ οτι τον κολλητο δεν τον θεωρει πια κολλητο του κ θελει να τον βλεπει μονο για το χομπυ του κ για να μην μενει μονος.
Συμπερασμα: για να μην νιωθει αυτος μονος, πρεπει να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο που δεν σεβεται την συντροφο του, ενω ξερει οτι γινομαι χαλια.
Αν με λετε εμενα εγωιστρια, συγγνωμη αλλα αυτο που περιγραφω πιο πανω ειναι ο ορισμος του εγωισμου. Του το ειπα κ δεν τον ενοιαξε, οποτε εγω πρεπει να ανεχτω αυτο το πραγμα για να μην νιωθει «μονος» και για να περναει καλα μαζι του παιζοντας καρτες.
Δικαιο και νορμαλ, σωστα; Σωστα. Οκ, καταλαβα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ο σωστος ο ανδρας.jason0 έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:14 Θα με βοηθήσει αν στειλει καποιες φωτος της η Casp
Άλλες απαιτήσεις μπορεί να έχει ένα 5αρι, άλλες το 7αρι, άλλες το 9αρι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
θα βοηθούσα ευχαρίστως αλλά τελευταία φορά που έβρισα κάποιον που το ζητούσε μανιωδώς έφαγα 3 μήνες μπαν.λέω να το φυλάξω για κανά καλό κομμάτι
- Fata_Morgana
Μα για αυτό σου είπα θα τον έκοβε από μόνος του αργά ή γρηγορα. Έχει ξενερώσει και ο ίδιος μαζί του και κάνουν παρέα για το χόμπι..Casp έγραψε: 21 Δεκ 2024, 16:52Οχι δεν θα τον εκοβε απο μονος του.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Και ναι τον ρωτησα αυτο που εγραψε ο Γαληνος. Με 2 μηνες σχεση τον εκοψε τον «κολλητο» που πηγε με την πρωην του για 6 μηνες. Εμεις ειμαστε μαζι 25+ μηνες, μενουμε μαζι, ο «κολλητος» του μας ζηλευει κ δεν με σεβεται κ συνεχιζει να τον βλεπει;
Ξερεις τι μου ειπε;
Οτι τοτε ειχε φιλους, τωρα οχι, εχει μαξ 2 φιλους κ τον εναν τον βαριεται, κ οτι τον κολλητο δεν τον θεωρει πια κολλητο του κ θελει να τον βλεπει μονο για το χομπυ του κ για να μην μενει μονος.
Συμπερασμα: για να μην νιωθει αυτος μονος, πρεπει να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο που δεν σεβεται την συντροφο του, ενω ξερει οτι γινομαι χαλια.
Αν με λετε εμενα εγωιστρια, συγγνωμη αλλα αυτο που περιγραφω πιο πανω ειναι ο ορισμος του εγωισμου. Του το ειπα κ δεν τον ενοιαξε, οποτε εγω πρεπει να ανεχτω αυτο το πραγμα για να μην νιωθει «μονος» και για να περναει καλα μαζι του παιζοντας καρτες.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις όταν σου είπε αυτά στα μηνύματα ο κολλητός του θα ήταν να του πεις, άντε γαμησου, δικός μου είναι ο γλυκούλης. Και θα άφηνες εκείνον να ζητήσει το λόγο από τον γλυκούλη.
nowhere έγραψε: 21 Δεκ 2024, 17:28 θα βοηθούσα ευχαρίστως αλλά τελευταία φορά που έβρισα κάποιον που το ζητούσε μανιωδώς έφαγα 3 μήνες μπαν.λέω να το φυλάξω για κανά καλό κομμάτι
welcome back...
μου λείψατε κι εσύ κι ο κάποιος
Γενικώς, η οποιαδήποτε σχέση αποτελείται από ανθρώπους που δεν έχουν πριν και μετά τη σχέση φίλους, είναι προβληματική.Casp έγραψε: 21 Δεκ 2024, 16:52Οχι δεν θα τον εκοβε απο μονος του.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Ξερεις τι μου ειπε;
Η οποιαδήποτε σχέση αποτελείται από ανθρώπους που νοιώθουν προδομένοι επειδή ο/η σύντροφος δεν νοιώθουν απόλυτα καλυμμένοι σε όλα τα επίπεδα και όλο το 24ωρο μαζί τους, είναι επίσης προβληματικοί.
Οπότε Casp, δεν είσαι εγωίστρια, έχεις απλώς το σκεπτικό μιας αφελούς 15χρονης, που παραμυθιάζεται με παπακαλιάτικες τουριστικού τύπου ερωτικές απεικονίσεις.
Στην πραγματική ζωή, ακόμη και τα πιο αρμονικά ζευγάρια βαριούνται αφόρητα ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές και θα γούσταραν να κάνουν κάτι άλλο. Ειδικώς όταν μοιράζονται τον ίδιο χώρο. Ακριβώς γι ´αυτό χρειάζονται οι φίλοι. Γιατί μαζί τους νοιώθουν πιο χαλαροί σε καλές και κακές τους στιγμές, χωρίς να δίνουν λογαριασμο.
Το τι αντιλαμβάνεται ως "φίλους" ο καθένας, είναι άλλο θέμα.
Από τοξικούς "φίλους" αλλά και "συντρόφους", άλλο τίποτα. Δεν έχουν την παραμικρή διαφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ok, καποιοι ακομη δεν με πιασετε και ευτυχως δεν εισασταν ποτε στη θεση να ερχεστε δευτεροι, να σας προσβαλλουν και να ζηλευουν.
Δεν εχω προβλημα να κανει παρεα με οοοοποιο αλλο ατομο θελει (και με οποιους αλλους κανει δεν εχω προβλημα), να εχει χομπυ, να κανει γενικα οτι γουσταρει. Του το ειπα κ η ιδια. Θες να παιζεις καρτες; Προτιμω να βρεις αλλους φιλους που να παιζουν ή ακομα κ να πηγαινεις σε card shop, απο το να νιωθω χαλια κ να κανεις παρεα με εναν μαλακα. Μενει κ με κοιταει κ δεν μιλαει. Εσεις προφανως θα εισασταν ενταξει να ειχατε αυτη την κατασταση κ προϊστορια με τον «κολλητο» του συντροφου που ζειτε μαζι του. Δυστυχως ομως εγω ακομα προσπαθω να βρω τροπο να το διαχειριστω για να μην με πληγωνει τοσο.
Δεν εχω προβλημα να κανει παρεα με οοοοποιο αλλο ατομο θελει (και με οποιους αλλους κανει δεν εχω προβλημα), να εχει χομπυ, να κανει γενικα οτι γουσταρει. Του το ειπα κ η ιδια. Θες να παιζεις καρτες; Προτιμω να βρεις αλλους φιλους που να παιζουν ή ακομα κ να πηγαινεις σε card shop, απο το να νιωθω χαλια κ να κανεις παρεα με εναν μαλακα. Μενει κ με κοιταει κ δεν μιλαει. Εσεις προφανως θα εισασταν ενταξει να ειχατε αυτη την κατασταση κ προϊστορια με τον «κολλητο» του συντροφου που ζειτε μαζι του. Δυστυχως ομως εγω ακομα προσπαθω να βρω τροπο να το διαχειριστω για να μην με πληγωνει τοσο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Βρίσε εμένα ρε μαλάκα ,να σε βρίσω κι εγώ και να μπαναριστούμε αμφότεροι. Win win σε λέω,να γλιτώσουμε κιόλας απ' την κλαψομουνιά.nowhere έγραψε: 21 Δεκ 2024, 17:28 θα βοηθούσα ευχαρίστως αλλά τελευταία φορά που έβρισα κάποιον που το ζητούσε μανιωδώς έφαγα 3 μήνες μπαν.λέω να το φυλάξω για κανά καλό κομμάτι
- Οργισμένος
Δλδ ειχαν σεξουαλικες σχεσεις μαζι, ο δικος σου με τον κολλητο του...Casp έγραψε: 21 Δεκ 2024, 23:06 Ok, καποιοι ακομη δεν με πιασετε και ευτυχως δεν εισασταν ποτε στη θεση να ερχεστε δευτεροι, να σας προσβαλλουν και να ζηλευουν.
Θα σου προτεινα να ψεξεις για ιατρικη βοηθεια...
Αλλα θα δωσω 7/10 στα γραπτα σου, το μεγαλυτερο που εω δωσει εδω μεσα. Ευγε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Γενναιοδωρος σημερα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 3 Απαντήσεις