+1 εντυπώνεται η δυναμική κηδεμόνα - κηδεμονευομενου και δεν μαθαινουν να συναναστρέφονται σαν ισοτιμα μελη της σχεσης. ακριβως επειδη δεν εχει καποιος ιντερναλ λοκους οφ κοντρολ (εσωτερικη αισθηση επαρκειας) την αποζητα στον αλλο και προσπαθει να τον "σώσει" ώστε να τον / την έχει υπόχρεο και έτσι να ειναι πιο ασφαλης οτι ο αλλος τον αγαπαει. ακομα και αυτο το να λειτουργουν σαν ηγεμονες προερχεται απο αισθηση ανασφαλειας - οτι πρεπει να δωσεις/κανεις κατι στον αλλο πάνω και περα απο το να μοιράζεσαι τον εαυτο σου μαζι του γιατι ο εαυτος σου ειναι εξ ορισμου (στα ματια σου) ανεπαρκηςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 11:26 Συμφωνώ.
Αναφορικά δε με το στοιχείο που αναφέρεις, νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν υποστεί κηδεμονία και είναι επιρρεπείς/ευαίσθητοι στην άποψη του οποιουδήποτε, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λειτουργούν σε κάποιες φάσεις ως κηδεμόνες/ηγεμόνες. Κι αυτό το πότε βούδας, πότε κούδας δημιουργεί τη σύγχυση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έτσι καλά τα έλεγε και μια ψυχολόγος στο σεμινάριο επιμόρφωσης μεσημεριάτικα ,αλλά νύσταζα και δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω.Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:31+1 εντυπώνεται η δυναμική κηδεμόνα - κηδεμονευομενου και δεν μαθαινουν να συναναστρέφονται σαν ισοτιμα μελη της σχεσης. ακριβως επειδη δεν εχει καποιος ιντερναλ λοκους οφ κοντρολ (εσωτερικη αισθηση επαρκειας) την αποζητα στον αλλο και προσπαθει να τον "σώσει" ώστε να τον / την έχει υπόχρεο και έτσι να ειναι πιο ασφαλης οτι ο αλλος τον αγαπαει. ακομα και αυτο το να λειτουργουν σαν ηγεμονες προερχεται απο αισθηση ανασφαλειας - οτι πρεπει να δωσεις/κανεις κατι στον αλλο πάνω και περα απο το να μοιράζεσαι τον εαυτο σου μαζι του γιατι ο εαυτος σου ειναι εξ ορισμου (στα ματια σου) ανεπαρκηςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 11:26 Συμφωνώ.
Αναφορικά δε με το στοιχείο που αναφέρεις, νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν υποστεί κηδεμονία και είναι επιρρεπείς/ευαίσθητοι στην άποψη του οποιουδήποτε, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λειτουργούν σε κάποιες φάσεις ως κηδεμόνες/ηγεμόνες. Κι αυτό το πότε βούδας, πότε κούδας δημιουργεί τη σύγχυση.
Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη επιμόρφωση αφορούσε στο πρότζεκτ αντιαυταρχικής διαχείρισης της μαθητικής παραβατικότητας και προβληματικών συμπεριφορών γενικότερα από ευάλωτες περιπτώσεις;Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:36Έτσι καλά τα έλεγε και μια ψυχολόγος στο σεμινάριο επιμόρφωσης μεσημεριάτικα ,αλλά νύσταζα και δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω.Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:31+1 εντυπώνεται η δυναμική κηδεμόνα - κηδεμονευομενου και δεν μαθαινουν να συναναστρέφονται σαν ισοτιμα μελη της σχεσης. ακριβως επειδη δεν εχει καποιος ιντερναλ λοκους οφ κοντρολ (εσωτερικη αισθηση επαρκειας) την αποζητα στον αλλο και προσπαθει να τον "σώσει" ώστε να τον / την έχει υπόχρεο και έτσι να ειναι πιο ασφαλης οτι ο αλλος τον αγαπαει. ακομα και αυτο το να λειτουργουν σαν ηγεμονες προερχεται απο αισθηση ανασφαλειας - οτι πρεπει να δωσεις/κανεις κατι στον αλλο πάνω και περα απο το να μοιράζεσαι τον εαυτο σου μαζι του γιατι ο εαυτος σου ειναι εξ ορισμου (στα ματια σου) ανεπαρκηςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 11:26 Συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάπως έτσι ,αλλά ήταν 3 το μεσημέρι και ομολογώ ότι σε κάποια φάση κοιμήθηκα μ' ανοιχτά τα μάτια ( sleep mode) σαν τους μαθητές.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:50Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη επιμόρφωση αφορούσε στο πρότζεκτ αντιαυταρχικής διαχείρισης της μαθητικής παραβατικότητας και προβληματικών συμπεριφορών γενικότερα από ευάλωτες περιπτώσεις;Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:36Έτσι καλά τα έλεγε και μια ψυχολόγος στο σεμινάριο επιμόρφωσης μεσημεριάτικα ,αλλά νύσταζα και δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω.Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 16:31
+1 εντυπώνεται η δυναμική κηδεμόνα - κηδεμονευομενου και δεν μαθαινουν να συναναστρέφονται σαν ισοτιμα μελη της σχεσης. ακριβως επειδη δεν εχει καποιος ιντερναλ λοκους οφ κοντρολ (εσωτερικη αισθηση επαρκειας) την αποζητα στον αλλο και προσπαθει να τον "σώσει" ώστε να τον / την έχει υπόχρεο και έτσι να ειναι πιο ασφαλης οτι ο αλλος τον αγαπαει. ακομα και αυτο το να λειτουργουν σαν ηγεμονες προερχεται απο αισθηση ανασφαλειας - οτι πρεπει να δωσεις/κανεις κατι στον αλλο πάνω και περα απο το να μοιράζεσαι τον εαυτο σου μαζι του γιατι ο εαυτος σου ειναι εξ ορισμου (στα ματια σου) ανεπαρκης
![]()
Ένιωσα ,ως ενσυναίσθηση, μαζί τους.
- Fata_Morgana
Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Ρητορική φεμινιστική, αλλά στην πσυχη πατροπαράδοτη.-"ο άντρας είναι το κεφάλι, η γυναίκα ο λαιμός "
"Ο δικός μου είναι πολύ άντρας αλλά εγώ κολπαδορα και καταφερτζου" κλπ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Fata_Morgana
Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Ρητορική φεμινιστική, αλλά στην πσυχη πατροπαράδοτη.-"ο άντρας είναι το κεφάλι, η γυναίκα ο λαιμός "
Η ναδάη είναι ένας ζωντανός Φάρος της Ισχυρής Πατριαρχίας αλλά πάλι τα ίδια λέμε, τπτ καινούργιο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γι ´αυτό σε πάω βρε ζουζούνα.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:47Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Προτείνω μικρή παρέμβαση στο νικ.
Fatsa Morgana.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν θυμάσαι πως τους πετσόκοψε; Τους εβαλε να τσακωθουν το πασχα, εκεινη και καλα δεν ηθελε να γινει τόσο μεγάλο θεμα, κριμα, εκανε και εδώ νημα για ξεκάρφωμα. Αλλο επίπεδο η Ναιδα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30 "Ο δικός μου είναι πολύ άντρας αλλά εγώ κολπαδορα και καταφερτζου" κλπ
- Fata_Morgana
Ρε σοβαρά το λέωΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:54Γι ´αυτό σε πάω βρε ζουζούνα.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:47Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30
Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.
"Ο δικός μου είναι πολύ άντρας αλλά εγώ κολπαδορα και καταφερτζου" κλπ![]()
Fatsa Morgana.
Όχι εγώ ήμουν ειλικρινής ρε φιλαράκι. Είπα δεν τον χωνεύω και χάρηκα που έγινε όλο αυτό, δε του το έδειχνα ότι χάρηκα εννοείται κρατούσα ισορροπίες, αλλά η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και του το είπα μετέπειτα και σκοτωθήκαμε ότι δεν τον στηρίζω. Τρέχα γύρευε το μυαλό του σε τι σύγχυση βρίσκεται.enaon έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:58δεν θυμάσαι πως τους πετσόκοψε; Τους εβαλε να τσακωθουν το πασχα, εκεινη και καλα δεν ηθελε να γινει τόσο μεγάλο θεμα, κριμα, εκανε και εδώ νημα για ξεκάρφωμα. Αλλο επίπεδο η Ναιδα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30 "Ο δικός μου είναι πολύ άντρας αλλά εγώ κολπαδορα και καταφερτζου" κλπ
αν κατάλαβα καλά, μετά από την σχέση του κολλητού με την πρώην του (που δεν είχε τπτα σοβαρο - 2 μήνες σχέση), έκαναν 6 μήνες να μιλήσουν, οι κολλητοί -
αν ισχύει, εμένα αυτό θα με εκνεύριζε περισσότερο, δλδή έκανε 6 μήνες να τον δει για μια τυχαία και γτι τα έφτιαξε με την πρωήν του
ενώ με τόσους τσακωμούς με την γυναίκα του - εξαιτίας του - κρατάει μούτρα στον κολλητό καμιά εβδομάδα και αν;;
άτιμη η ανθρώπινη ψυχολογία και οι εγωισμοί μας όπως και το τι θεωρούμε δεδομένο ή και το πως δεν ξέρουμε να βάζουμε όρια
υγ. αν κατάλαβα καλά..
αν ισχύει, εμένα αυτό θα με εκνεύριζε περισσότερο, δλδή έκανε 6 μήνες να τον δει για μια τυχαία και γτι τα έφτιαξε με την πρωήν του
ενώ με τόσους τσακωμούς με την γυναίκα του - εξαιτίας του - κρατάει μούτρα στον κολλητό καμιά εβδομάδα και αν;;
άτιμη η ανθρώπινη ψυχολογία και οι εγωισμοί μας όπως και το τι θεωρούμε δεδομένο ή και το πως δεν ξέρουμε να βάζουμε όρια
υγ. αν κατάλαβα καλά..
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Κι εγώ σοβαρά το λέω.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:39Ρε σοβαρά το λέωΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:54Γι ´αυτό σε πάω βρε ζουζούνα.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:47
Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.![]()
Fatsa Morgana.![]()
Σαν κομπολόι τους παίζεις τους ...πατριάρχες του πχώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπα. Θες να είναι ο άλλος ο "σκληρός άντρας" για να προσπαθείς εσύ ακόμα κι ανεπιτυχώς. Είστε στους ρόλους σας.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:47Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 18:30Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56 Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Για αυτό και η δική σου σειρά πατώνει στην τηλεθέαση.
Η Κασπ παρότι είναι προβλέψιμη κι αυτή πχια, έχει μια αυθεντικότητα. Παρακολουθουμε με κομμένη την ανάσα όλη την εξέλιξη της ιστορίας της, από τον παιδικό έρωτα , στη συγκατοίκηση, τα πρακτικά προβλήματα, τη ρουτίνα και τη μιζέρια που έχουν οι ζωές όλων μας, με συμπλέγματα και κολλήματα και αμαρτίες των γονέων μας που μας ακολουθουν, αλλά σε μια ακατέργαστη μορφή , χωρίς δικαιολογίες και σχήματα ενηλίκων, όπως θα βλέπαμε ένα παιδί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Οργισμένος
ξεχνας οτι το κανει ανωνυμα. Αυτο δεν ειναι ξεγυμνωμα.Zundapp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:50 ξεγυμνωνεις ολη σου την προσωπικη ζωη σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ
και πραγματικα πιστευω οτι παιζει το κλασικο αυτολυπηση/ναρκισισμος (κι ομως υπαρχει)
δε μπαινω καν στην διαδικασια να σχολιασω σοβαρα το θεμα που εχεις με τον τυπο που ειναι εθισμενος στις ''καρτες'' (μλκ WTF)
εχεις πολυ σοβαρο προβλημα και καλο θα ηταν να παψεις να επιδιωκεις να στο κανιβαλιζουν δημοσια
το οτι εχεις διαλεξει να βρεις ''βοηθεια'' απο τον καθε παπαρα στο ιντερνετ κι οχι απο ιατρο λεει πολλα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 3 Απαντήσεις