Οι κληρικοί είναι 12, αλλά στην ουσία και οι άλλοι 6 εγκρίνονται απο τον Αγιατολλάχ, απλά έμεσα. Αυτούς τους 6 τους εκλέγει η βουλή, αλλά εαν δεν σε θέλει ο Αγιατολλάχ στην βουλή δεν μπαίνεις βουλή. Οι 6 της βουλής θελούν να τα έχουν καλά με τον Χαμενεΐ για να μην βάλει βέτο σε αυτούς που τους διόρισαν. Στην ουσία έχεις εναν (φαυλο) κυκλο όπου παίζεις μαλακία στον δεξιά σου.foscilis έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:30Δεν είναι ελεύθερες εκλογές: οι υποψήφιοι εγκρίνονται από το Συμβούλιο των Κηδεμόνων (δλδ τους έξι ανώτατους κληρικούς) το οποίο είναι ακλόνητο και δίνει λόγο μόνο στον Αγιατολλάχ ο οποίος είναι ισόβιος.nyxtovios έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:28 Ναι Οκ δεν είπα ότι είναι το ιδανικό μέρος
Χούντα δεν είναι είπα.
Κάνουν εκλογές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
- Frappezitis
Έλεγα κι εγω απο ποιον πήρε μαθήματα ο Κορεάτης Πρόεδρος ....αλλά μάλλον δεν τα πήρε καλά και το χθεσινό πραξικόπημα κόλλησε στον δρόμο !
Πάντως οι ΗΠΑ (ναι οι ΗΠΑ που δεν υπαρχει δικταορια που να μην εχουν βαλει το χερακι τους) δεν είχαν λέει ενημερωθεί απο τα πριν για τα χθεσινά ......Μάλιστα ......σας πιστέψαμε !

Πάντως οι ΗΠΑ (ναι οι ΗΠΑ που δεν υπαρχει δικταορια που να μην εχουν βαλει το χερακι τους) δεν είχαν λέει ενημερωθεί απο τα πριν για τα χθεσινά ......Μάλιστα ......σας πιστέψαμε !

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πως είχε φέρει την ειρηνη? Ποιον πολεμο σταμάτησε?Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2024, 19:48Ο Τραμπ (ο Τραμπ!) είχε φέρει ειρήνη στον πλανήτη την προηγούμενη φορά που κυβέρνησε. Αν τώρα ποιάνεσαι απο τον βαντόνο που χρεώνει στον Τραμπ...αυτά που κάνει ο Μπάιντεν, κάπου τα βλέπεις λάθος τα πράγματα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 18:50Πιστεύουν στα σοβαρά πως ο Τραμπ(ποιος ο Τραμπ!) μπορεί να σταματήσει τους πολέμουςvantono έγραψε: 03 Δεκ 2024, 17:10
Ο Τραμπ θα σταματούσε όλους τους πολέμους και με το που βγήκε φυτρώνουν καινούριοι![]()
Όπως πάμε, θα δούμε και κανένα Βέλγιο vs Ολλανδία.![]()
- Golden Age
Κατεύνασε τα πνεύματα στην κορεατική χερσόνησο. Απέτρεψε ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Έκανε πολλά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:19Πως είχε φέρει την ειρηνη? Ποιον πολεμο σταμάτησε?Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2024, 19:48Ο Τραμπ (ο Τραμπ!) είχε φέρει ειρήνη στον πλανήτη την προηγούμενη φορά που κυβέρνησε. Αν τώρα ποιάνεσαι απο τον βαντόνο που χρεώνει στον Τραμπ...αυτά που κάνει ο Μπάιντεν, κάπου τα βλέπεις λάθος τα πράγματα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 18:50
Πιστεύουν στα σοβαρά πως ο Τραμπ(ποιος ο Τραμπ!) μπορεί να σταματήσει τους πολέμους![]()
- Golden Age
Ο Ζελένσκι φταίει και για το πραξικόπημα στην Νότια ΚορέαFrappezitis έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:08 Έλεγα κι εγω απο ποιον πήρε μαθήματα ο Κορεάτης Πρόεδρος ....αλλά μάλλον δεν τα πήρε καλά και το χθεσινό πραξικόπημα κόλλησε στον δρόμο !
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
καλος τωρα ο Ζελε?Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:15Ο Ζελένσκι φταίει και για το πραξικόπημα στην Νότια ΚορέαFrappezitis έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:08 Έλεγα κι εγω απο ποιον πήρε μαθήματα ο Κορεάτης Πρόεδρος ....αλλά μάλλον δεν τα πήρε καλά και το χθεσινό πραξικόπημα κόλλησε στον δρόμο !
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Φουλ δαιμονοποιημένος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:16καλος τωρα ο Ζελε?Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:15Ο Ζελένσκι φταίει και για το πραξικόπημα στην Νότια ΚορέαFrappezitis έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:08 Έλεγα κι εγω απο ποιον πήρε μαθήματα ο Κορεάτης Πρόεδρος ....αλλά μάλλον δεν τα πήρε καλά και το χθεσινό πραξικόπημα κόλλησε στον δρόμο !
![]()
![]()
Ε ρε βουρδουλα που θελουν ορισμένοι. Το Ιράν είναι δημοκρατία... 
Για εμένα πάντως είναι πιο σημαντικό το κομμάτι της κρατικής βίας, δηλαδή όταν έχεις 18.000 εξαφανισμένους και 400 εκτελεσμένους στη μέση του δρόμου από διαδηλώσεις που ξεκίνησαν επειδή οι μπάτσοι σκότωσαν στο ξύλο μια που κυκλοφορούσε ξεσκέπαστη, τι πάει να πει "δεν είναι χούντα".GoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:38 Οι κληρικοί είναι 12, αλλά στην ουσία και οι άλλοι 6 εγκρίνονται απο τον Αγιατολλάχ, απλά έμεσα. Αυτούς τους 6 τους εκλέγει η βουλή, αλλά εαν δεν σε θέλει ο Αγιατολλάχ στην βουλή δεν μπαίνεις βουλή. Οι 6 της βουλής θελούν να τα έχουν καλά με τον Χαμενεΐ για να μην βάλει βέτο σε αυτούς που τους διόρισαν. Στην ουσία έχεις εναν (φαυλο) κυκλο όπου παίζεις μαλακία στον δεξιά σου.
Ο ορισμός της Δημοκρατίας είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχει δικός μου και δικός σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:17Η λέξη σαρκοφάγο ορίζεται από τη βιολογία. Η λέξη δημοκρατία ορίζεται από την κοινωνιολογία, η οποία δεν έχει την ίδια αντικειμενικότητα. Υπάρχουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους συστήματα στην ιστορία που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκρατίες. Γιατί εγώ να αποδεχθώ τον δικό σου ορισμό και όχι εσύ τον δικό μου; Εγώ τουλάχιστον αφήνω ένα περιθώριο να κάνω λάθος, εσύ είσαι βέβαιος ότι όποιος δεν συμφωνεί κατά βάθος συμφωνεί αλλά σε δουλεύει.sharp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:12Πλην όμως δεν υπάρχουν τέτοιες διαβαθμίσεις, υπάρχει πόσο σαρκοφάγο είναι. Γι΄αυτό λέω ότι αυτά τα έκαναν οι σουρεαλιστές πολύ πιο πετυχημένα (ή οι ντανταϊστές πρωτύτερα). Διάβασε τίποτε δικό τους, θα σου αρέσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:10
Μόνο που βέβαια άλλο πράγμα το "είναι θέμα ορισμού", άλλο πράγμα το "είναι θέμα οπτικής".
Αν ο κροκόδειλος βαθμολογηθεί με βάση το πόσο κροκόδειλος είναι, θα είναι τέλειος.
Αν βαθμολογηθεί με βάση το πόσο γαλοπούλα είναι, θα έχει σοβαρές ελλείψεις. Απλό δεν είναι; Δεν συμφωνούμε όλοι σε αυτό;
Ακόμη και στην σημερινή Ελληνική Δημοκρατία έχει ο λαός την επιλογή να ρίξει έναν άρχοντα μέσω των εκλογών. Στην Β. Κορέα δεν την έχει. Εξ ορισμού λοιπόν η Ελλάδα έχει Δημοκρατία, η Β. Κορέα δεν έχει.
Τώρα αν αρχίσουμε τα ναι, αλλά στην πράξη δεν έχουν επιλογή ούτε στην Ελλάδα, επειδή είναι πρόβατα, επειδή οι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι, άρα δεν είναι Δημοκρατία, τότε είναι το ίδιο όπως με το μπλε και κόκκινο αυτοκίνητο, δηλ. όπως έγραψες θέμα οπτικής γωνίας. Οι εκλογές υπάρχουν, αν ο λαός δεν τις χρησιμοποιεί όπως πρέπει ή είναι απογοητευμένος και δεν ασχολείται, αυτό είναι πρόβλημα δικό του και όχι της Δημοκρατίας.
Από 'κει και πέρα μπορούμε να (αμπελο)φιλοσοφούμε και να λέμε, μήπως ρε συ υπάρχει και καμμιά καλύτερη Δημοκρατία, ας μην είμαστε απόλυτοι, ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή. Δεν είναι κακό, αλλά μέχρι να την κατονομάσεις, να την εφαρμόσεις και να πείσεις ότι λειτουργεί, η φράση του Τσώρτσιλ παραμένει η πιο σωστή που λέει ότι "η Δημοκρατία ίσως δεν είναι το τέλειο πολίτευμα, αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε".
62% είπαν όχι και το έκαναν ναι. Φαντάσου τι κάνουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους.sharp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:25Ο ορισμός της Δημοκρατίας είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχει δικός μου και δικός σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:17Η λέξη σαρκοφάγο ορίζεται από τη βιολογία. Η λέξη δημοκρατία ορίζεται από την κοινωνιολογία, η οποία δεν έχει την ίδια αντικειμενικότητα. Υπάρχουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους συστήματα στην ιστορία που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκρατίες. Γιατί εγώ να αποδεχθώ τον δικό σου ορισμό και όχι εσύ τον δικό μου; Εγώ τουλάχιστον αφήνω ένα περιθώριο να κάνω λάθος, εσύ είσαι βέβαιος ότι όποιος δεν συμφωνεί κατά βάθος συμφωνεί αλλά σε δουλεύει.sharp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:12
Πλην όμως δεν υπάρχουν τέτοιες διαβαθμίσεις, υπάρχει πόσο σαρκοφάγο είναι. Γι΄αυτό λέω ότι αυτά τα έκαναν οι σουρεαλιστές πολύ πιο πετυχημένα (ή οι ντανταϊστές πρωτύτερα). Διάβασε τίποτε δικό τους, θα σου αρέσει.
Ακόμη και στην σημερινή Ελληνική Δημοκρατία έχει ο λαός την επιλογή να ρίξει έναν άρχοντα μέσω των εκλογών. Στην Β. Κορέα δεν την έχει. Εξ ορισμού λοιπόν η Ελλάδα έχει Δημοκρατία, η Β. Κορέα δεν έχει.
Τώρα αν αρχίσουμε τα ναι, αλλά στην πράξη δεν έχουν επιλογή ούτε στην Ελλάδα, επειδή είναι πρόβατα, επειδή οι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι, άρα δεν είναι Δημοκρατία, τότε είναι το ίδιο όπως με το μπλε και κόκκινο αυτοκίνητο, δηλ. όπως έγραψες θέμα οπτικής γωνίας. Οι εκλογές υπάρχουν, αν ο λαός δεν τις χρησιμοποιεί όπως πρέπει ή είναι απογοητευμένος και δεν ασχολείται, αυτό είναι πρόβλημα δικό του και όχι της Δημοκρατίας.
Από 'κει και πέρα μπορούμε να (αμπελο)φιλοσοφούμε και να λέμε, μήπως ρε συ υπάρχει και καμμιά καλύτερη Δημοκρατία, ας μην είμαστε απόλυτοι, ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή. Δεν είναι κακό, αλλά μέχρι να την κατονομάσεις, να την εφαρμόσεις και να πείσεις ότι λειτουργεί, η φράση του Τσώρτσιλ παραμένει η πιο σωστή που λέει ότι "η Δημοκρατία ίσως δεν είναι το τέλειο πολίτευμα, αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε".
- Frappezitis
Καλά, αυτό που έγινε στη Ν. Κορέα δεν έχει προηγούμενο. Κοιμήθηκαν με ανοιχτά παράθυρα και ξύπνησαν με κλειστά!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ο άλλος έκανε μυστική διπλωματία και παρέδωσε όνομα
Ο άλλος στα μουλωχτά παραδίδει οπλισμό και παρασύρεται σε συνομιλίες με πειρατές .
Υπάρχει καλύτερη δημοκρατία αλλά μεχρι να έρθει βολευτείτε με τη δικτατορία των ολίγων .
Ο άλλος στα μουλωχτά παραδίδει οπλισμό και παρασύρεται σε συνομιλίες με πειρατές .
Υπάρχει καλύτερη δημοκρατία αλλά μεχρι να έρθει βολευτείτε με τη δικτατορία των ολίγων .
- Ληστοσυμμορίτης
υπάρχει ένα ενδιαφέρον έργο πάνω σε αυτό, η πραγματική απολογία του σωκράτη του βάρναλη από την περίοδο του μεσοπολέμουxlsms έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:56 Ο άλλος έκανε μυστική διπλωματία και παρέδωσε όνομα
Ο άλλος στα μουλοχτα παραδίδει οπλισμό και παρασύρεται σε συνομιλίες με πειρατές .
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Dwarven Blacksmith
Ε οκ. Απλά τυχαίνει τότε να είναι ο δικός μου.sharp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:25Ο ορισμός της Δημοκρατίας είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχει δικός μου και δικός σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:17Η λέξη σαρκοφάγο ορίζεται από τη βιολογία. Η λέξη δημοκρατία ορίζεται από την κοινωνιολογία, η οποία δεν έχει την ίδια αντικειμενικότητα. Υπάρχουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους συστήματα στην ιστορία που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκρατίες. Γιατί εγώ να αποδεχθώ τον δικό σου ορισμό και όχι εσύ τον δικό μου; Εγώ τουλάχιστον αφήνω ένα περιθώριο να κάνω λάθος, εσύ είσαι βέβαιος ότι όποιος δεν συμφωνεί κατά βάθος συμφωνεί αλλά σε δουλεύει.sharp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:12
Πλην όμως δεν υπάρχουν τέτοιες διαβαθμίσεις, υπάρχει πόσο σαρκοφάγο είναι. Γι΄αυτό λέω ότι αυτά τα έκαναν οι σουρεαλιστές πολύ πιο πετυχημένα (ή οι ντανταϊστές πρωτύτερα). Διάβασε τίποτε δικό τους, θα σου αρέσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 3 Απαντήσεις