!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2020, 13:57
Σέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:00
Beria έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:43

Τι φταίει η Μάγδα Φύσσα για την αθλιότητα του μαλακα;
κοίτα αν με αφορμή την πρόταση Βαρουφάκη την τρώμε απο εδώ και πέρα στη μάπα απο δημοτική σύμβουλο έως τηλεμαιντανό πραγματικά με ενοχλεί η συγκεκριμένη. Δηλαδή αρκετά την είδαμε σε δικαστήρια και τελετές και έλπιζα να μην την ξαναδώ. Τώρα μου την αναβαθμίζει σε πρίξιμο δεκαετίας.
Πρώτον, μια χαρά άνθρωπος είναι και δεύτερον δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.
μου φαίνεται δουλευόμαστε
με την κυρία θα ασχοληθουμε ή με το πως την διαχειρίζονται;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

kameron έγραψε: 17 Ιαν 2020, 00:01
Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:55Κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '90.
Συγκεκριμένα το 1998-1999, με αφορμή τα γεγονότα στη Σερβία και την επέμβαση του ΝΑΤΟ.
Προηγουμένως, 2-3 χρόνια πιο πριν ήταν στο περιβάλλον της Μιμής, παρέα με το Λαζόπουλο.
Καλό κουμάσι η υστερική!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Γιατί διαφωνώ που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ την Σακελλαροπούλου ΚΑΙ σαν πρόεδρο αλλά ΚΑΙ σαν δικαστικό.

α) Ψήφισε σαν συνταγματικά τα άγρια μέτρα του πρώτου μνημονίου.

β) Ψήφισε σαν συνταγματικά τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου καθώς και το PSI που διέλυσε τα ταμεία.

γ) Ψήφισε το πετσόκομα μισθών και συντάξεων.

δ) Δεν εμπόδισε του περιβαλλοντικό έγκλημα στις Σκουριές καθώς απέρριψε την προσφυγή των κατοίκων.

ε) Ψήφισε την αθώωση του Παπακωνσταντίνου ενώ ο υπουργός είχε διαγράψει συγγενείς του από τη Λίστα Λαγκάρντ.

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

= έπηξα και πήζω
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:48

β) Ψήφισε σαν συνταγματικά τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου καθώς και το PSI που διέλυσε τα ταμεία.

δ) Δεν εμπόδισε του περιβαλλοντικό έγκλημα στις Σκουριές καθώς απέρριψε την προσφυγή των κατοίκων.

ε) Ψήφισε την αθώωση του Παπακωνσταντίνου ενώ ο υπουργός είχε διαγράψει συγγενείς του από τη Λίστα Λαγκάρντ.
νόμιζα πως ήταν απλά θέμα quota που προτάθηκε. Δεν ήξερα ότι είχε όντως τεράστια συνεισφορά στο καλό του τόπου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Elchav οταν λεω τη γνωμη μου χωρις κομματικες παρωπιδες δεν πηζω αλλα εχω συμπαντικο οργασμο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Ιαν 2020, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

foscilis έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:51

νόμιζα πως ήταν απλά θέμα quota που προτάθηκε. Δεν ήξερα ότι είχε όντως τεράστια συνεισφορά στο καλό του τόπου.

Στο καλο της γερμανικης αποικιας θες να πεις.

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Namrail έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:57 Θα προσπαθήσω να το εκφράσω κοσμια, αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι εφικτο.

Φαντάζομαι ότι οποιοσδήποτε συντονιστής με στοιχειώδη κοινή λογική θα καταλάβει σε τι αναφέρομαι.

Στο συγκεκριμένο διάλογο με τη Juno ενιωσα μάλλον για πρώτη φορά (κάτι που δεν έχει συμβεί ούτε στους διαλόγους με τον Δημητράκη) ότι δεν υπάρχει κανένα επίπεδο συνεννόησης.

Και δεν υπάρχει επιπεδο συνεννόησης διότι η αντιληπτική ικανότητα της συνδιαλεγομενης ειναι τόσο κακή, που καταλήγει να αφήνει το συνομιλητή αφωνο.

Ογκώδη άγνοια, σε συνδυασμό με κουτοπονηρια, έλλειψη κριτικής σκέψης, παρέα με βαθιά αμορφωσιά, λούμπεν επιχειρήματα μαζί με μια γερή τζούρα μικρομεγαλισμου .

Έχω συναντήσει πολλους ανθρώπους που έχουν βαδίσει διαφορετικά μονοπάτια απο οτι εγω. Στην πραγματική ζωη, όσο και στα φορα.

Παντα κατασκευαζα ένα διαυλο επικοινωνίας, ακόμα και αν επρόκειτο για εξωτικες, σε σύγκριση με τα δικά μου βιωματα, ανθρώπινες υπαρξεις.

Σήμερα ανακάλυψα ένα άτομο που είναι απροσπέλαστο. Κάθε μορφή επικοινωνίας είναι αδύνατη.

Πρόκειται για μια περσόνα τόσο λουμπεν, που ακόμα και η λέξη χάνει το νόημα της και δεν μπορεί να την περιγράψει σωστά.
λέγεται εμμηνόπαυση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
elchav

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:52 Elchav οταν λεω τη γνωμη μου χωρις κομματικες παρωπιδες δεν πηζω αλλα εχω συμπαντικο οργασμο.

.
Εικόνα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τυχεροι εισαστε παντως ρε που αγαπαει τις γατες.

Τι θα γινοσασταν χωρις γατοφιλη προεδρινα;

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά η κ. Πρόεδρος πλησιάζει πάρα πολύ.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

foscilis έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:51
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:48

ούτε εγώ, αλλά έχει και καλύτερο: έμαθα επίσης ότι απέρριψε μια προσφυγή κάτι βαζιβουζούκων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών με συνοπτικές διαδικασίες. Νομίζω τη λάτρεψα ήδη
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:48 Γιατί διαφωνώ που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ την Σακελλαροπούλου ΚΑΙ σαν πρόεδρο αλλά ΚΑΙ σαν δικαστικό.

.
τα ψήφισε το ΣτΕ . Εκτός αν ξέρεις τι ψήφισε η ίδια σε κάθε περίπτωση (και εκτός αν οι αποφάσεις είναι ομόφωνες)
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τα λεει ο ημερησιος τυπος.

Εγω πιχι διαβασα σημερα Δημοκρατια.

Στη σελιδα 4 γραφει η Δημοκρατια τι ψηφισε και τι οχι η Σακελλαροπουλου.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Νομίζω στις αποφάσεις του ΣτΕ φαίνεται ποιοι πλειοψήφισαν και ποιοι μειοψήφισαν και επίσης μπορεί ο καθένας από τους δικαστές που συμμετείχε να γράψει μια γνώμη που αιτιολογεί την απόφασή του (ή να συμφωνήσει με αυτήν που γράφει κάποιος άλλος) και όλα αυτά φαίνονται.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”