Namrail έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:57
Θα προσπαθήσω να το εκφράσω κοσμια, αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι εφικτο.
Φαντάζομαι ότι οποιοσδήποτε συντονιστής με στοιχειώδη κοινή λογική θα καταλάβει σε τι αναφέρομαι.
Στο συγκεκριμένο διάλογο με τη Juno ενιωσα μάλλον για πρώτη φορά (κάτι που δεν έχει συμβεί ούτε στους διαλόγους με τον Δημητράκη) ότι δεν υπάρχει κανένα επίπεδο συνεννόησης.
Και δεν υπάρχει επιπεδο συνεννόησης διότι η αντιληπτική ικανότητα της συνδιαλεγομενης ειναι τόσο κακή, που καταλήγει να αφήνει το συνομιλητή αφωνο.
Ογκώδη άγνοια, σε συνδυασμό με κουτοπονηρια, έλλειψη κριτικής σκέψης, παρέα με βαθιά αμορφωσιά, λούμπεν επιχειρήματα μαζί με μια γερή τζούρα μικρομεγαλισμου .
Έχω συναντήσει πολλους ανθρώπους που έχουν βαδίσει διαφορετικά μονοπάτια απο οτι εγω. Στην πραγματική ζωη, όσο και στα φορα.
Παντα κατασκευαζα ένα διαυλο επικοινωνίας, ακόμα και αν επρόκειτο για εξωτικες, σε σύγκριση με τα δικά μου βιωματα, ανθρώπινες υπαρξεις.
Σήμερα ανακάλυψα ένα άτομο που είναι απροσπέλαστο. Κάθε μορφή επικοινωνίας είναι αδύνατη.
Πρόκειται για μια περσόνα τόσο λουμπεν, που ακόμα και η λέξη χάνει το νόημα της και δεν μπορεί να την περιγράψει σωστά.