!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 22:47
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 22:38
Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 22:29Επιτάχυνση πρωτότυπου και συχνότητα πρωτότυπου: Τις ξέρεις ναι ή όχι;
Δεν το παίζω ηλίθιος Μιλάω με χαζούς. Επιτάχυνση κατασκευής 9,81 m/sec2 Αυτό είναι 1g Η συχνότητα καταστρέφει τα δικά σας τσαντίρια. Στον σχεδιασμό τον δικό μου υπάρχει μηδενική ιδιοπερίοδος γιατί ελέγχο δυναμικά την παραμόρφωση και την μετατόπιση των ορόφων 100% :o ανεξαρτήτως της έντασης, της διάρκειας και το εύρος των συχνοτήτων και τον τύπο του κτιρίου.
Ξανά:

Επιτάχυνση πρωτότυπου και συχνότητα πρωτότυπου: Τις ξέρεις ναι ή όχι;

Άντε να δούμε ποιο άσχετο copy paste θα παρουσιάσεις τώρα.
Επιτάχυνση κατασκευής 9,81 m/sec2
Η συχνότητα καταστρέφει τα δικά σας τσαντίρια. Στον σχεδιασμό τον δικό μου υπάρχει μηδενική ιδιοπερίοδος γιατί ελέγχο δυναμικά την παραμόρφωση και την μετατόπιση των ορόφων 100% :o ανεξαρτήτως της έντασης, της διάρκειας και το εύρος των συχνοτήτων και τον τύπο του κτιρίου΄. Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσεις. Η συχνότητα δεν επηρεάζει τα παλουκωμένα κτήρια σαν τα δικά μου. Δεν υφίσταται πλέον συντονισμός. Οπότε δεν την χρειάζομαι. Δεν χορεύω σαν μπαλαρίνα όπως χορεύουν οι κατασκευές σας. Στα @@κια μου η συχνότητα.
Όλοι οι όροφοι έχουν την ίδια μετατόπιση με αυτή του εδάφους θεμελίωσης με ότι συχνότητα θέλεις και σε ότι ύψος θέλεις, χωρίς ουδεμία διαφορά φάσης μετατόπισης. Η εφεύρεση ελέγχει επαρκώς τις παραμορφώσεις ανεξαρτήτως της διάρκειας και της έντασης του σεισμού. Η βλάβη και η παραμόρφωση είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες αφού με τον έλεγχο των παραμορφώσεων ελέγχεται και η βλάβη.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εγώ θα πάρω την ιδέα και θα κάνω διαφορετική πατέντα πιό εφαρμόσιμη και πιό εμπορική.
Εξωτερικά περιμετρικά στις όψεις υφιστάμενων κτιρίων θα περάσω τένοντες ακγυρωμένους στο έδαφος και στην τελευταία πλάκα.
Θα μπορούν να ενισχυθούν εκατομμύρια υφιστάμενα κτίρια.
Θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί.
Και μην τολμήσει να μου κλέψει κανείς την πατέντα μου. :p6:
Άβαταρ μέλους
Archmage

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage »

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 22:50Η συχνότητα καταστρέφει τα δικά σας τσαντίρια. Στον σχεδιασμό τον δικό μου υπάρχει μηδενική ιδιοπερίοδος γιατί ελέγχο δυναμικά την παραμόρφωση και την μετατόπιση των ορόφων 100% :o ανεξαρτήτως της έντασης, της διάρκειας και το εύρος των συχνοτήτων και τον τύπο του κτιρίου΄. Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσεις. Η συχνότητα δεν επηρεάζει τα παλουκωμένα κτήρια σαν τα δικά μου. Δεν υφίσταται πλέον συντονισμός. Οπότε δεν την χρειάζομαι. Δεν χορεύω σαν μπαλαρίνα όπως χορεύουν οι κατασκευές σας. Στα @@κια μου η συχνότητα. Όλοι οι όροφοι έχουν την ίδια μετατόπιση με αυτή του εδάφους θεμελίωσης με ότι συχνότητα θέλεις και σε ότι ύψος θέλεις, χωρίς ουδεμία διαφορά φάσης μετατόπισης. Η εφεύρεση ελέγχει επαρκώς τις παραμορφώσεις ανεξαρτήτως της διάρκειας και της έντασης του σεισμού. Η βλάβη και η παραμόρφωση είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες αφού με τον έλεγχο των παραμορφώσεων ελέγχεται και η βλάβη.
Θα συνοψίσω ως εξής:

Ακόμα κι όταν σου εξηγούν βηματάκι βηματάκι, η αυταπάτη τελικά αποδεικνύεται ισχυρότερη. Ίσως είναι τα 50 χιλιάρικα που πέταξες, ίσως τα 10+ χρόνια που πέρασαν, ίσως είναι ο τυφλός εγωισμός και τα απωθημένα, ίσως κάτι άλλο.

Στη μοντελοποίηση υπάρχουν πολλά μεγέθη που εμπλέκονται ταυτόχρονα (μήκος, μάζα, χρόνος, ελαστικότητα, πυκνότητα, δύναμη κλπ.) και πρέπει να τα υπολογίσεις. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία γίνεται αυτό, διαστατική ανάλυση τη λένε. Όσο και να χτυπιέσαι, είναι αποδεδειγμένη και ισχύει παντού, ακόμα και στο μπετό στην αυλή σου.

Προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να έχεις πετάξει τόσα λεφτά και προσπάθεια και να μην έχει βρεθεί ένας από όλους αυτούς τους «καθηγητές» που δήθεν συνεργάζεσαι για να σου εξηγήσει τα απολύτως θεμελιώδη. Το πιο πιθανό είναι ότι το έχουν κάνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Πόσες φορές δεν έχεις εμφανίσει δηλώσεις που άλλα νομίζεις ότι λένε και άλλα λένε; Σου έχει δώσει γραπτή βεβαίωση πχ ο «καθηγητής κ. Παναγιώτης Καρύδης» για τη χαζομάρα «όλοι οι όροφοι έχουν την ίδια μετατόπιση με αυτή του εδάφους θεμελίωσης με ότι συχνότητα θέλεις και σε ότι ύψος θέλεις, χωρίς ουδεμία διαφορά φάσης μετατόπισης»; Όχι φυσικά, γιατί σε αντίθεση με εσένα αυτός δε θέλει να γίνει κλόουν.

Επίσης πιθανό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας Καρύδης και καμία εταιρία, απλά κάποτε είχες μιλήσει με κάποιους και το βάφτισες στο μυαλό σου «συνεργασία για αντισεισμική προστασία». Όσοι σε παρακολουθούν ίσως θυμούνται τότε που πανηγύριζες ότι σε προσέλαβε μια εταιρία - για να αποδειχτεί τελικά ότι σε ήθελαν να τους φτιάξεις κάτι μπάνια :lol:

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Έχω δημοσιεύσεις!» θα αρχίσεις να κορδώνεσαι. Ναι έχεις και δυστυχώς όλοι μπορούν να τις διαβάσουν και να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται: χαρτιά τουαλέτας με ανύπαρκτη τεκμηρίωση, μέθοδο, αποτελέσματα και βιβλιογραφία. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι τα πολλά βιουζ έχουν αξία ή ότι γίνονται για λόγο άλλο πέραν του πολυετούς σου σπαμ. Ουδείς έχει αναφερθεί σε αυτές και ούτε πρόκειται.

«Είναι συνωμοσία!» θα φωνάξεις μετά. Όχι δεν είναι. Κανείς δε θα έχανε με αυτό το πράγμα αν δούλευε! Πάλι θα κάναμε μελέτες (που να το περιλαμβάνουν), πάλι θα χτίζαμε κτίρια. Δεν θα τα καταργούσες όλα αυτά, θα πρόσθετες κάτι. Άρα γιατί δεν το δέχεται ο κόσμος, επειδή είναι ηλίθιοι;

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι είσαι κάποιος που δεν μπορεί να κάνει ούτε σχολικές (κυριολεκτικά) πράξεις. Δεν ξέρεις ούτε τα απολύτως θεμελιώδη, πχ τη διαφορά ταχύτητας και επιτάχυνσης. Το F=ma το πρωτοάκουσες στο νετ. Παραδέχεσαι ότι παπαγαλίζεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. Σε ρωτάνε τα πολύ βασικά και δεν καταλαβαίνεις ούτε την ερώτηση. Όταν τα βρίσκεις σκούρα ξαναγυρίζεις στα ίδια ανούσια και άσχετα σεντόνια (πχ τι είναι μέτρηση...)

Με δυο λόγια, σε φτύνουν γιατί αυτά που υποστηρίζεις αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν. Δεν έχεις το γνωστικό υπόβαθρο να το καταλάβεις, ούτε το θάρρος να παραδεχτείς ότι είναι λάθος, οπότε προτιμάς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και τώρα.

υγ: Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος στα πλαίσια του φόρουμ να αποδείξεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Φέρε μια ενυπόγραφη δήλωση από τον «καθηγητή κ. Παναγιώτη Καρύδη» (αν δηλαδή όντως υπάρχει και δε μας δουλεύεις) που να λέει ότι αφού το μπετό στην αυλή σου αντέχει σε επιτάχυνση 2,41g τότε το πραγματικό σπίτι θα αντέχει σε 2,41 επί 7. Άντε ντε, ρώτα τον...
seismic

Επιμένω. Δεν ανακάλυψα εγώ την βίδα και πιστεύω ότι όταν βιδώσεις μια άκαμπτη κατασκευή με το έδαφος αυτή δεν υπολογίζετε πια με τα δικά σας κριτήρια διότι έχω εκτρέψει τις εντάσεις μέσα στο έδαφος. Αν πρέπει να ρωτήσετε κάποιον αυτός είναι ο εφευρέτης Σχεδιάστε άκαμπτα και βιδώστε σε σταθερό έδαφος και αφήστε τις μαλακίες. Αρκετά χρόνια τις κάνατε. Σας μετατρέπω σε σταθερό το ασταθές έδαφος. Σας σταματώ την ανάκληση της βάσης και την κάμψη όλων των στοιχείων Βασικά σταματώ όλη την παραμόρφωση εδάφους και κατασκευής και εσείς ακόμα κολοτρίβεστε ότι αυτό δεν συμβαίνει.
Φοβάστε να δώσετε ένα ψίχουλο στον εφευρέτη Μόλις αφήσω την πατέντα θα ισχύουν όλα. Σαν δεν ντρέπονται τα λαμόγια με γραβάτα.
Το ότι περιοδικά αναφοράς και κύρους δέχονται άρθρα μου που σας τα χώνω και τα δημοσιεύουν, σημαίνει ότι αυτά έχουν αρχίσει να φτύνουν εσάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 15 Ιουν 2019, 07:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Μηχανικός έγραψε: 15 Ιουν 2019, 00:18 Εγώ θα πάρω την ιδέα και θα κάνω διαφορετική πατέντα πιό εφαρμόσιμη και πιό εμπορική.
Εξωτερικά περιμετρικά στις όψεις υφιστάμενων κτιρίων θα περάσω τένοντες ακγυρωμένους στο έδαφος και στην τελευταία πλάκα.
Θα μπορούν να ενισχυθούν εκατομμύρια υφιστάμενα κτίρια.
Θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί.
Και μην τολμήσει να μου κλέψει κανείς την πατέντα μου. :p6:
Οι Ιάπωνες την έκλεψαν από εμένα και εσύ από τους Ιάπωνες. :smt005:
Εγώ μπορώ να κρύψω και στα υφιστάμενα τους τένοντες.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΔΙΟΠΕΡΙΟΔΟ, ΔΕΝ ΑΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΑΘΕΤΕΙΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 06:54πιστεύω ότι όταν βιδώσεις μια άκαμπτη κατασκευή με το έδαφος αυτή δεν υπολογίζετε πια με τα δικά σας κριτήρια
Δεν υπάρχουν δικά μας και δικά σου κριτήρια, υπάρχουν φυσικοί νόμοι που ισχύουν παντού και δε θα αλλάξουν επειδή απλώς δεν τους γνωρίζεις. Στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχουν άκαμπτες κατασκευές και αυτό δεν αλλάζει, όσο και να χτυπιέσαι.
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 06:54Φοβάστε να δώσετε ένα ψίχουλο στον εφευρέτη Μόλις αφήσω την πατέντα θα ισχύουν όλα.
Τίποτα δε θα ισχύει. Κανείς δε θα ενδιαφέρεται. Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις, εδώ δε νοιάζεται ούτε καν ο «καθηγητής κ. Παναγιώτης Καρύδης» που υποτίθεται συνεργάζεστε :lol:
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 06:54Το ότι περιοδικά αναφοράς και κύρους δέχονται άρθρα μου που σας τα χώνω και τα δημοσιεύουν, σημαίνει ότι αυτά έχουν αρχίσει να φτύνουν εσάς.
Ποια περιοδικά κύρους ρε μισοκακόμοιρε; :smt005: Αυτά που πληρώνεις για να ανεβάσουν σκουπίδια με πολλά βιουζ και αναφορές στη wikipedia;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Aκομη με τον seismic ασχολειστε ρε;
Τον φτυνει η επιστημονικη κοινοτητα κι αυτος νομιζει οτι βρεχει.
Σιγουρα παντως υπαρχει ενας επιστημονικος κλαδος που θα τον αποδεχτει αυτον και τις θεωριες του.
Η ψυχιατρικη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 21:38
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 21:30όταν έχει ένα ομοίωμα υπό κλίμακα μπορείς να ξέρεις τα πάντα και για το πρωτότυπο φυσικού μεγέθους και το αντίστροφο
Ξέρεις, είναι κάπως προσβλητικό να το παίζεις ηλίθιος τώρα.

Δυο σελίδες πάμε βηματάκι βηματάκι πώς βρίσκεις τα μεγέθη και με βάση αυτά που εσύ έδωσες καταλήξαμε στη σχέση Ap = 82,82085 Fp
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 21:30Τα μόνα που δεν είναι ανάλογα υπό κλίμακα είναι η μάζα σε kg
Συνεχίζεις να το παίζεις ηλίθιος.

Φυσικά και δεν είναι μόνο η μάζα. Σου απέδειξα ότι πχ το εμβαδό είναι ανάλογο του λ2 και όχι του λ.
σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι καταλαβαινει αυτα που γραφεις; ουτε μπορει, ουτε θελει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Παμε για κλειδωμα παλι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Archmage

Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 08:39σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι καταλαβαινει αυτα που γραφεις; ουτε μπορει, ουτε θελει.
Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι παρακολουθεί τα βήματα αλλά όταν φτάνει στο τελικό, όταν πρέπει να επιλέξει μεταξύ της σκληρής πραγματικότητας και της όμορφης φαντασίωσης, απλώς κάνει reboot και αρχίζει πάλι τα ίδια. Πρέπει να υπάρχει και όνομα για αυτό το φαινόμενο :roll:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Archmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 09:25
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 08:39σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι καταλαβαινει αυτα που γραφεις; ουτε μπορει, ουτε θελει.
Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι παρακολουθεί τα βήματα αλλά όταν φτάνει στο τελικό, όταν πρέπει να επιλέξει μεταξύ της σκληρής πραγματικότητας και της όμορφης φαντασίωσης, απλώς κάνει reboot και αρχίζει πάλι τα ίδια. Πρέπει να υπάρχει και όνομα για αυτό το φαινόμενο :roll:
δε νομιζω οτι παρακολουθει τα βηματα. ειναι ολοφανερο οτι δεν μπορει να το κανει. απλως κοιταζει στο τελος καθε αναρτησης, αν μοιαζει οτι η αναρτηση διαφωνει με τα δικα του αυθαιρετα συμπερασματα, επανασπαμαρει. και παλι απο την αρχη.

μπηκαν πολλοι στη λουπα, τοσα χρονια, εξηγησαν καθε λεπτομερεια, απετυχαν να συνενοηθουν, και περασαν στο επομενο επιπεδο, που ειναι ειτε απαθεια, ειτε κογιοναρισμα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Lord Brum έγραψε: 15 Ιουν 2019, 07:47 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΔΙΟΠΕΡΙΟΔΟ, ΔΕΝ ΑΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΑΘΕΤΕΙΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ
Δεν προσθέτει καμία δυσκαμψία με τους τένοντες. Την ίδια έχει ένα κτίριο με ή χωρίς τένοντες. :D

Και που να μάθει ότι ούτε το έδαφος είναι άκαμπτο, κάνει δικιά του ταλάντωση με δικιά του ιδιοπερίοδο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μηχανικός έγραψε: 15 Ιουν 2019, 10:20
Lord Brum έγραψε: 15 Ιουν 2019, 07:47 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΔΙΟΠΕΡΙΟΔΟ, ΔΕΝ ΑΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΑΘΕΤΕΙΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ
Δεν προσθέτει καμία δυσκαμψία με τους τένοντες. Την ίδια έχει ένα κτίριο με ή χωρίς τένοντες. :D

Και που να μάθει ότι ούτε το έδαφος είναι άκαμπτο, κάνει δικιά του ταλάντωση με δικιά του ιδιοπερίοδο.
μωρε κι απο διαμαντι να το εφτιαχνε το κτιριο, απολυτως ακαμπτο δεν ειναι. δεν υπαρχει σε αυτον τον πλανητη ακαμπτο υλικο. εκτος ισως απο τη στυση του ντατζε οταν βλεπει την ιβανκα, αλλα αντε φτιαξε σπιτι απο αυτο :102:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 11:40
Μηχανικός έγραψε: 15 Ιουν 2019, 10:20

μωρε κι απο διαμαντι να το εφτιαχνε το κτιριο, απολυτως ακαμπτο δεν ειναι. δεν υπαρχει σε αυτον τον πλανητη ακαμπτο υλικο. εκτος ισως απο τη στυση του ντατζε οταν βλεπει την ιβανκα, αλλα αντε φτιαξε σπιτι απο αυτο :102:
Έτσι χαλάνε τα σπίτια, δε φτιάχνονται.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”