seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 22:50Η συχνότητα καταστρέφει τα δικά σας τσαντίρια. Στον σχεδιασμό τον δικό μου υπάρχει μηδενική ιδιοπερίοδος γιατί ελέγχο δυναμικά την παραμόρφωση και την μετατόπιση των ορόφων 100%

ανεξαρτήτως της έντασης, της διάρκειας και το εύρος των συχνοτήτων και τον τύπο του κτιρίου΄. Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσεις. Η συχνότητα δεν επηρεάζει τα παλουκωμένα κτήρια σαν τα δικά μου. Δεν υφίσταται πλέον συντονισμός. Οπότε δεν την χρειάζομαι. Δεν χορεύω σαν μπαλαρίνα όπως χορεύουν οι κατασκευές σας. Στα @@κια μου η συχνότητα. Όλοι οι όροφοι έχουν την ίδια μετατόπιση με αυτή του εδάφους θεμελίωσης με ότι συχνότητα θέλεις και σε ότι ύψος θέλεις, χωρίς ουδεμία διαφορά φάσης μετατόπισης. Η εφεύρεση ελέγχει επαρκώς τις παραμορφώσεις ανεξαρτήτως της διάρκειας και της έντασης του σεισμού. Η βλάβη και η παραμόρφωση είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες αφού με τον έλεγχο των παραμορφώσεων ελέγχεται και η βλάβη.
Θα συνοψίσω ως εξής:
Ακόμα κι όταν σου εξηγούν βηματάκι βηματάκι, η αυταπάτη τελικά αποδεικνύεται ισχυρότερη. Ίσως είναι τα 50 χιλιάρικα που πέταξες, ίσως τα 10+ χρόνια που πέρασαν, ίσως είναι ο τυφλός εγωισμός και τα απωθημένα, ίσως κάτι άλλο.
Στη μοντελοποίηση υπάρχουν πολλά μεγέθη που εμπλέκονται ταυτόχρονα (μήκος, μάζα, χρόνος, ελαστικότητα, πυκνότητα, δύναμη κλπ.) και πρέπει να τα υπολογίσεις. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία γίνεται αυτό, διαστατική ανάλυση τη λένε. Όσο και να χτυπιέσαι, είναι αποδεδειγμένη και ισχύει παντού, ακόμα και στο μπετό στην αυλή σου.
Προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να έχεις πετάξει τόσα λεφτά και προσπάθεια και να μην έχει βρεθεί ένας από όλους αυτούς τους «καθηγητές» που δήθεν συνεργάζεσαι για να σου εξηγήσει τα απολύτως θεμελιώδη. Το πιο πιθανό είναι ότι το έχουν κάνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Πόσες φορές δεν έχεις εμφανίσει δηλώσεις που άλλα νομίζεις ότι λένε και άλλα λένε; Σου έχει δώσει γραπτή βεβαίωση πχ ο «καθηγητής κ. Παναγιώτης Καρύδης» για τη χαζομάρα «
όλοι οι όροφοι έχουν την ίδια μετατόπιση με αυτή του εδάφους θεμελίωσης με ότι συχνότητα θέλεις και σε ότι ύψος θέλεις, χωρίς ουδεμία διαφορά φάσης μετατόπισης»; Όχι φυσικά, γιατί σε αντίθεση με εσένα αυτός δε θέλει να γίνει κλόουν.
Επίσης πιθανό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας Καρύδης και καμία εταιρία, απλά κάποτε είχες μιλήσει με κάποιους και το βάφτισες στο μυαλό σου «συνεργασία για αντισεισμική προστασία». Όσοι σε παρακολουθούν ίσως θυμούνται τότε που πανηγύριζες ότι σε προσέλαβε μια εταιρία - για να αποδειχτεί τελικά ότι σε ήθελαν να τους φτιάξεις κάτι μπάνια
«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Έχω δημοσιεύσεις!» θα αρχίσεις να κορδώνεσαι. Ναι έχεις και δυστυχώς όλοι μπορούν να τις διαβάσουν και να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται: χαρτιά τουαλέτας με ανύπαρκτη τεκμηρίωση, μέθοδο, αποτελέσματα και βιβλιογραφία. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι τα πολλά βιουζ έχουν αξία ή ότι γίνονται για λόγο άλλο πέραν του πολυετούς σου σπαμ. Ουδείς έχει αναφερθεί σε αυτές και ούτε πρόκειται.
«Είναι
συνωμοσία!» θα φωνάξεις μετά. Όχι δεν είναι. Κανείς δε θα έχανε με αυτό το πράγμα αν δούλευε! Πάλι θα κάναμε μελέτες (που να το περιλαμβάνουν), πάλι θα χτίζαμε κτίρια. Δεν θα τα καταργούσες όλα αυτά, θα πρόσθετες κάτι. Άρα γιατί δεν το δέχεται ο κόσμος, επειδή είναι ηλίθιοι;
Ο πραγματικός λόγος είναι ότι είσαι κάποιος που δεν μπορεί να κάνει ούτε σχολικές (κυριολεκτικά) πράξεις. Δεν ξέρεις ούτε τα απολύτως θεμελιώδη, πχ τη διαφορά ταχύτητας και επιτάχυνσης. Το F=ma το πρωτοάκουσες στο νετ. Παραδέχεσαι ότι παπαγαλίζεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. Σε ρωτάνε τα πολύ βασικά και δεν καταλαβαίνεις ούτε την ερώτηση. Όταν τα βρίσκεις σκούρα ξαναγυρίζεις στα ίδια ανούσια και άσχετα σεντόνια (πχ τι είναι μέτρηση...)
Με δυο λόγια, σε φτύνουν γιατί αυτά που υποστηρίζεις αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν. Δεν έχεις το γνωστικό υπόβαθρο να το καταλάβεις, ούτε το θάρρος να παραδεχτείς ότι είναι λάθος, οπότε προτιμάς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και τώρα.
υγ: Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος στα πλαίσια του φόρουμ να αποδείξεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Φέρε μια ενυπόγραφη δήλωση από τον «καθηγητή κ. Παναγιώτη Καρύδη» (αν δηλαδή όντως υπάρχει και δε μας δουλεύεις) που να λέει ότι αφού το μπετό στην αυλή σου αντέχει σε επιτάχυνση 2,41g τότε το πραγματικό σπίτι θα αντέχει σε 2,41 επί 7. Άντε ντε, ρώτα τον...