!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- phorumitis
Re: Ο πρώτος νεκρός
Να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε "Οι νεκροί του ζαβου"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό είναι το 62%under έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:41 Αυτο ειναι επικινδυνο,πως να το κανουμε
Υγ : και αντιαισθητικο.Εβαλε η καθε κατινα και ο καθε μαλακοπιτουρας φορμα για να το παιζει αθλητης.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ο λόγος που δεν έχουμε πολλά θύματα στα Βαλκάνια είναι ότι λόγω της Ορθόδοξης νηστείας του Πάσχα ο κόσμος δεν καταναλώνει γαλακτοκομικά. Αντίθετα σε χώρες Lactose Central όπως η Ολλανδία ο κορονοιός θερίζει.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
τι ναφτο;Σπύρος έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:25 Ο λόγος που δεν έχουμε πολλά θύματα στα Βαλκάνια είναι ότι λόγω της Ορθόδοξης νηστείας του Πάσχα ο κόσμος δεν καταναλώνει γαλακτοκομικά. Αντίθετα σε χώρες Lactose Central όπως η Ολλανδία ο κορονοιός θερίζει.
διατροφικο 5g;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε διαφωνώ, Πάντως φαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση (και όχι μόνο) προσανατολίζεται στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρωνjimdenin έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:13Μακάρι φίλτατε, αλλά θα σου έλεγα ότι "κάνε κράτει". Πριν τις 20 του άλλου μήνα ίσως είναι μεγάλο ρίσκο. Ακόμα ο κίνδυνος, με βάση τα όποια δεδομένα, είναι υπαρκτός.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:09 Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω αυτό το δημοσίευμα για την άρση των μετρών.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... naioy.html
μέσα στο Μαίο. Προφανώς, η άρση θα αρχίσει από το περπάτημα και αυτό ενδεχομένως εξηγεί και τη χαλάρωση της ρητορικής των ΜΜΕ
πάνω σε αυτό το θέμα. Τα καταστήματα θα ανοίξουν με περιορισμούς που κατά τη γνώμη μου θα γίνουν μόνιμοι από εδώ και στο εξής
( ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτών). Οι επιχειρήσεις θα ανοίξουν και αυτές σταδιακά( ίσως αργότερα από το Μαίο) και νομίζω ότι θα
επωφεληθούν της κρίσης για να καθιερώσουν το μοντέλο της εξ'αποστάσεως εργασίας, οπότε οι δουλειές γραφείου όπως της ξέραμε
τελειώσαν μάλλον. Η θερμομέτρηση σε αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία νομίζω ότι θα γίνει και αυτή μόνιμη. Για τα σχολεία καθώς και για τα γήπεδα και τα λοιπά θεάματα, έχω την απορία τι λύσεις θα προταθούν μακροπρόθεσμα. Βραχυπρόθεσμα, το κόβω λίγο δύσκολο να ξαναξεκινήσουν. Ίσως τα σχολεία να ανοίξουν για κανά μήνα αλλά μέχρι εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 12 Απρ 2020, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Βασικά έχω την απορία,, πως θα καλύψουν την ύλη και θα πάνε και σε εξετάσεις πριν το Σεπτέμβριο.Ταγκανίκας έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:14Ιούλιος σε εκπαιδευτικά ιδρύματα χωρίς κλιματισμό είναι γελοιότηταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:09 Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω αυτό το δημοσίευμα για την άρση των μετρών.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... naioy.html
Πολύ πιθανό, να ανοίξουν μόνο για τις εξετάσεις.
Κι εδω εχει βγει ο κοσμος εξω και περπαταει, μιλαμε για δεκαδες. Δεν μπορει να μεινει άλλο στο σπιτι, ειναι 40 μερες τωρα σε καραντινα.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:57 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μόλις ζεστανε λίγο ο καιρός ο κόσμος άρχισε να βγαίνει. Ειδικά οι νέοι ξεκίνησαν πάλι να κυκλοφορούν σε παρέες και να κάνουν βολτιτσες.
Σήμερα που βγήκα για τσιγάρα είδα την Κασταλίας μισογεμάτη με όλα τα μαγαζιά κλειστα.
Η αληθεια ειναι οτι ο κινδυνος να κολλησει καποιος τον ιο περπατωντας στον δρομο ειναι απειροελαχιστος, για να μην πω μηδενικος, απο την στιγμη κιολας που ειναι ολοι με μασκες. Η απαγορευση και τα σκληρα μετρα που περιλαμβανουν και αυτες τις μετακινησεις (το χαλαρο περπατημα, μια μικρη βολτα) ειναι οτι αν το επιτρεψουν θα χαθει η μπαλα, θα παρει ο καθενας ως δεδομενο οτι μπορει να κυκλοφορει και θα το παει ενα βημα παρακατω. Και αυτο το βημα ειναι που εμπεριεχει τον κινδυνο διαδοσης του ιου.
Winter is coming
Πέτυχα μια χτες, κολαν γυαλιστερό, τοπακι, belly button στον αφαλό, αλογοουρά, κάλπαζε κιόλας, μπόρεσα να την ακολουθήσω για 2 γύρους μετά ξάπλωσα στο χώμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:45Έχω δει πολλά ωραία κωλαράκια τις φορές που βγήκα. Μη λέμε μαλακίες.under έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:41 Αυτο ειναι επικινδυνο,πως να το κανουμε
Υγ : και αντιαισθητικο.Εβαλε η καθε κατινα και ο καθε μαλακοπιτουρας φορμα για να το παιζει αθλητης.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Άνοιξη ρε πούστη μου.jason0 έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:50Πέτυχα μια χτες, κολαν γυαλιστερό, τοπακι, belly button στον αφαλό, αλογοουρά, κάλπαζε κιόλας, μπόρεσα να την ακολουθήσω για 2 γύρους μετά ξάπλωσα στο χώμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:45Έχω δει πολλά ωραία κωλαράκια τις φορές που βγήκα. Μη λέμε μαλακίες.under έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:41 Αυτο ειναι επικινδυνο,πως να το κανουμε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι σημαίνει δεν μπορεί να μείνει αλλο ο κόσμος σπίτι; Κάθε μέρα βγαίνουν οι περισσότεροι έξω. Ειτε σουπερ μάρκετ, ειτε λαϊκή, είτε τον σκύλο βόλτα, ειτε περίπατο. Αφού υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης. Το μπούγιο και ο συνωστισμός πρέπει να αποφεύγεται. Μη τρελαθούμε τωρα.Lestat έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:40Κι εδω εχει βγει ο κοσμος εξω και περπαταει, μιλαμε για δεκαδες. Δεν μπορει να μεινει άλλο στο σπιτι, ειναι 40 μερες τωρα σε καραντινα.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:57 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μόλις ζεστανε λίγο ο καιρός ο κόσμος άρχισε να βγαίνει. Ειδικά οι νέοι ξεκίνησαν πάλι να κυκλοφορούν σε παρέες και να κάνουν βολτιτσες.
Σήμερα που βγήκα για τσιγάρα είδα την Κασταλίας μισογεμάτη με όλα τα μαγαζιά κλειστα.
Η αληθεια ειναι οτι ο κινδυνος να κολλησει καποιος τον ιο περπατωντας στον δρομο ειναι απειροελαχιστος, για να μην πω μηδενικος, απο την στιγμη κιολας που ειναι ολοι με μασκες. Η απαγορευση και τα σκληρα μετρα που περιλαμβανουν και αυτες τις μετακινησεις (το χαλαρο περπατημα, μια μικρη βολτα) ειναι οτι αν το επιτρεψουν θα χαθει η μπαλα, θα παρει ο καθενας ως δεδομενο οτι μπορει να κυκλοφορει και θα το παει ενα βημα παρακατω. Και αυτο το βημα ειναι που εμπεριεχει τον κινδυνο διαδοσης του ιου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διάφανος ουρανός.
Μυρωδιές.
Ελλαδαρα
Οι βόλτες είναι απολαυστικές αυτές τις ημέρες.
Έχουν άλλη αίσθηση.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εδω ειναι πιο σκληρα τα μετρα και οι ελεγχοι. Εχουμε βεβαια και 600 θυματα την ημερα.Naida έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:08Τι σημαίνει δεν μπορεί να μείνει αλλο ο κόσμος σπίτι; Κάθε μέρα βγαίνουν οι περισσότεροι έξω. Ειτε σουπερ μάρκετ, ειτε λαϊκή, είτε τον σκύλο βόλτα, ειτε περίπατο. Αφού υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης. Το μπούγιο και ο συνωστισμός πρέπει να αποφεύγεται. Μη τρελαθούμε τωρα.Lestat έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:40Κι εδω εχει βγει ο κοσμος εξω και περπαταει, μιλαμε για δεκαδες. Δεν μπορει να μεινει άλλο στο σπιτι, ειναι 40 μερες τωρα σε καραντινα.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:57 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μόλις ζεστανε λίγο ο καιρός ο κόσμος άρχισε να βγαίνει. Ειδικά οι νέοι ξεκίνησαν πάλι να κυκλοφορούν σε παρέες και να κάνουν βολτιτσες.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ουτως ή αλλως, υπαρχει μια παραβαση των μετρων, εστω μικρη, απο λιγους.
Αν επιτραπει να βγαινουν για περπατημα θα χαθει η μπαλα, θα συνωστιζονται.
Οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες και η γραμμη αναμεσα στο επιτρεπτο και το απαγορευτικο δεν ειναι ευδιακριτη.
Winter is coming
Νόμιζα μιλάς για Ελλάδα. Αλλα γενικά το ξέρω είναι δύσκολο αλλά προέχει να μαζευτεί το ολο θέμα. Αν κάνανε περισσότερα τεστ γενικά θα μπορούσε περισσότερος κόσμος να βγαίνει εξω. Δυστυχώς μπλέξαμε.Lestat έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:20Εδω ειναι πιο σκληρα τα μετρα και οι ελεγχοι. Εχουμε βεβαια και 600 θυματα την ημερα.Naida έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:08Τι σημαίνει δεν μπορεί να μείνει αλλο ο κόσμος σπίτι; Κάθε μέρα βγαίνουν οι περισσότεροι έξω. Ειτε σουπερ μάρκετ, ειτε λαϊκή, είτε τον σκύλο βόλτα, ειτε περίπατο. Αφού υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης. Το μπούγιο και ο συνωστισμός πρέπει να αποφεύγεται. Μη τρελαθούμε τωρα.Lestat έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:40
Κι εδω εχει βγει ο κοσμος εξω και περπαταει, μιλαμε για δεκαδες. Δεν μπορει να μεινει άλλο στο σπιτι, ειναι 40 μερες τωρα σε καραντινα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ουτως ή αλλως, υπαρχει μια παραβαση των μετρων, εστω μικρη, απο λιγους.
Αν επιτραπει να βγαινουν για περπατημα θα χαθει η μπαλα, θα συνωστιζονται.
Οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες και η γραμμη αναμεσα στο επιτρεπτο και το απαγορευτικο δεν ειναι ευδιακριτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ο εγωισμός ορισμένων (θεμελιωμένος σε ειλικρινή πεποίθηση ότι έχουν δίκιο).
Αφήνουμε στην άκρη αυτούς που υποτιμούν ή δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιός. Οι περισσότεροι που βγήκαν ξέρουν την κατάσταση και θεωρούν ότι γενικά συμμορφώνονται και με την καταντίνα και με τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Και δικαιούνται μία όμορφη μέρα να βγουν έξω. Δε τους κακολογώ, κι εγώ βγήκα (όχι παραλιακή).
Πέφτουν λοιπόν σε αυτή την κατάσταση. Και εκεί είναι που επικρατεί το "όχι ρε πστ μου, εγώ τη βόλτά μου θα την κάνω, έχω σκάσει τόσες ημέρες. Να κάνει ο άλλος παραπέρα".
Οι δήμαρχοι των δήμων της παραλιακής σε κάθε περίπτωση δε θα πρέπει να διαμαρτύρονται στα κανάλια. Να βγάλουν τις δημοτικές αστυνομίες τους έξω για να αποτρέπουν τη δημιουργία συνωστισμού και να ελέγχουν το νόμιμο των μετακινήσεων. Ή, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, να κλείσουν την παραλιακή (βέβαια άντε να κλείσεις και να αστυνομεύσεις αυτό το τεράστιο πράγμα).
Τώρα στο υπουργείο υγείας και την πολιτική προστασία ή θα πρέπει ν' ανέβουν στις ταράτσες και να χορεύουν το χορό της βροχής ή πρέπει να ετοιμάζουν μέτρα ελεγχόμενης χαλάρωσης της καταντίνας (π.χ. κυκλοφορία με μάσκες, γάντια, στολή αστροναύτη και ότι άλλο σκεφτούν). Γιατί πέντε ημέρες τέτοιο καιρό να κάνει ακόμα και τελείωσε στην πράξη η καταντίνα, δε πα να λένε Τσιόδρας και Χαρσαλιάς "κρατάτε παιδιά" και δε πα να γυρίσει ακόμα πέντε διαφημιστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Αφήνουμε στην άκρη αυτούς που υποτιμούν ή δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιός. Οι περισσότεροι που βγήκαν ξέρουν την κατάσταση και θεωρούν ότι γενικά συμμορφώνονται και με την καταντίνα και με τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Και δικαιούνται μία όμορφη μέρα να βγουν έξω. Δε τους κακολογώ, κι εγώ βγήκα (όχι παραλιακή).
Πέφτουν λοιπόν σε αυτή την κατάσταση. Και εκεί είναι που επικρατεί το "όχι ρε πστ μου, εγώ τη βόλτά μου θα την κάνω, έχω σκάσει τόσες ημέρες. Να κάνει ο άλλος παραπέρα".
Οι δήμαρχοι των δήμων της παραλιακής σε κάθε περίπτωση δε θα πρέπει να διαμαρτύρονται στα κανάλια. Να βγάλουν τις δημοτικές αστυνομίες τους έξω για να αποτρέπουν τη δημιουργία συνωστισμού και να ελέγχουν το νόμιμο των μετακινήσεων. Ή, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, να κλείσουν την παραλιακή (βέβαια άντε να κλείσεις και να αστυνομεύσεις αυτό το τεράστιο πράγμα).
Τώρα στο υπουργείο υγείας και την πολιτική προστασία ή θα πρέπει ν' ανέβουν στις ταράτσες και να χορεύουν το χορό της βροχής ή πρέπει να ετοιμάζουν μέτρα ελεγχόμενης χαλάρωσης της καταντίνας (π.χ. κυκλοφορία με μάσκες, γάντια, στολή αστροναύτη και ότι άλλο σκεφτούν). Γιατί πέντε ημέρες τέτοιο καιρό να κάνει ακόμα και τελείωσε στην πράξη η καταντίνα, δε πα να λένε Τσιόδρας και Χαρσαλιάς "κρατάτε παιδιά" και δε πα να γυρίσει ακόμα πέντε διαφημιστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ναι ειναι πολυ σκληρα τα μετρα. Απαγορευεται το περπατημα, εχεις προστιμο. Ειναι αστειο το γεγονος οτι επιτρεπεται το τρεξιμο, αλλά αν σε σταματησει η αστυνομια σου λεει να γυρισεις σπιτι, χωρις προστιμο. Το ιδιο γινεται ακομη κι αν εχεις βγαλει βολτα το σκυλο. Για αυτο λεω οτι τα ορια δεν ειναι ευδιακριτα. Ναι μεν επιτρεπεται η υπο συνθηκη μετακινηση, ομως ουσιαστικά με τον τροπο τους σε αναγκαζουν να μην βγαινεις. Βαλε κιολας οτι χωρις μασκα δεν πας πουθενα, ουτε στην πυλωτη της πολυκατοικιας, με νόμο του κρατους.Naida έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:25
Νόμιζα μιλάς για Ελλάδα. Αλλα γενικά το ξέρω είναι δύσκολο αλλά προέχει να μαζευτεί το ολο θέμα. Αν κάνανε περισσότερα τεστ γενικά θα μπορούσε περισσότερος κόσμος να βγαίνει εξω. Δυστυχώς μπλέξαμε.
Μπλεξαμε γιατι θα τραβηξει αυτη η ιστορια. Θεωρω ομως οτι η Ελλαδα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο την Ιταλια.
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-