under έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:09
Αίγαγρος έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:04
under έγραψε: 12 Απρ 2020, 18:37
Ειναι ελαχιστοι αυτοι που εκαναν καθημερινη αθληση μπροστα σε αυτους που την ειδαν αθλητες τωρα.
Εχει χαλαρωσει πολυ το πραγμα.
Χανουμε πολυτιμο χρονο.
Ο Τσιόδρας εχθές είπε καλώς βγαίνει ο κόσμος και αθλείται, κάνει καλό, και πως δεν του αρέσει αυτή η νοοτροπία να ρουφιανεύουμε τον γείτονα επειδή βγαίνει. Το κακό είναι, όπως είπε, να ανακατεύονται οι παρέες.
Καλά κάνει ο κόσμος και παίρνει την οικογένειά του να περπατήσει αυτές τις ηλιόλουστες μέρες.
Μα ειναι προφανες οτι η αθληση ειναι δικαιολογια.Για καυλαντα βγαινουν ολοι.
Δεν είναι κακό να βγεις να περπατήσεις, και ας είναι κάτι πολύ χαλαρό. Και εγώ βγαίνω να περπατήσω και κάνω 2-3 χιλιόμετρα τη μέρα, αυστηρά μόνος μου ή με την κοπέλα μου, με ένα καφέ στο χέρι. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν (πέρα από το καφέ που αγοράζω), περπατάω, κρατάω αποστάσεις και άλλα μέτρα ασφαλείας, όπως μαντιλάκια για τα χέρια. Δεν το κάνω μόνο για την άθληση, το κάνω και για να "αναπνεύσω" λίγο.
Δεν υπάρχει κάνενας κίνδυνος και αν υπάρχει, είναι απειροελάχιστος. Στη τελική περισσότερο κινδυνεύει κάποιος που πάει στο σούπερ-μάρκετ, με το κόσμο να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον στα ταμεία, παρά όταν πάει στη μαρίνα Φλοίσβου.
Τώρα αυτό που κάνουν κάτι κανάλια, κάτι κακοιμοίριδες δημοσιογράφοι που πάνε και τη στήνουν σε παραλιακές ή κεντρικούς πεζόδρομους όπως η Διονυσίου Αεροπαγίτου, και μιλάνε για δήθεν σπάσιμο της καραντίνας επειδή βγήκε κόσμος να περπατήσει, είναι χυδαίο και δημιουργεί κλίμα διχασμού. Ευτυχώς που βγήκε εχθές ο Τσιόδρας και το ξεκαθάρισε. Με τον Χαρδαλιά απλώς να συμπληρώνει πως δεν είναι θεμιτό να παίρνει ο άλλος το αμάξι με την οικογένεια και να πηγαίνει βόλτα στην άλλη άκρη της Αθήνας. Οκ, και αυτό υπερβολικό το βρίσκω (γιατί να είναι κακό να πάρω το αμάξι να πάω να περπατήσω σε κάποιο άλσος στα όρια της Αθήνας αν δεν έχει κόσμο ;; ), αλλά καταλαβαίνω πως το κάνουν αφενός γιατί τα μέτρα πρέπει να έχουν γενικό χαρακτήρα, αφετέρου για να περιορίσουν τον συνωστισμό.