ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:35
αρχίνησα το σέβερανς το οποίο έχει τρομερά εσθέτικς και θα ήταν κορυφαίο αν είχε καλύτερο κλάιμαξ η πρώτη ζονσέ
θα δω όμως και τη δεύτερη, παρόλο που δεν παλεύονται οι
Spoiler
ατέρμονες περιηγήσεις στους λευκούς διαδρόμους με πιάνο να παίζει στο μπαγκράου. χαλαρά θα κόβανε δύο επισόδεια αν είχαν περιορίσει αυτές τις σεκάνς
Τι εννοείς "καλύτερο κλαημαξ"; Ήθελες να βγάλουν φωτοσπαθα να κυνηγούν δεινόσαυρους; Στο τελευταίο επεισόδιο είναι που μαθαίνουμε ότι η χέλι είναι Ιγκαν και ότι η κύρια Κευσι είναι η γυναίκα του Μαρκ που θεωρείτο νεκρή.
Με κλιφχανγκερ κλείνει
σπόιλ ματς;
ο άλλος ο τάχα μου ευαισθητούλης
Spoiler
χήρος, υπήρξε μάρτυρας βαναυσότατης δολοφονίας με μπαστούνι του μπέιζμπολ με μυαλά και κομματάκια κρανίου να τινάζονται σε τοίχους
και δεν προχωράει καθόλου αυτό το αρκ, ούτε στο φινάλε της πρώτης, ούτε μεχρι το δεύτερο σόδειο της δεύτερης ζονσέ τουλάχιστον. ανταυτού τους βλέπουμε να κόβουν βόλτες στους διαδρόμους και ακούμε πιάνο. δε γαμιόμαστε λέω γω
Ίσως επειδή ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θεωρεί ότι αυτό είναι "αρκ";
Σε λίγο θα μας πεις για κάτι γιαούρτια που είδες στο ψυγείο και είναι ακόμα σφραγισμένα
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:35
αρχίνησα το σέβερανς το οποίο έχει τρομερά εσθέτικς και θα ήταν κορυφαίο αν είχε καλύτερο κλάιμαξ η πρώτη ζονσέ
θα δω όμως και τη δεύτερη, παρόλο που δεν παλεύονται οι
Spoiler
ατέρμονες περιηγήσεις στους λευκούς διαδρόμους με πιάνο να παίζει στο μπαγκράου. χαλαρά θα κόβανε δύο επισόδεια αν είχαν περιορίσει αυτές τις σεκάνς
Τι εννοείς "καλύτερο κλαημαξ"; Ήθελες να βγάλουν φωτοσπαθα να κυνηγούν δεινόσαυρους; Στο τελευταίο επεισόδιο είναι που μαθαίνουμε ότι η χέλι είναι Ιγκαν και ότι η κύρια Κευσι είναι η γυναίκα του Μαρκ που θεωρείτο νεκρή.
Με κλιφχανγκερ κλείνει
σπόιλ ματς;
Spoiler
χήρος, υπήρξε μάρτυρας βαναυσότατης δολοφονίας με μπαστούνι του μπέιζμπολ με μυαλά και κομματάκια κρανίου να τινάζονται σε τοίχους
και δεν προχωράει καθόλου αυτό το αρκ, ούτε στο φινάλε της πρώτης, ούτε μεχρι το δεύτερο σόδειο της δεύτερης ζονσέ τουλάχιστον. ανταυτού τους βλέπουμε να κόβουν βόλτες στους διαδρόμους και ακούμε πιάνο. δε γαμιόμαστε λέω γω
Ναι, αυτό ήταν ένα ζήτημα, το ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι χαρακτήρες δεν στάθηκαν στην δολοφονία του, αλλά το αρκ προχωράει. Το ίδιο και η πλοκή, στο 8 που είμαι εγώ έχουν γίνει φοβερές αποκαλύψεις.
Μόλις τελειώσει η σειρά θα πω τα παράπονα μου και γιατί η τινφοηλ-χατ ψυχή μου δεν έμεινε ευχαριστημένη με τον τροπο που ξετυλιχθηκε το κουβάρι. Προς το παρόν αυτό που μάλλον θα με ενοχλήσει είναι ότι ο Κάκος της υπόθεσης είναι Disneyκης φύσεως, ενώ με την εισαγωγή του the board είχα μεγάλες προσδοκίες ότι θα αγγίξουν την κορπορατικη τρέλα στον πυρήνα της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:56
Με κλιφχανγκερ κλείνει
σπόιλ ματς;
Spoiler
Ναι, αυτό ήταν ένα ζήτημα, το ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι χαρακτήρες δεν στάθηκαν στην δολοφονία του, αλλά το αρκ προχωράει. Το ίδιο και η πλοκή, στο 8 που είμαι εγώ έχουν γίνει φοβερές αποκαλύψεις.
Μόλις τελειώσει η σειρά θα πω τα παράπονα μου και γιατί η τινφοηλ-χατ ψυχή μου δεν έμεινε ευχαριστημένη με τον τροπο που ξετυλιχθηκε το κουβάρι. Προς το παρόν αυτό που μάλλον θα με ενοχλήσει είναι ότι ο Κάκος της υπόθεσης είναι Disneyκης φύσεως, ενώ με την εισαγωγή του the board είχα μεγάλες προσδοκίες ότι θα αγγίξουν την κορπορατικη τρέλα στον πυρήνα της.
καλά, θα το δω όλο, δεν έχει να κάνει. είμαι στο Σ2Ε2
το σέβερανς είναι ο τύπος σειράς που στο πρώτο επεισόδιο ξέρω ότι πρέπει να αναρωτιέμαι "μα τι συμβαίνει" αλλά όλο μου το είναι είναι απαντάει "στ'αρχίδια μου τι συμβαίνει". Ούτε μισή ώρα δεν άντεξα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 20:18
Πιστεύω ότι το Σ2Ε8 είναι από τα καλύτερα της σειράς, αν όχι ΤΟ καλύτερο. γτ έχει τόση χαμηλή βαθμολογία στο ιμντμπ;
Εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα, αλλά είναι πολύ προφανές. Μας έλειψε το γραφείο, μας έλειψαν οι πρωταγωνιστές και το POV τους.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:24
το σέβερανς είναι ο τύπος σειράς που στο πρώτο επεισόδιο ξέρω ότι πρέπει να αναρωτιέμαι "μα τι συμβαίνει" αλλά όλο μου το είναι είναι απαντάει "στ'αρχίδια μου a τι συμβαίνει". Ούτε μισή ώρα δεν άντεξα
Με έχει πρήξει ο γιος μου να το δω οπωσδήποτε
Εχω δει, σε δύο δόσεις, είκοσι λεπτά
Εγκατέλειψα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
το σέβερανς είναι ο τύπος σειράς που στο πρώτο επεισόδιο ξέρω ότι πρέπει να αναρωτιέμαι "μα τι συμβαίνει" αλλά όλο μου το είναι είναι απαντάει "στ'αρχίδια μου a τι συμβαίνει". Ούτε μισή ώρα δεν άντεξα
Εγκατέλειψα
Για κανα καουμποικο μονο ειστε μπαρμπαδια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγκατέλειψα
Για κανα καουμποικο μονο ειστε μπαρμπαδια
Σωπαινε ρε λυκόπουλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι τόσο καουμπόϊκα για μένα αλλά είναι αλήθεια ότι έχω τα κολλήματά μου
πχ δε νομίζω ότι υπάρχει σειρά ή ταινία με υποβρύχια που δεν την έχω δει
τρέχα γύρευε τι απωθημένο μου έχει μείνει και από πού, στερητικό σύνδρομο για βανίλια υποβρύχιο ίσως
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Aρχες δεκαετιας 90 κολλητος μου μεταναστευει στην Γερμανια συγκεκριμενα στην Στουτγκαρδη
Καποια στιγμη με παιρνει τηλ
Εμενε σε ενα μοτελ το με ιδιοκτητη Ελληνα.
Ο ιδιοκτητης λοιπον φορουσε καουμποικες μποτες με σπιρουνια γιλεκο καουμποικο καπελο καπνιζε πουρο και ειχε αμερικανικο αυτοκινητο το οποιο στο καπο ειχε κερατα ταυρου.
Οσο καθοταν στην ρεσεψιον ειχε απεναντι του μια μικρη τηλεοραση η οποια ηταν μονιμα γυρισμενη σε ενα καναλι που εδειχνε 24 ωρες το 24ωρο γουεστερν
Λετε να ηταν ο Beria;